Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 507
  Nieuwsoverzicht van 17-06-2019
 Onderwerp: Trine 4: The Nightmare Prince krijgt video
00:05 - Frozenbyte heeft een nieuwe video uitgebracht van de game Trine 4: The Nightmare Prince. Het spel komt uit in de herfst van dit jaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en Switch.


   


 Onderwerp: Marvel's Avengers main campaign is singleplayer-only
00:12 - Hoewel de Avengers vaak in teamverband samenwerken, zal dit in de game niet mogelijk zijn, althans niet met echte spelers. De game is namelijk singleplayer-only. Dat is op de E3 bekend gemaakt. Het spel bevat een main campaign die dus alleen speelbaar is. De co-op gameplay is gereserveerd voor missies die naast de campaign gespeeld kunnen worden. Hoe dit er precies uit zal gaan zien is nog niet bekend gemaakt. De co-op side-missions kunnen gedurende de hoofdmissies vrijgespeeld worden.

   


 Onderwerp: Amazon Game Studios ontslaat diverse werknemers
00:15 - Amazon Game Studios heeft enkele ontwikkelaars ontslagen. Het concern maakte onlangs bekend dat het diverse projecten geannuleerd heeft. De game divisie moet nu zelfs afscheid nemen van enkele developers. Dat liet het bedrijf weten. De werknemers krijgen 60 dagen de tijd om een nieuwe positie intern te vinden. Lukt dat niet, dan neemt het bedrijf afscheid van het personeel waarbij een compensatie gegeven wordt. Men werkt op dit moment aan games als New World en nog enkele onaangekondigde projecten.

   
 Onderwerp: Nieuwe trailer van Code Vein
06:45 - Er is een nieuwe trailer verschenen van Code Vein. Het spel komt uit op 27 september van dit jaar voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. In de trailer staat Oliver Collins centraal. Dit is één van de eindbazen die je tegen zult komen in de game.


   
 Onderwerp: Cyberpunk 2077 krijgt meerdere eindes
09:07 - Cyberpunk 2077 zal meerdere einden bevatten. Dat heeft Mateusz Tomaszkiewicz bekend gemaakt in een interview. Op de vraag of de game meerdere eindes zal krijgen liet de man weten dat dit zeker het geval zal zijn. Verdere details werden helaas niet bekend gemaakt. Cyberpunk 2077 verschijnt op 16 april 2020 voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

   
 Onderwerp: The Music of Red Dead Redemption 2 beschikbaar voor pre-order
10:37 - We zijn verheugd om aan te kondigen dat de muziek van Red Dead Redemption 2: Original Sountrack beschikbaar is als pre-order, met “Crash of Worlds” van Rocco DeLuca en “Table Top” van Daniel Lanois direct te downloaden bij alle pre-orders. De verzameling van vocale nummers wordt op 12 juli 2019 digitaal uitgebracht in samenwerking met Lakeshore Records. Pre-order via iTunes en luister nu naar Crash of Worlds en Table Top op Spotify.
Een krachtige en emotionele reis door de laatste dagen van het Amerikaanse outlaw-tijdperk. De muziek van Red Dead Redemption 2: Original Sountrack werd geproduceerd door elfvoudig Grammy Award-winnaar Daniel Lanois, waarvan alles exclusief voor de game werd gecreëerd. Lanois staat bekend om zijn werk met Bob Dylan, Neil Young en Willie Nelson, maar om zijn samenwerking met baanbrekende muzikant Brian Eno om verschillende U2 albums te produceren, waaronder de multi-platinum The Joshua Tree.

“Red Dead Redemption 2 verzorgd een geweldige compositorische ruimte, die uitgestrekt is en een breed scala aan emotionele texturen beslaat – een geweldige plek om mijn verbeelding de vrije loop te laten”, zei Lanois. Van het opnemen met Rhiannon Giddens in Nashville, tot in New Orleans met mijn vriend Cyril Neville, tot New York met D’Angelo, tot Willie Nelson en Josh Homme, de inspiratie stopte nooit!”

De Muziek van Red Dead Redemption 2: Original Sountrack bevat vocale uitvoeringen van een reeks bekroonde artiesten, waaronder D’Angelo, Willie Nelson, Rhiannon Giddens, Josh Homme, plus een extra nummer dat geschreven, geproduceerd en uitgevoerd werd door David Ferguson.

“Het was geweldig om herenigd te zijn met Lanois om voor dit project te componeren, en ik ben ongelooflijk dankbaar om te zien hoe het ‘Crash Of Worlds’ gezang de harten van zoveel spelers via de game heeft geraakt”, zegt componist Rocco DeLuca.


   
 Onderwerp: Kombat League vanaf morgen beschikbaar
15:27 - Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een gameplay trailer vrijgegeven voor de Mortal Kombat 11 Kombat League, een gloednieuwe seizoensgebonden ranked mode waar spelers het online tegen andere kombatants kunnen opnemen om exclusieve in-game beloningen te verdienen. Deze Kombat League is vanaf morgen, 18 juni, beschikbaar als gratis update voor alle eigenaars van Mortal Kombat 11.

In de Kombat League kunnen spelers het per seizoen vier weken lang tegen elkaar opnemen in een klassement om zo 9 tiers te doorlopen, van Apprentice tot Elder God. Spelers zullen beloond worden met exclusieve in-game items bij elke vrijgespeelde rank. Beloningen zijn cumulatief, waarbij spelers alle ontgrendelde items verdienen tot het hoogste niveau die zijn behaald in een bepaald seizoen. Spelers kunnen ook in-game items verdienen door verschillende, dagelijkse en seizoensgebonden quests te spelen. Zodra een seizoen teneinde is, start er meteen een nieuw seizoen met nieuwe beloningen en incentives. Het geoptimaliseerde matchmaking system in Kombat League zal ervoor zorgen dat spelers het op zullen nemen tegen andere spelers van ongeveer hetzelfde niveau. Als onderdeel van de Kombat League update, is er een nieuwe meter toegevoegd die spelers aan het begin van elke ranked match snel een zicht geeft van de kans op winst tegen een tegenstander.