Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 623
  Nieuwsoverzicht van 30-10-2019
 Onderwerp: Festival of the Lost keert terug naar Destiny 2 met nieuwe dungeon, nieuwe Crucible-modus en nieuwe exotic
07:42 - Vanaf vandaag is de maan niet meer het enige dat spookt in Destiny 2 – Festival of the Lost is namelijk terug! Er gaat een nieuwe dungeon open, de nieuwe modus ‘Momentum’ test hoe moedig jij bent in de Crucible en je kunt jacht maken op een nieuwe exotic, genaamd Xenophage.

Festival of the Lost
Tijdens Festival of the Lost dragen Guardians oneerbiedige maskers en vieren ze de herinneringen van zij die verloren zijn gegaan. Maar wees op je hoede: Een groeiende dreiging is altijd aanwezig! Keer daarom terug naar de Tower, pak wat snoep en herinner jezelf aan hetgeen waar je voor vecht. Versieringen voor de Tower, Haunted Forest, nieuwe customizations voor je gear en nog veel meer wachten op je.

Nieuwe dungeon
Een nieuwe dungeon gaat vandaag open voor bereidwillige fireteams of dappere Guardians die het alleen aandurven. Spreek met Eris, zij kent de weg.

Momentum: een nieuwe Crucible-modus
Lord Shaxx gooit een aantal dingen door elkaar met een nieuwe modus genaamd Momentum Control. Terwijl Mayhem zich richt op Supers, verlegt Momentum de aandacht naar gunplay. Dit is een snelle, spannende ervaring waarbij de dodelijkheid van alle wapens is opgevoerd naar 11. Je wordt aangespoord om agressief te zijn, want wanneer je andere Guardians verslaat verdien je geladen melees, granaten en Supers.

   

 Onderwerp: Halloween in Red Dead Online: New Fear of the Dark Mode
07:44 - Fear of the Dark is een angstaanjagende nieuwe en tijdelijke toevoeging aan de Red Dead Online Showdown Modes, waarin bovennatuurlijk snelle, stoere en sterke Night Stalkers het opnemen tegen hun Hunter-tegenhangers die gewone stervelingen zijn. De krachten van de Night Stalkers zijn echter gebonden aan de schedelmaskers die zijn uitgestrooid over hun territorium. Hoe meer maskers de Hunters in handen krijgen, des te zwakker de Night Stalkers worden terwijl de wapens van de Hunters juist sterker worden. Hunters kunnen in deze nieuwe modus alleen slagen door alle maskers te verzamelen en alle overblijvende Night Stalkers te doden. Night Stalkers daarentegen kunnen winnen door de hunters uit te roeien, óf door in leven te blijven tot het tijdslimiet is verstreken.

Speel nu Fear of the Dark tot en met 12 november in Red Dead Online. Om het nog wat leuker te maken: de volledige Fear of Dark series betaalt tot en met 3 november 3x Gold en 2X RDOD$ uit.

Bestaat er iets meer weerzinwekkend dan een corrupte politicus? Jarenlang moffelde de voormalige burgermeester Tobin Winfield openbare gelden weg tijdens zijn ambtstermijn . Nu is hij uit de gratie geraakt en ondergedoken, gezocht voor diefstal en verduistering. Deze oplichtende ambtenaar werd voor het laatst gespot bij Thieves’ Landing.

De Wheeler, Rawson & Co. Catalogus heeft een selectie van nieuwe items, waaronder de huiselijke Tobacco Hat, de geweven Thacker Hat van stro, de Torranca Coat, Manstilla Poncho, Creswell Skirt, Sierra Boots en Pickett Boots met Southerwestern patroon.

Plus, collectors kunnen een mooie som geld verdienen aan Madam Nazar, door de nieuwe Weekly Collectible List, de Veteran’s Collection, die bestaat uit de 1792 Quarter, Old Tom Gin en Aubrey Onyx Ring op te sporen.

