Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 633
  Nieuwsoverzicht van 17-07-2019
 Onderwerp: Assassin's Creed Odyssey The Fate of Atlantis: Judgment of Atlantis nu beschikbaar
06:33 - Judgment of Atlantis, de derde en laatste episode van The Fate of Atlantis, de tweede post-launch verhaallijn voor Assassin's Creed Odyssey, is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Judgment of Atlantis sluit de episodische post-launch verhaallijn af die van start ging met Legacy of the First Blade en is het laatste grote episodische verhaal dat naar Assassin’s Creed Odyssey komt.

Judgment of Atlantis brengt spelers naar de legendarische wereld van Atlantis, een prachtig landschap bestaande uit de meest vooruitstrevende architectuur, helder water en een speeltuin voor Isu-kennis en -macht. Als laatste proef om de Staff of Hermes te beheersen, moeten spelers de moeilijkste beslissingen tot nu toe nemen in een wereld waarin mensen en Isu elkaar omarmen. In deze vaak instabiele wereld probeert Poseidon het evenwicht te bewaren en vertrouwt hij daarbij op onze held, die in Atlantis wordt omgedoopt tot Dikastes, rechter van Atlantis.

Iedere episode van The Fate of Atlantis gaat gepaard met nieuwe skill-mogelijkheden. Judgment of Atlantis brengt de volgende skill-mogelijkheden naar Assassin’s Creed Odyssey:

• Ares Wrath (Warrior)
• Blessing of Kronos (Assassin)
• Kronos' Punishment (Assassin)

Spelers krijgen toegang tot Judgment of Atlantis door de verhaallijnen Between Two Worlds en Heir of Memories af te ronden en moeten daarnaast een personage van level 28 of hoger hebben. Voor spelers die niet voldoen aan deze eisen, biedt Judgment of Atlantis een alternatief. Spelers krijgen de mogelijkheid om met een personage van level 52 aan de slag te gaan met vooraf ingestelde vaardigheden en items. Progressie gaat met dit alternatief echter niet over naar de normale game en achievements/trophies kunnen niet worden ontgrendeld.

Assassin’s Creed Odyssey is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

    Onderwerp: Side mission gameplay voor Control
06:35 - De IGN heeft 17 minuten aan gameplay uitgebracht van de game Control. Het spel komt op 27 augustus aanstaande uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.


   
 Onderwerp: Tetris Effect krijgt PC-releasedatum
06:37 - Tetris Effect, welke eerder al op de PlayStation 4 uit kwam in november van 2018, zal nu naar de PC gaan komen en wel op 23 juli aanstaande. De game zal in de Epic Game Store verschijnen. Dat heeft Enhance Games bekend gemaakt. Het spel zal virtual reality ondersteunen via Oculus Rift en via HTC Vive. Je kunt in maarliefst 30 levels spelen.

   
 Onderwerp: Tropico 6 komt op 27 september uit op console
06:41 - Tropico 6 zal wereldwijd op de Xbox One en PlayStation 4 gaan lanceren op 27 september van dit jaar. Dat hebben Kalypso Media en Limbic Entertainment bekend gemaakt. De PC-versie van Tropico 6 lanceerde eerder al op 29 maart van dit jaar. In het spel kun je als president spelen van een eiland. Je beheerst de economie, de cultuur en kunt de infrastructuur bepalen. Het is de bedoeling alles in zo goed mogelijke banen te leiden. Het spel bevat daarnaast de mogelijkheid om in multiplayer tot 4 personen gespeeld te worden.

   
 Onderwerp: Juventus in andere vorm in FIFA 20
06:51 - Door de exclusieve samenwerking tussen Juventus en Pro Evolution Soccer zal de club van Christiano Ronaldo niet officieel in FIFA 20 aanwezig zijn, althans, niet onder de naam Juventus. EA heeft bekend gemaakt dat de club de naam 'Piemonte Calcio' zal dragen. Ook het logo van het team zal aangepast worden. De spelers van Juventus zitten wel gewoon in het spel en dus kunnen we spelen met spelers als Marthijs de Ligt en Christiano Ronaldo.

