Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 613
  Nieuwsoverzicht van 07-10-2019
 Onderwerp: Britse EDGE beoordeelt Borderlands 3 en meer
00:02 - De EDGE uit Engeland heeft weer enkele games beoordeeld, waaronder Borderlands 3. De hele lijst van afgelopen maand is als volgt:

Sayonara Wild Hearts (PS4/Switch, Annapurna): 9
Daemon X Machina (Switch, Nintendo): 5
Gears 5 (Xbox One, Microsoft): 6
Erica (PS4, Sony): 7
Borderlands 3 (PS4/Xbox One, 2K): 7
Untitled Goose Game (Switch, Panic Inc.): 8
Hexagroove: Tactical DJ (Switch, Ichigoichie): 7
Overland (PS4/Xbox One/Switch, Finji): 5
Blair Witch (Xbox One, Bloober Team): 4
Shinsekai: Into the Depths (iOS, Capcom): 8
Pokémon Masters (iOS/And, Nintendo): 6
Assemble With Care (iOS/And, ustwo): 5
Mutazione (PS4, Die gute Fabrik): 7
Where Cards Fall (iOS/And, Snowman): 7

    Onderwerp: PS4-firmware 7.00 verschijnt morgen
09:35 - Sony heeft bekend gemaakt dat er morgen nieuwe firmware voor de PlayStation 4 zal verschijnen. De update verbetert de mogelijkheden voor Party Chat en Remote Play. Met de update is het namelijk mogelijk om op de smartphone of tablet Remote Play te gebruiken wanneer je Android 5.0 gebruikt. Voor de iPhone en iPad wordt de Remote Play app geactualiseerd, zodat spelers de controle over kunnen nemen van het scherm. Op deze devices kun je de controller op alle momenten daarnaast weergeven en de screen-orientation locken als je dat wilt.

Verder worden dus ook de Party-opties uitgebreid. Zo kan een maximum van 16 spelers in plaats van de gebruikelijke 8 nu deelnemen aan een sessie. Verder is de netwerkconnectiviteit verbeterd net als de audio-kwaliteit.

   
 Onderwerp: Iron Man VR schuift door naar volgend jaar
09:43 - Tijdens het Marvel Games panel in New York is bekend gemaakt dat Sony's aankomende PlayStation VR game Iron Man VR zal verschijnen op 28 februari van 2020. De game stond eerder nog gepland voor eind 2019 maar dit wordt helaas niet gehaald. Tevens is er een story trailer uitgebracht van de game, welke je beneden kunt bewonderen:


   
 Onderwerp: Maitetsu: Pure Station krijgt trailer
09:58 - Circle Entertainment heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de game Maitetsu: Pure Station. Het spel wordt gelanceerd in het westen voor de PS4 en Switch. Een releasedatum is nog niet onthuld tot dusver.


   

 Onderwerp: Trailer voor My Hero One's Justice 2
10:02 - Bandai Namco heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de actie game My Hero One's Justice 2. Het spel komt voor de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch in 2020.


   

 Onderwerp: Halloween-event in Apex Legends aanstaande
10:09 - De dagen worden weer korter en Halloween komt eraan. Tijd dus om dat te vieren en wel in Apex Legends. In het spel wordt het evenement uitvoerig gevierd. Met het evenement kunnen we diverse aanpassingen veranderen, waaronder vooral cosmetisch. Zo is de naam van het evenement 'Fight or Fright' en komt Shadowfall met een eigen event-modus. Veel details zijn er verder nog niet vrijgegeven, maar dat er flink wordt uitgepakt, mogen duidelijk zijn.

   
 Onderwerp: Gameplay-beelden voor WWE 2K20
10:11 - De eerste beelden van WWE 2K20 zijn uit, althans, de eerste gameplaybeelden. Herbeleef de reis van de Four Horsewomen en de Women's Evolution in 2K Showcase. In het spel kunnen we onder andere genieten van Charlotte Flair, Sasha Banks en Gayley. WWE 2K20 komt uit op 22 oktober aanstaande.


   

 Onderwerp: Alle info over Red Dead Redemption 2 voor de PC
11:02 - Vandaag kunnen we met trots aankondigen dat Red Dead Redemption 2 op 5 november naar de PC komt, met speciale bonussen voor spelers die vanaf 9 oktober de game vooraf kopen via de Rockstar Games Launcher. We willen ook de miljoenen mensen bedanken die de Rockstar Games Launcher al hebben gedownload, en hun gratis exemplaar van Grand Theft Auto: San Andreas hebben ontvangen.

Voor degenen die de Rockstar Games Launcher nog moeten downloaden, zorg dat je dit vóór 8 oktober doet om Grand Theft Auto: San Andreas gratis te ontvangen.

Lees verder voor meer details over de langverwachte lancering van Red Dead Redemption 2 voor op de PC, en blijf op de hoogte voor meer informatie de aankomende week.

Red Dead Redemption 2 voor PC is de eerste game in de Red Dead Redemption-serie o het PC-platform, en bidet een reeks grafische en technische verbeteringen voor een meer immersieve ervaring, en nieuwe Bounty Hunting Missions, Gang Hideouts, Wapens en meer.

Red Dead Redemption 2 voor PC biedt ook gratis toegang tot de gedeelde leefwereld van Red Dead Online met alle eerder uitgebrachte verbeteringen en de nieuwste inhoud updates voor de complete online ervaring, waaronder Frontier Pursuits en de specialist Roles van Bounty Hunter, Trader en Collector om te ervaren en unieke beloningen mee te verdienen

De pre-purchase periode van Red Dead Redemption 2 voor de PC begint op 9 Oktober om 17:00, exclusief op de Rockstar Games Launcher, en loopt tot 22 oktober. In deze beperkte tijd bieden we je twee gratis Rockstar Games PC titels van de volgende lijst aan:

•             Grand Theft Auto III

•             Grand Theft Auto: Vice City

•             Grand Theft Auto: San Andreas

•             Bully: Scholarship Edition

•             L.A. Noire: The Complete Edition

•             Max Payne 3: The Complete Edition

Pre-purchases die zijn gedaan via de Rockstar Games Launcher bevatten ook gratis upgrades naar de Premium Edities van Red Dead Redemption 2, met een korting van $20 op zowel de Special Edition en Ultimate Edition.

Overige pre-purchase bonussen via de Rockstar Games Launcher bevatten:

•                     Outlaw Survival Kit for Story Mode

•                     War Horse for Story Mode

•                     Treasure Map for Story Mode

•                     Cash Bonus for Story Mode

•                     50 Gold Bars for Red Dead Online

Red Dead Redemption 2 voor de PC wordt ook beschikbaar voor pre-orders bij de Epic Games store, Greenman Gaming, de Humble Store, GameStop en extra digitale retailers met de pre-orderbonus van 25 Gold Bars voor Red Dead Online. Red Dead Redemption 2 voor op de PC is vanaf december ook verkrijgbaar op Steam.