Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 136
  Nieuwsoverzicht van 26-04-2019
 Onderwerp: Ontrafel het mysterie van Blacksad: Under the Skin vanaf 26 september 2019
07:43 - Mindscape, Péndulo Studios en YS Interactive kondigen aan dat Blacksad: Under the Skin wordt uitgebracht op 26 september voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac. Vandaag stapt Blacksad: Under the Skin uit de schaduw middels een mysterieuze story trailer en ook wordt de collector's edition belicht. Naast nieuwe informatie en kennismaking met enkele personages die de speler tijdens zijn avontuur tegenkomt, wordt ook de officiële stem van John Blacksad voor het eerst ten gehore gebracht.

Blacksad: Under the Skin neemt de speler mee naar het New York City uit de jaren 50', wanneer Joe Dunn, de eigenaar van een boksclub, dood wordt aangetroffen. Zijn dochter, Sonia Dunn, neemt de gym van haar vader over en worstelt met de financiële ellende die is ontstaan. In de tussentijd verdwijnt 'rising star' Bobby Yale op mysterieuze wijze, nét op het moment dat hij zich klaarmaakt voor het belangrijkste gevecht in zijn bokscarriëre.

De speler kruipt in de huid privédetective John Blacksad, die door Sonia wordt ingehuurd om deze lugubere zaken grondig te onderzoeken. De manier waarop het verhaal verloopt is afhankelijk van de beslissingen die de speler maakt. Deze hebben invloed op de relatie tussen John Blacksad en de andere personages die deel uitmaken van dit avontuur, én tevens op de uitkomst van het onderzoek.

Blacksad: Under the Skin wordt gekenmerkt door unieke, dierlijke personages met menselijke eigenschappen en een setting die in ieder opzicht de karakteristieke 50's ademt. De stijlvolle game vertelt een angstaanjagend, donker verhaal dat in lijn ligt met gelijknamige comicbookserie.
Naast het vrijgeven van de story trailer worden er details over de collector's edition van Blacksad: Under the Skin onthuld. Deze editie bevat een gedetailleerde, figurine van hars van Blacksad, een artbook en uiteraard de game.

Blacksad: Under the Skin is vanaf 26 september 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac.

   

 Onderwerp: Wat is RAGE 2? Nieuwe trailer geeft je het antwoord
07:44 - Wat is RAGE 2? Het is iets dat heel moeilijk te omschrijven is in safe-for-work termen, dus laten we deze explosieve, nieuwe trailer het verhaal voor ons doen.

RAGE 2 is verkrijgbaar vanaf 14 mei 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Check de officiële RAGE 2 site op bethesda.net/en/game/rage2 om de game te pre-orderen en meer te weten te komen over wat je nog mag verwachten in deze over-the-top wereld van oneindige chaos.


   
 Onderwerp: Total War: Three Kingdoms - Welke krijgsheer ben jij?
07:46 - Het Han-keizerrijk valt uiteen, waardoor een gebroken China voor het oprapen ligt. Twaalf sluwe krijgsheren staan klaar om de kans te grijpen. Nu is het aan jou. Wie kies jij als leider?

Volgende maand zet Total War: THREE KINGDOMS je op het pad naar de unificatie van China. Voordat je de triomfantelijke overwinningen en het verwoestende verraad ervaart, moet je eerst je loyaliteit zweren aan één van de twaalf deelnemers.

Help je de wonden van het land te helen als de welwillende Liu Bei? Of zet je de gevestigde orde in de hens als de bandietenkoningin Zheng Jiang? Misschien zet je wel broer tegenover broer als Cao Cao, de strategische meesterbreid en manipulator? Elke krijgsheer is een meester in zijn of haar kunst…

Sun Jian, de Tijger van Jiangdong.
Cao Cao, de poppenmeester.
Liu Bei, de Leider van de Mensen.
Zheng Jiang, de Bandietenkoningin.
Dong Zhuo, de Tiran.
Gonsun Zan, de Ridder.
Yuan Shu, de Verbeelder.
Kong Rong, de Meestergeleerde.
Liu Biao, de Aristocraat.
Zhang Yan, de Soldaat van Fortuin.
Ma Teng, de Loyalist.
Yuan Shao, de Alliantieleider.

