Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 507
  Nieuwsoverzicht van 20-06-2019
 Onderwerp: Beoordelingen van Famitsu deze week
06:29 - Het Japanse Famitsu heeft weer diverse games beoordeeld de afgelopen week. Vooral Samurai Shodown is de bekendste game in de lijst.

Samurai Shodown (PS4/Xbox One, SNK): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)
Doraemon Story of Seasons (Switch, Bandai Namco): 8 / 9 / 8 / 9 - (34/40)
Jinrui no Minasama he (To All of Mankind) (PS4/Switch, Nippon Ichi): 6 / 6 / 6 / 6 - (24/40)
Gato Roboto (Switch, Devolver Digital): 8 / 8 / 8 / 9 - (33/40)
Home Sweet Home (PS4, Mastiff): 7 / 7 / 8 / 8 - (30/40)
Radirgy Swag (Switch, RS34): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)
La-Mulana 2 (PS4/Switch, Active Gaming Media): 7 / 8 / 8 / 7 - (30/40)

   
 Onderwerp: Video van mxGP2019 uitgebracht
06:31 - Milestone heeft een nieuwe video uitgebracht van de game MXGP2019. De racegame komt uit op 27 augustus van dit jaar.


    Onderwerp: Xbox Game Pass weer aangevuld
06:32 - Microsoft heeft weer enkele games aangekondigd voor de Xbox Game Pass. Het gaat om onderstaande titels die op de genoemde data uit zullen komen:

20-06-19
- Resident Evil: Revelations
- Rare Replay

27-06-19
- Torment: Tides of Numenera
- Goat Simulator

   
 Onderwerp: Xbox Scarlett krijgt volgens insider slechts één model
06:35 - Microsoft zou afgestapt zijn van het idee om 2 modellen van de Xbox de volgende generatie uit te brengen. Dat laat Klobrille weten op Twitter. De insider zegt dat Microsoft eerder wel van plan was om 2 versies van de nieuwe Xbox Scarlett uit te brengen, namelijk een goedkoper model, de Lockhart, en het krachtige en duurdere model, de Anaconda. Microsoft heeft officieel nog niet bevestigd of het met één of 2 modellen zal gaan komen.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: Mede-oprichter van Bluepoint overleden
06:43 - Bluepoint Games heeft triest nieuws gebracht deze week. Mede-oprichter van het concern, Andy O'Neill is namelijk overleden op een leeftijd van 47. Hij was onder andere de hoofdprogrammeur voor games als Metroid Prime. Bij Bluepoint werkte hij aan de God of War remaster en aan games als Metal Gear Solid, ICO en Shadow of the Colossus. De oorzaak voor zijn overlijden is niet bekend gemaakt.

   

 Onderwerp: Kaz Hirai nu officieel weg bij Sony
15:21 - Kaz Hirai van PlayStation en Sony is officieel met pensioen. De legendarische man die we kennen van Riiiiidge Racer op de E3 2006 stapt terug na 35 jaren werken bij he tconcern. De laatste dag van de man was op 18 juni. Hij zal nog wel actief blijven als senior adviseur bij Sony. In 1984 joinde Hirai Sony waar hij begon bij Sony Music Japan. Daarna ging hij in 1995 naar Noord-Amerika om daar verder actief te blijven bij het concern.

   
 Onderwerp: PS5 en Xbox Scarlett zijn flinke stap vooruit volgens Ubisoft
15:46 - Alain Corre, Ubisoft's EMEA executive director, erkent dat de PlayStation 5 en de Xbox Scarlett een flinke stap vooruit betekenen. Via de PSU lezen we dat de man enthousiast is over de volgende generatie.

"Developers willen altijd blijven verrassen en innoveren. De technologie maakt het mogelijk om iets fris te brengen. Watch Dogs is een voorbeeld. Dankzij de AI kunnen we nu nieuwe gameplay brengen. Wat betreft graphics gaat het nog steeds vooruit aangezien je de verschillen tussen 4K en 8K zeker wel kunt zien. Er zijn dingen die voorgesteld worden die de machines super sexy maken voor de fans."

   
 Onderwerp: Reign Of Blood Effects Pack voor Total War: Three Kingdoms beschikbaar op 27 juni
16:23 - China zal gekleurd worden met het bloed (en de ledematen) van je vijanden in het nieuwe Reign of Blood Effects Pack voor Total War: THREE KINGDOMS, beschikbaar vanaf donderdag 27 juni!Het Reign of Blood Effects Pack introduceert een aantal nieuwe bloederige en volwassen effecten, animaties en kill-moves toe aan de game in beide Campaign en Battle. Dit betekent dat je onthoofdingen, afgehakte ledematen en verkoolde lijken in sadistisch detail kunt zien.

Het Reign of Blood Effects Pack zal €2.99 kosten. Wanner het gedownload is, kunnen de bloed-effecten aangezet worden in de Advanced Graphics Settings van Total War: Three Kingdoms.