Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 151
  Nieuwsoverzicht van 21-08-2019
 Onderwerp: Ontdek het belang van Companions in nieuwe GreedFall Trailer
06:55 - GreedFall, de nieuwe RPG van Spiders Studio, zal je op een tocht naar onbekende landen zetten wanneer het uitkomt op 10 september voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Op het eiland Teer Fradee bepaal jij je eigen lot, maar dat doe je niet alleen. In de nieuwste Companions Trailer laten Spiders en Focus Home Interactive het belang zien van jouw Companions, jullie relaties en de verhalen die ze met zich meebrengen.
In GreedFall ben je bovenal een diplomaat. Jouw personage wordt gedefinieerd door hoe je omgaat met de unieke situaties waarin jij je bevindt en met wie je omgaat. Denk goed over je keuzes na, want elke Companion hoort bij één van de vele facties of gilden inclusief alle vooroordelen en ambities die dit met zich mee kan brengen.

Elke Companion heeft naast de invloed van de factiedoelen ook hun eigen persoonlijke quests. Ze kunnen besluiten je te verlaten wanneer je deze quests te lang negeert. Besluit je ze te helpen, dan kan je een bondgenoot (of minnaar) voor het leven hebben. Je Companions weten wat je zegt en doet, dus houd rekening met hun reacties voor je een keuze maakt.

Denk goed na welke twee Companions je meeneemt, gezien elke unieke vaardigheden biedt. Als je een uitdagend gevecht verwacht, overweeg dan om Coin Guard-huurling Kurt mee te nemen, die kan worden uitgerust als een stoere frontlinie-krijger. Wees buiten gevechten voorzichtig met het bedrijven van diplomatiek met een factie waar één van je Companions vijandig tegen is. Jouw keuzes zullen de wereld vormen, samen met het leven van de mensen erin.


   

 Onderwerp: Trials Rising Crash and Sunburn uitbreiding beschikbaar vanaf 10 september
06:56 - Trials Rising is terug met een tweede uitbreiding, Crash & Sunburn, die beschikbaar is vanaf 10 september op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows PC. Ook gaat Crash & Sunburn onderdeel zijn van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.

Crash & Sunburn neemt spelers mee op reis onder de evenaar om onder andere het Amazone regenwoud, de Inca ruïnes, een safari en Antartica te ontdekken op 37 nieuwe tracks verspreid over Zuid-Amerika, Afrika, Australië en Antartica. Spelers rijden in stijl met de Jungle Explorer outfit, perfect voor elk avontuur op het zuidelijk halfrond. De uitbreiding bevat ook twee nieuwe fun bikes speciaal ontworpen om spelers op de proef te stellen: de Turtle en de Alpaca. Crash & Sunburn is los verkrijgbaar, maar is ook onderdeel van de Expansion Pass. De Expansion Pass van Trials Rising bevat tevens de Sixty-Six – Expansion I, het Stuntman Rider Pack en het Samurai Pack.

Trials Rising is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook gaat Trials Rising onderdeel zijn van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.

   

 Onderwerp: The Settlers in 2020 verkrijgbaar
06:56 - Tijdens gamescom is aangekondigd dat The Settlers in 2020 verkrijgbaar is voor Windows PC. Ruim 25 jaar na het debuut van de eerste Settlers keert de build-up strategieserie terug met gemoderniseerde elementen van eerdere edities, maar ook met gloednieuwe features en gameplaymogelijkheden.

Speel The Settlers in PvE en PvP en kies uit drie modi: Campaign, Skirmish en Multiplayer. Aangedreven door Ubisofts eigen Snowdrop engine zet The Settlers een nieuwe visuele benchmark in het build-up strategiegenre met een kleurrijke open wereld en talrijke details van de bruisende levens van de inwoners.

Een van de nieuwe features van de game is de mogelijkheid om verschillende strategieën te gebruiken om uitdagingen te overwinnen, namelijk:

· De Combat-strategie waarbij spelers een compleet leger aansturen om gebieden over te nemen of te beschermen.

