Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 203
  Nieuwsoverzicht van 04-11-2019
 Onderwerp: Overwatch 2 officieel aangekondigd
00:01 - Blizzard Entertainment heeft aangekondigd dat Overwatch 2 officieel zal gaan komen voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Een releasedatum voor het vervolg is nog niet bekend gemaakt. Huidige spelers van Overwatch kunnen met Overwatch 2 spelers gaan spelen in player-versus-player multiplayer matches, waarmee het spel dus samenwerkt met deel 1. Het spel zal co-op missies krijgen, maar ook story missions, hero missions krijgt de nodige multiplayer modi.


    Onderwerp: Diablo krijgt nieuw vervolg met deel 4
00:44 - Goed nieuws voor de Diablo-fans want Blizzard heeft aangekondigd dat deel 4 in de maak is. Diablo IV zal voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 gaan verschijnen. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Wel zijn de character classes, althans de eerste 3, bekend gemaakt. Zo zien we sowieso de Barbarian, de Sorceress en de Druid in de game terug. De wereld van Sanctuary kan weer ontdekt worden waarin je zult strijden in de brandende hel. In een eerste gameplay trailer kunnen we al wat zien van het spel. Het spel kan alleen online gespeeld worden, al verplicht Blizzard je niet om altijd in een party met andere mensen te spelen.


   


 Onderwerp: EDGE beoordeelt Luigi's Mansion 3 en Ghost Recon
00:56 - Het vaak kritische EDGE heeft weer scores gegeven aan diverse games. Het Britse magazine is niet echt gelukkig met Ghost Recon Breakpoint, maar wel gelukkig met Luigi's Mansion 3 en Disco Elysium. Ook Destiny 2: Shadowkeep komt er genadig van af.

Luigi’s Mansion 3 – 7
Disco Elysium – 9
John Wick Hex – 6
Destiny 2: Shadowkeep – 7
Ghost Recon Breakpoint – 4
The Outer Worlds – 8
Indivisible – 6
Kine – 9
Afterparty – 5
The Bradwell Conspiracy – 4
Inmost – 6
Felix The Reaper – 5
Neo Cab – 7
Pilgrims – 7

   
 Onderwerp: Developer: PS5 SSD en Zen 2 CPU zorgen voor betere cinematics en realistische spelwerelden
01:07 - Gust, de studio die werkt aan Fairy Tail, een RPG, heeft gereageerd op de prestaties van de PlayStation 5. Via de Gamingbolt laat game producer Keisuke Kikuchi weten dat de PS5 en haar solid state harde schijf en de Zen 2 CPU ervoor zorgen dat ze erg realistische werelden kunnen bouwen met uitermate realistische cinematics. Daarnaast zullen de laadtijden geëlimineerd worden door de aanwezigheid van een SSD.

"Ik denk dat de consument de laadtijden bespaard zal blijven in games. De cinematics gaan daarnaast een stuk in kwaliteit omhoog, maar we kunnen ook makkelijker switchen tussen cinematics. Echter moeten we toch manieren verzinnen waarop spelers een korte break zullen hebben in de game. Dat moeten we in het game design zien te verwerken."

   
 Onderwerp: Ingame screenshots voor Diablo IV
01:26 - Op de Blizzcon 2019 is de game Diablo IV aangekondigd. Het is het vierde deel in de franchise. Het spel moet verplicht online gespeeld worden, al kun je zelf bepalen of je solo speelt of in een party. Classes in de game zijn al bevestigd, waaronder de Barbarian, de Sorceress en de Druid.
   


 Onderwerp: Screenshots voor Cyberpunk 2077
13:04 - Cyberpunk 2077 is een Role playing game die in ontwikkeling is bij CD Projekt RED, bekend van de Witcher-franchise. Het spel wordt uitgegeven door CD Projekt en zal uitkomen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Het spel is gebaseerd op het rollenspel Cyberpunk 2020.


   
 Onderwerp: Eerste half uur van Need for Speed Heat
13:29 - Er is een nieuwe video verschenen van Need for Speed Heat. Het spel komt begin deze maand uit voor diverse platformen. De video laat het eerste half uur van de game zien:


   
 Onderwerp: EDGE benoemt beste games van afgelopen 10 jaren
13:55 - Het Britse EDGE-magazine heeft een lijst samengesteld met de beste games van de afgelopen tijd. Het gaat om titels die in de jaren 201X verschenen en volgens de auteurs een nieuwe mijlpaal in de gamesindustrie hebben bereikt. De lijst is als volgt:

Amnesia: The Dark Descent
Broken Age
Dark Souls
Destiny
DOTA 2
Fortnite
Gone Home
GTA V
Minecraft
Spelunky
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
The Walking Dead

   
 Onderwerp: Kojima wil ook graag films produceren
15:30 - Hideo Kojima heeft bekend gemaakt dat hij ook graag met zijn studio Kojima Productions films wil gaan maken in de toekomst. In een documentaire van BBC laat de man wteen dat hij zich niet alleen wil focussen op games. "Als je goed bent in één ding, dan ben je goed in alles. Films, TV-series en games zullen in de toekomst in hetzelfde segment met elkaar gaan concurreren." Wat voor films hij precies wil gaan produceren is niet duidelijk. Het idee staat dan ook nog in de steigers.