Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 0   Stemmen: 1
  Nieuwsoverzicht van 17-09-2019
 Onderwerp: Rayman Mini 23 september beschikbaar via Apple Arcade
07:05 - Rayman Mini is vanaf 23 september exclusief beschikbaar via Apple Arcade, de nieuwe gaming-abonnementsservice van Apple, en is speelbaar op iPhone, iPad, Mac en Apple TV-apparaten.

In Rayman Mini volgen spelers Rayman op een legendarisch avontuur terwijl hij krimpt tot de grootte van een mier. Om deze spreuk ongedaan te maken, reist Rayman door een macro-fotografische wereld waarin hij vriendelijke bondgenoten tegenkomt en epische bazen verslaat. Deze snelle platformer bevat 48 unieke levels en werpt spelers in verbazingwekkende gebieden, inclusief een prachtige rivier, een spinnennest en een konijnenhol. Spelers kiezen tussen Rayman, Barbara of Globox en passen hun personage naar smaak aan door een groot aantal leuke kostuums te ontgrendelen. Bovendien is cross-progressie beschikbaar voor alle iOS-apparaten, zodat spelers hun avontuur overal voortzetten. Daarnaast wordt er continu nieuwe content toegevoegd aan Rayman Mini.
Rayman Mini is vanaf 23 september beschikbaar via Apple Arcade.

   

 Onderwerp: Alle sporten op een rij in Mario & Sonic op de Olympische Spelen
07:07 - De Droomwedstrijden van Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 laten spelers voorbij de grenzen van de realiteit naar het rijk der verbeelding reizen. Droomwedstrijden bieden intense, razendsnelle ervaringen met Mario & Sonic-personages en geven een nieuwe draai aan de party-fun wanneer de game op 8 november in Europa verschijnt. Bekijk de nieuwe Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokio 2020 – Droomevenementen om de Droomwedstrijden alvast in actie te zien.

Droomschieten: In dit evenement moet je proberen de hoogste score te halen door op doelwitten te schieten die over een traditioneel Japans landhuis zijn verspreid. Daarbij verschijnen regelmatig vliegers die spelers uit de lucht kunnen schieten voor bonuspunten.

Droomkarate: Dit evenement combineert de bliksemsnelle actie van karate met landjepik. Spelers moeten vechten om zoveel mogelijk vloervakken te veroveren en hun gebied uit te breiden. Elk vak waarop een vijand is verslagen, wordt verlicht. De speler die, of het team dat, aan het eind van de ronde de meeste vakken heeft verlicht, is de winnaar. Dat resulteert steevast in een heerlijke chaos!

Droomracen: Spelers kunnen op een hoverboard stappen en omlaag racen van een berg vol vraagteken-power-ups en uitdagende obstakels, waarbij ze tricks kunnen uitvoeren om sneller te gaan en de leiding te pakken. De eerste die beneden is, heeft gewonnen.

Kenmerken van Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020:

• 10 klassieke 2D-evenementen: Mario en Sonic op de Olympische Spelen is op gloednieuwe manieren te beleven met klassieke 2D-versies van 10 evenementen van de Olympische Spelen: Tokio 1964.
• Nieuwe 3D-evenementen: Surfen, Skateboarden, Karate en Klimsport worden toegevoegd aan de 17 al eerder gepresenteerde 3D basis-evenementen. Met zoveel keuze, zit er voor iedereen wel een favoriete sport bij.
• Vele manieren om te spelen*: Spelers kunnen op de Nintendo Switch bepalen wie de echte kampioen is, waarbij ze de fun en flexibiliteit van de Joy-Con controllers in hun voordeel kunnen gebruiken.
• Split-screen en online-fun**: Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 biedt spelers van alle leeftijden eindeloos multiplayer-plezier, zowel lokaal op een gesplitst scherm als online.
• Speel met een schat aan geliefde personages: Spelers kunnen kiezen uit tal van personages uit de Mario & Sonic-familie, inclusief Mario, Sonic, Luigi, Knuckles, Peach, Amy, Dr. Eggman, Yoshi, Tails, Metal Sonic, Donkey Kong, en meer.
10 verschillende, klassieke 2D-evenementen om met vrienden en familie van te genieten:

• 100m
• 10 m toren
• 400m horden
• Turnen - Vault
• Judo
• Kayak Single (K-1) 1000m
• Verspringen
• Marathon
• Schietsport - Trap
• Volleybal

