Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 572
  Nieuwsoverzicht van 21-10-2019
 Onderwerp: Marvel's Avengers zal optimalisaties voor PS5 krijgen
00:16 - Crystal Dynamics' Marvel's Avengers is geoptimaliseerd voor de PlayStation 5. Dat heeft studioleider Scot Amos gezegd in een interview met de HOT 97. Het is nog niet duidelijk op welke manier het spel verbeterd zal worden op de PS5. Of het dan ook gaat om een backwards compatibel versie die wat optimalisaties zal hebben is niet bekend gemaakt. Het spel staat gepland voor 15 mei 2020. De PS5 verschijnt waarschijnlijk pas eind 2020.

   

 Onderwerp: Vampire The Masquerde Swansong onthult op PDXCon
00:23 - Naast Werewolf: The Apocalypse – Earthblood wordt Bigbens aanwezigheid in The World of Darkness verder uitgebreid met de productie van een nieuwe videogame die is gebaseerd op de beroemde franchise Vampire: The Masquerade. Deze nieuwe game, getiteld Vampire: The Masquerade – Swansong, waar al naar werd gehint tijdens Bigben Week 2019, zal in 2021 verschijnen. De game wordt ontwikkeld door Big Bad Wolf studio, een specialist in narratieve RPG’s, bekend van de bekroonde game The Council.

Vampire: The Masquerade is de meest iconische role-playing game van zijn generatie en is voor vele tabletop-spelers de standaard in het genre. Vampire: The Masquerade leverde de eerste setting in het World of Darkness-universum dat in 1991 werd geschapen door White Wolf Publishing en verplaatst de vampier-mythe naar onze moderne samenleving. De speler kruipt in de huid van een van deze onsterfelijke wezens die zich verschuilen in de schaduwen van onze steden. Worstelend om hun bloeddorstige instincten onder controle te houden, leven ze als roofdieren en verschoppelingen in een wereld waarin de grenzen tussen werkelijkheid en het bovennatuurlijke nooit helemaal helder zijn.

De vampieren in The World of Darkness lijken totaal niet op de solitaire monsters uit de oude legendes. Ze zijn superieure en ontwikkelde wezens die tussen de mensen leven achter een scherm van geheimzinnigheid: The Masquerade. Ze zijn georganiseerd in complexe geheime genootschappen, schrijven hun eigen wetten, en zijn lid van verschillende clans met conflicterende visies over hun rol in de wereld.

Aangemoedigd door het succes van The Council, wil Big Bad Wolf studio zich verder specialiseren in narratieve RPG’s, een nieuw genre dat ze met hun creaties helpen te definiëren. Met deze bewerking van Vampire: The Masquerade werkt het team aan hun meest ambitieuze project. De game draait om een meeslepend verhaal dat wordt ondersteund door solide RPG-mechanieken die trouw zijn aan de regels van de vijfde editie van Vampire: The Masquerade en het universum van The World of Darkness.

"Binnen de studio zijn we grote en gepassioneerde fans van de tabletop role-playing game Vampire: The Masquerade. Al jarenlang hebben we de wens om een videogame te maken die door dit universum is geïnspireerd. Dit project past perfect bij het verlangen van Bigben om zijn catalogus van narratieve games uit te breiden. We vinden het geweldig om dit nu samen te kunnen onthullen,” zegt Thomas Veauclin, creative & art director bij Big Bad Wolf.

"Mijn eerdere ervaring als redacteur en schrijver van role-playing games, en ook als hoofdredacteur van een RPG-magazine, bewijst wel hoeveel dit project voor mij persoonlijk betekent,” zegt Benoit Clerc, head of publishing bij Bigben. “Net als ik hebben vele fans lang gewacht op een nieuwe bewerking van deze cultgame, die wordt ontwikkeld door een van de meest getalenteerde studio van zijn generatie.”

