Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 307
  Nieuwsoverzicht van 25-04-2019
 Onderwerp: Gratis update Hot Shots nu beschikbaar in The Crew 2
06:36 - Hot Shots, de derde grote update voor The Crew 2, is nu gratis beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Daarnaast proberen coureurs die zich nog niet aan The Crew 2 gewaagd hebben, de game van 25 tot en met 28 april gratis uit tijdens het Free Weekend.

Hot Shots introduceert een nieuwe versie van de LIVE Summit, een wekelijkse PvE competitie waarin spelers die het Icon-level hebben bereikt hun vaardigheden testen in negen uitdagingen binnen alle verschillende facetten van The Crew 2. Daarnaast brengt de update 40 nieuwe customization items en zes nieuwe voertuigen met zich mee, waaronder de befaamde Bugatti Divo. Bovendien hebben spelers met de Season Pass vanaf vandaag 7 dagen exclusieve toegang tot twee extra, nieuwe voertuigen: de Mitsubishi Lancer Evolution X - 2014 en de Chevrolet Corvette ZR1 - 2009.

The Crew 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

   

 Onderwerp: Starlink: Battle for Atlas ontvangt nieuwe contentupdate en is vanaf 30 april verkrijgbaar op PC
06:37 - Starlink: Battle for Atlas ontvangt op 30 april een grote, gratis contentupdate genaamd Crimson Moon. De update komt voort uit de mysterieuze verschijning van de Crimson Moon in het Atlas-sterrenstelsel en is gratis beschikbaar voor spelers op Nintendo Switch, Playstation 4 en Xbox One.

Crimson Moon is ook beschikbaar in de volledig nieuwe PC-versie van de game, die op dezelfde dag wordt gelanceerd. De PC-versie van Starlink: Battle for Atlas bevat dezelfde content als de consoleversies en ondersteunt de Dualshock- en Xbox One-controllermounts.

De Crimson Moon heeft een impact op de hele wereld van Atlas en geeft spelers de kans om deel te nemen aan nieuwe factieverhaalmissies en wekelijkse uitdagingen. Bovendien krijgen spelers toegang tot vijf nieuwe piloten, drie nieuwe ruimteschepen en elf nieuwe wapens, die afzonderlijk verkrijgbaar zijn als digitale aankoop.

Bundel je krachten met de Star Fox-teamleden Peppy, Falco en Slippy, exclusief voor Nintendo Switch. Jaag op het Star Wolf-team in een reeks missies met de hulp van drie nieuwe Star Fox-teampiloten, elk met hun eigen unieke vaardigheden en skill tree. De nieuwe Star Fox-content is vanaf 30 april 2019 afzonderlijk verkrijgbaar als digitale aankoop exclusief op Nintendo Switch.

   

 Onderwerp: Super Mario Maker 2 lanceert 28 juni
06:41 - Super Mario Maker 2 heeft een release gekregen van Nintendo. Het spel lanceert namelijk op 28 juni aanstaande. In de game kunnen spelers net als in deel 1 weer hun eigen Super Mario courses (levels) maken waarvan ze altijd al hebben gedroomd. De game komt met meer tools, items en features. Uiteraard kun je je eigen levels ook weer delen met de community.

   
 Onderwerp: Days Gone krijgt in juni survival moeilijkheidsgraad en challenges
06:44 - Days Gone zal gratis post-launch content krijgen en wel een surivival moeilijkheidsgraad. Deze zal in juni van dit jaar uit gaan komen. Dat hebben Sony Interactive Entertainment en Sony Bend bekend gemaakt. Het spel komt eind deze week uit voor de PlayStation 4. De surivival moeilijkheidsgraad zal geen fast travel mogelijk maken of survival vision. Daarnaast is de HUD kaler en heb je geen map en indicator voor waar je heen moet gaan. Verder zal het spel ook wekelijkse uitdagingen krijgen, waaronder nieuwe Bik, Horde en Combat uitdagingen.

