Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 307
  Nieuwsoverzicht van 24-04-2019
 Onderwerp: Assassin’s Creed Odyssey The Fate of Atlantis: Fields of Elysium nu beschikbaar
06:38 - Fields of Elysium, de eerste episode van The Fate of Atlantis, de tweede post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Elysium is een verheven paradijs vrij van conflict en overladen met natuurlijke schoonheid. Ook dit goddelijke domein heeft echter een duistere kant. Ontdek het ware gezicht van Elysium terwijl het landschap in een onvermijdelijke oorlog terechtkomt.

Iedere episode van The Fate of Atlantis gaat gepaard met nieuwe skill-mogelijkheden. Beginnend bij Fields of Elysium zijn de volgende skill-mogelijkheden vanaf vandaag beschikbaar:

• Ares Bull Charge (Warrior)
• Ares Madness (Warrior)
• Might of Artemis (Hunter)
• Kronos Time Warp (Assassin)

Spelers krijgen toegang tot The Fate of Atlantis door de verhaallijnen Between Two Worlds en Heir of Memories af te ronden en moeten daarnaast een personage van level 28 of hoger hebben. Voor spelers die niet voldoen aan deze eisen, introduceert The Fate of Atlantis een alternatief. Spelers krijgen de mogelijkheid om met een personage van level 52 aan de slag te gaan met vooraf ingestelde vaardigheden en items. Progressie gaat met dit alternatief echter niet over naar de normale game en achievements/trophies kunnen niet worden ontgrendeld.

   

 Onderwerp: Doraemon story of seasons aangekondigd voor Switch en PC
06:39 - BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt met plezier aan dat DORAEMON STORY OF SEASONS in de herfst van 2019 zal verschijnen op Nintendo Switch en pc via STEAM.

Het bekende animepersonage Doraemon doet zijn intrede in de gekende Story of Seasons-reeks met een gloednieuwe game: DORAEMON STORY OF SEASONS. Spelers zullen van traditionele Story of Seasons-activiteiten kunnen genieten, zoals het groeien van gewassen, het uitbouwen van een boerderij, verkennen, insectenjagen en veel meer.

Nobita en andere gekende gezichten uit de Doraemon-franchise maken onderdeel uit van een hartverwarmend avontuur dat plaatsvindt in het originele, lokale stadje. Spelers zullen de stad helpen uitbreiden en moeten samenwerken met de plaatselijke bevolking bij het onderhouden van hun boerderij. Natuurlijk zullen Doraemons geheime gadgets ook ter beschikking worden gesteld!

De game is het resultaat van een samenwerking tussen Bandai Namco Entertainment Inc., Marvelous (productie) en Brownies (ontwikkeling).

DORAEMON STORY OF SEASONS verschijnt deze herfst op Nintendo Switch en pc via STEAM.

   

 Onderwerp: Valkyrie Profile keert terug naar Star Ocean Anamnesis
06:41 - Square Enix Ltd., heeft vandaag bekendgemaakt dat op veler verzoek de klassieke role-playing game VALKYRIE PROFILE® terugkeert naar de populaire mobile game STAR OCEAN: ANAMNESIS voor een tweede tijdelijke samenwerkingsevenement.

Vanaf vandaag tot 3 juni kunnen zowel nieuwe als terugkerende fans VALKYRIE PROFILE-personages aan hun verzamelingen toevoegen, inlogbonussen ontvangen, nieuwe wapens verzamelen en deelnemen aan speciale evenementen.

Hieronder details van de tijdelijke samenwerking in STAR OCEAN: ANAMNESIS:

• Nieuwe Original Character Illustrations – Exclusief voor deze samenwerking heeft de beroemde artist Akira ‘AKIMAN’ Yasuda, bekend van zijn werk voor STAR OCEAN: Integrity and Faithlessness en de STREET FIGHTER-serie, nieuwe illustraties gemaakt van Azure Lenneth en twee aanvullende personages, Lezard en Mystina, die in de game te zien zijn. Koh Yoshinari, één van de originele personage-ontwerpers van VALKYRIE PROFILE, heeft ook nieuwe illustraties geleverd van Freya en twee aanvullende personages, Hrist en Arngrim, exclusief voor deze samenwerking.

