Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621
  Nieuwsoverzicht van 05-09-2019
 Onderwerp: EA en Popcap kondigen Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville aan
08:34 - Popcap, een studio van Electronic Arts, heeft vandaag Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville aangekondigd - een game die spelers verwelkomt in Neighborville, een gebied waarin het conflict tussen flora en de ondoden altijd in volle bloei staat. PopCap lanceert de nieuwe Plants vs. Zombies -titel met een geheel nieuwe manier om het nog vóór de release te spelen.

De game bevat knotsgekke actie die fans van de voorgaande Plants vs. Zombies-shooters kennen en waarderen. Spelers kunnen Prettig Park induiken voor simpele multiplayer-gevechten, of gebruikmaken van het sociale bord om teams te vormen met andere spelers. Spelers kunnen een einde maken aan alle gevaren in drie vrij verkenbare regio's, waaronder het bekende, centraal gelegen Stadscentrum van Neighborville, en de uithoeken van Neighborville verkennen: het hete en stoffige Berg Steil en het levendige maar vreemde Bos Bizar.

De spannende multiplayer-gameplay ligt centraal in Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville. Spelers kunnen het tegen elkaar uitvechten met 20 volledig aanpasbare personageklassen, waaronder terugkerende favorieten zoals de Erwtenschieter en de Happer. Maar er zijn ook een aantal nieuwe gezichten, zoals de Schaduwzwam, een meester van het duister, en de altijd energieke Elektrodanser. Daarnaast beschikt elke factie over een klasse die zich concentreert op teamwork: de Eik en Eikel, en de Ruimte-cadet. Spelers kunnen ook in elke spelmodus samenwerken met splitscreen co-op en online co-op, of je nou samen op avontuur wil gaan in een van de levendige vrij verkenbare regio's of liever de directe confrontatie aangaat in een van de zes verschillende multiplayer-modi. Maar daar houdt de pret nog niet op, want na de release in oktober kunnen spelers ook genieten van festivals om nieuwe seizoensgebonden beloningen te ontgrendelen.

De Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Founder's Edition is er voor mensen die nog voor de release willen spelen. Beschikbaar op pc via Origin, op de Xbox One en op de PlayStation 4. De Founder's Edition is een vroege versie van de game die fans de kans geeft om een Founder te worden. Founders krijgen elke week, gedurende een periode van zes weken, toegang tot nieuwe onderdelen van de game, waaronder nieuwe multiplayer-modi, vrij verkenbare regio's en andere geweldige content. Dit zal zo door blijven gaan tot de officiële release op 18 oktober. Naast de kans om eerder te spelen, kunnen Founders exclusieve beloningen verdienen en wordt alle gemaakte spelvoortgang overgedragen naar de Standard Edition die Founders zonder aanvullende kosten zullen ontvangen.

De Founder's Edition is vanaf vandaag tot 18:00 uur op 30 september wereldwijd (alleen digitaal) te verkrijgen voor de speciale prijs van € 29,99. De Founder's Edition is vanaf vandaag tevens beschikbaar voor leden van Origin Access Premier.

De planning van de volledige zes weken kan je in deze blog bekijken. Hier wordt meer informatie gegeven over de Founder's Edition.

"Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville volgt de traditie van bloeiende pret tussen bebladerde flora en breinloze fauna in onze grootste en krankzinnigste shooter tot nu toe", zegt Rob Davidson, Game Director bij PopCap in Vancouver. "Met de release van de Founder's Edition staan we aan het beginpunt van een nieuwe reis met onze trouwe community. Elke week in de aanloop van de release concentreren we ons op specifieke spelmodi en andere manieren om te spelen. Op deze manier kunnen we de game het beste optimaliseren. Deze spannende nieuwe aanpak zorgt ervoor dat onze fans de game eerder kunnen spelen, exclusieve beloningen kunnen verdienen en al hun gemaakte spelvoortgang voor de release op 18 oktober kunnen behouden."

Alle spelmodi en spelfuncties in de Founder's Edition van Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville zijn al definitief. Maar omdat fans zo de kans krijgen om eerder te kunnen spelen, heeft het ontwikkelteam meer gelegenheid om de prestaties van de game tijdens deze periode te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat de game na de release lekker soepel draait voor alle spelers, zodat iedereen het straks lekker naar hun zin heeft in Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville.

Daarnaast krijgen Founders een aantal exclusieve cosmetische beloningen door tijdens de eerste vier weken elke week in te loggen. Deze beloningen bestaan onder andere uit een Vuurverdedigersset voor de Hapdraak, een Ultieme Kampioenster-kostuum voor de All-Star-zombie en een Moedige erwt-kostuum voor de Erwtenschieter.

