Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 205
  Nieuwsoverzicht van 08-10-2019
 Onderwerp: Ms Marvel sluit zich aan bij Marvels Avengers
00:36 - Tijdens de New York Comic Con 2019 van afgelopen weekend hebben Square Enix en Crystal Dynamics onthuld dat de populaire Kamala Khan de nieuwste speelbare superheld is in Marvel’s Avengers. Kamala, die als comic-personage is voortgekomen uit een samenwerking tussen G. Willow Wilson, Adrian Alphona, Sana Amanat en Stephen Wacker, is een enthousiaste tiener die haar woonplaats Jersey City veilig houdt als de gekostumeerde Ms. Marvel. Kamala verscheen voor het eerst in Captain Marvel #14 in augustus 2013, en stal al snel de harten van verschillende generaties True Believers, wat in februari 2014 leidde tot haar eigen maandelijkse comic-serie.

In het originele verhaal van de game, is Kamala Khan een zelfverklaarde Avengers-fan die haar intellect, optimisme en unieke vaardigheden moet gebruiken om een wereldwijde samenzwering te ontmaskeren en haar persoonlijke helden weer samen te brengen. Dit alles om te voorkomen dat een nieuwe geheime organisatie, Advanced Idea Mechanics (AIM), één van de grootste dreigingen ooit op de aarde loslaat.

Spelers komen de jonge Kamala voor het eerst tegen tijdens A-Day, waarop Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow en Thor een hi-tech Avengers Headquarters in San Francisco onthullen — inclusief de onthulling van hun eigen helicarrier die wordt aangedreven door een experimentele energiebron. Het evenement neemt een dodelijke wending wanneer een rampzalig ongeluk leidt tot massale vernietiging. Doordat Kamala daarbij wordt blootgesteld aan de mysterieuze Terrigen Mist, ontwikkelt ze buitengewone polymorfische krachten, die ze vervolgens jarenlang verbergt. Omdat ze de schuld van de tragedie krijgen, gaan de Avengers uit elkaar. Vijf jaar later, wanneer alle superhelden verboden zijn en de wereld in gevaar is, ontdekt Kamala een schokkende samenzwering en vertrekt ze op een missie om de helden waar ze in gelooft te herenigen, en de held te worden die ze voorbestemd was te zijn.

Spelers beginnen hun reis als Kamala Khan en leren hoe ze aan haar buitengewone gave is gekomen. In de loop van het verhaal speelt Kamala een essentiële rol bij het herenigen van de ontmantelde Avengers. Bij elke superheld die weer aan de groep wordt toegevoegd, moeten spelers al zijn of haar unieke vaardigheden leren te beheersen. Zo ontstaat langzaam maar zeker weer een Avengers-team dat is opgewassen tegen de groeiende krachten die de wereld bedreigen.

“Als optimistische fangirl van de Avengers is Kamala Khan het perfecte personage voor het verhaal dat we vertellen in Marvel’s Avengers,” zei Shaun Escayg, creative director en schrijver bij Crystal Dynamics. “Door Kamala’s coming-of-age-verhaal te vertellen, voegen we een fris, hoopvol perspectief toe aan de gameplay-ervaring, waarbij haar unieke krachten als Ms. Marvel haar tot een personage maken waar iedereen zich mee kan identificeren en graag mee zou willen spelen. Kamala Khan is één van de unieke personages waarmee onze game zich onderscheidt van elk eerder beleefde Avengers-verhaal.”

“Kamala is een geïnspireerde en perfect passende keuze voor toetreding tot, en het herenigen van, Earth’s Mightiest Heroes,” zei Bill Rosemann, VP Creative bij Marvel Games. “Ms. Marvel heeft niet alleen de harten gestolen van langdurige True Believers, maar met haar unieke mix van klassieke Marvel-helden-elementen en moderne culturele relevantie werd ze ook een baanbrekend cultureel icoon, misschien wel meer dan elk ander personage dat het afgelopen decennium is bedacht.”