Spelers met een voorliefde voor scherpe werktuigen van terreur en destructive zullen blij zijn te horen dat ze deze week 30% korting kunnen krijgen op alle Cleavers, Machetes, Tomahawks en Throwing Knives. Als je nog niet bent begonnen aan een van de Specialist Roles, begin deze week en ontvang een exclusief masker.
Net als vorige week krijgen erkende Bounty Hunters een exclusief variant van het Creature Mask; Traders ontvangen een exclusief Swine Mas, terwijl Collectors een exclusief Masquerade Mask ontvangen – geheel gratis. Ondertussen kunnen spelers die de Tiers 10 en 20 van de Outlaw Pass bereiken uitkijken naar gratis en exclusieve versies van de Freak en Horror Mask. Spelers die een ronde van de geheel nieuwe Fear of the Dark-modus winnen, ontvangen ook de Freak Mask in een exclusieve kleur ter beloning van hun inspanningen.

Zorg ervoor dat je deze week tot actie overgaat, want de maskers en de spookachtige collectie die bij Mazar Verkrijgbaar is zijn enkel tot en met 3 november beschikbaar.
PlayStation Plus-spelers hebben nog tot 4 november om de Killiman Vest in een exclusief kleurenschema te ontvangen, terwijl Red Dead Online spelers die hun Social Club account koppelen aan Twitch Prima de Bounty Hunter Licence gratis ontvangen, en een extra 10% korting krijgen op de bovengenoemde kortingen op wapens.


Om toegang tot toekomstige benefits te verzekeren, ga dan naar Twitch Prime en meld je aan. Blijf op de hoogte van de Newswire voor meer Red Dead Online-nieuws de komende weken, en ga naar de Social Club Events-pagina voor alle huidige special events, bonussen en kortingen.

   
 Onderwerp: Jagex lanceert RuneScape Mobile Early Access
07:45 - RuneScape Mobile, de smartphone- en tabletversie van de iconische MMORPG, is vandaag gelanceerd in Early Access. Dit betekent dat elke RuneScape-subscriber nu kan genieten van de gehele game op mobiele apparaten. RuneScape Mobile Early Access is nu verkrijgbaar voor Android en is te downloaden via de Google Play Store.
RuneScape Mobile Early Access biedt cross-platform play, waardoor spelers naadloos tussen apparaten kunnen schakelen en hun avontuur overal mee naartoe kunnen nemen. RuneScape Mobile Early Access beschikt ook over een geheel nieuwe gebruikersinterface die speciaal is ontworpen voor touchscreen-apparaten. RuneScape-subscribers die in RuneScape Mobile Early Access duiken, worden bovendien beloond met het exclusieve Mobile Founder's Pack, inclusief een Steel Panther Combat Pet, een unieke emote en het oogverblindende Radiant Dawn Armor.
Jason Millena, Product Director bij Jagex, zei: “De Early Access-release is een enorm belangrijk moment voor de ontwikkeling van RuneScape Mobile. Spelers hebben sinds we begonnen zijn met het uisturen van de closed bèta-invites al zin om aan de slag te gaan. Nu zijn we klaar om de miljoenen RuneScape-spelers te verwelkomen in onze levendige gamewereld op mobile."

"Gezien de 18-jarige geschiedenis van RuneScape, naast erkenning door Guinness World Records als ‘The Most Prolifically Updated MMORPG Videogame’, is het een enorme prestatie om RuneScape Mobile werkend te krijgen. We zijn ontzettend enthousiast om mensen met Early Access aan de slag te laten gaan en degenen die RuneScape het beste kennen te verwelkomen - onze members."

RuneScape Mobile Early Access is geoptimaliseerd met een mobielvriendelijke gebruikersinterface en heeft een visuele en operationele revisie gekregen. De HUD is aangepast om nieuwe systemen te huisvesten en er is een vernieuwing van hoe spelers voor het eerst verwelkomd worden in de game. De grafische duidelijkheid met betrekking tot de menu's, pictogrammen, tekst en textures is ook allemaal verbeterd en gevechtsmechanieken zijn op maat gemaakt voor mobiele spelers.

RuneScape Mobile Early Access markeert de volgende stap in het vertalen van de gevierde MMORPG-franchise naar mobiele apparaten en volgt de lancering van het vorig jaar verschenen Old School RuneScape op mobile. De iOS- en Android-edities van Old School RuneScape zijn vandaag de dag een groot succes, met meer dan 8 miljoen downloads en een gemiddelde beoordeling van 4,8 van de 5. Deze mobiele versie won bovendien de BAFTA Publieksprijs voor EE Mobile Game of the Year op de BAFTA Games Awards 2019.