    Onderwerp: Camarilla factie onthuld voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
08:54 - Paradox Interactive heeft een nieuwe factie onthuld waar spelers zich bij aan kunnen sluiten of lijnrecht tegenover kunnen staan in Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2: De Camarilla. De Kindred facties van Seattle zijn groepen vampiers met hun eigen motieven en doelen, die allemaal strijden voor controle over de stad. Sommigen beginnen net, terwijl anderen een lange geschiedenis hebben. Wie succesvol de controle weet te ontfutselen van anderen bepaalt de toekomst van The Emerald City.

“In tegenstelling tot wat je misschien denkt, houd ik van vijanden hebben. Het houdt me…voorzichtig; houdt me creatief. Er is geen toekomst weggelegd voor zelfingenomen leiders.” – Alec Cross

Seattle is dé plek voor de lucratieve tech-industrie en het bedrijfsleven, waar de Camarilla zeker de vruchten van plukken. Onder leiding van Prince Cross heeft deze factie de afgelopen 20 jaar deze gemeenschap geholpen en het financiële succes van de stad naar de 21e eeuw gebracht. De Camarilla zijn diep geworteld in het bedrijfsleven van Seattle; de leden bestaan uit CEO's, softwaremagnaten, bankiers, venture capitalists, politici en andere leden van de maatschappelijke elite. Deze Kindred factie beïnvloedt de stad niet alleen vanaf de donkere straten, maar ook vanuit de directiekamers in hoge wolkenkrabbers.

Dit is deels te danken aan de evenwichtige leiding, het zakelijk inzicht en de organisatorische krachten van Prince Cross. De Prince is goed in het sluiten van belangrijke allianties, maar ook hoe veel macht hij aan vampiers kan geven zonder dat ze in opstand komen. Een leider die onderhandelingen en strategie verkiest over brute kracht en geweld. Zijn politiek beleid draait om stabiliteit, welvaart en het ophouden van de Masquerade.

Op dit moment is de vrede bewaren het belangrijkst voor Prince Cross en de Camarilla. Hoewel andere Kindred-gemeenschappen in andere steden het afgelopen decennium geleden hebben, heeft hij de vampiers van Seattle geholpen. Als hij dit kan volhouden en een nog grotere voet aan de grond krijgt in de machtsstructuur van de stad, zou hij misschien de aandacht van de ouderen aan de top van de Camarilla kunnen trekken.

Bepalende kenmerken
• Krachtspelers - Weinig steden hebben een vampierelite die zo rijk is als Seattle. In deze verfijnde groepen laat de controle die je gekocht hebt je échte waarde zien.
• De ivoren toren – De Camarilla van Seattle zit verstrikt in een vicieuze politieke dans zoals die zelden buiten de Quote 500 gevonden wordt: de woorden van je superieuren zijn wet; de wensen van je ondergeschikten zijn niets.

• The Long Game - Na 20 jaar aan de top is elk lid van de factie zich nog steeds zeer bewust dat ze het grootste doelwit van de stad zijn. Tot dusverre zijn ze erin geslaagd om alles te doen om een stap voor te blijven, door voorzichtig te blijven en onderlinge fouten nooit te tolereren.

   


 Onderwerp: Nintendo Switch Online brengt op 6 september SNES-klassiekers
08:58 - Nintendo heeft bekend gemaakt dat Nintendo Switch Online subscribers toegang zullen hebben tot Super Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online, een nieuwe service voor de console die op 6 september van start gaat. Hierbij zullen de onderstaande games verkrijgbaar zijn:

BRAWL BROTHERS
Breath of Fire
Demon's Crest
F-ZERO
Joe & Mac 2: Lost in the Tropics
Kirby's Dream Course
Kirby's Dream Land 3
Pilotwings
SUPER E.D.F. EARTH DEFENSE FORCE
Star Fox
Stunt Race FX
Super Ghouls 'n Ghosts
Super Mario Kart
Super Mario World
Super Mario World 2: Yoshi's Island
Super Metroid
Super Puyo Puyo 2
Super Soccer
Super Tennis
The Legend of Zelda: A Link to the Past

   
 Onderwerp: Tomb Raider-film krijgt vervolg in 2021
09:04 - De Tomb Raider film die in 2018 verscheen krijgt een vervolg. Er is namelijk een sequel in de maak welke gepland staat voor 19 maart 2021. De director van de film zal Ben Wheatley zijn. Alicia Vkander is bevestigd als Lara Croft in de film. Zij speelde al Lara in de eerdere film uit 2018. De productie van de film zal volgend jaar van start gaan. De film die vorig jaar uit kwam bracht in totaal 275 miljoen Dollar op en kostte zo'n 106 miljoen.