“Het is geweldig om Kamala in de Marvel’s Avengers game te zien,” zei Sana Amanat, VP ‘Content and Character Development’ bij Marvel. “Crystal Dynamics levert geweldig werk met hun gloednieuwe versie van Kamala, terwijl ze trouw blijven aan de geest van haar inspirerende personage, charismatische persona en herkenbare doel. Fans van het personage gaan heel wat beleven, inclusief enkele verrassingen, wanneer Marvel’s Avengers volgend jaar verschijnt.”

"Ik denk dat Kamala perfect bij deze game past, omdat ze de Marvel-wereld net zo ziet als wij als fans en spelers dat doen,” zei G. Willow Wilson, co-creator van Ms. Marvel. "Via Kamala kunnen we bedenken wat we zelf zouden doen als we opeens beseften over superkrachten te beschikken en naast onze helden zouden staan op hun zwaarste momenten.”

   

 Onderwerp: Nieuwe RuneScape skill, Early Access voor RuneScape Mobile en een uitbreiding voor Old School RuneScape aangekondigd tijdens RuneFest 2019
00:38 - Jagex heeft tijdens RuneFest 2019 een gloednieuwe skill genaamd Archeology aangekondigd. Archeology is de nieuwste skill in vier jaar tijd en is de 28ste skill die spelers kunnen levelen. Met de Archeology-skill kunnen spelers op meerdere plekken in de wereld van Gielinor graven om vervolgens eeuwenoude artefacten te ontdekken. Terwijl ze de opgravingslocaties verkennen, worden niet alleen krachtige overblijfselen en wapens onthuld, maar ook kennis en demonische pacten die lang geleden verloren zijn gegaan. De nieuwe skill wordt in januari 2020 aan de game toegevoegd.

Het RuneScape-team heeft ook aangekondigd dat de game voortbouwt op de content van 'The Land Out of Time', die afgelopen zomer werd geïntroduceerd. De nieuwe content heet 'The Ranch Out of Time' en is voor het einde van dit jaar beschikbaar. Hierin kunnen spelers monsterlijke Grielinoriaanse dinosaurussen groot te brengen. De komst hiervan zorgt ervoor dat de level cap van zowel de Farming- als Herblore-skill van 99 naar 120 wordt verhoogd. Op deze manier kunnen spelers nieuwe producten en oer-extracten van hun dinosaurussen oogsten en hier krachtige drankjes van maken.

Daarnaast zal in 2020 een nieuw seizoen van questlines en lore beginnen, te beginnen met 'Desperate Measures'.

Early Access voor RuneScape Mobile
De Early Access van RuneScape Mobile, de aankomende smartphone- en tabletversie van de iconische MMORPG, verschijnt later dit jaar. Dit betekent dat iedere RuneScape-abonnee aan de slag kan met deze versie. De Early Access van RuneScape Mobile biedt cross play, waardoor spelers zonder problemen tussen apparaten kunnen schakelen en hun avontuur dus overal mee naartoe kunnen nemen. Ook beschikt deze versie over een geheel nieuwe gebruikersinterface die speciaal is ontworpen voor touchscreen-apparaten.

Uitbreiding voor Old School RuneScape
De belangrijkste aankondiging voor Old School RuneScape is de nieuwe Morytania-uitbreiding, waarmee zowel desktop- als mobiele spelers toegang krijgen tot de vampierenstad Darkmeyers. De stad bevat nieuwe activiteiten en een nieuw high-level agility course. Naast nieuwe skills en een nieuwe eindbaas - The Nightmare of Ashihama - zit ook Sins of the Father inbegrepen bij de uitbreiding. De Sins of the Father quest is de voorlaatste quest in de Myreque-serie en is aan het begin van 2020 beschikbaar.