Wie je ook kiest, het pad naar glorie is jouw eigen. Volg de geschiedenisboeken of creëer nieuwe legendes wanneer Total War: THREE KINGDOMS op 23 mei 2019 uitkomt.


   
 Onderwerp: FIA European Truck Racing Championship de reuzen ontwaken
07:47 - Bigben kondigt met plezier FIA European Truck Racing Championship aan. Deze officiële racesimulatie is ontwikkeld op basis van de KT Engine, een gespecialiseerde game-engine voor het creëren van racesimulaties (WRC, TT Isle of Man, V-Rally) gemaakt door n-Racing. De game zal in juli 2019 verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

FIA European Truck Racing Championship belooft een nieuwe ervaring voor fans van racegames en de vele fans van truck simulaties. Het bedwingen van een superkrachtig, 5-tons monster is heel iets anders dan het besturen van een raceauto of een motorfiets. Het is een ongekende uitdaging die dan ook enige ervaring met racegames vereist.

Tijdens de FIA ETRC-races in deze game nemen 12 trucks het op een circuit tegen elkaar op in vier sprints van elk 45 km, met speciale passeertechnieken, physics en inertia die je alleen met trucks kunt ervaren, speciale penalties en een reservoir van 200 liter water dat handmatig moet worden beheerd om remmen te koelen, oververhitting te voorkomen en de race te voltooien.

"We zijn erg blij met de kwaliteit en het oog voor detail in de officiële racesimulatie voor de FIA ETRC, die is ontwikkeld en geproduceerd door het gerenomeerde bedrijf Bigben. De technieken die spelers moeten gebruiken in deze educatieve, leuke en gedetailleerde software, weerspiegelen die van de echte vrachtwagenhelden, zowel op parkoersen als op de weg. De software maakt ook duidelijk hoe bekwaam en toegewijd je moet zijn om de ingewikkelde bedieningselementen van zo’n grote truck te beheersen. We kunnen niet wachten tot FIA European Truck Racing Championship in juli voor verschillende systemen wordt gelanceerd, en we zijn ervan overtuigd dat duizenden ETRC-fans blij zullen worden van deze deze fascinerende betrokkenheid bij de truckerswereld, die zal helpen bij het kweken van een nieuwe generatie vrachtwagenhelden over de hele wereld," aldus Georg Fuchs, directeur van de ETRA.

De afgelopen jaren is het kampioenschap snel gegroeid, met elk jaar weer een groter publiek. De verbazingwekkend spectaculaire races hebben een groeiende passie voor de discipline aangeboord. De confrontaties tussen deze mechanische giganten vinden plaats op de grootste circuits in Europa zoals Le Mans, de Nürbürgring, Misano of de Hungaroring.

   

 Onderwerp: Kraak puzzels in je eentje of samen met een vriend in BOXBOY! + BOXGIRL!, nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop
12:20 - BOXBOY! + BOXGIRL!, de 2D-puzzelplatformer met de drie blokkerige figuurtjes Qbby, Qucy en Qudy, is nu digitaal verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Bekijk de nieuwe BOXBOY! + BOXGIRL! – Maak kennis met Qudy-trailer voor een voorproefje op dit eerste deel in de serie dat voor de Nintendo Switch verschijnt. De trailer toont hoe Qudy, de lange, puzzels oplost die spelers aanmoedigt buiten de rechthoek te denken, en nieuwe mogelijkheden om de personages te verkleden.

BOXBOY! + BOXGIRL! biedt toegang tot 270 levels, de meeste ooit in de serie. Voor het eerst kunnen twee spelers samenwerken om de puzzels te kraken. Daarnaast kan een enkele speler in de “A Tale for Two”-stand wisselen tussen de helden Qbby en Qucy. Als bonus krijgen spelers die de verhalende stand voltooiden toegang tot een nieuw avontuur met Qudy. Wie zelf wil ervaren wat deze nieuwe puzzel-platformer heeft te bieden, kan nu de gratis BOXBOY! + BOXGIRL!-demo in de Nintendo eShop downloaden.

BOXBOY! + BOXGIRL!, met 270 breinbrekende puzzel-platformlevels, een coöpstand voor twee spelers en veel meer, is nu beschikbaar als download in de Nintendo eShop en als downloadcode bij bepaalde retailers.