   
 Onderwerp: Cyberpunk 2077 krijgt multiplayer en DLC
09:07 - Voorheen maakte CD Projekt Red bekend dat het vooral aan het onderzoeken was of een multiplayer in Cyberpunk 2077 zou passen maar inmiddels is bevestigd dat deze er daadwerkelijk gaat komen. Op Twitter laat het concern weten dat men op zoek is naar nieuwe mensen die mee willen werken aan deze multiplayer. Wat deze zal inhouden werd nog niet onthuld tot dusver. Verder zal de game ook gratis downloadbare content gaan krijgen voor de singleplayer. De multiplayer zal waarschijnlijk ook na de launch van de game uitgebracht worden.

   
 Onderwerp: Discovery Tour: Ancient Greece tovert videogame Assassin’s Creed Odyssey om tot interactief museum
09:11 - Discovery Tour: Ancient Greece is een nieuwe educatieve modus in videogame Assassin’s Creed Odyssey, waarmee spelers vanaf 10 september de interactieve reconstructie van het Oude Griekenland ontdekken alsof het een levend museum is: zonder conflicten, tijdsdruk of andere beperkingen.

Assassin’s Creed is één van de grootste videogameseries ter wereld, met meer dan 135 miljoen verkochte videogames, een Hollywoodfilm met Michael Fassbender en een momenteel rondtrekkend symfonieorkest dat de muziek uit de serie tot leven brengt over de hele wereld. De nieuwste game in de serie, Assassin’s Creed Odyssey, is gesitueerd in het Oude Griekenland en is sinds oktober vorig jaar verkrijgbaar. De nieuwe, educatieve modus Discovery Tour: Ancient Greece laat zowel fanatieke spelers als liefhebbers van geschiedenis die nog nooit een videogame hebben aangeraakt vanaf 10 september de prachtige wereld van het Oude Griekenland verkennen om meer over haar rijke geschiedenis, levendige mythen en het dagelijkse leven te ontdekken.

Met Discovery Tour: Ancient Greece dwalen spelers met 35 unieke karakters vrij door de meest nauwkeurige en gedetailleerde 3D-reconstructie van het Oude Griekenland ooit. Spelers verkennen dit prachtige land en tijdperk in alle rust of kiezen voor specifieke rondleidingen die van commentaar worden voorzien door historici en griekologen. De honderden informatiestations zijn verspreid over 29 regio’s waarbij vijf thema’s worden behandeld: filosofie, architectuur, dagelijks leven, oorlog en mythen. De verschillende tours staan onder leiding van verschillende historische en fictieve personages uit het Oude Griekenland, zoals Koning Leonidas van Sparta en historicus Herodotos. Tot slot testen spelers na iedere tour hun kennis met een interactieve quiz, waarmee zij vervolgens weer nieuwe content vrijspelen.

Discovery Tour: Ancient Greece is vanaf 10 september gratis beschikbaar voor bezitters van Assassin’s Creed Odyssey op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC en is los verkrijgbaar voor PC via Uplay voor €19,99. Assassin’s Creed Odyssey is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, onder meer in de Ubisoft Store.

    Onderwerp: Overwatch komt naar de Switch
09:14 - Het succesvolle Overwatch komt naar de Nintendo Switch. Dat heeft Activision Blizzard bekend gemaakt. Tijdens de Nintendo Direct werd het spel onthuld voor de console. De release staat gepland voor 15 oktober aanstaande. Overwatch is erg populair gebleken op de PC, Xbox One en PlayStation 4 en is inmiddels al jaren voor die platformen beschikbaar.

   
 Onderwerp: Nieuwe Nintendo Direct toont volgende lading games die naar de Nintendo Switch komt
09:29 - Nintendo heeft tijdens een bomvolle Nintendo Direct-video een grote hoeveelheid games aangekondigd die naar de Nintendo Switch komt. Zo werd onder andere uit de doeken gedaan dat het populaire Overwatch van Blizzard Entertainment naar de Nintendo Switch komt en werden er games gepresenteerd die al vanaf vandaag verkrijgbaar zijn, zoals Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition. Daarnaast heeft Nintendo nieuwe informatie onthuld over reeds aangekondigde games die binnenkort worden uitgebracht, zoals The Legend of Zelda: Link's Awakening, Luigi's Mansion 3, Pokémon Sword en Pokémon Shield.