Azure Lenneth (artwork door AKIMAN), Freya (artwork door Koh Yoshinari)
• Nieuwe Banner-personages – Fans krijgen de kans om Azure Lenneth (5-star Ace Sharpshooter) en Freya (5-star Ace Invoker) aan hun verzamelingen toe te voegen via een tijdelijke banner. Andere nieuwe personages, inclusief Hrist (5-star Ace Defender), Arngrim (5-star Ace Attacker), Lezard (5-star Ace Invoker) en Mystina (5-star Ace Invoker), komen later tijdens deze samenwerkingsperiode beschikbaar via tijdelijke banners.
• Terugkerende Banner Characters –Lenneth (5-star Ace Attacker) en Silmeria (5-star Ace Sharpshooter) keren terug via een tijdelijke banner, en kunnen ook voor het eerst ‘Awakened’ worden, waardoor spelers ze sterker dan ooit kunnen maken. Spelers kunnen Awakening-materialen verzamelen door Deep Space Explorations en tijdelijke evenement-achievements.
- The Purged Wizard-evenement – Ontvang aanvullende beloningen door het tijdelijke ‘The Purged Wizard’-evenement te voltooien. Het eerste deel van dit evenement is nu beschikbaar, later tijdens de samenwerkingsperiode verschijnen nog twee delen. Door deelname aan dit evenement kunnen spelers Magic Crystals verdienen, die ze kunnen gebruiken voor een tijdelijke Box Draw om beloningen te winnen, zoals 5-star Character Tickets, 5-Star Weapon Tickets, L. Limit Breakers en meer.
- Blood Valkyrie-evenement – De formidabele Blood Valkyrie accepteert tijdens de samenwerkingsperiode alle uitdagers. Spelers kunnen proberen deze exclusieve eindbaas te verslaan om Blood Valkyrie Coins te verdienen, die ze in de Item Exchange kunnen inwisselen voor zeldzame items, waaronder wapens, a 5-Star Weapon Ticket, L. Limit Breaker en Barrier Blaster.
- Inlogbonussen – Alle spelers kunnen door dagelijks in te loggen royale beloningen ontvangen, inclusief een 5-star Character Ticket, 5-star Weapon Ticket, Limit Breaker en meer.
- Nieuwe wapens – Spelers kunnen via een tijdelijke banner exclusieve wapens ontvangen, inclusief de Divine Elven Bow, Ether Laser en Dainsleif-wapens.

   

 Onderwerp: For Honor Year 3 Season 2: Sakura start 2 mei
06:42 - Year 3 Season 2 van For Honor, dat op 2 mei van start gaat op PlayStation 4, Xbox One en PC, introduceert een nieuwe, angstaanjagende Held binnen de Samoerai-factie: Hitokiri. Daarnaast worden onder meer nieuwe maps en events aan de game toegevoegd.

De Hitokiri zijn afgezonderde strijders die het vertrouwen in de mensheid verloren hebben. Zij dwalen door het land bewapend met de Masakari, een strijdbijl die gebruikt wordt om criminelen te straffen. Dit nieuwe Heavy archetype bevat vrouwelijke en mannelijke strijders: Sakura en Yato. De Hitokiri zijn vanaf 2 mei direct beschikbaar voor spelers met de Year 3 Pass. Overige spelers ontgrendelen de Hitokiri vanaf 9 mei voor 15.000 Staal. Tevens introduceert Year 3 Season 2 veranderingen voor de huidige Helden Lawbringer en Raider, en een gratis nieuwe map: Canopy.

   
 Onderwerp: Eerste trailer van Tokyo 2020 Olympics: The Official Video Game,
06:46 - SEGA heeft de eerste trailer van de game Tokyo 2020 Olympics: The Official Video Game uitgebracht. Het spel komt uit voor de PS4 en Switch en zal weer de nodige sporten met zich meebrengen.


   

 Onderwerp: Evilgamerz streamt World War Z
08:14 - Evilgamerz heeft een stream online gezet van de game World War Z. Het spel is afgelopen dagen gelanceerd voor diverse platformen.


   
 Onderwerp: World War Z verkoopt meer dan 1 miljoen exemplaren in eerste week
11:59 - Saber Interactive heeft in samenwerking met Focus Home Interactive aangekondigd dat World War Z, de met actie gevulde co-op shooter geïnspireerd door de blockbuster van Paramount Pictures, meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht heeft sinds de launch vorige week op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

“Saber is extreem blij met de prestatie van de game op alle platformen. Specifiek op PC, waar we ver boven verwachtingen presteren vanwege de ontvangen steun van de Epic Games Store.”, zegt Saber Interactive CEO Matthew Karch. “We blijven weken aan de groei van de game en de community met nieuwe verbeteringen, stabiliteit, updates en bonus gameplaycontent, wat al snel begint met een speciale nieuwe missie voor de Tokyo Episode.”

World War Z wordt aangedreven door de dynamische Swarm Engine™ van Saber, die honderden snelle en bloeddorstige zombies als één grote horde laat bewegen of juist als individuele aanvallers loslaat op spelers. Kies uit zes verschillende classes en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en valstrikken. Overleef de doden in intense co-op campaign missies voor vier spelers over de hele wereld, met onder andere New York, Jeruzalem, Moskou en Tokio. Vecht tegen beide zombies en echte menselijke spelers in competitieve team-based Players vs. Players. Vs. Zombies (PvPvZ) multiplayer.