    Onderwerp: Budget Switch komt in juni op de markt
06:52 - De nieuwe Switch welke een stuk goedkoper moet zijn dan het standaard model zal in juni gaan verschijnen. Dat meldt de website van Bloomberg. De release moet plaatsvinden rond het einde van de genoemde maand. De Nintendo Switch moet kleiner en goedkoper worden en daarmee dus geschikt voor families met een laag budget. De eerste geruchten rondom de nieuwe console verschenen al in maart van dit jaar. Nintendo heeft de vernieuwde console zelf nog niet officieel aangekondigd.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: Sport, werk of een hobby: Gamen is een miljoenenbusiness geworden
08:33 - Professionele clubs met hun eigen e-sporters, competities waar miljoenen in te verdienen zijn, gamers die hun huur betalen door te gamen: de game-industrie heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen en is professioneler dan ooit. Hoe is deze industrie zó professioneel geworden?
Gamers zullen zeggen dat er al jaren competities bestonden en dat er altijd wel gamers waren die hun geld verdienden met het spelen van spellen op de computer, online of op een console. Maar niemand kan ontkennen dat de stappen die de game-industrie de afgelopen jaren heeft genomen van een ander niveau zijn.
We concentreren ons hierbij even vooral op Nederland. E-sports zijn hier al groot, maar in bijvoorbeeld Azië heeft het al helemaal een enorme vlucht genomen: daar werd tijdens de Aziatische Olympische Spelen gamen al toegevoegd als sport – zij het als demonstratiesport.

Ook voetbalclubs in Nederland sloten aan in de rij (volgens dit artikel stonden er miljoenen op het spel): de eredivisie wordt momenteel al nagespeeld op de Playstation via FIFA 2019 door e-sporters die onder contract staan en uitstekend betaald worden. En Nike sluit miljoenendeals met gamers die onder hun naam uitkomen in de game competities. Met andere woorden: de industrie ontwikkelt zich razendsnel, we zijn nog maar net begonnen en het einde is nog verre van in zicht. Zoals het nu lijkt, ligt het plafond van de game industrie in de miljarden euro’s.


Bron: Pexels

Het heeft te maken met het miljoenenpubliek dat gamers en games trekken. Via streams kijken duizenden mensen soms mee met een gamer die spelletjes speelt, waardoor deze gamers voor grote bedrijven weer een marketingwaarde vertegenwoordigen. Gamen wordt professioneler en vooral: een mogelijkheid om de rekening te betalen met je favoriete computerspellen via internationale competities.

Zulke competities zijn niet nieuw – het zijn de spellen die baanbrekend zijn. Maar de opzet, spelers vanuit verschillende landen die meedoen aan een computerspel, kon al jaren gevonden worden bij bijvoorbeeld mrgreen.com/an, waar bij poker spellen of via bonuscompetities spelers het tegen elkaar opnamen door te spelen. Net zoals bij veel competities die al een tijd lang op de computer bestonden, gaat het hier niet per se om prijzengeld, maar is het spelen en uitdagen van elkaar de helft van de kick.


Bron: Pexels

Nu hebben die spellen weer concurrentie gekregen. Fortnite is uitgegroeid tot een enorm bekend spel waar je letterlijk miljoenen mee kan verdienen. Spellen als Apex Legends en Call of Duty Black Ops zijn dankzij online en multiplayer gegroeid tot e-sports waar grof geld mee te verdienen valt en hoewel de game markt in Nederland nog relatief klein is (vijftiende markt in de wereld) gaat er toch al een omzet van zo'n miljard euro in om.
Maar toch, ondanks de juichende cijfers, de groeiende markt en de steeds beter wordende perspectieven voor gamers moet er een kanttekening geplaatst worden bij de levensstijl van een professioneel gamer. Zoals ze zelf zeggen, het is een slopend bestaan. Lange dagen, veel spelen, veel binnen, veel achter een scherm. Het is een offer dat je moet brengen als je je favoriete hobby professioneel wilt gaan beoefenen.

    Onderwerp: Veelgevraagde Critical Mode nu beschikbaar in Kingdom Hearts III
10:29 - Volgend op de overweldigend succesvolle lancering eerder dit jaar, is nu een nieuwe update voor KINGDOM HEARTS III verschenen die de game nog verder uitbreidt. Na deze update kunnen spelers de gloednieuwe Critical Mode kiezen om het avontuur van hun leven (opnieuw) te beleven met Sora en vrienden. Deze extra moeilijke spelstand zal spelers tot het uiterste beproeven in hun gevecht tegen de duisternis.

De Critical Mode zal zelfs de meest bekwame Keyblade-dragers uitdagen om nog tactischer te vechten tegen hun formidabele vijanden. In deze nieuwe modus:

• Zijn de maximale HP en MP gehalveerd
• Is de frequentie van situation commands en magie verminderd
• Kan Sora nieuwe vaardigheden gebruiken die exclusief zijn voor deze moeilijkere stand

Daarnaast biedt deze update spelers de mogelijkheid om hun vertrouwde Keyblade mee te nemen naar een nieuwe game. Keyblades die worden meegenomen keren terug naar hun oorspronkelijke kracht, maar door deze optie kunnen spelers wel vanaf het begin al Keyblades gebruiken die eigenlijk pas later in de game beschikbaar komen.

