Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 628
  Nieuwsoverzicht van 10-10-2019
 Onderwerp: The Division 2 Episode 2 vanaf 15 oktober beschikbaar
06:38 - Episode 2 - Pentagon: The Last Castle, de nieuwe contentupdate voor Tom Clancy’s The Division 2, is vanaf 15 oktober beschikbaar voor spelers met de Year 1 Pass op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Ook gaat deze tweede post-launch verhaallijn gratis beschikbaar zijn via Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC. Alle overige spelers gaan vanaf 22 oktober gratis met Episode 2 aan de slag. Spelers die The Division 2 nog niet hebben, worden ook niet vergeten. Van 17 tot en met 20 oktober is The Division 2 namelijk geheel gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Spelers die vervolgens besluiten de game aan te schaffen, behouden bovendien al hun voortgang.

In Episode 2 – Pentagon: The Last Castle, de tweede episode van het gratis Year 1 contentplan, gaat het verhaal verder na de situatie in Washington D.C. nog verder geëscaleerd is: Black Tusk-strijders richten nog meer schade aan dan ooit tevoren. Het is aan de Agents van The Division om de geheimen van het zwaarbewaakte Pentagon te ontdekken voordat deze in de verkeerde handen vallen. Episode 2 bevat onder andere twee nieuwe hoofdmissies en een gloednieuwe Conflict PvP-modus.

Episode 2 – Pentagon: The Last Castle bevat onder andere:
• Twee nieuwe hoofdmissies
• Nieuwe specialisatie: Technician
• Nieuwe geclassificeerde opdrachten (exclusief voor spelers met de Year 1 Pass)
• Nieuwe Conflict PvP-modus

Tom Clancy’s The Division 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s The Division 2 onderdeel van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC, en is de game binnenkort verkrijgbaar op Stadia.

   
 Onderwerp: De Galarian-vorm van Ponyta maakt opwachting in Pokémon Shield
06:39 - The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag bevestigd dat de Galarian-vorm van Ponyta zijn opwachting zal maken in het langverwachte videospel Pokémon Shield. Pokémon Sword en Pokémon Shield zullen op 15 november 2019 exclusief gelanceerd worden voor het Nintendo Switch-systeem. De Galarian Pokémon hebben zich onverwacht laten zien tijdens een livestream van een bos in de regio Galar.

Galarian Ponyta
Category: Unique Horn Pokémon
Type: Psychic
Height: 0,8 m
Weight: 24 kg
Ability: Run Away/Pastel Veil

Galarian Ponyta houden zich al sinds mensenheugenis op in een bos in de regio Galar. Naar verluidt werden zij generaties lang blootgesteld aan de enorme levenskracht van het bos en daarom is hun verschijning zo uniek in deze regio.

Galarian Ponyta kan de levenskracht van de omringende atmosfeer in zich opnemen en deze in zijn manen opslaan. Zijn manen worden nog kleuriger en verspreiden zelfs een sprankelende glans als er genoeg energie om hem heen is.

Pastel Veil, de Ability van Galarian Ponyta’, is een nieuwe Ability, die in deze spellen geïntroduceerd wordt. Deze Ability voorkomt dat de Pokémon en zijn bondgenoten vergiftigd worden. Het kan zelfs de vergiftigde toestand van zijn bondgenoten genezen als deze Pokémon op het strijdtoneel verschijnt.

   

 Onderwerp: Systeemeisen voor Star Wars Jedi Fallen Order bekend
06:42 - Vanaf 15 november aanstaande kunnen we aan de slag met Star Wars Jedi Fallen Order. Inmiddels zijn de systeemeisen van het spel bekend gemaakt.

