Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 628
  Nieuwsoverzicht van 14-10-2019
 Onderwerp: Zet je brein in januari 2020 op scherp met Dr. Kawashima's Brain Training voor Nintendo Switch
00:13 - Bereid je voor om je hersenen op gevarieerde manieren uit te dagen in Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch. Dit nieuwe deel in de serie is vanaf 3 januari 2020 in Europa verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Geniet van nieuwe oefeningen, waarvan sommige de infrarood-bewegingscamera van de rechter-Joy-Con gebruiken*, of train je hersenen met klassieke oefeningen uit eerdere Brain Training-games, waarvoor je alleen een stylus (inbegrepen bij de fysieke versie) of je vinger nodig hebt. Bekijk de nieuwe trailer van Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch om de game in actie te zien.

Beproef je vaardigheden met allerlei oefeningen en tests in verschillende speelstijlen, waarbij je bijvoorbeeld je Nintendo Switch-systeem verticaal houdt en een stylus of vinger gebruikt, of de infrarood-bewegingscamera van de rechter-Joy-Con gebruikt die het aantal opgestoken vingers van spelers kan herkennen. Hieronder enkele voorbeelden van oefeningen:

Rekenen met vingers: Gebruik je vingers om te rekenen. Ook al weet je het antwoord in je hoofd, dan moet je nog steeds snel reageren!Sudoku: Geniet van de klassieke cijferpuzzels.Rekenen: Hoe snel kun jij eenvoudige sommen achter elkaar oplossen?Steen, papier, schaar (test): Gebruik je vingers en probeer te winnen (of verliezen).Woorden maken: Combineer letters om woorden te vormen.Fotografisch geheugen: Onthoud de foto die eerder werd getoond.Duale taak: Spring over horden terwijl je het hoogste getal kiest.

Geef elke speler een Joy-Con en daag vrienden en familie uit in bepaalde oefeningen, zoals:

Vogels tellen: Probeer de vogels zo snel mogelijk te tellen. Blokken tellen: Probeer te onthouden hoeveel blokken er zijn.

Bereken je algemene hersenleeftijd door snel achter elkaar een reeks oefeningen te voltooien die een beroep doen op je verwerkingssnelheid, kortetermijngeheugen en zelfbeheersing. Denk je dat je het beter kunt dan je vrienden en familie? Zorg dat je je dagelijkse oefeningen niet mist door het instellen van een alarm, zodat je Nintendo Switch je eraan herinnert, zelfs als het systeem in de slaapstand staat. Je kunt je resultaten ook delen met je familie via E-mails over Brain Training om ze te laten weten hoe je ervoor staat.

We hebben ook plannen om Wereldkampioenschappen Brain Training te organiseren. Daarover wordt in de toekomst meer bekend gemaakt.

   

 Onderwerp: Kingdom Under Fire II krijgt trailer
00:15 - De game Kingdom Under Fire II heeft een nieuwe trailer gekregen. Het spel is al sinds 2008 in ontwikkeling en lijkt maar niet uit te gaan komen. De nieuwe trailer geeft echter nieuwe hoop.


   
 Onderwerp: Death Stranding filesize bekend gemaakt
01:14 - Death Stranding komt op 8 november aanstaande uit en veel mensen zijn wellicht benieuwd hoeveel harde schijfruimte ze moeten vrij maken voor de game. Het spel heeft 55 gigabytes aan ruimte nodig. Dit is exclusief een eventuele day-one patch die uit zal komen. Onlangs werd bekend dat het spel GOLD is gegaan, waarmee de productie van het spel is afgerond.

   
 Onderwerp: Deck Nine Games werkt aan nieuw project
01:20 - Deck Nine Games werkt aan een nieuwe game in opdracht van Square-Enix. Dat heeft de ontwikkelaar op haar website bekend gemaakt. Deck Nine Games kennen we onder andere van Life is Strange: Before the Storm. Of zij weer aan een nieuwe Life is Strange-game moeten werken is niet duidelijk. Details over het nieuwe project zijn ook nog niet onthuld.

   

 Onderwerp: Ruffian Games werkt met Rockstar aan nieuwe games
01:26 - Ruffian Games werkt momenteel met Rockstar aan nieuwe, aankomende games. Dat heeft het concern bekend gemaakt op Twitter. Daar vertelt men dat er vacatures open staan. Om wat voor games het gaat is niet bekend. Ruffian Games kennen we onder andere aan producties als Halo Reach voor de Master Chief Collection en werkte ook aan Crackdown 3's 5 vs 5 multiplayer mode Wrecking Zone. Verder was het ook verantwoordelijk voor Crackdown 2.

   
 Onderwerp: Daybreak Studios ontslaat wederom mensen
12:09 - De developer van H1Z1 en Planetside 2, Daybreak Studios, heeft weer te maken met een flinke ontslagronde. Het bedrijf laat via Twitter weten dat er mensen helaas het bedrijf moeten verlaten. Men laat weten dat er een structurele optimalisatie moet plaatsvinden op dit moment om de langetermijnvisie te kunnen realiseren. Eerder in december 2018 werden er ook al 60 tot 70 mensen ontslagen bij de studio.

   

 Onderwerp: The Outer Worlds pre-load beschikbaar op Xbox One
15:47 - Microsoft heeft bekend gemaakt dat het pre-loaden van The Outer Worlds vanaf nu mogelijk is. Dit is mogelijk op de Xbox One wel te verstaan via Xbox Live. Bezitters van de Xbox Game Pass kunnen het spel ter grootte van 37 gigabyte nu alvast pre-loaden zodat ze bij de launch van 25 oktober aanstaande niet zoveel hoeven te downloaden. De RPG van Obsidian verschijnt ook voor de PC, PS4 en Switch eind van de maand.