Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 151
  Nieuwsoverzicht van 23-08-2019
 Onderwerp: GTA Online: Vulcar Classic Car, Race Series, gratis T-shirts en meer
08:16 - Deze week in GTA Online, de nieuwe Vulcar Nebula Turbo Sports Classic vekrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos, met Dubbele Beloningen bij de nieuwste Race Serie, inclusief de onlangs verschenen tracks; Scenic Route, Rancho Rivalry of Grapeseed Circuit.

Bovendien kunnen spelers gratis Street Crimes Box Art en Invade and Persuade Invader t-shirts ophalen, en gratis drankjes zijn verkrijgbaar in The Diamond's Casino Bar en in de persoonlijke Penthouse Bar en Party Area van de speler.

Spelers die hun Penthouse willen upgraden, ontvangen 30% korting op de Bar en Party Area, evenals 50% korting op Members Party, allemaal tot en met 28 augustus, samen met de nieuwste Lucky Wheel-prijs van deze week, de Benefactor Schlagen GT.

   

 Onderwerp: TGS line-up van Koei Tecmo
08:34 - Koei Tecmo heeft de line-up bekend gemaakt voor de Tokyo Game Show die op 12 september plaatsvindt. Het concern komt met onderstaande lijst met titels:

Video
- Dead or Alive 6 (PS4, Xbox One)
- Monster Rancher (Switch)

Speelbaar
- Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout (PS4, Switch)
- Nioh 2 (PS4)
- Romance of the Three Kingdoms XIV (PS4)

   
 Onderwerp: Kleine 10 minuten gameplay voor GreedFall
08:35 - Op de Gamescom zijn 9 minuten aan gameplay verschenen van de game GreedFall. Het spel komt binnenkort uit voor diverse platformen.


   
 Onderwerp: Ontwerp van PlayStation 5-devkit bevestigd en getoond
08:40 - Codemasters heeft bevestigd dat er momenteel dev kits van de PlayStation 5 bij developers aanwezig zijn. Dat is op zich niet onverwacht maar wel interessant is het design van de units. Op de Gamefront lezen we dat de PS5-ontwerpen die onlangs werden ontdekt in een ontwerpoctrooi van LetsGoDigital echt zijn. Matthew Stott van Codemasters heeft dit gezegd. "Het is inderdaad een ontwikkelkit. We hebben er een paar van op ons kantoor. Het ontwerp van een devkit is vaak anders dan van de uiteindelijke hardware voor de consument. Het valt nog te bezien hoe de hardware er straks uit zal komen te zien."
   
 Onderwerp: Eerste TAG TEAM-trio maakt opwachting in nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Hidden Fates, vanaf vandaag verkrijgbaar
14:00 - Vanaf vandaag kunnen fans van de Pokémon Trading Card Game hun hart ophalen in Hidden Fates. Deze speciale uitbreiding introduceert het allereerste TAG TEAM-trio, dat bestaat uit Moltres & Zapdos & Articuno-GX. Daarnaast bevat het kaarten met Shiny Pokémon, zoals Mewtwo-GX en Charizard-GX.

The Pokémon Company International heeft de collectie Hidden Fates-speldjes uitgebracht. Dit is het eerste product in de Hidden Fates-serie. Het bevat één foliepromokaart met de Legendarische Pokémon Mewtwo of de Mythische Pokémon Mew, een speldje met deze Pokémon en drie Hidden Fates booster packs. Fans kunnen binnenkort ook de volgende Hidden Fates-producten verwachten:

• Hidden Fates-blik (verkrijgbaar vanaf 6 september) — Drie speciale blikken die Charizard-GX, Gyarados-GX of Raichu-GX in de spotlights zetten. In elk blik zitten een Pokémon-GX-foliekaart en vier Hidden Fates booster packs
• Hidden Fates Elite Trainer-doos (verkrijgbaar vanaf 20 september) — Bevat één artwork-foliepromokaart met Moltres & Zapdos & Articuno-GX, tien Hidden Fates booster packs en verschillende Pokémon TCG-accessoires

Daarnaast zal vanaf 4 oktober de Hidden Fates Poké Ball-collectie verkrijgbaar zijn en vanaf 15 november de Hidden Fates Premium Power-collectie.

   

 Onderwerp: Beleef het boerenbestaan in Farmers Dynasty
15:04 - Bigben en Toplitz Productions presenteren met plezier een nieuwe gameplayvideo van Farmer’s Dynasty. Deze game laat je het echte boerenbestaan beleven in grote open gebieden vol boerderij-activiteiten. Na de positieve ontvangst van Steam-spelers bij de ‘vroegtijdige toegang’-lancering op Steam, komt de game op 7 november 2019 beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4 en later voor de Nintendo Switch.

Droom je al jaren van een leven op het platteland? Die droom kan werkelijkheid worden met Farmer’s Dynasty: keer terug naar de natuur en word een boer.

Je begint met eenvoudig boerengereedschap maar kunt al snel genieten van diepgaande gameplay, waarin je moet bouwen, repareren en oogsten. Verbeter je opbrengst door nieuwe landbouwfaciliteiten aan te schaffen, zoals kassen en silo’s, en doe je best om een van de beste boeren in het dorp te worden.

Het sociale aspect speelt ook een belangrijke rol in deze game. Aan het eind van je werkdag kun je deelnemen aan dorpsactiviteiten om te ontspannen en je sociale leven te ontwikkelen. Maak kennis met je buren en breng tijd met ze door. Deze interacties kunnen leiden tot een romantische relatie en gezinsleven op het platteland.

Geniet van het boerenleven: bouw je boerderij, begin een gezin en bewerk je land. Speel een unieke mix van een boerderijsimulator, levenssimulatie en managementgame. Bouw en repareer je boerderij en breid hem naar eigen wens uit. Ga waar je wilt in de open plattelandswereld. Help je buren in verschillende missies om sociale punten te verdienen. Een realistische simulatie: leer hoe je verschillende boerderijmachines gebruikt en verdiep je in groeicycli om de opbrengst van je gewassen te maximaliseren.