Vooruitlopend op de uitbreiding krijgt Old School RuneScape ook een nieuwe spelmodus genaamd ‘Leagues’. De eerste, Twisted League, begint op 14 november. Hierin gaan spelers aan de slag met de Ironman-content op het continent Zeah.

Verdere toevoegingen aan Old School RuneScape omvat een nieuw Clan-systeem (waarmee ditmaal maximaal 500 spelers hun eigen evenementen kunnen organiseren, hun voortgang als groep kunnen volgen en kunnen concurreren met andere clans) en een nieuwe Group Ironman-modus.

Golden Gnomes Awards
RuneFest is officieel van start gegaan met een gala-avond genaamd de Golden Gnomes Awards. Op deze vrijdagavond konden spelers de inspanningen van hun favoriete contentmakers en bijdragers aan de community vieren. De ultieme prijs, Community Champion, werd uitgereikt aan Prezleek, vooral bekend van haar RuneScape-stripserie.

RuneFest bood duizenden spelers een meeslepende festivalervaring die zich afspeelt in Anachronia, the Land Out of Time. Naast verscheidene aankondigingen voltooiden spelers skill-chip activiteiten, woonden ze achter de schermen lezingen bij van ontwikkelaars en gingen ze hands-on met de nieuwste content voor zowel RuneScape als Old School Mobile.

Jagex's goede doelen voor geestelijke gezondheid
Phil Mansell, CEO van Jagex, kwam ook nog het podium op om aan te kondigen dat het Charitatieve Giving-initiatief van het bedrijf dit jaar al meer dan £175.636 heeft ingezameld voor het goede doel. De goede doelen voor de geestelijke gezondheidszorg - CPSL MIND, The Princes Trust en Rise Above the Disorder (RAD) - kregen elk een cheque van £58.545 in het bijzin van duizenden aanwezigen.

Phil Mansell, CEO van Jagex:
“RuneFest is een onvergetelijk hoogtepunt van het jaar en stelt iedereen bij Jagex in staat om de games waar we van houden met onze spelers te vieren. De community is het kloppende hart van onze filosofie van levende spellen en het was ons een voorrecht om ze vrijdag onder de aandacht te brengen met een spectaculaire productie van de Golden Gnomes Awards."

"Het onthullen en delen van onze plannen voor toekomstige content is altijd opwindend en de onthullingen van dit jaar brachten groots nieuws, waaronder onze nieuwe Archeology-skill in RuneScape, Early Access voor RuneScape Mobile en Old School's nieuwe Morytania-uitbreiding. De aankondigingen tonen onze voortdurende toewijding aan het creëren van belangrijke en betekenisvolle content voor RuneScape en Old School, en het was echt de moeite waard om de reactie van onze spelers persoonlijk en op de livestream te zien.”

   

 Onderwerp: Maand van de Zwarte Kunsten in Harry Potter: Wizards Unite
06:43 - Er komen duistere machten vrij in Harry Potter: Wizards Unite van WB Games en Niantic Inc. In het teken van #DarkArtsMonth ('maand van de Zwarte Kunsten') kunnen spelers de hele maand oktober genieten van spannende activiteiten en evenementen in de videogame. Spelers van over de hele wereld moeten samenwerken om de toverwereld te beschermen tegen de meest duistere krachten en oude kwaden die op de loer liggen.

Het volledige Dark Arts Month-programma voor Harry Potter: Wizards Unite ziet er als volgt uit:
• Evenement 'Een Briljante Strijd', deel 1: 8-14 oktober
- Een nieuwe missie met de angstaanjagende Briljante Dooddoener en een vluchteling uit Azkaban
• Communitydag oktober: 19 oktober
- Je kunt die dag meer vreemde wezens in het spel verwachten, zoals een Vampier, Weerwolf en Doxy
• Evenement 'Een Briljante Strijd', deel 2: 21-28 oktober
- Een nieuwe, duistere missie met de Briljante Sirius Zwarts en een Dementor
• Exclusief Halloween-evenement: 31 oktober
- Bereid je voor op een spannende en exclusieve Vestingkamer voor een Tovernaarsuitdaging in het teken van de Zwarte Kunsten, plus een missie met beperkt beschikbare beloningen

