Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 633
  Nieuwsoverzicht van 16-07-2019
 Onderwerp: Gameplay van laatste DLC Assassin's Creed Odyssey
06:35 - Ubisoft heeft frisse, nieuwe gameplay uitgebracht van Assassin's Creed Odyssey. Het betreft de downloadbare content genaamd Judgment of Atlantis. Het is de laatste toegevoegde content die zal komen voor de actievolle game.


   


 Onderwerp: Gamestop blij dat volgende Xbox en PS5 optische drive hebben
06:41 - Gamestops's chief customer officer Frank Hamlin is blij dat Sony en Microsoft ervoor kiezen om een optische drive in hun volgende console te stoppen. Via de PSU lezen we dat de man zijn mening geeft over de volgende generatie.

"Ik denk dat zowel Microsoft en Sony zich ervan bewust zijn dat consumenten de optie willen hebben om nog fysieke games te kunnen kopen. Wij geloven erin dat we mensen kunnen helpen om ze fysieke games te verkopen. Het is meer een collectible. Consumenten willen zo'n hoesje op de plank hebben staan."

   
 Onderwerp: NPC's en kinderen niet om te leggen in Cyberpunk 2077
06:47 - Het zal niet mogelijk zijn in Cyberpunk 2077 om kinderen of NPC's te doden in de game. CD Projekt Red maakte al bekend dat de keuzes die de speler maakt invloed hebben op hoe Night City zich evolueert. Er zit dus echter een limiet aan wat de speler allemaal mag. Het vermoorden van NPC's die te maken hebben met het verhaal in de game is dus niet mogelijk. Via Reddit liet masoncool4566 dit weten. Hij zou een officiële reactie hebben gekregen via Twitter op de vraag of je iedereen in de game kunt omleggen.

   
 Onderwerp: Geen cross-play bij lancering Borderlands 3
09:17 - Gearbox Software heeft bekend gemaakt dat de shooter Borderlands 3 geen cross-play zal krijgen bij de lancering van de game op 13 september aanstaande. De feature zal later in de game gezet worden middels een update. Cross-play zou het mogelijk moeten maken om de game bijvoorbeeld op de PC te spelen tegen spelers op de Xbox One of PlayStation 4. Volgens Gearbox is de feature nog altijd wel erg belangrijk.

   
 Onderwerp: Gears 5 krijgt bootcamp video
10:52 - The Coalition heeft een nieuwe video uitgebracht van de game Gears 5. Het spel komt binnenkort uit voor de Xbox One en PC. De titel staat gepland voor 10 september.


   
 Onderwerp: Konami tekent samenwerking met Juventus
13:11 - Konami heeft een langlopende samenwerking opgezet met Juventus F.C.. Dat heeft het concern bekend gemaakt. De samenwerking is voor Pro Evolution Soccer 2020 en toekomstige games in de franchise. Daarmee zullen dus alle officiële spelers en het stadion in de game aanwezig zijn. Juventus is de voetbalkampioen van afgelopen seizoen in Italië. Onder andere Ronaldo speelt bij de club. Verder maakte De Ligt deze week een transfer naar de club.


   
 Onderwerp: PlayStation 4-firmware 6.72 update
13:22 - Vandaag is nieuwe firmware verschenen voor de PlayStation 4. De firmware verbetert de algehele systeemperformance. Verdere details omtrent bugfixes en extra features zijn niet gegeven. De update weegt zo'n 442MB. De software kan vanaf heden gedownload worden via de console door naar de systeeminstellingen te gaan, en daar voor systeemupdate te kiezen.