   
 Onderwerp: Olympic Games beoordeeld door Famitsu
08:58 - De Famitsu heeft weer enkele games beoordeeld. Het gaat om onderstaande lijst met titels:

Fire Emblem: Three Houses (Switch, Nintendo): 9 / 9 / 10 / 9 - (37/40)
Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game (PS4/Switch, Sega): 8 / 8 / 8 / 9 - (33/40)
Super Mario Maker 2 (Switch, Nintendo): 9 / 9 / 9 / 10 - (37/40)
Kill la Kill: IF (PS4/Switch, Arc System Works): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech (Switch, Flyhigh Works): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
Shishiou no Densetsu (Switch, Kemco): 7 / 8 / 7 / 7 - (29/40)
Shinka no Himitsu ZERO (Switch, Rainy Frog): 6 / 6 / 6 / 7 - (25/40)
Tsuri Spirits Nintendo Switch Version (Switch, Bandai Namco): 8 / 8 / 7 / 8 - (31/40)
Furwind (PS4/Switch, EastAsiaSoft): 7 / 7 / 7 / 8 - (29/40)
Spike Volleyball (PS4/Switch, Oizumi Amuzio): 6 / 6 / 6 / 6 - (24/40)
Shadow of Loot Box (PS4/Switch/PS Vita, EastAsiaSoft): 6 / 6 / 6 / 6 - (24/40)

   
 Onderwerp: Brawlhalla’s jaarlijkse Heatwave Event start vandaag
09:40 - Brawlhalla’s jaarlijkse Heatwave Event keert terug en start vandaag op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. De meer dan 25 miljoen Brawlhalla-spelers genieten tijdens het 2019 Heatwave Event tot 7 augustus van een berg aan unieke items, skins en meer. Ook ter ere van Brawlhalla’s Summer Championship, op 27 en 28 juli live te volgen via brawlhalla.com/watch, zijn er vanaf vandaag tot 7 augustus een aantal unieke beloningen beschikbaar. Brawhalla is reeds gratis te downloaden op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

    Onderwerp: Gaan met die banaan! Super Monkey Ball: Banana Blitz HD rolt dit jaar naar consoles
09:51 - Je wordt niet in de aap gelogeerd, Super Monkey Ball: Banana Blitz HD komt naar Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One op 29 oktober 2019, met een Steam-release gepland voor winter 2019!

Deze versie van de Nintendo Wii-game uit 2006 brengt al het plezier en de chaos van de Monkey Ball serie naar moderne consoles. Met geüpdatete graphics, geoptimaliseerde besturing voor elk platform, een gloednieuwe Decathalon-modus waar je een set van 10 minigames op een rij voltooit en online leaderboards is Super Monkey Ball: Banana Blitz HD perfect voor zowel nieuwe fans als Monkey Ball veteranen.

Super Monkey Ball: Banana Blitz lanceert op 29 oktober 2019 voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Een steam release staat gepland voor winter 2019.

Over Super Monkey Ball: Banana Blitz HD:

• Super Monkey Ball: Banana Blitz is terug in HD: Super Monkey Ball Banana Blitz HD blaast de originele Wii-game uit 2006 nieuw leven in met 100 singleplayer levels, 10 multiplayer mini-games, verbeterde besturing, geüpdatete graphics en meer.
• Online Leaderboards: Voor het eerst in de serie kunnen spelers het nu tegen anderen opnemen van over de hele wereld met Online Leaderboards voor singleplayer Time Attack en de gloednieuwe Mini-Game Dacathalon Score Attack modi.
• Speel op jouw manier: Super Monkey Ball: Banana Blitz HD is beschikbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en steam. Met unieke geoptimaliseerde besturing voor elk platform kan iedereen van beginneling tot wereldrecordhouder meteen aan de slag!

   
 Onderwerp: Red Dead Online: Gratis Horse Care Package, nieuwe kleding, kortingen op stable space, paarden en meer
10:45 - Deze week staat de band tussen paard en ruiter centraal in Red Dead Online met een gratis Horse Care-pakket door simpelweg te spelen, en kortingen op Stable Space, paarden en meer. Lees verder voor meer informatie:

Ruiters aan de grens moeten er goed uitzien. De Wheeler, Rawson And Co. Catalogus heeft een aantal nieuwe items die perfect zijn voor scherpschutters die indruk willen maken op de grens. Bescherm je scalp met de stijvolle brede rand van de Descoteaux Hat draag een stevige huid van ten zuiden van de grens met de Alvarado Chaps en bind een paar elegante Gerden Morrow Spurs aan je boots om je look compleet te maken. Alle drie de items zijn vanaf deze week permanent aan de catalogus toegevoegd.