Spelers kunnen ook rennen, springen, klimmen, surfen en meer in 21 3D-evenementen:

• 100m
• 110m horden
• 4 x 100m Relay
• Boogschieten
• Badminton
• Boksen
• Kano dubbel (C2) 1000 m
• Discus Throw
• Paardensport - Springen
• Schermen
• Voetbal (Soccer)
• Gymnastiek – Vloer
• Speerwerpen
• Karate - Kumite
• Rugby sevens
• Skateboarding - Park
• Klimsport
• Surfen - Shortboard
• Zwemmen - 100 m vrije slag
• Tafeltennis
• Triple Jump

Spelers kunnen voorbij de grenzen van de realiteit naar het rijk der verbeelding reizen in de Droomwedstrijden van Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020. Droomwedstrijden bieden intense, razendsnelle ervaringen met Mario & Sonic-personages en geven een nieuwe draai aan de party-fun wanneer de game op 8 november in Europa verschijnt. De drie nieuwe Droomwedstrijden worden toegevoegd aan de tien klassieke 2D-evenementen en 21 3D-evenementen in de game.

   
 Onderwerp: We Were Here nu gratis op Xbox One via Games with Gold
07:08 - Vanaf vandaag is We Were Here via het ‘Games with Gold’ programma van Xbox One gratis verkrijgbaar voor leden (voor-niet leden is de game ook beschikbaar). De cooperative First Person puzzel game daagt je samen met een partner uit om te ontsnappen uit het sinistere ‘Castle Rock’. Jullie zijn beide opgesplitst in verschillende delen van het kasteel en hebben alleen jullie walkie-talkies om te communiceren en samen naar de oplossing te zoeken.

Maar dit is nog niet alles! Total Mayhem Games kondigt ook aan dat hun tweede titel We Were Here Too op 2 Oktober uitkomt via Xbox One! Deze game bevat nog meer coop puzzels en speelt zich af in een ander deel van het kasteel. We Were Here Too is nu verkrijgbaar via pre-order, met 10% korting!

   
 Onderwerp: Klassieke Dragon Quest games komen op 27 september naar Nintendo Switch
07:10 - Square Enix Ltd., maakt bekend dat de eerste drie klassieke games in de DRAGON QUEST-serie op 27 september verschijnen voor de Nintendo Switch.

Fans kunnen de oorsprong van de legendarische RPG-serie (her)ontdekken en de complete Erdrick-trilogie beleven in DRAGON QUEST, DRAGON QUEST II: Luminaries of the Legendary Line en DRAGON QUEST III: The Seeds of Salvation. Deze drie titels zijn apart van elkaar te koop als digitale downloads in de Nintendo eShop.

Nadat met de release van het eerste deel in 1986 de standaard voor het JRPG-genre was gezet, werd de DRAGON QUEST-serie een cultureel fenomeen met een enorme, gepassioneerde fanschare van wereldwijd miljoenen mensen. Deze drie klassieke titels bieden een even eenvoudige als intuïtieve besturing voor retro-gameplay die eer betoont aan het begin van de legende.

De iconische Erdrick-trilogie begint in het hooggeprezen DRAGON QUEST, waarin spelers hun avontuur beginnen als de “Hero”, een afstammeling van de dappere held Erdrick die een epische reis moet maken door het historische rijk van Alefgard. DRAGON QUEST II: Luminaries of the Legendary Line vindt een eeuw later plaats en laat spelers met de jonge prins van Midenhall op reis gaan om de andere twee afstammelingen van Erdrick te vinden en samen de snode Hargon te verslaan. Het derde en laatste deel in de Erdrick-trilogie, DRAGON QUEST III: The Seeds of Salvation, voert spelers naar het land Aliahan, waar een jonge held de onmogelijke taak heeft gekregen om af te rekenen met Baramos, de meester der duisternis.

DRAGON QUEST, DRAGON QUEST II: Luminaries of the Legendary Line en DRAGON QUEST III: The Seeds of Salvation zijn vanaf 27 september 2019 los van elkaar te koop voor het Nintendo Switch-systeem, als digitale downloads in de Nintendo eShop.

   

 Onderwerp: Vecht voor je guild met krachtige magische vaardigheden in Fairy Tail
07:12 - Na de spannende onthulling op het podium van de Tokyo Game Show 2019, maken KOEI TECMO en ontwikkelaar GUST Studios met plezier meer bekend over hun komende magische JRPG, FAIRY TAIL.