Bovendien werden Nintendo Direct-kijkers getrakteerd op de introductie van Terry Bogard uit de Fatal Fury-serie, die zich in november in de strijd mengt als de vierde speelbare DLC-vechter in Super Smash Bros. Ultimate, werd bekendgemaakt dat er klassieke Super NES-games worden toegevoegd aan de Nintendo Switch Online-service, en werd aangekondigd dat games als Return of the Obra Dinn, Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore en de Definitive Edition van het oorspronkelijke Xenoblade Chronicles naar de Nintendo Switch komen.

Overwatch: Legendary Edition: Tracer, Mei, Hanzo en alle andere kleurrijke personages uit de immens populaire onlinegame Overwatch komen naar de Nintendo Switch. De flitsende multiplayergame wordt op 15 oktober voor het spelsysteem uitgebracht en zal later vandaag al te downloaden zijn in de Nintendo eShop.

Terry Bogard komt naar Super Smash Bros. Ultimate: Terry Bogard uit de klassieke SNK vechtgameserie Fatal Fury zal in november beschikbaar zijn als speelbaar personage in Super Smash Bros. Ultimate. Terry Bogard maakt onderdeel uit van de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass. Deze Fighters Pass bevat vijf Challenger Packs die elk afzonderlijk worden uitgebracht. In elk Challenger Pack zit één DLC-vechter, één level en diverse muzieknummers. De Fighters Pass is te koop in de Nintendo eShop voor een adviesprijs van € 24,99, maar elk Challenger Pack is ook los verkrijgbaar voor € 5,99 per stuk.

Banjo en Kazooie zijn er klaar voor: Vanaf vandaag mengen Banjo en Kazooie uit de populaire Banjo-Kazooie-serie zich in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate. Dit nieuwe vechtersduo is onderdeel van de derde Challenger Pack-DLC (apart verkrijgbaar). Naast dit duo krijgen spelers ook toegang tot het nieuwe level Spiral Mountain en kunnen ze genieten van muzieknummers uit de klassieke games.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition: Het epische Xenoblade Chronicles van MONOLITHSOFT, dat oorspronkelijk in 2011 werd uitgebracht voor de Wii, komt als herboren naar de Nintendo Switch in de vorm van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. De game, waarin spelers de avonturen van Shulk en Fiora beleven, wordt in 2020 uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Super Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online: Er komen Super NES-games naar de Nintendo Switch en leden van Nintendo Switch Online kunnen ze zonder bijkomende kosten spelen. Vanaf morgen, 6 september, worden de volgende 20 klassieke Super NES-games uitgebracht voor de Nintendo Switch Online-service:
Super Mario World
Super Mario Kart
The Legend of Zelda: A Link to the Past
Super Metroid
Stunt Race FX (Voor het eerst beschikbaar sinds de oorspronkelijke release op de Super NES)
Kirby's Dream Land 3
Super Mario World 2: Yoshi's Island
Star Fox
F-ZERO
Pilotwings
Kirby's Dream Course
BRAWL BROTHERS
Breath of Fire
Demon's Crest
Joe & Mac 2: Lost in the Tropics
SUPER E.D.F. EARTH DEFENSE FORCE
Super Ghouls'n Ghosts
Super Puyo Puyo 2 (Voor het eerst in Europa beschikbaar)
Super Soccer (Voor het eerst beschikbaar sinds de oorspronkelijke release op de Super NES)
Super Tennis (Voor het eerst beschikbaar sinds de oorspronkelijke release op de Super NES)

Al deze Super NES-games bevatten onlinefunctionaliteiten van Nintendo Switch Online, waaronder multiplayermogelijkheden in bepaalde games en voicechat via de Nintendo Switch Online-app. Vanaf de release kunnen spelers ook onderbrekingspunten aanmaken en gebruikmaken van de terugspoelfunctie. In de toekomst worden er meer Super NES-games aan de reeks toegevoegd. Daarmee wordt de groeiende collectie klassieke games in Nintendo Switch Online, waar ook al meer dan 40 NES-games in zitten, dus nog groter. Nintendo Switch-bezitters hebben een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om de games te kunnen spelen.

Super Nintendo Entertainment System-controller: Om het gevoel van de oorspronkelijke games te behouden brengen we een draadloze Super Nintendo Entertainment System-controller uit. Deze zal als exclusieve aanbieding te koop zijn voor Nintendo Switch Online-leden. In de toekomst geven we hierover meer informatie.

Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore: De game die de werelden van Fire Emblem en ATLUS heeft samengebracht, komt naar de Nintendo Switch. Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore is de Nintendo Switch-versie van de geprezen RPG die oorspronkelijk voor de Wii U is uitgebracht. Deze nieuwe versie van de game bevat een song die niet in het origineel zat, nieuwe verhaalelementen en de mogelijkheid om onderweg te spelen. Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore wordt op 17 januari uitgebracht voor de Nintendo Switch.

TETRIS 99 – Versie 2.0 + DLC-update: De digitale versie van TETRIS 99 krijgt een update! De spelstand TETRIS 99 INVICTUS is gearriveerd... maar is niet voor watjes. Sterker nog, spelers kunnen deze spelstand pas spelen als ze de TETRIS MAXIMUS-status hebben bereikt, wat betekent dat ze minimaal één keer op de eerste plaats moeten zijn geëindigd in de traditionele onlinestand van TETRIS 99. Naast de INVICTUS-stand worden er dagelijkse missies toegevoegd aan TETRIS 99. Om deze missies te spelen hoeven spelers geen speciale status te bereiken. Door missies te voltooien kunnen spelers tickets in de game verdienen, die ze voor allerlei nieuwe thema's kunnen inwisselen. Bovendien worden er talloze nieuwe spelerspictogrammen toegevoegd, zodat spelers kunnen pronken met hun prestaties. Voor degenen die de Big Block DLC hebben gekocht, is er zelfs nog meer content onderweg. Geef een Joy-Con aan een vriend om het in het duogevecht tegen elkaar en de CPU op te nemen, of speel lokaal draadloos tegen je vrienden in de lokale arena. De update naar versie 2.0 en de nieuwe betaalde DLC voor TETRIS 99 worden later vandaag uitgebracht. Daarnaast wordt er op 20 september een gamecardversie van TETRIS 99 uitgebracht. Deze bevat alle Big Block DLC en een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 12 maanden.

Pokémon Sword / Pokémon Shield: Er zijn nieuwe elementen (en twee nieuwe Pokémon) onthuld van Pokémon Sword en Pokémon Shield, die op 15 november exclusief voor de Nintendo Switch worden uitgebracht.
- Polteageist is een ghost-type Pokémon en verschuilt zich graag in het servies in hotels en restaurants. Zijn lichaam is gemaakt van thee. Wellicht laat hij sommige trainers zelfs van zijn thee proeven. De flying- en water-type Pokémon Cramorant is een echte schrokop. Hij eet namelijk alles wat er ook maar enigszins eetbaar uitziet. Hij beschikt over de unieke vaardigheid Gulp Missile. Daarmee neemt hij wraak op zijn belager wanneer hij wordt aangevallen nadat hij in een gevecht Surf of Dive heeft gebruikt.

- Spelers kunnen in stijl op avontuur in Galar. Ze kunnen hun personage namelijk allerlei kleding aantrekken, zoals shirts, broeken, jassen en handschoenen, en kunnen zelfs de haarstijl aanpassen en make-up aanbrengen. Tijdens de reis kunnen spelers ook altijd even uitrusten in het Pokémon Camp. Daar kunnen ze met Pokémon spelen en ze beter leren kennen. In de nieuwe Wild Area kunnen spelers ook de kampen van andere spelers bezoeken. Tot wel vier spelers en hun Pokémon kunnen samen tijd doorbrengen in een kamp. Het Pokémon Camp is ook een geweldige plek om te kokkerellen. Probeer eens een overheerlijke Curry on Rice te serveren. Elk gerecht dat je bereidt, wordt geregistreerd in de Curry Dex en er zijn talloze soorten Curry on Rice in Pokémon Sword en Pokémon Shield.

The Legend of Zelda: Link's Awakening: Links nieuwste avontuur gaat bijna beginnen. In The Legend of Zelda: Link's Awakening kunnen spelers kamerkerkers samenstellen door kamers te plaatsen die ze tijdens het avontuur hebben verdiend. Kamerkerkers kunnen worden opgeslagen op een ondersteund amiibo-figuurtje uit de
The Legend of Zelda-serie of Super Smash Bros.-serie, zodat ze kunnen worden gedeeld met vrienden. De game wordt op 20 september uitgebracht en vanaf diezelfde dag is er ook een nieuw amiibo-figuurtje van Link verkrijgbaar dat is gebaseerd op de stijl van de game.

