Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 307
  Nieuwsoverzicht van 23-04-2019
 Onderwerp: EDGE beoordeelt Sekiro en The Division 2
00:37 - Het Britse EDGE heeft deze maamd weer diverse games beoordeeld waaronder Sekiro en The Division 2.

Sekiro: Shadows Die Twice (PS4/Xbox One, Activision): 9
Tom Clancy's The Division 2 (PS4/Xbox One, Ubisoft): 8
Yoshi's Crafted World (Switch, Nintendo): 8
Generation Zero (PS4/Xbox One, THQ Nordic): 5
The Walking Dead: The Final Season (PS4/Xbox One/Switch, Skybound): 7
Dangerous Driving (PS4/Xbox One, Maximum Games): 6
Heaven's Vault (PS4, Inkle): 8
Baba Is You (Switch, MP2 Games): 9
Jupiter & Mars (PS4, Tigertron): 6

    Onderwerp: Gameplay walkthrough van Rage 2
00:53 - Er is een gameplay walkthrough video verschenen van Rage 2. De game komt in mei uit.


   
 Onderwerp: Online servers Burnout Paradise gaan sluiten
01:51 - In 2008 kwam de game Burnout Paradise uit. Electronic Arts en Criterion Games hadden hiermee een topper te pakken maar aan alles komt een einde. EA heeft namelijk bekend gemaakt dat op 1 augustus de servers offline gehaald worden voor de PC, Xbox 360 en PS3. Vorig jaar verscheen nog een Remastered versie op de Xbox One en PlayStation 4, welke nog wel online zullen blijven voorlopig. EA zegt iedereen te bedanken voor de positieve feedback en support voor de game.

   
 Onderwerp: Populariteit Apex Legends gedaald in de afgelopen tijd
06:34 - Eén van de grootste verrassingen van dit jaar was toch wel Apex Legends. Het spel van Respawn Entertainment kwam uit het niets en werd al snel een grootse battle royale game. Echter lijkt nadat men een top van 50 miljoen spelers behaalde het hoogtepunt wel bereikt. Volgens een rapport van de Seekingalpha is de interesse gedaald tot een dieptepunt. Daar waar games als Fortnite het qua populariteit goed blijven doen, daar zakt Apex drastisch in populariteit. Gezien het ongekende succes in het begin was het dan ook wel te verwachten dat het spel in populariteit zou dalen. Met geregeld nieuwe updates hopen EA en Respawn de community te blijven voorzien van nieuwe content de komende tijd.


   
 Onderwerp: Sneeuwval in Days Gone in beeld gebracht
09:30 - Er is een nieuwe video uitgebracht waarin we de weerseffecten in Days Gone wat specifieker kunnen bekijken. Zo zien we onder andere sneeuwval in de game. De release van het spel staat gepland voor 26 april aanstaande op de PS4.


   
 Onderwerp: Tweede Shazam levelpakket voor LEGO DC Super-Villains
15:33 - Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag het tweede SHAZAM!-filmlevelpakket voor LEGO DC Super-Villains: SHAZAM! uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo SwitchTM en Windows PC. De downloadbare pakketten voegen nieuwe levels en DC-personages toe, geïnspireerd op de magische Warner Bros. Pictures-film, SHAZAM!.

SHAZAM!- filmlevelpakketten 1 en 2 zijn onderdeel van de Season Pass in de LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition, die afzonderlijk verkrijgbaar is voor € 14,99. Voor spelers die de SHAZAM!-filmpakketten 1 en 2 los willen kopen, zijn deze nu als bundel verkrijgbaar voor € 5,99.

De SHAZAM!-filmlevelpakketten 1 en 2 bieden spelers de kans om de krachten van hun favoriete personages uit de Shazam!-film onder de knie te krijgen, waaronder Billy Batson en Freddy Freeman, die hun superheld Shazam-vorm kunnen aannemen. Ook kunnen spelers vier personages vrijspelen die de menselijke zonden belichamen die door Dr. Sivana zijn ontketend: gulzigheid, woede, trots en afgunst. Het tweede pakket voegt de kwaadaardige Dr. Sivana toe, evenals de voltallige Shazam-familie, waaronder Pedro, Eugene, Darla, Mary en de krachtige tovenaar Shazam. Zij zullen je helpen Dr. Sivana uit te schakelen. Beide pakketten breiden de reeds zeer lange lijst met meer dan 150 bekende DC-personages van de basisgame nog verder uit.

    Onderwerp: Mortal Kombat 11 nu verkrijgbaar
15:50 - Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag aangekondigd dat Mortal Kombat 11, de nieuwste episode van de veelgeprezen serie van de bekroonde NetherRealm Studios, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de Xbox One-reeks, inclusief de Xbox One X, de Nintendo Switch en pc.

Mortal Kombat 11 volgt op de gebeurtenissen van Mortal Kombat X en introduceert een tijdvervormend verhaal, dat bekende personages uit verschillende Mortal Kombat-tijdperken en nieuwe strijders in de franchise bijeenbrengt. Dit zorgt voor de ultieme generatieclash wanneer de huidige personages geconfronteerd worden met een versie van zichzelf uit het verleden. Mortal Kombat 11 biedt ook voor het eerst het innovatieve systeem van aanpasbare personagevariaties, wat vrijwel onbeperkte aanpassingsmogelijkheden met zich meebrengt. Het biedt spelers meer controle, een diepgaandere en meer gepersonaliseerde ervaring dan ooit tevoren.

