Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 632
  Nieuwsoverzicht van 17-10-2019
 Onderwerp: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 uitgesteld
00:01 - Paradox Interactive heeft bekend gemaakt dat de role playing game Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 is verplaatst van het eerste kwartaal in 2020 naar een latere termijn in 2020. Daarmee neemt de ontwikkelaar meer tijd om het spel te verbeteren. Wanneer het spel precies zal verschijnen is nog niet bekend gemaakt. De titel staat gepland voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

   


 Onderwerp: Sony brengt PS Now ook naar de PlayStation 5
00:57 - Sony heeft onthuld dat de streaming service PS Now ook beschikbaar zal zijn op de PlayStation 5 console. Dat heeft Yasuhiro Osaki van Sony gezegd in het Famitsu magazine. Er zullen volgens de man meer populaire games naar de service gaan komen, echter zullen diverse games maandelijks ook gelimiteerd worden wat betreft verkrijgbaarheid. Sony zegt PS Now niet naar de mobiel te willen brengen, althans vooralsnog. Met PS Now is het mogelijk om diverse games te streamen, waaronder games voor de PS2, PS3 en PS4.

   
 Onderwerp: Need for Speed: Heat krijgt video
02:00 - Er is een flinke video verschenen met gameplay van de game Need for Speed: Heat. Het spel verschijnt volgende maand voor diverse platformen:


   

 Onderwerp: The Outer Worlds niet in 4K op de PS4, wel op de Xbox - update
07:12 - The Outer Worlds zal 4K-verbeteringen hebben op de Xbox One X. Deze enhancements zullen niet voor de PS4-versie van toepassing zijn. Dat heeft Obsidian Entertainment bekend gemaakt over de action RPG. Op de PlayStation 4 is het spel dus simpelweg niet speelbaar in 4K. The Outer Worlds komt uit op 25 oktober aanstaande voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Het is een first person sci-fi role playing game die zich afspeelt in een dystopische setting in de ruimte.

Update:

Inmiddels heeft Private Division aangegeven dat het spel wel een optimalisatie heeft gekregen voor de PlayStation 4.

   
 Onderwerp: Ultra Age uitgesteld naar 2020
07:15 - De high-speed action rogue-achtige game Ultra Age die eerder gepland stond voor 2019 zal niet meer dit jaar uit gaan komen. De titel is nu verplaatst naar 2020, zo hebben uitgever Intragames en developer Next Stage en Visual Dart bekend gemaakt. Het spel komt exclusief voor de PlayStation 4 uit in het volgende jaar. Het spel kan hands-on gespeeld worden op de EGX 2019 van 17 tot en met 20 oktober.


   

 Onderwerp: Garfield Kart: Furious Racing scheurt op 7 november naar PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch
10:49 - Mindscape en Microïds kondigen vandaag aan dat de doldwaze racegame Garfield Kart: Furious Racing vanaf 7 november in de winkels ligt. De wereldberoemde kat en zijn vriendjes nemen het tegen elkaar op in een humoristische racegame waarin alles mogelijk is. De game verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en heeft een prijskaartje van €34,99.

Garfield Kart: Furious Racing is een eerbetoon aan de dikke, luie, oranje kat "Garfield" die je wellicht kent van de korte komische strips en telt acht bekende personages met ieder een eigen kart die met tientallen accessoires kunnen worden aangepast. Ieder personage heeft zijn eigen kenmerken en een unieke rijstijl. Dit betekent dat wanneer je als winnaar over de finishlijn wil gaan, je strategische keuzes moet maken die bij je speelstijl passen. In de game heb je ook toegang tot gekke bonus objecten. Deze kun je gebruiken om jezelf te verdedigen en je voorsprong te vergroten, of om je tegenstanders aan te vallen en de afstand te verkleinen.