Luigi's Mansion 3: Elke verdieping van het griezelhotel in Luigi's Mansion 3 heeft een uniek thema. Zo is er bijvoorbeeld een verdieping met een heuse piramide, een disco en een restaurant in piratenstijl. Ook is de nieuwe spelstand 'Luigi tegen Gooigi' aangekondigd, waarin twee tot acht spelers het in teams tegen elkaar op kunnen nemen. Hiervoor is slechts één Nintendo Switch-systeem nodig. Team Luigi strijdt tegen Team Gooigi om te kijken welk team de meeste geesten kan verslaan, de meeste munten kan verzamelen of de meeste doelen weet te vernietigen. Luigi's Mansion 3 opent zijn deuren op 31 oktober.

Animal Crossing: New Horizons: Spelers gaan met het Eilandleven-pakket van Nook Inc. naar een onbewoond eiland om daar te genieten van een zorgeloos bestaan vol creativiteit en vrijheid. Deze nieuwe game in de Animal Crossing-serie arriveert op 20 maart 2020 op de Nintendo Switch.
DAEMON X MACHINA: Deze spectaculaire actieshooter knalt op 13 september naar de Nintendo Switch, maar spelers die alvast een proefrit willen maken in een Arsenal, kunnen vanaf vandaag de gratis demo van de game downloaden. In de Prologue-demo besturen spelers hun Arsenal in het begin van de game en alle voortgang kan worden overgedragen naar de volledige versie. Een belangrijk onderdeel van de demo is de mogelijkheid om met maximaal vier spelers in de coöpstand te spelen.

Super Kirby Clash: Er is een heel Kirby-team voor nodig om de reusachtige eindbazen in deze gratis te starten multiplayergame te verslaan. Spelers kunnen uit vier rollen kiezen en samenwerken met tot wel drie andere spelers om van pittige eindbazen te winnen. Bovendien kun je sterker worden door nieuwe wapens te maken of naar de winkel gaan om nieuwe wapens, uitrusting en voorwerpen te kopen. Spelers kunnen een Joy-Con-controller aan een vriend geven om met elkaar te spelen op één Nintendo Switch-systeem of om lokaal draadloos met maximaal vier spelers*** te spelen op meerdere spelsystemen, en als ze een Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebben, kunnen ze zelfs online spelen.**** Super Kirby Clash wordt later vandaag exclusief uitgebracht in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020: Naast de mogelijkheid om klassieke multiplayerevenementen te spelen met Mario, Sonic en hun vrienden, bevat Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 ook een verhaalstand voor één speler, nieuwe minigames en tien sporten in retrostijl. Deze nieuwe disciplines worden weergegeven in klassieke 2D-stijl. Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 gaat in Europa op 8 november voor goud.

Return of the Obra Dinn: De veelgeprezen, stijlvolle indiegame komt dit najaar naar de Nintendo Switch. Spelers moeten als verzekeringsinspecteur voor de Britse Oost-Indische Compagnie aan boord van een schip gaan, het schip doorzoeken, de tijd terugdraaien met het Momento Mortem-zakhorloge, en logische conclusies trekken uit hun bevindingen om de mysteries van het schip te ontrafelen.

Little Town Hero: In deze nieuwe RPG van Game Freak, de ontwikkelaar van de Pokémon-games, moeten spelers samen met de bewoners van een klein dorpje tegen monsters vechten. Little Town Hero, met muziek van Undertale-bedenker Toby Fox, wordt op 16 oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch. De game zal later vandaag al te downloaden zijn in de Nintendo eShop.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise: Er komt een vervolg op de cult-klassieker Deadly Premonition naar de Nintendo Switch. Wanneer FBI-agent Aaliyah Davis een oude zaak over een seriemoord opent, opent ze ook een deur naar het onbekende. Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise wordt in 2020 uitgebracht voor de Nintendo Switch. De oorspronkelijke game uit de serie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Nintendo eShop onder de naam Deadly Premonition Origins.
Rogue Company: We presenteren Rogue Company, een vijf-tegen-vijf-onlineshooter van Hi-Rez Studios. In deze game kunnen spelers het tegen vrienden of online tegen een gelijkwaardig team opnemen in diverse spelstanden waarin bepaalde missies moeten worden voltooid. Huurlingen kunnen volledig naar smaak worden aangepast. Rogue Company sluipt in 2020 naar de Nintendo Switch.

Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast: Kyle Katarn, agent van de New Republic, is onze enige hoop om een kwaadwillende Jedi te stoppen. Pak je lightsaber er maar bij, want Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast wordt op 24 september uitgebracht voor de Nintendo Switch.
Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition : Deze ontzettend populaire RPG is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Dankzij de kracht van de Nintendo Switch kunnen spelers met tot wel drie vrienden thuis of onderweg tegen monsters vechten en krachtige spreuken ontketenen.

DOOM 64: Er zijn voor fans minimaal 64 redenen waarom ze zich kunnen verheugen op de release van de klassieke first-person shooter DOOM 64 op de Nintendo Switch, waarvan de mogelijkheid om de game overal te kunnen spelen er slechts één is. DOOM 64 wordt op 22 november uitgebracht voor de Nintendo Switch.

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition: Kruip in de huid van Geralt of Rivia en ontdek zowel thuis als onderweg een enorme wereld. Deze versie van de game bevat bovendien alle DLC en verhaaluitbreidingen. The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition galoppeert op 15 oktober naar de Nintendo Switch.

Assassin's Creed: The Rebel Collection: Word de meest gevreesde piraat van de Caraïben in Assassin's Creed IV: Black Flag en verander daarna in de ultieme sluipmoordenaar in Assassin's Creed: Rogue. Dat zijn dus twee spectaculaire games uit de bekroonde Assassin's Creed-serie in één pakket. Alle reeds uitgebrachte single-player-DLC en nieuwe functies als touchscreen- en bewegingsbesturing zijn inbegrepen.
Assassin's Creed: The Rebel Collection wordt op 6 december uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Dauntless: Vecht om te overleven in de wildernis in de online, gratis te spelen actie-RPG Dauntless. Zowel veteranen die de jacht met zich mee willen nemen als beginners voor wie het avontuur nog nieuw is, kunnen talloze uitrustingen vervaardigen en samenwerken met andere spelers om gigantische Behemoths te vellen. De Nintendo Switch-versie van Dauntless wordt dit jaar uitgebracht en bevat volledige cross-play en cross-compatibility, dus spelers op de Nintendo Switch kunnen zich aansluiten bij een community van miljoenen spelers en de jacht voor de eerste keer ooit met zich meenemen.

Trials of Mana: Op 24 april 2020 komt er een geremasterde versie van dit fantasy-avontuur naar de Nintendo Switch. Deze nieuwe versie van de klassieke game bevat volledig ingesproken personages en verbeterde graphics. Ook spelers die het origineel willen spelen, kunnen hun geluk niet op. De oorspronkelijke game zit namelijk in de Collection of Mana, die nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch.

Nieuwe amiibo: Vanaf 15 november liggen er drie nieuwe amiibo-figuurtjes uit de Super Smash Bros.-serie in de winkel: Incineroar, Chrom en Simon Belmont.

NBA2K20: Op 6 september wordt NBA2K20 uitgebracht voor de Nintendo Switch.

The Outer Worlds: Verken de verste uithoeken van de ruimte, waar diverse facties strijden om de macht. The Outer Worlds wordt binnenkort gelanceerd voor de Nintendo Switch.

Just Dance 2020: Schud je heupen los op swingende muziek in Just Dance 2020, dat op 5 november wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered: De veelgeprezen en mateloos Populaire RPG is overal te spelen wanneer deze op 20 september voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Devil May Cry 2: De klassieke actiegame Devil May Cry 2, met het iconische videogamepersonage Dante in de hoofdrol, wordt op 19 september uitgebracht voor de Nintendo Switch en zal later vandaag al te downloaden zijn in de Nintendo eShop.

Vampyr: Zet je tanden in de angstaanjagend spannende third-person actie-RPG Vampyr, die op 29 oktober wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Call of Cthulhu: Deze survivalhorror-RPG jaagt je vanaf 8 oktober de stuipen op het lijf op de Nintendo Switch.Farming Simulator 20: Kruip achter het stuur van een tractor, doe je klompen aan en pak je Nintendo Switch erbij.

Farming Simulator 20 is vanaf 3 december rijp voor de Nintendo Switch.

GRID Autosport: De razendsnelle racegame GRID Autosport scheurt op 19 september naar de Nintendo Switch en zal later vandaag al te downloaden zijn in de Nintendo eShop.

    Onderwerp: WRC 8 is nu verkrijgbaar
10:25 - Bigben en Kylotonn maken met plezier bekend dat WRC 8, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, vanaf vandaag verkrijgbaar is voor pc, Xbox One en PS4. De Nintendo Switch-versie komt beschikbaar in november.