   
 Onderwerp: Beoordelingen van Famitsu voor Dragon Ball Heroes en meer
13:11 - De Famitsu heeft weer enkele games beoordeeld van de week. Het gaat om Dragon Ball Heroes: World Mission en nog diverse andere titels.

Super Dragon Ball Heroes: World Mission (Switch, Bandai Namco): 8 / 8 / 8 / 9 - (32/40)
Earth Defense Force: Iron Rain (PS4, D3): 7 / 7 / 7 / 8 - (29/40)
Reigns: Game of Thrones (Switch, Devolver Digital): 7 / 7 / 8 / 6 - (28/40)
DiRT Rally 2.0 (PS4/Xbox One, Codemasters): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)
Slime Tactics (Switch, Flyhigh Works): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)
Four Legerrior (PS4/Xbox One/Switch, Kemco): 8 / 7 / 8 / 7 - (30/40)
Tsukue de Bowling (Switch, Sat-Box): 6 / 8 / 7 / 6 - (27/40)

   
 Onderwerp: Kaiko brengt Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered naar Switch
16:29 - Er is sinds juni 2018 geen reactie meer gekomen van de Mars Exploration Rover Oppertunity vanwege een stofstorm op Mars. De rover heeft z’n missie voltooid, dus nu is het jouw beurt om Mars te verkennen en – eigenlijk – verdedigen! Stap in de schoenen van de beste guerillavechter uit een bekende verzetsgroep en zwaai je sloophamer tegen de onderdrukking en macht van de Earth Defense Force. Red Faction Guerilla Re-Mars-tered komt naar de Nintendo Switch op 2 juli 2019 voor een adviesprijs van € 29,99.

Geef je de voorkeur aan een ander platform? Red Faction Guerilla Re-Mars-tered Edition is ook beschikbaar op PC en andere consoles!
Red Faction Guerilla Re-Mars-tered – Nintendo Switch Features:

• Keuze tussen Peformance en Quality modus
• Volledig opnieuw verwerkte graphics – Vernieuwde textures en grafische features die bijvoorbeeld specular maps toevoegen.
• Verbeterde shadow rendering
• Verbeterde lighting
• Vernieuwde shaders en post-processing
• Optionele Motion Controls voor beter richten als je in handheld-modus speelt

50 jaar na de gebeurtenissen van het originele Red Faction, stelt Red Faction: Guerrilla spelers in staat om de rol op te nemen van een opstandige soldaat in de pas opnieuw opgerichte Red Faction-beweging, terwijl deze vecht voor bevrijding van de onderdrukkende Earth Defence Force. Red Faction: Guerrilla definieert nog steeds de grenzen van op vernietiging gebaseerde gameplay met snelle gevechten in guerrillastijl in een enorme open wereld en echte, op fysica gebaseerde vernietiging.

Kenmerken
• Open World Guerrilla Warfare: Jij bepaalt tegen wie, wanneer, waar en hoe te strijden. Gebruik guerrillatactieken, geimproviseerde wapens en aangepaste voertuigen om aanvallen op EDF-doelen te leiden. Start aanvallen op basis van je eigen gameplaystijl, neem missies aan in elke gewenste volgorde of neem deel aan destructieve activiteiten om de greep van de EDF op Mars te verzwakken.
• Strategische vernietiging: Gebruik vernietiging als je tactische voordeel, creeer hinderlagen of kettingreactie-explosies om vijandige bolwerken aan te vallen en verander de spelomgeving permanent. Maak gebruik van volledig dynamische, op fysica gebaseerde vernietiging om 'on the fly' te improviseren: blaas gaten in een muur of vloer om een hinderlaag te leggen of te ontsnappen, vernietig een trap om je achtervolgers te stoppen of rijd voertuigen door uitgeblazen muren.
• Evoluerende en dynamische gameplay: Baan je een weg door een steeds veranderend landschap terwijl je je gevechtstactieken improviseert - mix gameplay-stijlen, voertuigen, wapens en explosieven om de EDF te verslaan.
• Epische Sci-Fi Setting: Ontdek het enorme, meedogenloze Marslandschap, van de desolate Parker mijnpost tot de glimmende EDF-hoofdstad Eos; trek vervolgens door de volledig vernietigbare open-wereldomgevingen die zwermen met EDF-troepen, Red Faction-verzetsstrijders en de onderdrukte kolonisten die gevangen zijn in het kruisvuur.
• Multiplayer Combat: Er is geen plaats om je te verbergen als je je guerrilla warfare-vaardigheden op de proef stelt in een aantal zeer destructieve multiplayer-varianten.