Phil Mansell, CEO, Jagex zei: "We verfijnen het geheel van RuneScape voor mobiele apparaten. Na 18 ongelooflijke jaren als een iconische levende game op PC, voegt zich bij RuneScape haar zustertitel, Old School RuneScape, op het kleine scherm. Twee van 's werelds populairste MMORPG's worden naar 's werelds populairste gaming-apparaten gebracht. Terwijl we de ontwikkeling van RuneScape Mobile voortzetten, kijken we ernaar uit om onze members de komende maanden mee te laten reizen om zo de optimale spelerservaring te creëren."

   
 Onderwerp: Super Monkey Ball: Banana Blitz HD is nu verkrijgbaar!
07:46 - Super Monkey Ball keert eindelijk terug in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD! Deze game is nu fysiek en digitaal verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One, terwijl een release op Steam is gepland voor de winter van 2019!

Bekijk de launch trailer van Super Monkey Ball: Banana Blitz HD en verheug je alvast op je weg door 100 wervelende levels met één van je favoriete apen. Voor de allereerste keer kunnen spelers ook kiezen voor het speciale, razendsnelle gastpersonage Sonic the Hedgehog, compleet met gouden ringen in plaats van bananen, inclusief nostalgische geluidseffecten (je moet hem nog wel even vrijspelen door een bepaald punt in de single-player te bereiken)!

De ontwikkeling van Super Monkey Ball: Banana Blitz HD is uit liefde voor de serie voortgekomen. Het heeft de cast en crew heel wat bloed, zweet, tranen en bananen gekost om deze geliefde serie terug in de schijnwerpers te krijgen, zodat zowel oude als nieuwe fans ervan kunnen genieten.

   
 Onderwerp: Nieuwe Battlefield in fiscaal jaar van 2022
07:51 - Electronic Arts heeft gezegd dat de volgende Battlefield game in het fiscale jaar van 2022 zal gaan verschijnen. Daarmee krijgt het spel dus een release die valt tussen 1 april 2021 en 31 maart 2022. Dat heeft Andrew Wilson, Chief Executive Officer van EA, gezegd tijdens een conferentie van het concern. Details over de nieuwe game zijn er nog niet, en dus ook nog niet de setting van het volgende spel.

   
 Onderwerp: The Outer Worlds gewaardeerd door de Famitsu
10:46 - Het Japanse Famitsu heeft diverse games weer een cijfertje toegekend. Het gaat om de onderstaande titels:

The Outer Worlds (PS4/Xbox One, Obsidian): 8 / 9 / 8 / 9 - (34/40)
Apex Legends (PS4/Xbox One, EA): 8 / 8 / 8 / 9 - (33/40)
Monkey King: Hero is Back (PS4, Sony): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)
Yooka-Laylee and the Impossible Lair (PS4/Switch, Team 17): 8 / 9 / 7 / 8 - (32/40)
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (PS4/Xbox One, EA): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
Sairento VR (PSVR, 3goo): 7 / 9 / 6 / 6 - (28/40)
Eiga Sumikko Gurashi: Tobidasu Ehon to Himitsu no Ko - Game de Asobou! Ehon no Sekai (Switch, Nippon Columbia): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)

   
 Onderwerp: De werelden van NieR en Final Fantasy XIV Online komen samen met lancering van Patch 5.1
11:08 - Met de lancering van Patch 5.1: Vows of Virtue, Deeds of Cruelty is een geweldig nieuw hoofdstuk begonnen in de Shadowbringers-verhaallijn van FINAL FANTASY XIV Online.

Patch 5.1 is de eerste grote update voor de MMO sinds de release van de alom geprezen derde uitbreiding, Shadowbringers, eerder dit jaar. De update voegt een schat aan nieuwe content toe, inclusief het eerste deel van de door NieR geïnspireerde YoRHa: Dark Apocalypse alliance raid. Daarin kunnen spelers met de android ‘2P’ een raid dungeon voor 24 spelers betreden, inclusief een nieuw verhaal en unieke gevechten die zijn ontworpen door gast-ontwikkelaars Yosuke Saito en YOKO TARO.