Minimum requirements
- OS: 64-bit Windows 7/8.1/10
- Processor (AMD): FX-6100 or Equivalent
- Processor (Intel): i3-3220 or Equivalent
- Memory: 8 GB
- Graphics card (AMD): Radeon HD 7750 or Equivalent
- Graphics card (NVIDIA): GeForce GTX 650 or Equivalent
- DirectX: 11 Compatible video card or equivalent
- Hard-drive space: 55 GB

Recommended requirements
- OS: 64-bit Windows 7/8.1/10
- Processor (AMD): Ryzen 7 1700 or Equivalent
- Processor (Intel): i7-6700K or Equivalent
- Memory: 32 GB
- Graphics card (AMD): RX Vega 56 or Equivalent
- Graphics card (NVIDIA): GTX 1070 or Equivalent
- DirectX: 11 Compatible video card or equivalent
- Hard-drive space: 55 GB

   

 Onderwerp: Veel schijfruimte vereist voor Call of Duty: Modern Warfare
06:44 - Activision heeft de systeemeisen bekend gemaakt van Call of Duty: Modern Warfare. Het spel vereist maarliefst 175 gigabyte aan harde schijfruimte. De game komt eind deze maand uit voor de PC en console.

Minimum Requirements
Operating System: Windows 7 64-bit (SP1) or Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i3-4340 or AMD FX-6300
Video: NVIDIA GeForce GTX 670 / NVIDIA GeForce GTX 1650 or AMD Radeon HD 7950
DirectX 12.0 compatible system
Memory: 8 GB RAM
Storage: 175 GB available hard drive space
Internet: Broadband Internet connection

Recommended
Operating System: Windows 10 64-bit latest update
Processor: Intel Core i5-2500K or AMD Ryzen R5 1600X Processor
Video: NVIDIA GeForce GTX 970 / NVIDIA GeForce GTX 1660 or AMD Radeon R9 390 / AMD Radeon RX 580
DirectX 12.0 compatible system
Memory: 12 GB RAM
Storage: 175 GB available hard drive space
Internet: Broadband Internet connection

   
 Onderwerp: Sony ontslaat tientallen mensen wegens reorganisatie
06:49 - Sony Interactive Entertainment America directors hebben Sony Europa bezocht in Londen op 8 november om aan te kondigen dat er een herstructurering van het bedrijf plaatsvindt. Op diverse divisies zullen ontslagenen vallen, waaronder op de public relations-afdelingen en op de marketing-afdelingen. Het zou gaan om tientallen mensen die het bedrijf moeten verlaten. Zelfs zouden huidige werknemers opnieuw gesprekken hebben over hun huidige positie. In Amerika zijn ook enkele mensen al ontslagen binnen het creative services team.

   
 Onderwerp: Meer dan 10 miljoen systemen van de Nintendo Switch-familie verkocht in Europa
10:39 - De Nintendo Switch-familie nadert haar derde feestseizoen in Europa en heeft een grote mijlpaal bereikt. Volgend op de recente lancering van de Nintendo Switch Lite, die naast de vlaggenschipversie van de Nintendo Switch is uitgebracht, maakt Nintendo of Europe bekend dat in Europa meer dan 10 miljoen consoles in de Nintendo Switch-familie zijn verkocht.

In het hele continent zijn de hardware-verkopen van de Nintendo Switch elk jaar verder gestegen. Zo liggen de hardware-verkopen in 2019 bijna 30% hoger ten opzichte van deze periode vorig jaar, en meer dan 40% hoger ten opzichte van deze periode in 2017.

“Miljoenen spelers in Europa genieten van de Nintendo Switch-familie, en het bereiken van zo’n grote mijlpaal is een bevestiging van haar brede aantrekkingskracht,” zei Nintendo of Europe President, Stephan Bole. “De Europese verkopen van Nintendo Switch-hardware en –software groeien elk jaar significant, en zowel bestaande als nieuwe console-bezitters hebben een schat aan titels om uit te kiezen, terwijl er nog veel meer onderweg zijn.”