Ondertussen blijft de Cossack Hat de rest van de week beschikbaar – perfect voor iedereen die zijn oren warm wil houden in de hardere klimaten in het noorden.

De band tussen paard en ruiter is sterk, maar het is belangrijk om het juiste ros voor de taak te hebben. Ruiters die een nieuw paard willen aanschaffen voor hun avonturen hebben geluk – Stallen in de verschillende staten bieden 20% korting op Stable Space om je verzameling uit te breiden. Je krijgt ook 20% korting op alle paarden onder rang 40 zoals de Flaxen Roan Tennessee Walker hierboven afgebeeld.

De trouwe loyaliteit van je paard verdient zijn beloning. Deze week ontvangen alle spelers een Horse Care Package – waaronder Horse Reviver, een nuttig en genezend middel dat je handig in je Satchel kunt bewaren voor het geval je paard ernstig gewond of arbeidsongeschikt raakt, 2 Horse Medicine die de gezondheid van je paard aanvullen met een gouden buitenste rand, en 2 Horse Stimulants die een gouden buitenste balk geven aan het uithoudingsvermogen van je paard voor die lange ritten door het open land, plus 5 Oatcakes, 5 Hay en 5 Carrots, om ervoor te zorgen dat je vriend met hoeven goed gevoed wordt.

Ter herinnering, Twitch Prime leden hebben tot aanstaande vrijdag 19 juli om hun Social Club-accounts te koppelen en RDO$300 te ontvangen. Degenen die de deadline missen, kunnen nog steeds de Superior Ammo-bundel met Dynamite Arrows claimen, evenals een groot aantal andere toffe voordelen die nog moeten worden aangekondigd voor zowel Red Dead Online als GTA Online.

   

 Onderwerp: Uplay+ onthult volledige gamecatalogus
11:12 - De volledige gamecatalogus die vanaf 3 september 2019 naar Uplay+, Ubisofts gloednieuwe abonnementsservice voor Windows PC, komt, is onthuld. Voor € 14,99 per maand geeft de nieuwe abonnementsdienst onbeperkte toegang tot meer dan 100 games, inclusief nieuwe releases, klassiekers, premium edities en extra contentpacks. Spelers die zich nu registreren voor Uplay+, hebben van 3 tot en met 30 september 2019 toegang tot een gratis testversie, inclusief toegang tot de Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint bèta die van start gaat op 5 september 2019. Registreren kan via uplay.com.

Uplay+ is beschikbaar vanaf 3 september 2019 en spelers downloaden alle games rechtstreeks op Windows PC. Bij de lancering bevat Uplay+ ook meer dan 40 premium edities, wat wil zeggen dat spelers niet alleen de basisgame ontvangen, maar ook extra content, uitbreidingen en DLC’s, waaronder alle 48 Operators in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en alle 18 assassins uit de Assassin’s Creed-franchise.

