Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 623
  Nieuwsoverzicht van 28-10-2019
 Onderwerp: Call of Juarez: Gunslinger krijgt datum voor Switch
00:01 - Call of Juarez: Gunslinger komt op 10 december aanstaande naar de Nintendo Switch. Dat heeft uitgever Square-Enix samen met developer TEchland bekend gemaakt. Een fysieke versie van de game komt in Amerika bij retailers beschikbaar en kost 19,99 Dollar. De Western-game lanceerde eerder voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 in mei 2013 en was erg populair. Het spel krijgt op de Switch ondersteuning voor motion controls en HD Rumble.

   
 Onderwerp: Evilgamerz streamt The Outer Worlds
00:07 - Op de PS4 heeft Evilgamerz een half uur van de game The Outer Worlds gestreamed. Het spel is nu uit voor diverse platformen.


   
 Onderwerp: The Last of Us-animator verlaat Naughty Dog
08:50 - Jonathan Cooper, animator bij Naughty Dog voor The Last of Us Part II, heeft de studio verlaten. De man werkte eerder ook aan Uncharted-games maar heeft nu besloten om de studio te verlaten. Dat lezen we op zijn LinkedIn-profiel. De exacte reden is niet bekend gemaakt. Cooper werkte 2 jaren mee aan The Last of Us Part II. Hij kreeg in het verleden ook tal van awards voor zijn design-prestaties.

   
 Onderwerp: Narcos: Rise of the Cartels krijgt datum
08:54 - Narcos: Rise of the Cartels, de game die gebaseerd is op de wereldberoemde Netflix-serie, waarin we onder andere een vertolking zie van Pablo Escobar, zal verschijnen in november van dit jaar. In het spel komen gebeurtenissen van het eerste seizoen van de serie naar voren. Het is een tactische turn-based game waarin je de kant van de Medellin Cartel of van de DEA kunt innemen in 2 verschillende campagnes. Het spel komt op 19 november voor de PC en PS4 uit, op 21 november voor de Switch en op 22 november voor de Xbox One.

   

 Onderwerp: Bethesda neemt Alpha Dog Games-studio over
09:00 - Developer Alpha Dog Games is overgenomen door Bethesda Softworks. Het concern moet helpen bij toekomstige mobiele projecten van het bedrijf. Bethesda kennen we uiteraard van franchises als The Elder Scrolls, Fallout, DOOM en Starfield. Echter wil men zich ook meer gaan focussen op mobile gaming. Alpha Dog was opgericht in 2012 door Shawn Woods en Jeff Cameron. Zij werkten aan games als Ninja Golf, MonstroCity Rampage en Wraithborne.

   
 Onderwerp: Spelers van Ajax worden een stuk realistischer in FIFA 20
09:04 - EA krijgt vaak commentaar over het uiterlijk van de Nederlandse spelers maar daar komt deels verandering in. Vanaf later deze week zullen de spelers van Ajax namelijk headscans in de game geïntegreerd krijgen. Daarmee zijn spelers als Blind, Promes en Van de Beek een stuk realistischer dan voorheen. Omdat headscans veel tijd en geld kosten zal voorlopig enkel Ajax in Nederland realistischere gezichten krijgen in de game.


   
 Onderwerp: Kleurrijke indiegame Yono and the Celestial Elephants vanaf 31 oktober in de winkels voor Nintendo Switch
09:08 - Mindscape, Plug in Digital en Neckbolt Games kondigen vandaag aan dat de kleurrijke avonturengame Yono and the Celestial Elephants een fysieke Nintendo Switch-editie krijgt. In deze kleurrijke indiegame speel je als Yono, een jong en nieuwsgierig olifantje. Verken een mysterieuze wereld boordevol verrassingen en ontdek de rijke geschiedenis van een koninkrijk waar mensen, robots en andere kleurrijke figuren naast elkaar leven. Yono and the Celestial Elephants ligt vanaf 31 oktober 2019 in de winkels en heeft een adviesprijs van €29,99.

De game speelt zich af in een wereld waarin leuke en uitdagende puzzels, opgelost moeten worden om zo steeds meer van de wereld te kunnen ontdekken. Yono's slurf is hierin een belangrijk instrument, want hiermee kun je water, lucht en andere dingen opzuigen om die puzzels op te lossen en geheimen te ontrafelen. In verschillende omgevingen zoals weelderige bossen, diepe grotten en idyllische dorpjes ontdekt de speler schatten en diverse upgrades die het makkelijker maken om taken te volbrengen. Leg de puzzelstukken van eeuwenoude teksten bij elkaar om op deze manier niet alleen de geschiedenis van de wereld, maar ook de ontwikkeling van de mensheid en de invloed van vroegere Olifanten te ontdekken.

Yono and the Celestial Elephants ligt vanaf 31 oktober in de winkels voor Nintendo Switch en wordt uitgegeven door Mindscape.

   

 Onderwerp: Call of Duty issues zorgen voor Xbox One bricks
10:14 - Daar waar er meldingen verschenen bij de lancering van Call of Duty: Modern Warfare over consoles die herstarten en uitgaan tijdens het spelen van de game, daar lijkt het nog erger te kunnen aflopen met de console. Via de MP1st lezen we namelijk dat er ook meldingen zijn van gebruikers die zeggen dat hun Xbox One het helemaal heeft begeven. Zo zien we een verhaal waarbij de game plotseling 5-10 seconden blijft hangen, waarna de console volledig uitging. Daarna startte de console nog wel op, maar crashte de game weer, waarna de console na enkele herhalingen niet meer fatsoenlijk werkt. Microsoft en Activision hebben nog niet gereageerd op de meldingen tot dusver. Voor de crashes is inmiddels een fix onderweg voor de game.

So while playing groundwar with a couple of friends my game suddenly froze (5-10 seconds) before it ultimately shut my Xbox down completely. I attempted to turn my Xbox back on through the controller like normal, but I had to push the console’s button this time. Green screen pops up, takes a few seconds, and boom, back to playing. I play a few more games with my friends and again, the game freezes and shuts down the console. Repeat the previous cycle and the game starts again. 3rd time the game freezes and shuts my Xbox down, but this time after the green screen stays on for about 2 minutes and then the screen goes black. I’ve followed all of the reset options, hard reset, unplugged, let it sit, prayed to the universe, and nothing. While this might not have happened to everyone, I know others are reporting it. Anyone else want to chime in on what I can do/who I can contact?