In Garfield Kart: Furious Racing zijn zestien iconische circuits te ontdekken die allemaal gebaseerd zijn op de wereld van de beroemde, luie maar altijd hongerige, rode kater Garfield. De game is perfect om met vrienden en familie te spelen via split-screen races met vier spelers, of in online races tot acht spelers. Nintendo Switch-spelers kunnen zelfs gebruik maken van een lokale, draadloze verbinding om zo met acht verschillende consoles tegen elkaar te spelen. Verder kent de game drie verschillende modi: Grand Prix, Single Race en Time Trial.

Garfield Kart: Furious Racing kan vanaf nu worden gereserveerd en is vanaf 7 november beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De game gaat €34,99 kosten.

    Onderwerp: The Fisherman - Fishing Planet is nu verkrijgbaar
14:26 - BIGBEN en Fishing Planet LLC studios maken met trots bekend dat The Fisherman – Fishing Planet nu verkrijgbaar is! Vissportliefhebbers van over de hele wereld kunnen nu deze alles-in-een-versie van de populaire game Fishing Planet en zijn exclusieve content spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

The Fisherman – Fishing Planet is een geweldige ervaring voor alle natuurliefhebbers en sportvisfans! De premiumversie van Fishing Planet, die de standaard voor vissimulators heeft gezet en al 7 miljoen spelers heeft, bundelt alle content die tot nu toe is verschenen in één pakket: het equivalent van meer dan 35 DLC’s, plus functies die exclusief in deze premiumversie van de game verschijnen. Door van een free-to-play-model met betaalde content over te stappen naar een premiummodel, weten spelers zeker dat ze de complete, meeslepende ervaring krijgen.

The Fisherman – Fishing Planet content:
- 143 soorten vissen met realistisch gedrag
- 19 prachtige waterlocaties met authentieke achtergronden en vegetatie
- Duizenden mogelijke vistuigcombinaties, elk met unieke eigenschappen
- Dynamische weersomstandigheden, een dag/nacht-cyclus en verschillende seizoenen
- Online-competities voor solo- of coöpspelers, inclusief trophies en klassement
Exclusieve content:
1 nieuwe waterlocatie: La Creuse, in Frankrijk
1 nieuwe vistechniek: trolling (sleepvissen)
4 nieuwe vissoorten om te vangen:
- Sneep – La Creuse, Frankrijk
- Grote modderkruiper - Lesní Víla Fishery, Tsjechië
- Sterlet – Akhtouba-rivier, Rusland
- Spotted Gar - Mudwater River, Missouri, USA
2 nieuwe motorboten:
- « Garry Scott Taurus » boot
- « Flaggmann Vega » boot

   

 Onderwerp: Dans-tastisch puzzelavontuur Felix the Reaper vandaag uit
14:59 - Uitgever Daedalic Entertainment en onafhankelijke developer Kong Orange hebben Felix The Reaper uitgebracht; een eigenzinnige titel die romantische komedie combineert met een 3D puzzel-avontuur. De game ontving op gamescom 2019 de nominatie voor ‘Meest Originele Game’. Met de stem van Sir Patrick Stewart als verteller is Felix The Reaper vandaag uit op PlayStation®4, Nintendo Switch, Xbox One, en Windows PC en Mac via Steam en GOG.com. De game is ook beschikbaar als onderdeel van Xbox Game Pass.

Felix The Reaper is een puzzel-game waarin spelers in opdracht van het Ministerie van Dood gebeurtenissen beïnvloeden om de levens van mensen te beëindigen. Net als alle magere heinen kan Felix zich alleen in de schaduwen voortbewegen, maar gelukkig kan hij de richting van het zonlicht bepalen en objecten in een handomdraai verplaatsen om zo een veilige doorgang te creëren door scenario’s die gaandeweg steeds duivelser worden. Elke volbrachte missie brengt Felix een stap dichter tot wat zijn hart begeert: Betty The Maiden van het Ministerie van Leven. Dit excentriek verrassende avontuur bevat originele muziek van een twaalftal onafhankelijke muzikanten, en een uitgebreide in-game database over de kunst en de representatie van de Dood door de geschiedenis heen.