· De Glory-strategie waarbij spelers een held tegen een vijand laten vechten in de arena.

· De Faith-strategie waarbij spelers hoop verspreiden onder de bevolking. Details over deze strategie volgen later.

Ook werd bekendgemaakt dat er twee edities van de game verkrijgbaar gaan zijn:

· The Settlers Standard Edition bevat de game.

· The Settlers Gold Edition bevat naast de game tevens de Monumenten en Kooplui-uitbreinding en twee aanvullende decoratieve gebouwen: Het Prieel van Rust en De Wensput. Ook krijgen spelers drie dagen eerder toegang tot de game.

Spelers die The Settlers pre-orderen, ontvangen een exclusief item: Het Standbeeld van de Eerste Settlers.

   

 Onderwerp: Releasedatum Iron Harvest onthuld!
06:57 - KING Art Games en Deep Silver hebben de releasedatum onthuld voor de langverwachte klassieke RTS Iron Harvest onthuld tijdens de Opening Night Live ceremonie van gamescom 2019 in Keulen. De game, die zich afspeelt in het geweldige Diesel-punk universum gebaseerd op het werk van de Poolse artiest Jakub Rozalski, staat gepland voor release op 1 september 2020 op PlayStation®4, de Xbox One familie apparaten inclusief de Xbox One X en PC. Tijdens de conferentie heeft het team ook bevestigd dat de game naar pc komt op verschillende platformen waaronder Steam en GOG bij launch. De game is nu ook beschikbaar voor wishlishting.

Gamescom 2019 Hands-on:
Spelers die dit jaar aanwezig zijn op gamescom kunnen het slagveld overnemen en leiding nemen over hun troepen en gigantische Diesel-Punk mechs bij het Deep Silver & Friends gebied in Hall 9 vanaf vandaag tot en met zaterdag 24 augustus.

Fans van de bekende tekeningen uit de game krijgen vanavond dinsdag 10 augustus om 17:00 een speciale kans wanneer Jakub Rozalski de booth bezoekt om met gasten te praten en een signeersessie houdt.

Over Iron Harvest
In het begin van de 20e eeuw, kort na het einde van de Grote Oorlog, is de wereld vol geheimen, kansen en uitdagingen. Traditie botst met technologische en wetenschappelijke vooruitgang terwijl Europa aan het bijkomen is van de brute Eerste Wereldoorlog. Iron Harvest is een real-time strategy game (RTS) die zich afspeelt in een alternatief 1920+ vlak na het einde van de Grote Oorlog. Om de best mogelijke RTS-ervaring te creëren heeft het team sinds de succesvolle Kickstarter-campagne samengewerkt met wereldwijde RTS-fans.

    Onderwerp: Kerbal Space Program 2 aangekondigd!
07:01 - Private Division en Star Theory Games hebben vandaag aangekondigd dat Kerbal Space Program 2, het vervolg op de geliefde, originele ruimtesim, in het voorjaar van 2020 zal verschijnen op PC via Steam en kort daarna op PlayStation®4 en verschillende Xbox One-consoles, waaronder de Xbox One X.

Kerbal Space Program 2 biedt een scala aan manieren waarop spelers hun ruimteavonturen kunnen voortzetten, met een uitgebreid aantal nieuwe planeten om te verkennen, nieuwe technologieën waarmee naar de sterren gereisd kan worden en de mogelijkheid om koloniën te stichten, allemaal op basis van bestaande wetenschap. Voor het eerst kunnen spelers bouwen zonder gehinderd te worden door planetaire zwaartekracht, waardoor constructies nog groter en complexer kunnen worden dan ooit tevoren, tot zelfs interstellaire ruimteschepen aan toe. Daarnaast kunnen spelers voor het eerst in de geschiedenis van de serie deze ervaringen via multiplayer samen met anderen beleven.