Hieronder de meer dan 100 games die vanaf 3 september 2019 beschikbaar zijn via Uplay+:
• Anno 1800 - Deluxe Edition
• Anno 2205 - Ultimate Edition
• Assassin's Creed - Director's Cut
• Assassin's Creed Brotherhood - Deluxe Edition
• Assassin's Creed Chronicles - China
• Assassin's Creed Chronicles - India
• Assassin's Creed Chronicles - Russia
• Assassin's Creed II - Standard Edition
• Assassin's Creed III + Liberation Remastered
• Assassin's Creed IV Black Flag - Deluxe Edition
• Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition
• Assassin's Creed Origins - Gold Edition
• Assassin's Creed Origins - Discovery Tour
• Assassin's Creed Revelations - Standard Edition
• Assassin's Creed Rogue - Deluxe Edition
• Assassin's Creed Syndicate - Gold Edition
• Assassin's Creed Unity - Standard Edition
• Beyond Good and Evil
• Brothers in Arms: Earned In Blood
• Brothers in Arms: Hells Highway
• Brothers in Arms: Road to Hill 30
• Child of Light
• Cold Fear
• Far Cry 2 -Standard version
• Far Cry 3 - Blood Dragon (Standalone)
• Far Cry 3 - Deluxe Edition
• Far Cry 4 - Gold Edition
• Far Cry 5 – Gold Edition
• Far Cry New Dawn - Deluxe Edition
• Far Cry Primal - Digital Apex Edition
• Flashback Origin
• For Honor - Marching Fire Edition
• From Dust
• I Am Alive
• Imperialism
• Imperialism 2
• Lock On: Modern Air Combat
• Might & Magic IX
• Might & Magic VII - For Blood And Honor
• Might & Magic VIII -Day of the Destroyer
• Might & Magic X Legacy - Deluxe Edition
• Might & Magic: Heroes II - Gold Edition
• Might & Magic: Heroes III - Complete Edition
• Might & Magic: Heroes V - Standard Edition
• Might & Magic: Heroes VI - Gold Edition
• Might & Magic: Heroes VI - Shades of Darkness (Standalone)
• Might & Magic: Heroes VII - Deluxe Edition
• Might & Magic: Heroes VII - Trial by Fire (Standalone)
• Monopoly PLUS
• Ode
• Panzer General 2
• Panzer General 3D assault
• Petz Horsez 2
• Planet of Death – Gold Edition
• Prince of Persia
• Prince of Persia: The Forgotten Sands - Deluxe Edition
• Prince of Persia: The Sands of Time
• Prince of Persia: The Two Thrones
• Prince of Persia: Warrior Within
• Rayman 2
• Rayman 3
• Rayman Forever
• Rayman Legends
• Rayman Origins
• Rayman Raving Rabbids
• Silent Hunter 2
• Silent Hunter 3
• Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific - Gold Edition
• Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic - Gold Edition
• South Park: The Fractured but Whole - Gold Edition
• South Park: The Stick of Truth - Standard Edition
• Speed Buster
• Starlink - Digital Deluxe Starter Kit
• Steep - X Games Gold Edition
• The Crew - Standard Edition
• The Crew 2 - Standard Edition
• The Settlers 1 - History Edition
• The Settlers 2 - History Edition
• The Settlers 3 - History Edition
• The Settlers 4 - History Edition
• The Settlers 5: Heritage of the Kings - History Edition
• The Settlers 6: Rise of an Empire - History Edition
• The Settlers 7: Paths to a Kingdom - History Edition
• Tom Clancy's EndWar
• Tom Clancy's Ghost Recon
• Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier - Deluxe Edition
• Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands – Ultimate Edition
• Tom Clancy's Rainbow Six - Standard Edition
• Tom Clancy's Rainbow Six 3 - Gold Edition
• Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown
• Tom Clancy's Rainbow Six: Siege – Ultimate Year Four Edition
• Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas
• Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas II
• Tom Clancy's Splinter Cell
• Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist - Deluxe Edition
• Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
• Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Standard Edition
• Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
• Tom Clancy's The Division - Gold Edition
• Tom Clancy's The Division 2 - Ultimate Edition
• Trackmania Turbo
• Transference
• Trials Evolution - Gold Edition
• Trials Fusion - Awesome Max Edition
• Trials Rising - Gold edition
• Uno
• Valiant Hearts
• Warlords Battlecry
• Warlords Battlecry 2
• Watch_Dogs - Complete Edition
• Watch_Dogs 2 - Gold Edition
• World In Conflict - Complete Edition
• Zombi

De volgende games zijn bevestigd en worden beschikbaar via Uplay+ na de lancering:
• Anno 1404 - Gold Edition (aka Dawn of Discovery Gold)
• Anno 1503 - Gold Edition
• Anno 1602
• Anno 1701
• Anno 2070 - Standard Edition
• Champions of Anteria
• Far Cry
• Gods & Monsters
• Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - Gold Edition
• Tom Clancy's Rainbow Six: Quarantine
• Watch_Dogs Legion – Ultimate Edition