   

 Onderwerp: Max Verstappen prijkt naast Lewis Hamilton op de cover van F1 2019
14:38 - Codemasters en Koch Media kondigen vandaag aan dat de grootste F1-rivaliteit ooit tussen Ayrton Senna en Alain Prost opnieuw zal opleven in F1 2019, de officiële videogame van de 2019 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP. Fans die de ‘F1 Legends Edition’ kopen kunnen Ayrton Senna in zijn 1990 McLaren MP4/5B besturen en Alain Prost in de Ferrari F1-90. Daarnaast krijgen ze toegang tot acht race-uitdagingen en exclusieve Senna en Prost multiplayer auto liveries. De gelijkenissen van de coureurs zijn ook aan de Career-modus toegevoegd, zodat spelers die kunnen ervaren. Deze editie met drie dagen Early Access wordt op 25 juni 2019 uitgebracht op de PlayStation 4, Xbox One-apparaten en op Windows PC (DVD en via Steam).

Om de tiende F1 game van de Codemasters Birmingham Studio te vieren, krijgen fans die de ‘F1 2019 Anniversary Edition’ pre-orderen of kopen twee winnende auto’s van het klassieke 2010 seizoen. Het gaat om de Ferrari F10 waar Fernando Alonso en Felipe Messa in hebben gereden, alsmede de McLaren MP4-25 van Lewis Hamilton en Jenson Button. Beide komen samen met de 2010 Red Bull RB6 van Sebastian Vettel en Mark Webber en veel van de klassieke auto’s die behouden zijn uit F1 2018. Een Limited Edition F1 2019 Steelbook is ook beschikbaar via verschillende retailers.

Max Verstappen op verpakking
Speciaal voor de Benelux ontwikkelde de uitgever een verpakking voor F1 2019 met daarop Max Verstappen. De cover heeft een frisse look die zich focust op de felle competitie die zich over de laatste seizoenen heeft ontwikkeld. Naast Max staat niemand minder dan Mercedes-coureur en huidig wereldkampioen Lewis Hamilton.

Na de tease van een auto in de aankondigingstrailer, die enthousiast onthaald werd door fans, is F2 officieel bevestigd met het volle 2018-seizoen beschikbaar bij launch. Het F2-seizoen van 2019 wordt later in het jaar digitaal toegevoegd, compleet met online functionaliteit. Spelers kunnen meedoen met George Russell, Lando Norris en Alexander Albon voor ze met hun team doorgroeien naar het huidige F1-seizoen.


   
 Onderwerp: Speel tennis met Mario en zijn vrienden in de Mario Tennis Aces: Speciale Demo die vanaf vandaag is te downloaden in de Nintendo eShop
14:48 - Grijp je racket en geniet van intense tennispartijen tegen populaire personages in de gratis Mario Tennis Aces: Speciale Demo*. Deze demo is een week lang gratis te downloaden in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch, van nu tot 10:00 uur op vrijdag 3 mei. Door de demo te downloaden krijgen spelers ook toegang tot een proefabonnement van zeven dagen** voor Nintendo Switch Online. De Mario Tennis Aces: Speciale Demo is nu beschikbaar als download op de Mario Tennis Aces-website of in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

Wie de speciale demo heeft gedownload kan diverse tennisbanen betreden in verschillende spelstanden. Door de demo te spelen, kunnen spelers ook speciale beloningen vrijspelen die ze kunnen meenemen naar de volledige Mario Tennis Aces-game. Wanneer spelers tijdens dit weeklange toernooi slechts één wedstrijd spelen, worden ze beloond met een klassiek Mario-kostuum, terwijl spelers in de Co-op Challenge-stand van de demo punten kunnen verzamelen voor het vrijspelen van blauwe, rode en gele Yoshi die ze zowel in de speciale demo als in de volledige versie van de game kunnen gebruiken.

Tijdens het demo-evenement kunnen spelers niet alleen een balletje slaan tegen Mario en vrienden, ze ontvangen ook een e-mail met een Nintendo eShop-code voor het activeren van een proefabonnement van zeven dagen voor Nintendo Switch Online, perfect voor het uitproberen van alle functies van deze ledenservice. Spelers kunnen deze code zelfs gebruiken als ze al eerder hebben deelgenomen aan een gratis proefperiode.