Het aanbod aan speelbare games op de Nintendo Switch-familie omvat evergreen-klassiekers als Mario Kart 8 Deluxe en Super Smash Bros. Ultimate, naast dit jaar verschenen titels als Super Mario Maker 2 en The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

Sinds de lancering van de Nintendo Switch in maart 2017, hebben Europese Switch-bezitters meer dan 36 miljoen door Nintendo uitgegeven games gekocht, waarbij in totaal negen door Nintendo uitgegeven games meer dan een miljoen keer in Europa zijn verkocht:

• Mario Kart 8 Deluxe
• Super Mario Odyssey
• The Legend of Zelda: Breath of the Wild
• Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!
• Super Smash Bros. Ultimate
• Splatoon 2
• Super Mario Party
• New Super Mario Bros. U Deluxe
• 1-2-Switch

Ook titels van andere uitgevers hebben uitstekende verkoopresultaten geboekt, waarbij meerdere titels van third-party-uitgevers meer dan een half miljoen keer in Europa zijn verkocht, inclusief Minecraft, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, Mario + Rabbids Kingdom Battle en Stardew Valley.

Nintendo Switch-bezitters hebben nog heel wat om naar uit te kijken in 2019, inclusief Luigi’s Mansion 3, Pokémon Sword en Pokémon Shield, en Ring Fit Adventure, een nieuwe ervaring die avontuur met fitness combineert. Bekijk de volledige line-up van games op de website van de Nintendo Switch-familie.

   

 Onderwerp: Xbox corporate Vice President verlaat Microsoft
13:07 - Mike Ybarra heeft besloten om Microsoft te verlaten. De Xbox Corporate Vice President heeft aangekondigd na 20 jaren het bedrijf gedag te zeggen en om iets nieuws te gaan doen. Hij zou naar verluid de gamesindustrie in gaan. Ybarra begon als Microsoft engineer bij Xbox en promoveerde daarna snel door naar uiteindelijk Corporate Vice President. Tevens werkte hij mee aan het opzetten van het Xbox Live-netwerk.

   
 Onderwerp: Warner Bros. Games en IO Interactive werken samen aan nieuwe videogame
15:29 - Warner Bros. Interactive Entertainment en de onafhankelijke gameontwikkelaar IO Interactive hebben vandaag een wereldwijde uitgave- en distributieovereenkomst aangekondigd voor een nieuwe pc- en console game voor spelers over de hele wereld.

IO Interactive heeft twee onafhankelijke studio's in Scandinavië: IOI Kopenhagen in Denemarken en de pas geopende IOI Malmö in Zweden. Beide studio's zullen volledig betrokken zijn bij de ontwikkeling van het nieuwe spel in het kader van dit samenwerkingsverband.

"We verheugen ons op het voortzetten van onze relatie met het talentvolle team van IO Interactive”, aldus David Haddad, voorzitter van Warner Bros. Interactive Entertainment. "IO Interactive heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van populaire games en we kijken ernaar uit om samen een nieuwe pc- en console game te ontwikkelen voor spelers van over de hele wereld.”

"In de afgelopen jaren heeft Warner Bros. ons uit de eerste hand laten zien dat ze onze creatieve visie begrijpen en respecteren, en we zetten onze samenwerking graag voort”, aldus Hakan Abrak, CEO, IO Interactive. "IO Interactive kijkt met trots terug op de creatie van boeiende personages en universums waaraan onze spelers veel plezier kunnen beleven. Het zit in ons DNA. Nu we van start gaan met dit spannende project om samen met Warner Bros. een nieuw universum te creëren voor IOI, zijn we op zoek naar ambitieus talent voor onze teams in Kopenhagen en Malmö om deel te nemen aan deze bijzondere reis.”

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive werkten al eerder samen aan diverse titels binnen de veelgeprezen Hitman-serie, waaronder HITMAN 2 (2018 ), HITMAN: Definitive Edition (2018 ) en HITMAN HD Enhanced Collection (2019).