Patch 5.1:Vows of Virtue, Deeds of Cruelty bevat onder meer de volgende nieuwe content:
• Nieuwe hoofdscenario-quests – Het volgende hoofdstuk in de hoofdverhaallijn van Shadowbringers.
• Nieuwe Alliance Raid voor 24 spelers: “The Copied Factory” – In deze nieuwe raid dungeon die is geïnspireerd door de wereld van NieR en mede is ontwikkeld door gast-ontwikkelaars Yosuke Saito en YOKO TARO, nemen spelers het op tegen mechanische levensvormen.
• New Game+ – Geniet opnieuw van eerder voltooide quests, filmpjes, dialogen en gevechten, met behoud van je huidige personage en level. Patch 5.1 omvat de hoofdscenario-quests voor Heavensward™, Stormblood™ en Shadowbringers.
• Nieuwe trial: Hades (Extreme) – Spelers kunnenopnieuw tegen deze afschrikwekkende vijand strijden, maar dan op een hoger moeilijkheidsniveau.
• Nieuwe dungeon: “The Grand Cosmos” – Spelers kunnen dit grote, door elfen gebouwde paleis verkennen met medespelers, of met non-player-personages met behulp van het Trust-systeem.
• Nieuwe Beast Tribe-quests – Betreed de fantastische Garden of Dreams, Lyhe Mheg — een nieuw gebied met een nieuwe questlijn, inclusief de ondeugende pixies.
• Job-aanpassingen – De speelstijlen van de jobs ninja, samurai en summoner worden uitgebreid aangepast, terwijl andere jobs kleinere veranderingen krijgen.
• Aanpassingen verzamelen en craften – Verschillende aanpassingen aan acties, het verwijderen van extra acties, UI-verbeteringen en meer zullen de verzamel- en craft-ervaring voor zowel beginners als veteranen verbeteren.
• Nieuwe Gold Saucer GATE “The Slice is Right” – Yojimbo maakt zijn debuut bij de Gold Saucer in deze nieuwe minigame die een beroep doet op de reflexen van spelers en geluk.
• Patch 5.1 introduceert ook het ‘Fellowship’ community-systeem, updates voor Performance Actions, systeemupdates en meer.

De komende weken verschijnt zelfs nog meer nieuwe content in het vervolg van de 5.1x-serie, inclusief:
• Nieuwe crafter- en verzamelaar-content, “Ishgard Restoration” (Patch 5.11) – Spelers kunnen op elke wereld samenwerken om goederen te leveren, diverse opdrachten te voltooien en het Firmament in zijn oude glorie te herstellen.
• Nieuwe Ultimate Difficulty-raid, “The Epic of Alexander” (Patch 5.11) – Deze raid zal zelfs de meest geharde spelers zwaar op de proef stellen.
• Nieuwe PvP Frontline-map: “Onsal Hakair” (Patch 5.15) – Grand Companies zullen hun krachten bundelen met de stammen van de Azim Steppe om te laten zien wat zij waard zijn op het slagveld.
• Blue Mage-updates (Patch 5.15) – De level cap van deze limited job wordt verhoogd naar 60. Daarnaast krijgt de Blue Mage nieuwe job-quests, Masked Carnivale-stages en een uitgebreide job log.

Ondertussen wordt in FINAL FANTASY XIV Online nog een paar dagen Halloween gevierd met de terugkeer van het Continental Circus voor All Saints’ Wake.

   

 Onderwerp: Sony stopt met PlayStation Vue
12:47 - Sony heeft besloten om de service PlayStation Vue te gaan stoppen. De film- en tv-streamingdienst was niet echt een succes voor Sony en kende aardig wat problemen hier en daar. Per 30 januari 2020 zal de service gestopt worden. Dat heeft het concern officieel bekend gemaakt. Vue moest voor Sony de nieuwe innovatie zijn van TV kijken, maar dit is helaas niet helemaal gelukt. De service werd 4 jaren geleden opgezet.