In deze narratieve RPG-bewerking van de vijfde editie van Vampire: The Masquerade, neemt de speler de leiding over drie vampieren die behoren tot verschillende clans van de Camarilla, de geheime samenleving waar de meeste vampieren deel van uitmaken. Door hun verweven verhalen te volgen, moet de speler de verschillende gezichtspunten van de personages gebruiken om feiten van fictie te onderscheiden. Met geruchten over samenzweringen, moord en machtsgevechten, strijdt de speler voor de bescherming van zijn clan, het onthullen van de waarheid en, boven alles, het handhaven van de Masquerade, de vampierenwet die is bedoeld om het bestaan van deze nachtwezens voor mensen verborgen te houden.

   

 Onderwerp: Werewolf the Apocalypse Earthblood gepresenteerd op PDXCon
00:24 - Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is een van de voornaamste titels van de nieuwste PDXCon. Deze videogame werd enkele uren geleden op het podium gepresenteerd door Patch, de game director van Cyanide, die fans van de pen-and-paper role-playing-game uitgebreid vertelde over deze titel, die in de zomer van 2020 verschijnt.

In de allereerste trailer kunnen fans een eerste blik werpen op Cahal, een weerwolf die al vele jaren verbannen is en terugkeert als zijn stam in gevaar is. Wanneer Endron, het olieproducerende dochterbedrijf van de multinational Pentex, een nieuwe winningslocatie bouwt, vernietigen ze daarbij het bos rondom een heiligdom. Cahal is soms een wolf en soms een mens, en kan in een weerwolf transformeren als zijn woede hem overspoelt.

Volgend op de presentatie van de trailer onthulde Patch meer details over de basiskenmerken van de game. Als groot fan van de pen-and-paper game, was het niet meer dan logisch dat hij binnen Cyanide de drijvende kracht achter dit project werd. De videogame bevat alle hoofdlijnen van de pen-and-paper game in een doorwrocht, volwassen universum dat rijk is aan actuele onderwerpen, zoals de vernietiging van de natuur door mensen en hun machines. Rage (woede) is daarbij een centraal element dat een extra dimensie geeft aan de game. Spelers moeten die woede leren beheersen om er hun voordeel mee te doen.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is de eerste actie-RPG-bewerking van deze pen-and-paper game. De videogame is volwassen, bikkelhard en complex en nodigt spelers uit om als Cahal naar zijn verlossing te streven. Hij zal een essentiële rol spelen in de grote oorlog van de Garous tegen Pentex, het bedrijf dat met zijn activiteiten de natuurlijke wereld verwoest.

Werewolf : The Apocalypse – Earthblood verschijnt in 2020 voor PS4, Xbox One en pc.

   

 Onderwerp: The Outer Worlds launch trailer
00:25 - Private Division en Obsidian Entertainment hebben vandaag de officiële lanceertrailer voor The Outer Worlds vrijgegeven. Hierdoor kan je nog meer van de game zien, voordat de hele wereld naar Halcyon gaat als de game op 25 oktober uitkomt. Pak je Shrink Ray en begin te schieten, het universum gaat een stuk maffer worden!


   
 Onderwerp: Unreal Engine 4 laat next-gen kwaliteit zien
09:48 - Senior level artist koooolalala heeft de Unreal Engine 4 laten zien op een PC. Het gaat om grafische aspecten die ook op de Xbox Scarlett en PlayStation 5 getoond kunnen worden. In de demo zien we dat er 20 bomen staan waarbij maarliefst 70.000 polygonen aan het werk worden gezet. De 100 struiken in de video bestaan elk uit zo'n 6000 polygonen. De demo draait in 1080p met een Geforce GTX 970 op 36 tot 60 frames per seconde.


   
 Onderwerp: Trailer van Final Fantasy XIV Online Patch 5.1 onthult NieR raid en releasedatum
09:51 - SQUARE ENIX heeft de eerste trailer uitgebracht van FINAL FANTASY XIV Online Patch 5.1. De trailer toont onder andere de door NieR geïnspireerde YoRHa: Dark Apocalypse alliance raid, en onthult aan avonturiers dat ze op 29 oktober kunnen beginnen aan het volgende hoofdstuk van hun avontuur.