Kerbal Space Program 2 bevat ook een hoop nieuwe verbeteringen, waaronder verbeterde planeten en onderdelen, extra ondersteuning voor mods en een verbeterde tutorial om nieuwe spelers te helpen door de dampkring te breken. Deze aanpassingen helpen aan de ene kant nieuwelingen op weg bij het onder de knie krijgen van feitelijke raketwetenschap, terwijl aan de andere kant de uitdaging voor ervaren spelers onverminderd groot blijft.

"KSP draaide altijd al om het verleggen van grenzen voor innovatie en technologie en met Kerbal Space Program 2 voeren we die insteek nog verder door," vertelt Nate Simpson, Creative Director bij Star Theory. "We introduceren meerdere nieuwe manieren waarop spelers zichzelf kunnen uitdagen, zoals nieuwe natuurkundige puzzels om op te lossen, nieuwe planetaire bestemmingen om te veroveren en nieuwe manieren om hun eigen ruimteprogramma te ontwikkelen. Dit is en blijft een spel over ontdekking, verbeeldingskracht en het begrijpen van natuurwetten rondom raketlanceringen... met alle ongelukken die daarbij horen."

"Met Star Theory kunnen we een nieuwe gameplay-basis opbouwen die vele malen groter is en ons de ruimte laat ontdekken tot ver buiten de grenzen van het sterrenstelsel uit het eerste spel. Dit is een geweldig moment, omdat we de Kerbal-franchise verder uitbreiden terwijl we trouw blijven aan het idee van KSP en wat deze serie zo speciaal maakt," aldus Michael Cook, Executive Producer bij Private Division. "Kerbal Space Program 2 zal een passie doen ontwaken in hele nieuwe generatie ruimteverkenners, toekomstige astronauten en astronomen. En dat is precies de reden waarom wij dit met hart en ziel maken."

Kerbal Space Program 2 zal digitaal verschijnen voor €59,99, op PC via Steam in voorjaar 2020 tijdens het fiscale jaar van Take-Two (eindigd 31 Maart 2020) en later op PlayStation 4 en verschillende Xbox One-consoles, waaronder de Xbox One X. Kerbal Space Program 2 heeft nog geen classificatie van de ESRB ontvangen.

    Onderwerp: Disintegration komt uit in 2020!
07:03 - Private Division en V1 Interactive hebben vandaag de eerste details bekendgemaakt over de verwachte sciencefiction shooter Disintegration, waaronder een aangrijpende singleplayercampagne, multiplayer met drie verschillende speltypen en een eerste blik op de spelwereld. Disintegration komt digitaal uit voor €49,99 op PC, PlayStation 4 en de verschillende Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X. Het spel werd ontwikkeld door V1 Interactive, een onafhankelijke studio bestaande uit zo'n 30 veteranen uit de industrie en nieuw talent dat betrokken is geweest bij titels als Halo, Destiny, SOCOM US Navy Seals en meer. Het team wordt geleid door Marcus Lehto, medebedenker van Halo en voormalig creative director bij Bungie.

In Disintegration reizen spelers naar de nabije toekomst, waarin de mensheid op het punt van uitsterven staat en zijn hoop op de technologie heeft gevestigd om te kunnen overleven. Het menselijke brein wordt verwijderd en operatief in een robotarmatuur geplaatst, door middel van een proces dat Integratie heet. Een dictatoriale vijandelijke supermacht, de Rayonne, tot waanzin gedreven door hun pas ontdekte superioriteit, doet zich gelden en begint de restanten van de mensheid gevangen te nemen om ze te dwingen te Integreren als robot.

"Disintegration is niet een standaard first-person shooter en het spel zal je begrip van wat battlespace inhoudt op de proef stellen," aldus Marcus Lehto, President en Game Director van V1 Interactive. "Je gaat een wereld verkennen die voor altijd veranderd is door een constant wereldwijd conflict. De enige manier om het leven zoals wij dat kennen te redden is door in elk vuurgevecht strategische beslissingen te nemen, zowel als piloot van een bewapende Gravcycle en als commandant van je bemanning.