   

 Onderwerp: Halloween-evenement in Mortal Kombat 11 van 25 oktober t/m 1 november
15:29 - Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een gratis Halloween-evenement voor Mortal Kombat 11 aangekondigd, dat van 25 oktober t/m 1 november zal plaatsvinden. Dit bloedstollende seizoensevenement hult Mortal Kombat 11 (het bestverkochte consolespel in de VS tot nu toe dit jaar) volledig in de spooksfeer met allerlei angstaanjagende content voor deze gelegenheid, waaronder vier nieuwe boss fights met verschillende wijzigingsfactoren in het Halloween-thema, zoals vliegende heksen, vleermuizen, vallende pompoenen, rijzende grafstenen en rennende zwarte katten. Spelers kunnen ook nieuwe Brutalities, Halloween-gebruiksvoorwerpen, onderdelen voor spelersmodules en andere beloningen in het spel verdienen.

Daarnaast kunnen spelers vanaf vandaag (17 oktober) het nieuwe Maskerade-skinpakket kopen voor € 5,99. Dit pakket bevat themaskins voor de personages Jade (‘Wicked Witch Jade’), Kabal (‘Psyko Killer Kabal’) en Liu Kang (‘Calavera Liu Kang’).

Tot slot kunnen spelers de nieuwe Team Raid-multiplayermodus ontdekken die vanaf morgen (18 oktober) als gratis update beschikbaar is voor alle eigenaren van Mortal Kombat 11. Team Raid brengt een nieuwe multiplayertoren naar de Towers of Time-modus, waarin twee tot drie spelers als team moeten samenwerken om groepsuitdagingen te voltooien en gelijktijdig een krachtige baas te verslaan, om unieke beloningen in het spel te verdienen.

   

 Onderwerp: For Honors Halloween-event start vandaag
16:27 - For Honors ‘Fangs of the Otherworld’, een speciaal in-game Halloween-event, is vanaf vandaag tot 1 november gratis speelbaar voor alle For Honor-spelers op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Het griezelige event bevat beangstigende, spookachtige content, inclusief een nieuwe gamemodus, exclusieve Halloweenloot, nieuwe executies en meer.

‘Fangs of the Otherworld’ bevat een nieuwe fang-tastische gamemodus genaamd Spooky Slashers, een tijdelijke variant van Dominion. Spelers veroveren zones om een speciale boost te verkrijgen waarmee ze mysterieuze wezens slachten. Spelers moeten echter blijven oppassen, want hun boost kan ook gestolen worden wanneer zij gedood worden.

Daarnaast wordt er door spelers willekeurige Halloweenloot verdiend aan het einde van alle online wedstrijden die gedurende het event worden gespeeld. Spelers passen hun favoriete Helden aan met vele items die voor een beperkte tijd beschikbaar zijn, waaronder spookachtige Battle Outfits, schrikbarende effecten en gruwelijke wapens. Ook bevat dit event vier nieuwe tijdelijke executies en meerdere angstaanjagende Illustrious Outfits. Spelers hebben daarnaast tot 1 november de kans om exclusieve beloningen te verdienen door met andere krijgers te spelen en deel te nemen aan de Faction Race Order.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook is For Honor onderdeel van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.

   

 Onderwerp: Beleef een nieuw soort avonturenspel met Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch
16:28 - Tijd om wonderlijke avonturen te beleven in een uitgebreide wereld vol spannende uitdagingen, krachtige vijanden en een even gemene als gespierde schurk. Alleen is het in dít avontuur de twist dat spelers allerlei échte oefeningen moeten uitvoeren om zich door de spelwereld te verplaatsen en vijanden te verslaan. Daarvoor wordt de game geleverd inclusief twee accessoires die bewegingen van spelers registreren. Ring Fit Adventure voor Nintendo Switch ligt vanaf 18 oktober in de winkels. De twee nieuwe accessoires - de Ring-Con en de beenband – werken samen met de Joy-Con-controllers om de werkelijke bewegingen en oefeningen van spelers, zoals op de plaats joggen, squats en overhead shoulder presses, te vertalen naar krachtige acties in de game.