De trailer voor Patch 5.1, getiteld Vows of Virtue, Deeds of Cruelty, toont ook een glimp van de nieuwe avonturen en gebieden die spelers kunnen verwachten bij de eerste grote patch-update die volgt op de release van Shadowbringers™, de derde expansion van de hooggeprezen MMO.Naast de onthulling van de trailer, heeft producer en director Naoki Yoshida tijdens de laatste Letter from the Producer LIVE-stream ook nieuwe details onthuld over content die spelers kunnen ervaren in Patch 5.1.

Nieuwe hoofdscenario-quests – Het volgende hoofdstuk in de hoofdverhaallijn van Shadowbringers.
Nieuwe Alliance Raid voor 24 spelers: “The Copied Factory” – In deze nieuwe raid dungeon die is geïnspireerd door de wereld van NieR en mede is ontwikkeld door gast-ontwikkelaars Yosuke Saito en YOKO TARO, kunnen spelers strijden tegen mechanische levensvormen.
New Game+ – Geniet opnieuw van eerder voltooide quests, filmpjes, dialogen en gevechten, met behoud van je huidige personage en level. Patch 5.1 omvat de hoofdscenario-quests voor Heavensward, Stormblood en Shadowbringers.
Nieuwe trial: Hades (Extreme) – Spelers kunnenopnieuw tegen deze afschrikwekkende vijand strijden, maar dan op een hoger moeilijkheidsniveau.
Nieuwe dungeon: “The Grand Cosmos” – Spelers kunnen dit grote, door Elfen gebouwde paleis verkennen met medespelers, of met non-player-personages met behulp van het Trust-systeem.
Nieuwe Beast Tribe-quests – Betreed de fantastische Garden of Dreams, Lyhe Mheg — een nieuw gebied met een nieuwe questlijn, inclusief de ondeugende pixies.
Nieuwe PvP Frontline-map: “Onsal Hakair” (Patch 5.15) – Grand Companies zullen hun krachten bundelen met de stammen van de Azim Steppe om hun strijdkracht te demonstreren.
Job-aanpassingen – De speelstijlen van de jobs ninja, samurai en summoner worden uitgebreid aangepast, terwijl andere jobs kleinere veranderingen krijgen.
Aanpassingen verzamelen en craften – Verschillende aanpassingen aan acties, het verwijderen van extra acties, UI-verbeteringen en meer zullen de verzamel- en craft-ervaring voor zowel beginners als veteranen verbeteren.
Patch 5.1 introduceert ook het ‘Fellowship’ community-systeem, updates voor Performance Actions, systeemupdates en meer.
Nieuwe Gold Saucer GATE “The Slice is Right” – Yojimbo maakt zijn debuut bij de Gold Saucer in deze nieuwe minigame die een beroep doet op de reflexen van spelers… en dom geluk.
FFXIV5.12

Spelers kunnen ook uitkijken naar zelfs nog meer content in Patch 5.11, inclusief de op verzamelen en craften gerichte “Restoration of the Holy See of Ishgard.” Spelers kunnen in elke wereld samenwerken om goederen te leveren, verschillende opdrachten te voltooien en het Firmament in zijn voormalige glorie te herstellen. Daarnaast introduceert Patch 5.11 de nieuwste raid op Ultimate-niveau, “The Epic of Alexander” — een raid die zelfs de meest behendige spelers tot hun grenzen zal drijven.

In FINAL FANTASY XIV Online wordt momenteel Halloween gevierd met de terugkeer van het Continental Circus voor All Saints’ Wake. Tot 1 november kunnen spelers diverse in-game-items verdienen, inclusief de Circus Ahriman-mount, door de content van het seizoensevenement te voltooien.

   

 Onderwerp: Crusader Kings III aangekondigd voor PC
10:22 - Paradox Interactive heeft bekend gemaakt dat Crusader Kings III eraan gaat komen. Het spel lanceert in 2020 voor Steam en zal ook in de Xbox Game Pass voor de PC komen. Crusader Kings III zal een medieval simulator game worden waarin je je fantasie volledig los kunt laten gaan. Het spel zal ook voor nieuwkomers geschikt gemaakt worden waarbij een learn as you go-systeem je begeleid in het spel. Je kunt je eigen Mighty Kingdom bouwen en de historie beheersen zoals jij dat wilt.