FAIRY TAIL is gebaseerd op de gelijknamige, best-selling manga- en anime-serie van Hiro Mashima en volgt het betoverende plot van de “The Grand Magic Games”-verhaallijn. De game laat spelers de spannende afleveringen van deze populaire verhaallijn opnieuw beleven – of voor het eerst beleven. Naast de verhalen die eerder werden verteld in de manga en anime, kunnen spelers ook genieten van nooit eerder vertoonde verhalende content en quest-elementen.

In de loop van hun reis, kunnen spelers hun eigen party vormen door te kiezen uit meer dan tien iconische personages, inclusief de vuurdraakdoder Natsu Dragneel, de hemelse magiër Lucy Heartfilia, de ijsmagiër Gray Fullbuster, de elfenkoningin ‘Titania’ Erza Scarlet en de jonge luchtdraakdoder, Wendy Marvell. Met deze schat aan guild members om voor hun party te rekruteren, kunnen spelers hun eigen droomteam vormen – eventueel zelfs met onwaarschijnlijke bondgenoten – voor hun eigen, unieke avontuur.

De vlammende en intense magische gevechten uit de serie komen op adembenemende wijze tot leven in FAIRY TAIL, waarbij de buitengewone personages uiteenlopende soorten magie kunnen gebruiken. Bekende acties uit de serie zetten het scherm in vuur en vlam, terwijl personages als Natsu van modus kunnen veranderen – bijvoorbeeld naar de verbluffende Lightning Fire Dragon Mode! Daarnaast kunnen sommige guild members tijdens gevechten ondersteuning bieden, inclusief de Fairy Tail Guild Master, Makarov Dreyar, die kan worden opgeroepen om krachtige hulp te verlenen.

In FAIRY TAIL zullen party-leden door het voltooien van gevechten en quests niet alleen in level stijgen, het versterkt ook de relaties tussen personages en resulteert in opties om het guild te upgraden en uiteindelijk de ‘Guild Rank’ te verhogen – waardoor spelers uitdagendere missies kunnen aannemen om uiteindelijk het beste guild in Fiore te worden!

FAIRY TAIL verschijnt in 2020 voor de Nintendo Switch, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows-pc via Steam.

   

 Onderwerp: Inschrijvingen Europees toernooi Brawlhalla nu open
08:32 - Vanaf vandaag schrijven legendarische strijders zich in voor Brawlhalla’s nieuwe Europese toernooi The Great Brawl. Nadat spelers zich een weg door de kwalificaties hebben gevochten, winnen de 16 beste spelers een ticket voor de finale in Parijs op 1 november. De hoofdprijs is € 20.000 en natuurlijk eeuwige roem. De winnaar wordt niet alleen gekroond tot Champion of the Great Brawl, maar plaatst zich ook automatisch voor het Wereldkampioenschap Brawlhalla tijdens DreamHack Atlanta op 15 november, inclusief vlucht en hotel.

Het toernooi bestaat uit drie onderdelen:
• Online Kwalificaties: twee online kwalificaties vinden plaats op 6 en 13 oktober op Windows PC, Xbox One en Nintendo Switch. De zes beste spelers per kwalificatie gaan door naar de Great Brawl Finale.
- Spelers schrijven zich hier in voor de kwalificatie op 6 oktober.
- Spelers schrijven zich hier in voor de kwalificatie op 13 oktober.
• Offline Open Kwalificatie op Paris Games Week: een derde kwalificatie vindt plaats op de booth van Ubisoft op Paris Games Week in de ochtend van 1 november. Registraties hiervoor zijn volledig open en worden ter plekke geregeld. De vier beste spelers van deze kwalificatie gaan door naar de Finale.
• Finale op Ubisofts Main Stage op Paris Game Week en op Brawlhalla’s Twitch-kanaal: de 16 beste spelers van de kwalificaties ontmoeten elkaar op de main stage van de booth van Ubisoft op Paris Games Week in 1v1 wedstrijden op PC in een dubbele knock-out eliminatie.

Brawlhalla is reeds gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Nintendo Switch.

   

 Onderwerp: Overwatch-stemacteur Jonny Cruz te gast tijdens Heroes Dutch Comic Con
12:05 - Naast een indrukwekkende lijst aan getalenteerde filmsterren en comic artists, breidt de organisatie van Heroes Dutch Comic Con haar line-up uit met een stemacteur. Niemand minder dan Jonny Cruz, de stemacteur achter het populaire Overwatch-personage Lúcio, is aanwezig als special guest tijdens de wintereditie op 23 & 24 november in de Jaarbeurs Utrecht.