   

 Onderwerp: Vacatures bij Guerrilla Games voor Horizon Zero Dawn-vervolg
06:47 - Guerrilla Games lijkt aan het werk aan een nieuw project. Op de LinkedIn is het bedrijf namelijk op zoek naar een senior art producer, senior quest designer, senior character animator, senior lighting artist, character art director en lead game designer. Deze mensen zullen mee gaan werken aan een game met daarin een 'levendige spelwereld'. Waarschijnlijk zal het gaan om Horizon Zero Dawn 2. Het gerucht gaat dat de game een launch titel moet worden voor de PlayStation 5. Officieel heeft de ontwikkelaar het vervolg nog niet aangekondigd.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: Fallout Legacy voorlopig exclusief voor de UK en Duitsland
06:52 - De geruchten zijn waar gebleken; Fallout Legacy Collection komt eraan. Het gaat om een bundel met daarin Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3 GOTY, Fallout: New Vegas Ultimate Edition en Fallout 4 GOTY. Het pakket verschijnt helaas voorlopig exclusief in Engeland en Duitsland en wel op 25 oktober aanstaande. Waarom het pakket exclusief voor deze 2 landen zal verschijnen is niet duidelijk. In een reactie op hetzelfde Twitter-kanaal laat Bethesda expliciet weten dat van een wereldwijde release momenteel geen sprake is.   


 Onderwerp: Facebook-koppeling voorlopig niet meer op PS4
08:52 - Sony heeft de mogelijkheid om een Facebook-account te koppelen aan je PlayStation 4 verwijderd. Daarmee is het dus niet meer mogelijk om content te delen met je vrienden of je profielfoto in te stellen gekoppeld aan je Facebook. Volgens Facebook komt het ontbreken van de functionaliteit door problemen met een eventueel nieuw contract met Sony. Er wordt nog wel gewerkt met Sony aan een nieuw contract omtrent de integratie met PlayStation. Zolang dat niet is afgerond zal de functionaliteit niet terugkeren.

   
 Onderwerp: Beleef het drama van de motorsport - GRID is nu verkrijgbaar
11:17 - GRID is nu wereldwijd verkrijgbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten inclusief de Xbox One X en Windows-pc (op dvd en via Steam), waardoor racefans nu volop kunnen genieten van intense en spectaculaire actie op uitdagende straattracks en race-circuits. GRID won de prestigieuze award voor ‘Best Racing Game’ tijdens de gamescom Awards 2019, en biedt spelers volop keuzes en toegankelijkheid om op hun eigen manier te racen, met een superieur handling-model dat zowel geschikt is voor sim-spelers die een leuke ervaring zoeken, als casual fans die een uitdagende racegame zoeken.

Spelers kunnen vanaf de start het ware drama van motorsport ervaren. GRID draait niet om een optocht van auto’s; met 400 AI-persoonlijkheden, uiteenlopend van kalm tot agressief, zullen coureurs bijvoorbeeld van de racelijn afwijken om tegenstanders te blokkeren, of misschien remmen ze plotseling, wat er maar nodig is om aan de leiding te blijven. GRID biedt 104 career-events op 12 race-locaties, de beste coureurs, inclusief Fernando Alonso en zijn esports-team, FA Racing Logitech G en de terugkeer van het vermaarde Ravenwest Motorsport.

