Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 585
  Nieuwsoverzicht van 19-09-2019
 Onderwerp: The Offspring treden in World of Tanks op
06:56 - Headliner van het WG Fest: Tanker Day, de The Offspring heeft een samenwerking aangekondigd met World of Tanks voor een in-game concert. Gelijk na hun optreden in Minsk zullen zij het podium van het World of Tanks garage betreden vanaf 18 september t/m 7 oktober. Dit betekent dat elke gamer virtueel uit zijn dak kan gaan samen met de punk rockers. Uiteraard kan het oneindig herhaald worden.

“When the World of Tanks guys approached us with the idea of an in-game concert, we thought ‘Hell yeah, let’s do it!’,” says Dexter Holland. “Video games are cool but video games where you can blow stuff up are even cooler.”

Zij zullen een set spelen waaronder hun hits ‘Pretty Fly (for a White Guy)’, ‘The Kids Aren’t Alright’ en ‘You’re Gonna Go Far, Kid’. Om hun virtuele optreden zo authentiek mogelijk te maken is de band met motioncaption opgenomen.

“It’s been great to work with The Offspring guys and have them as our headliners for both Tank Festival and WG Fest: Tanker Day,” states Max Chuvalov, Publishing Director, World of Tanks. “We’re excited to give our players something that’s brand new to the game!”

Het optreden van The Offspring is slechts een deel van het grootste World of Tanks event ooit genaamd het Tank Festival. Sinds augustus konden gamers meedoen in diverse evenementen en er komt nog meer aan want tot 7 oktober staat de agenda bol met o.a. de populaire tank races.

   

 Onderwerp: Open bèta Ghost Recon Breakpoint start 26 september
06:57 - De open bèta van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, de game die vanaf 4 oktober verkrijgbaar is, is van 26 tot en met 29 september gratis te spelen op Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC. Spelers pre-loaden de open bèta al op 24 september vanaf 12:00 uur op Xbox One, PlayStation 4 en PC via Uplay. Op de Epic Games Store (PC) is de pre-load op 24 september vanaf 17:00 uur beschikbaar.

De Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint open bèta bevat de volgende exclusieve nieuwe content ten opzichte van de eerdere gesloten bèta:
• Drie extra hoofdverhaalmissies.
• Twee extra gebieden, genaamd New Argyll en Infinity.
• Vier extra dagelijkse missies, waardoor spelers nu dagelijks toegang hebben tot 12 Faction Missions.
• Ghost War, de competitieve 4v4 PvP-modus van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. De vier maps die beschikbaar zijn in de open bèta zijn PMC Camp, Port, Cold War Bunker en Harbor. De modus die tijdens de open bèta speelbaar is, Elimination, is een intense team deathmatch waarbij spelers op de tegenstanders jagen en deze moeten elimineren. Elimination introduceert ook een krimpende gevechtszone in de laatste fase van een ronde, waardoor spelers gedwongen worden de strijd met elkaar aan te gaan.

De gesloten bèta van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint was niet enkel een manier voor spelers om de game als allereerste te ervaren, het heeft ook een hoop feedback voor de ontwikkelaars opgeleverd. Zij hebben geluisterd naar de feedback van spelers en hebben hard gewerkt aan het verbeteren van de ervaring. Zo zijn er al tal van verbeteringen doorgevoerd, die merkbaar gaan zijn tijdens de open bèta.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is vanaf 4 oktober verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC (en later ook voor Stadia), onder meer op de Ubisoft Store. Ook gaat Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint onderdeel zijn van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.

   
 Onderwerp: Nieuwe Pokemon ontdekt in de regio Galar
06:59 - The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag bekendgemaakt dat er een nieuwe Pokémon ontdekt is in de regio Galar: Sirfetch’d, de Wild Duck Pokémon. Sirfetch’d maakt zijn opwachting in het langverwachte en binnenkort te verschijnen videospel Pokémon Sword. Pokémon Sword en Pokémon Shield zullen op 15 november 2019 exclusief gelanceerd worden voor het Nintendo Switch-systeem.

SIRFETCH’D
Category: Wild Duck Pokémon
Type: Fighting
Height: 0,8 m
Weight: 117 kg
Ability: Steadfast

De Farfetch’d uit de regio Galar kunnen evolueren tot Sirfetch’d nadat er veel gevechten zijn geleverd. Ze zijn rustig en kalm en willen altijd eerlijke gevechten leveren. Ze zijn zo edel tijdens gevechten dat ze vaak als motief voor schilderijen worden gekozen. Op een opmerkelijk schilderij dat erg bekend is in de regio Galar staat een duel afgebeeld tussen een Sirfetch’d en een Escavalier.

Tijdens het gevecht gebruikt Sirfetch’d de scherpe stengel van zijn prei als lans en de dikke bladeren als schild. Hij verzorgt deze prei al vele jaren en koestert het als zijn grootste bezit. Wanneer zijn prei uiteindelijk verwelkt, verlaat Sirfetch’d het strijdtoneel en keert hij het vechten volledig de rug toe.

Meteor Assault is een nieuwe aanval die in deze spellen wordt geïntroduceerd en die alleen geleerd kan worden door Sirfetch’d! Sirfetch’d richt zijn prei op zijn tegenstanders en valt ze met grote snelheid aan. Zijn aanval heeft een vernietigende kracht! Het blijkt echter dat de aanval veel kracht van Sirfetch’d verlangt. Hij is na deze aanval niet in staat om direct in actie te komen.