De Amerikaanse Jonny Cruz is vooral bekend als de stem achter de excentrieke Lúcio in Blizzard Entertainments first-person shooter game Overwatch. Met zijn dreadlocks en rollerskates heeft het personage een unieke uitstraling die geliefd is onder zowel gamers als cosplayers. Later kroop Cruz opnieuw in de rol voor een Blizzard Entertainment-crossover in de game Heroes of the Storm.

Naast de populaire game Overwatch leende Cruz zijn stem aan de stealthgame Hitman, waarin hij te horen was als Jordan Cross, een doelwit van hoofdpersonage Agent 47. Ook was hij te horen in de shooter game Ghost Recon: Wildlands en action-adventure game Red Dead Redemption 2.

In 2011 maakte Cruz zijn debuut als regisseur en producent van de actie/comedyfilm Small Timers. Als acteur is Jonny te bewonderen in ondersteunende rollen van populaire televisieshows zoals NCIS, General Hospital en Prison Break. Binnenkort is hij te horen in de Netflix animatieserie Seis Manos, een serie over drie weeskinderen die getraind worden in Chinese vechtsporten. De serie gaat later dit jaar in prèmiere.

   
 Onderwerp: The Outer Worlds krijgt veertig minuten aan gameplay
13:33 - The Outer Worlds heeft een nieuwe video gekregen. Het spel verschijnt op 25 oktober aanstaande voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.


   
 Onderwerp: Tracklist en gloednieuwe party-modus van Let’s Sing 2020 aangekondigd
15:26 - Ravenscourt en Voxler onthullen vandaag de tracklist vol hoogtepunten voor het volgende deel in de hooggeprezen en populaire Let’s Sing-serie. Spelers kunnen hun favoriete hits kiezen en zingen om de supersterren van hun dromen te worden. En dat is niet alles, want dit keer is er ook een gloednieuwe party-modus toegevoegd!

Over de nieuwe “Let’s Party”-modus:
8 spelers, 2 teams en willekeurig gekozen gamevarianten tillen de feestfactor van Let’s Sing naar een hoger niveau. En je hebt slechts één console nodig om er samen met je vrienden van te genieten! Twee teams van maximaal 4 spelers (Slechts twee microfoons nodig!)

Alles begint met de eerste noot! Zing als solo-superster of treed samen met je crew en vrienden op om een feestje te bouwen! Het nieuwste deel in de Let’s Sing-serie laat je songs zingen van cutting-edge-artiesten als Ava Max met “Sweet but Psycho”, Lewis Capaldi met “Someone You Loved”, Calvin Harris & Dua Lipa met “One Kiss” en Rita Ora met “Let You Love Me”. Pak de microfoon en zing internationale tophits en klassiekers als “Angels” van Robbie Williams, “Wannabe” van The Spice Girls en “The Show Must Go On” van Queen. Let’s Sing 2020 biedt volop variatie met 30 internationale tracks en hits voor iedereen!

Internationale tracklist:

Ava Max Sweet but Psycho
Calvin Harris & Dua Lipa One Kiss
Marshmello & Anne-Marie FRIENDS
Rita Ora Let You Love Me
Rudimental ft. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen These Days
Robin Schulz ft. Erika Sirola Speechless
Jonas Blue ft. Jack & Jack Rise
Dean Lewis Be Alright
Mabel Don't Call Me Up
George Ezra Shotgun
Imagine Dragons Natural
Lewis Capaldi Someone You Loved
Lukas Graham Love Someone
Bruno Mars That's What I Like
Selena Gomez x Marshmello Wolves
Tom Walker Leave a Light On
Jonas Blue ft. William Singe Mama
Alice Merton No Roots
James Arthur Say You Won't Let Go
Kungs vs Cookin' on 3 Burners This Girl
Sean Paul ft. Dua Lipa No Lie
Shawn Mendes Stitches
OneRepublic Counting Stars
Nelly Furtado Maneater
Linkin Park Numb
Robbie Williams Angels
Spice Girls Wannabe
Queen The Show Must Go On
Bon Jovi You Give Love a Bad Name
Ofenbach ft. Nick Waterhouse Katchi