Beleef dezelfde thrills als een WRC-coureur

Als videogame met officiële licentie van het World Rally Championship, keert WRC 8 terug met een sterkere focus op simulatie om gamers recht in het hart van intense en technische rally’s te plaatsen. Het realisme is naar een hoger niveau getild met gloednieuwe physics voor wagens en ondergronden, terwijl elk land unieke dynamische weersomstandigheden heeft. Spelers moeten hun rijstijl afstemmen op terrein en klimaat om de kostbare secondes te winnen die kunnen leiden tot een plek op het podium.

Diepgaande en uitgebreide content
Met 52 world rally teams, 100 speciale stages in 14 landen en nog een reeks legendarische rallyauto's uit de geschiedenis van WRC, is dit de meest complete rallysimulatie ooit gemaakt. De Career-modus is van de grond af opnieuw gemaakt voor een nog meeslependere ervaring. Deze modus plaatst spelers in de schoenen van een rallycoureur en manager die in de loop van verschillende seizoenen in de WRC-categorie moet vorderen om wereldkampioen te worden. Als lid van een team moeten spelers hun kalender plannen, de crew managen, nieuwe leden rekruteren en een strategie ontwikkelen om de top te bereiken.

Ontwikkeld in samenwerking met professionals

KT Racing heeft niet alleen samengewerkt met ingenieurs en monteurs van officiële teams, maar ook tests gehouden met professionele esports-spelers en officiële WRC-coureurs om feedback te verzamelen en te profiteren van hun doorwrochte meningen. Via deze tests verzamelde KT Racing de expertise om de meest authentieke rallysimulatie te creëren, met de meest realistische en nauwkeurige gameplay ooit.

De esport WRC-competitie in het hart van de WRC-ervaring!

De 9 Wereldfinalisten van de esports WRC 2019 powered by Hyundai hebben zich nu gekwalificeerd. Zij zullen het begin oktober tegen elkaar opnemen in WRC 8 tijdens de Wales Rally GB, waar een tweedaags evenement plaatsvindt in het WRC Service Park in Llandudno. De winnaar van de 2019 eSports WRC powered by Hyundai neemt een auto mee naar huis - een gloednieuwe Hyundai i20. In 2020 keert de eSport WRC-competitie terug, met wekelijkse uitdagingen, waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen om hun vaardigheden op de proef te stellen, terwijl de race naar de finale 2020 World zal beginnen tijdens Rallye Monte-Carlo in januari 2020.

   

 Onderwerp: Turtle Beach en Remelu Lukaku gaan samenwerken
11:59 - Turtle Beach, leider in gaming audio en accessoires, heeft vandaag een nieuwe samenwerking met Inter Milan en Belgische internationale spits Romelu Lukaku aangekondigd. Turtle Beach en Lukaku slaan de handen ineen om te laten zien wat de kracht en voordelen zijn van hoogwaardige apparatuur tijdens thuis of onderweg gamen.

“Romelu is een echte internationale superster met een levenslange passie voor video games en hij sluit zich aan bij ons indrukwekkende en invloedrijke roster van professionele sporters die samenwerken met Turtle Beach voor al hun gaming-benodigdheden”, zei Juergen Stark, CEO van Turtle Beach. “We leveren producten die zijn competitiedrang en wil om te winnen bevredigen, zowel op het veld als daarbuiten. We zijn ook verheugd om met Roc Nation Sports Europe te werken middenin hun uitbreiding, we hopen dat Lukaku de eerste is van meer voetballers die zich bij ons aansluiten.”

Lukaku zorgde ervoor dat België de derde plaats van het WK 2018 veroverde en hij was de tweede beste doelpuntenmaker van het toernooi, waardoor hij de Bronze Boot won. Hij heeft een beslissende rol gespeeld in wereldwijde topclubs waaronder Chelsea FC en Manchester United FC, met meer dan 145 gescoorde goals in zijn carrière. Lukaku maakte recent de overstap naar de Italiaanse gigant Inter Milan, in een deal van 90 miljoen dollar gesloten op het allerlaatste moment. Hij staat bekend om zijn langdurende liefde voor video games en zal de bekroonde producten van Turtle Beach gebruiken in al zijn gaming-gerelateerde activiteiten en content.

"Ik ben erg enthousiast om samen te werken met Turtle Beach”, zei Romelu Lukaku. "Eén van mijn grootste passies buiten het veld is gamen en de producten van Turtle Beach zijn ongeëvenaard. Of het nu gaat om gamen of voetbal, ik ben dol op winnen. Turtle Beach verbetert mijn spel altijd."