   
 Onderwerp: Lionbite Games geeft nieuwe walkthrough trailer vrij van Rain of Reflections
07:01 - In de nieuwe walkthrough trailer van Rain of Reflections neemt de directeur van Lionbite Games, Victor Lionhead, je mee door de eerder verschenen demo. Krijg alvast een voorproefje van de sfeervolle dystopische wereld met complexe personages, de verschillende keuzemogelijkheden en spannende turn-based actie. Rain of Reflections verschijnt 20 september voor Windows PC via Steam.

In het eerste deel van de trailer worden de basisbeginselen van de wereld, de personages en de gameplay van Rain of Reflections: Chapter 1, getiteld “Set Free”, getoond. De demo start met Wilona alleen in haar appartement. De speler kan met haar de ruimte onderzoeken totdat Wilona gebeld wordt. Aan de hand van dit gesprek worden de eerste keuzemogelijkheden en gevolgen getoond die de speler moet trotseren in de game. Naast de vele dialogen en de complexe keuzes die de speler worden voorgeschoteld, moet de speler regelmatig zijn hackvaardigheden gebruiken door middel van mini-games. Deze mini-games zijn in drie verschillende soorten te verdelen doordat ze gebruik maken van eigen gameplaymechanieken. Het eerste deel van de trailer sluit af met een turn-based confrontatie en laat zien hoe Wilona ongezien de situatie kan verlaten.

In het tweede deel van de walkthrough trailer van Rain of Reflections staat een andere turn-based confrontatie centraal. Door middel van deze situatie worden de diepere aspecten van de turn-based actie uitgelegd, wat gebaseerd is op het motivatiesysteem. Elke confrontatie wordt gewonnen door de tegenstander te demotiveren tot de motivatiemeter leeg is. Wilona hoeft niet alleen haar wapen af te vuren om haar tegenstander te demotiveren, maar ze kan ook de omgeving van de tegenstander laten afbrokkelen of via dialoog de tegenstander angst inboezemen. En als haar partner het zwaar heeft, dan kan een aanmoediging haar partner er weer bovenop helpen. Met behulp van deze en andere acties moet de speler ervoor zorgen dat Wilona het avontuur overleeft.

Lukt het Wilona om het laatst geboren kind te redden? Maak vanaf 20 september zelf de beslissingen die de toekomst bepalen wanneer Rain of Reflections verschijnt voor Windows PC via Steam.

   


 Onderwerp: Weer nieuwe toevoegingen voor Xbox Game Pass
07:03 - Microsoft heeft weer nieuwe toevoegingen gebracht voor de Xbox Game Pass. Het gaat om onderstaande titels die zijn toegevoegd in Europa:

- Bloodstained: Ritual of the Night
- Jump Force

Vanaf 26-09-19
- Bad North
- DiRT Rally 2.0
- LEGO Worlds

   
 Onderwerp: Eerste reviews van FIFA 20 online
12:42 - De eerste reviews van FIFA 20 zijn online gekomen. Het spel krijgt redelijke cijfers, al lijken deze tot dusver nog niet opzienbarend hoog. Het gemiddelde ligt rond de 8 uit 10 tot dusver. De game komt op 27 september uit.

VG247 – 4/5
IGN – 7.8
Telegraph – 4/5
Gameblog [Frans] – 7

   
 Onderwerp: Nieuwe experience video Ancestors: The Humankind Odyssey
16:34 - Panache Digital Games en Private Division hebben vandaag de meest recente aflevering van 'Experiences' vrijgegeven, een serie video's waarin Creative Director Patrice Désilets de unieke concepten van Ancestors: The Humankind Odyssey bespreekt met experts van buiten de gamingindustrie.

In de vierde aflevering van de serie praat Patrice met de bekende ontdekkingsreizigster dr. Mireya Mayor over de uitdaging om in de wildernis te overleven en de angst voor het onbekende te bedwingen.


    Onderwerp: For Honor in-game event ‘Wrath of The Jormungandr’ nu tijdelijk speelbaar
16:34 - Het For Honor Year 3 Season 3 in-game event, Wrath of The Jormungandr, start vandaag en is speelbaar tot en met 3 oktober op Playstation 4, Xbox One en Windows PC. For Honor is daarnaast ook verkrijgbaar op Uplay+, de nieuwe abonnementservice van Ubisoft.

Wrath of The Jormungandr introduceert de gamemodus Ragnarok, waarbij de gamemodus Breach, de Hamer en de map Storr Stronghold tijdelijk getransformeerd worden ter ere van Jormungandr. Spelers hanteren ‘The Mighty Hammer’ in spectaculaire gevechten tijdens deze speciale versie van Breach. ‘The Mighty Hammer’ verandert de bewegingen van elk personage en voegt daarnaast twee nieuwe speciale vaardigheden toe:
• Chain Lightning: een vaardigheid die gemiddelde schade aanricht en een kleine terugslag geeft, maar ook nabijgelegen vijanden raakt.
• Ground Smash: een eenmalige aanval naar de grond op de plaats van het personage die de aanval uitvoert.

Daarnaast introduceert het event ook:
• Nieuwe Battle Outfit: Storr Champion
• Fantastische Illustrious Outfits
• Een nieuwe executie, Rampage of Ragnarok
• Thema-wapens

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook is For Honor onderdeel van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.