“Nu, meer dan 25 jaar later, is de Mortal Kombat-franchise belangrijker dan ooit en wordt alsmaar sterker, dankzij het getalenteerde team van NetherRealm Studios en de enthousiaste community,” aldus David Haddad, president, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Met de lancering vandaag van Mortal Kombat 11 heeft het team van NetherRealm de meest gepersonaliseerde Mortal Kombat-ervaring ooit gecreëerd, met de beste gameplay, bekende personages en een meeslepend, filmisch verhaal, waarvan niet alleen de fans maar ook nieuwe spelers zullen genieten.”

“Het voltallige team van NetherRealm Studios heeft hard gewerkt aan Mortal Kombat 11, en we zijn benieuwd hoe spelers wereldwijd het spel zullen ontvangen,” aldus Ed Boon, creatief directeur, NetherRealm Studios. “In Mortal Kombat 11 kunnen spelers op meer manieren dan ooit een eigen draai geven aan hun favoriete strijders. Het spel bevat nieuwe speltypen, nieuwe personages en uiteraard ons nieuwe tijdvervormende verhaal, waarvan fans en nieuwe spelers zullen genieten.”

Mortal Kombat 11 zet het verhaal voort nadat Raiden de kwaadaardige Oudere God Shinnok verslaat, wat de tijdwachter Kronika woedend maakt en haar zo belangrijke evenwicht tussen goed en kwaad verstoort. Om weer voor stabiliteit te zorgen in de rijken heeft Kronika slechts één optie: de tijd terugdraaien naar het begin en de geschiedenis opnieuw starten. In de meeslepende verhaalmodus kruipen spelers in de rol van verschillende strijders uit diverse Mortal Kombat-tijdperken en moeten ze samenwerken om de legers van Shao Khans Buitenwereld te verslaan en de dreigende tijdcrisis op te lossen.

Mortal Kombat 11 heeft een uitgebreide lijst met nieuwe en bekende strijders, met unieke vaardigheden en fataliteiten. UFC-kampioen, Olympisch medaillewinnares en WWE Superstar, Ronda Rousey, kruipt in de rol van Sonya Blade, naast meerdere populaire personages, waaronder Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Liu Kang, Kung Lao, Johnny Cage, Cassie Cage, Jax Briggs, Jacqui Briggs, Kitana, Skarlet, Baraka, Kano, D'Vorah, Kabal, Jade, Erron Black, Kotal Kahn, Noob Saibot, Frost en Shao Kahn. Zij worden vergezeld door verschillende nieuwe strijders in de franchise, zoals Geras; een krachtige dienaar van Kronika die de tijd kan manipuleren; Cetrion, de Oudere Godin der deugdzaamheid en bewaker van al het leven; en The Kollector, een corrupte handhaver en trouwe bondgenoot van Shao Khan.

Mortal Kombat 11 heeft talloze speltypen voor alle spelers, waaronder de Towers of Time uit eerdere spellen van NetherRealm. Spelers kunnen hun vaardigheden op de proef stellen in verschillende uitdagingen om zo het gevecht op meer manieren dan ooit voort te zetten. Ook The Krypt is terug als onderdeel van het mysterieuze eiland van Shang Tsung, waar spelers op verkenning kunnen gaan en op nieuwe manieren interactie kunnen hebben met de omgeving, terwijl ze beloningen vrijspelen die in andere speltypen kunnen worden gebruikt.

De Mortal Kombat 11 Standard edition is verkrijgbaar voor € 69,99 (adviesprijs). De Mortal Kombat 11 Premium Edition is verkrijgbaar voor € 99,99 (adviesprijs), inclusief het basisspel en het Kombat-pakket, met zes nieuwe downloadbare content (DLC) speelbare personages, één week eerder toegang tot DLC-personages, zeven exclusieve personage-skins en zeven uitrustingssets. De Mortal Kombat 11 Kollector’s Edition, inclusief het basisspel, Kombat-pakket, Scorpionmasker-buste, exclusieve steelbook, magnetische herdenkingsmunt en authenticiteitsplaatje, is verkrijgbaar voor € 299,99 (adviesprijs). Shang Tsung is een van de zes speelbare DLC-krijgers uit het Kombat-pakket. Acteur Cary-Hiroyuki Tagawa verleent zijn stem en beeltenis aan het populaire personage dat hij ook in de klassieke Mortal Kombat-film uit 1998 vertolkte.

   
 Onderwerp: Laatste DLC van Shadow of the Tomb Raider The Path Home is nu verkrijgbaar
16:13 - Square Enix, Eidos-Montréal, en Crystal Dynamics maken met veel plezier bekend dat “The Path Home”, het laatste DLC-avontuur voor Shadow of the Tomb Raider, nu verkrijgbaar is. “The Path Home” is een exclusieve gratis download voor alle Season Pass-bezitters en verkrijgbaar voor de Xbox One-familie van systemen inclusief Xbox One X, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam.

Na het slot van Shadow of the Tomb Raider leek de strijd voorbij en alles weer in orde. Maar wanneer bondgenoten plots verdwijnen, moet Lara oeroude tunnels doorzoeken om ze weer te vinden. Lara’s nieuwe avontuur biedt toegang tot een gloednieuwe challenge-tomb waarin een geheim schuilt dat jaren verborgen is gebleven.

Ook exclusief voor de Season Pass zijn het nieuwe Midnight Sentinel-outfit, die langere focus- en perceptie-fases mogelijk maakt, en de Silver Strike-boog, die ervoor zorgt dat pijlen door lichaamspantsers of zelfs meerdere ongepantserde vijanden gaan. Daarnaast kan Lara de nieuwe Magic Touch-skill gebruiken om bij het craften on-the-go minder grondstoffen te gebruiken. Ter afronding van de Season Pass-extra’s, zijn Score Attack en Time Attack nu speelbaar in alle tombs van de hoofdgame.

Shadow of the Tomb Raider is nu wereldwijd verkrijgbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en Windows pc/Steam. “The Path Home” is exclusief voor Season Pass-bezitters.