“Als team zijn we bijzonder trots op de game die we hebben gemaakt, en we vinden het geweldig dat spelers van over de hele wereld er nu eindelijk van kunnen genieten,” zei Chris Smith, GRID Game Director bij Codemasters. “We zijn aan de ontwikkeling begonnen met drie doelen. Een game maken die spelers de leiding geeft en op hun eigen manier laat spelen. Een game die levend voelt en het drama van de motorsport viert. En tenslotte moest het een game worden voor iedereen, met de beste handling om zowel core-racefans als casual spelers te bedienen. Dit hebben we allemaal in GRID gestopt, en we kunnen niet wachten om te horen wat onze spelers ervan vinden.”

GRID: Ultimate Edition is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

   

 Onderwerp: Call of Cthulhu – Beleef de terreur van het Lovecraft-universum altijd en overal met de Nintendo Switch
13:02 - Een rilling loopt over je rug, onheilspellende schaduwen doemen op en je ziet in je ooghoek iets bewegen - Call of Cthulhu is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, dus kun je nergens meer aan de waanzin ontsnappen. Bekijk de gloednieuwe Nintendo Switch launch trailer voor een voorproefje op dit mysterieuze onderzoeksavontuur, en bereid je voor op gruwelen zoals je ze nooit eerder hebt gezien.

Call of Cthulhu is een officiële aanpassing van de pen & paper RPG van Chaosium en combineert onderzoekende gameplay met de groteske verhalen uit Lovecrafts beroemde Cthulhu-mythos. Welke mysteriën zal jij, als privédetective Edward Pierce, ontdekken op het verdacht rustige eiland Darkwater bij de kust van Boston?

Call of Cthulhu plaatst je in de schoenen van een met zijn verslaving worstelende alcoholist, die gebukt gaat onder zijn verleden en wordt geplaagd door PTSS en vreemde visioenen. Maar Pierce is ook een koppige onderzoeker die de waarheid wil weten. Hij is door de vader van de overleden Sarah Hawkins gevraagd om onderzoek te doen naar de mysterieuze brand die haar landhuis in as legde en haar gezin doodde, maar krijgt op Darkwater meteen te maken met achterdochtige bewoners en doodlopende sporen. Wanneer hij doorzet, begint de werkelijkheid af te brokkelen en worden dromen werkelijkheid… Ondertussen bereidt de Great Dreamer zich voor op zijn ontwaken.

Call of Cthulhu is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. De game is ook verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

   

 Onderwerp: DOOM Eternal is uitgesteld naar 2020
16:10 - Bethesda heeft bekend gemaakt dat DOOM Eternal is uitgesteld naar het volgende jaar. In een statement laat de uitgever weten meer tijd nodig te hebben om het spel af te ronden.

Gedurende de ontwikkeling van DOOM Eternal is onze doelstelling altijd geweest om een game af te leveren die al jullie verwachtingen overtreft.

Om ervoor te zorgen dat jullie de beste ervaring krijgen -- wat betekent dat DOOM Eternal aan onze standaard voldoet op het gebied van snelheid en afwerking -- hebben we de beslissing gemaakt om de launch met een paar maanden uit te stellen naar 20 maart 2020. We realiseren ons dat een groot aantal fans teleurgesteld zullen zijn door deze vertraging, maar we hebben het vertrouwen dat de game-ervaring van DOOM Eternal het wachten waard is.

Naast de verschoven releasedatum van DOOM Eternal, hebben we nog een aantal andere veranderingen die we graag kenbaar willen maken:
• Invasion Mode, waarin je in de game van een andere speler kunt inbreken als speelbare demon, wordt kort na de release als een gratis update uitgebracht.
• DOOM Eternal voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht na de andere platformen. We kondigen de exacte datum op een later tijdstip aan.
• DOOM 64 wordt beschikbaar op Xbox One, PlayStation en pc naast de Nintendo Switch-versie. We voegen DOOM 64 toe als een pre-order bonus voor DOOM Eternal op alle platformen en dus kan je deze klassieker gratis downloaden en spelen door DOOM Eternal te pre-orderen. DOOM 64 wordt uitgebracht op 20 maart 2020 op alle platformen.