KINGDOM HEARTS III is nu verkrijgbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X.

   

 Onderwerp: Achtergrond en Disciplines Thinbloods in Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 onthuld
10:48 - Paradox Interactive heeft vandaag nieuwe details onthuld over de achtergrond en disciplines van de Thinbloods in Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Spelers beginnen de game als een nieuw-omarmde Thinblood, een tweederangs groep vampiers met veel zwakkere krachten dan die van de grote clans. In de loop van het verhaal zullen spelers zich uiteindelijk bij één van de vijf volbloedige Kindred clans voegen, die elk in de komende weken onthuld worden.Thinbloods zijn een meer recent en zwak ras vampiers die steeds maar moeten zien te overleven in de World of Darkness. Hoewel ze vaak als tweederangs burgers worden beschouwd door de volbloedige Kindred, is het leiderschap van Seattle ongewoon tolerant tegenover Thinbloods. Omdat Seattle relatief laat onder het bestuur van Camarilla gekomen is, blijft het mogelijk voor de Thinbloods om zich hogerop te werken in de hogere cirkels van de vampiergemeenschap. Het is alleen zeldzaam dat ze dezelfde hoeveelheid respect en juridische status krijgen als volbloedige clanleden.

Aan het begin van Bloodlines 2 kiezen spelers uit één van de drie Thinblood disciplines: Chiropteran, Mentalism of Nebulation. Deze Thinblood disciplines zijn overgenomen uit de pen-and-paper RPG en geven unieke combat en traversal abilities die door de game geüpgraded kunnen worden. Bijvoorbeeld om de effectiviteit of speciale effecten toe te voegen.

Elk van de Thinblood disciplines heeft twee actieve powers die drie passieve upgrades. Hieronder de details:

Chiropteran – Sterke affiniteit voor vleermuizen, waardoor vampiers door de lucht kunnen bewegen en zwermen oproepen.
• Glide – de eerste actieve power. Glide verlaagt het gewicht van het vampierskelet en de spiermassa, waardoor ze kort kunnen zweven. Hiermee bereiken ze eerder onbereikbare plekken, dalen ze neer op NPC’s om ze uit te schakelen of van veraf andere Disciplines gebruiken.
• Bat swarm – de tweede actieve power. De vampier kan een kleine zwerm vleermuizen oproepen en een NPC aanvallen, wat ze tijdelijk verlamt en een kleine hoeveelheid schade toedient. Deze power kan geüpgraded worden tot een ware maalstroom van leren vleugels de vampier omwikkelt en zware schade toedient aan wie er in de buurt komt.

Mentalism – Gebruik telekinese om objecten te manipuleren en zelfs wapens uit handen te trekken.

• Pull – De eerste actieve power. Manipuleer objecten met telekinese, zelfs wapens van NPC’s.
• Levitate – de tweede actieve power. Laat een levende NPC in de lucht hangen. De power kan worden verbeterd tot de vampier iedereen en alles in een gebied kan laten zweven en vijanden als ragdolls rondgooien.

Nebulation – Stelt de vampier in staat om mist op te roepen en commanderen.

• Mist Shroud – de eerste actieve power. Roep een mistwolk op die de speler voor een korte periode omringt. Dit dempt het geluid van voetstappen en vermindert het bereik waarin de speler kan worden gezien. Bovendien kan de speler gedeeltelijk transformeren in een mistwolk om een verstikkende aanval uit te voeren op een NPC of door een nauwe ruimte reizen, zoals een ventilator of kanaal.
• Envelop – de tweede actieve power. Creëer een stilstaande draaiende mistwolk op een doelwit dat ze omringt, verblindt en zich in de longen van NPC’s forceert.

   

 Onderwerp: Geen nieuwe hardware van Nintendo op de E3
14:58 - Nintendo zal geen nieuwe hardware aankondigen op de aankomende E3 in juni. Dat heeft CEO Shuntaro Furukawa bekend gemaakt tijdens een presentatie bij het concern. Verwacht wordt dat Nintendo met een nieuwe Switch gaat komen voor de mensen met een lager budget. Deze is officieel nog niet aangekondigd maar zou wel al eind juni moeten verschijnen als alle geruchten kloppen. Dit jaar is Sony niet aanwezig op de E3. Microsoft zal wel aanwezig zijn en waarschijnlijk nieuwe games, en misschien nieuwe hardware aankondigen.