Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 507
  Nieuwsoverzicht van 18-06-2019
 Onderwerp: Assassin’s Creed Odyssey – June Monthly Update
06:41 - Ubisoft heeft de Juni-update voor Assassin's Creed Odyssey uitgebracht. Deze update brengt onder andere het volgende:

Assassin’s Creed Odyssey: Story Creator Mode
Met de release van deze nieuwe functie maken spelers hun eigen verhalen, begeleid door gameplay en handgeschreven dialogen. Story Creator Mode is nu gratis beschikbaar voor alle spelers van Assassin’s Creed Odyssey.

Discovery Tour: Ancient Greece
In Discovery Tour: Ancient Greece ontdekken spelers de wereld van Assassin’s Creed Odyssey vrij van conflicten en gameplaybeperkingen. Er zijn 29 regio’s beschikbaar met meer dan 300 stations. Volg rondleidingen langs vijf verschillende thema’s, waaronder filosofie, architectuur, het dagelijks leven, oorlog en mythen.

The Fate of Atlantis
Torment of Hades, de tweede episode van The Fate of Atlantis, is nu beschikbaar voor alle spelers met de Season Pass. Het verhaal brengt de spelers naar de onderwereld, een uitgestrekte wereld van eindeloze duisternis gevuld met zwervende doden, geregeerd door de scherpe en sluwe Hades. Ontsnap het hiernamaals door de doden te helpen hun rechtmatige rustplaats te vinden en hun schuld aan Hades te voldoen.

The Lost Tales of Greece
De tiende episode van The Lost Tales of Greece genaamd ‘Every Story Has an Ending’ is gratis beschikbaar vanaf 25 juni.
In deze episode leren spelers meer over Herodotos en ontdekken ze een complottheorie terwijl ze met hem naar zijn thuiseiland Samos reizen.

Nieuwe Items
Vanaf 18 juni is er een nieuw Oracle Character Pack verkrijgbaar in de store en bij Oikos of the Olympians. Deze bevat:
• Sacred Oracle Armor
• Sacred Deer
• The Hunter’s Blade

   

 Onderwerp: Wederom beelden van Shenmue III
06:43 - Er is weer een nieuwe video verschenen van de game Shenmue III. Het spel lanceert op 19 november aanstaande in Europa en laat diverse gameplay zien.


   
 Onderwerp: Wolfenstein: Youngblood heeft flinke speelduur
06:47 - Wolfenstein: Youngblood zal flink wat uren in beslag nemen. Volgens de ontwikkelaar van de game zal het spel zo'n 25 tot 30 uren in beslag nemen om uit te spelen. Het is daarmee de grootste Wolfenstein-game tot dusver. In vergelijking met bijvoorbeeld Wolfenstein II is het spel zo'n 2 maal langer. Deze duurde gemiddeld namelijk zo'n 11 uren. In Wolfenstein: Youngblood speel je als Soph en Jess, de tweelingdochters van BJ Blazkowicz.

   
 Onderwerp: Dr. Mario World lanceert op 10 juli
06:51 - Dr. Mario was vroeger erg populair op onder andere de GameBoy. Een nieuw deel van het spel is onlangs aangekondigd en komt volgende maand naar de App Store en Google Play. Dat heeft Nintendo bekend gemaakt. De exacte releasedatum valt op 10 juli aanstaande. Dr. Mario is een Tetris-achtige game waarin je al puzzelend zoveel mogelijk virussen moet zien te elimineren. Het spel kan online met andere vrienden samen gespeeld worden.

   
 Onderwerp: Final Fantasy XIV Shadowbringers videobeelden en post launch plannen onthuld
14:35 - In de aanloop naar de lancering van FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers op 2 juli, heeft producer en director Naoki Yoshida tijdens een Letter from the Producer LIVE-stream meer verteld over de updates die dit nieuwste uitbreidingspakket levert. Tijdens de stream werden nieuwe details en beelden onthuld, inclusief een nieuwe dungeon walkthrough-video en informatie over post-launch-content.

De nieuwste gameplayclips in de Letter from the Producer LIVE #52-stream toonden een nieuwe dungeon walkthrough, met een aantal verschillende dungeons van Shadowbringers, en een eerste blik op de Titania trial battle en high-level raid, Eden.

Daarnaast werden details over andere Shadowbringers-content en het releaseschema van post-launch-content onthuld:

• Introductie van de hoofdrolspelers in Shadowbringers – Bekende bondgenoten als Thancred en Y’shtola zullen zich bij de Warrior of Light aansluiten, terwijl zij nieuwe personages, zoals Ran'jit en Vauthry ontmoeten. Meer informatie over de hoofdrolspelers van Shadowbringers is hier te vinden:

• Updates voor crafting classes – Nieuwe acties en aanpassingen aan huidige acties, grote updates voor de crafting-UI en versoepelde vereisten om bestaande recepten te ontgrendelen.
• Updates voor gathering classes – Nieuwe acties en eigenschappen voor alle klassen, updates voor het verzamellogboek, inclusief informatie over spawn-tijden en de mogelijkheid om snel een alarm toe te voegen om spelers aan spawn nodes te herinneren, en versoepelde vereisten om bestaande verzamelpunten te ontgrendelen.
• Systeem-gerelateerde updates – Grotere opslagcapaciteit voor de glamour dresser, updates voor de gebruikersinterface voor retainers en achievements, toevoeging van nieuwe tomestones en verzamelaar/crafter-scripts, en nog veel meer.
• Toevoeging van nieuwe werelden – De toevoeging van de Spriggan World aan het Chaos-datacenter en de toevoeging van de Twintania World aan het Light-datacenter.
• Post-release-patch-schema
- 16 juli 2019: Patch 5.01 – Lancering van de normal difficulty high-level raid, Eden
- 30 juli 2019: Patch 5.05 – Lancering van de savage difficulty Eden raid en de nieuwe treasure hunt dungeon, Lyhe Ghiahl; release van de Allagan tomestone van Phantasmagoria-valuta.

Shadowbringers komt fysiek en digitaal beschikbaar in zowel een Collectors Edition als de Standard Edition. Spelers kunnen alle versies van Shadowbringers pre-orderen op de officiële pre-order-website: https://sqex.link/0ef9d

De FINAL FANTASY XIV Free Trial nodigt nieuwe spelers uit om zich aan te sluiten bij meer dan 16 miljoen avonturiers in de wereld van Hydaelyn™. De gratis proefperiode laat iedereen genieten van content tot level 35 en bevat tot acht speelbare personages en verschillende speelbare races, classes en jobs, zonder beperkingen aan de speeltijd. Nieuwe spelers die de gratis trial willen proberen, kunnen zich hier registreren:
http://sqex.to/FFXIVFreeTrial