In Avontuur, de voornaamste spelstand, reizen spelers door vele kleurrijke werelden, met als ultieme doel het verslaan van de boosaardige bodybuilding-draak genaamd Drago. Terwijl spelers door elk level bewegen, kunnen ze vijanden verslaan door oefeningen uit te voeren met hun armen, benen en core. Daarmee verdienen ze ervaringspunten en verzamelen ze ingrediënten die ze kunnen gebruiken om in-game smoothies te maken die ondersteuning bieden tijdens het avontuur. Tussen de gevechten door kunnen spelers zich ook op ongebruikelijke manieren verplaatsen, zoals met de door squats aangedreven lanceertegels, door buikspieroefeningen aangedreven paddle boards, en andere vervoermiddelen die de kracht van werkelijke oefeningen gebruiken.

Buiten het hoofdavontuur valt er ook genoeg te beleven. Zo is de Snel trainen-stand een mooie manier om in wat kortere sessies van Ring Fit Adventure te genieten. In deze stand kunnen spelers de game op verschillende manieren spelen, bijvoorbeeld om beurten met vrienden en familie in diverse mini-games. Deze mini-games omvatten allerlei activiteiten, zoals het breken van kisten met windvlagen die verschijnen als het Ring-Con-accessoire wordt samengeknepen tot het vormen van potten door squats uit te voeren. De game biedt ook toegang tot online-klassementen* zodat spelers hun hoogste scores kunnen vergelijken met die van vrienden op hun Nintendo Switch-vriendenlijst!

Andere standen als Tests en Programma’s bieden aanvullende manieren om te trainen. In “Tests” kunnen spelers de oefeningen kiezen die ze individueel willen uitvoeren. De hoogste scores worden opgeslagen, zodat spelers hun persoonlijke vorderingen bij kunnen houden. In “Programma’s” kunnen spelers series verschillende oefeningen uitvoeren die draaien om één thema of een bepaald lichaamsdeel. In deze stand kunnen spelers zich op een bepaalde spiergroep richten om te trainen, zoals benen, schouders, onderlichaam of core.

Voordat spelers aan een sessie met Ring Fit Adventure beginnen, moeten spelers de linker Joy-Con in het beenbandaccessoire steken en deze band om het rechter bovenbeen doen. Het Ring-Con-accessoire, met daarin de rechter Joy-Con, dient met beide handen vastgehouden worden. De Ring-Con is een flexibel elektronisch apparaat dat weerstand biedt, en de Joy-Con gebruikt om te reageren op de bewegingen van de speler. Ring Fit Adventure is af te stemmen op elk vaardigheidsniveau. Zelfs spelers die geen ervaring met fitness hebben kunnen de intensiviteit van de oefeningen op elk moment aanpassen om aan te sluiten op hun vaardigheden. Daardoor kunnen spelers elke dag spelen op een activiteitenniveau dat bij hen past.

De vermakelijke aspecten van Ring Fit Adventure motiveren spelers regelmatig te trainen om zodoende hun reis te vervolgen en hun in-game-personage in level te laten stijgen. Dankzij het unieke karakter van de Nintendo Switch, kunnen spelers de game overal mee naartoe nemen, zodat spelers zich altijd en overal in het zweet kunnen gamen.

Dankzij de unieke Multitasken-stand, kunnen spelers het Ring-Con-accessoire met een bevestigde Joy-Con-controller zelfs opzichzelfstaand gebruiken, dus zonder Nintendo Switch-systeem. Terwijl ze zitten op het werk of thuis TV kijken, kunnen spelers duw- en trek-oefeningen doen met het Ring-Con-accessoire om extra ervaringspunten te verdienen. Wanneer spelers op een later tijdstip het Ring-Con-accessoire synchroniseren met hun Ring Fit Adventure-game kunnen ze de opgeslagen duw- en trek-oefeningen omzetten in bonussen, zoals ervaring en in-game-voorwerpen voor hun personage.