Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 203
  Nieuwsoverzicht van 05-11-2019
 Onderwerp: Uitgelekte video van Cyberpunk 2077
00:01 - Er is een video uitgelekt van een demo presentatie van de game Cyberpunk 2077. Het spel komt volgend jaar uit en laat maarliefst 26 minuten aan gameplay zien.


   
 Onderwerp: Gameplay trailer voor Terminator: Resistance
00:23 - Reef Entertainment heeft een video uitgebracht van Terminator: Resistance. Het spel verschijnt 15 november voor de Xbox One en PlayStation 4.


   

 Onderwerp: Nieuwe WWE Superstars naar Brawlhalla
00:35 - WWE Superstars 'Macho Man' Randy Savage, The Undertaker, Asuka en 'The Big Dog' Roman Reigns stappen in de ring van Brawlhalla als Epic Crossovers. Ze vergezellen mede-WWE Superstars Dwayne 'The Rock' Johnson, John Cena, Raw Women's Champion 'The Man' Becky Lynch en Xavier Woods, waardoor spelers nu met acht WWE Superstars worstelen in Brawlhalla.

De gratis gamemodus genaamd Brawldown, die bestaat uit een ring, breekbare tafels en speelse touwphysics, keert ook terug als Brawl of the Week.

De volgende WWE Superstar Epic Crossovers zijn nu verkrijgbaar voor 300 Mammoth coins per stuk:

WWE Hall of Famer Macho Man Randy Savage als Ulgrim
The Undertaker als Thor
Asuka als Queen Nai
Roman Reigns als Teros

De WWE Superstar Epic Crossovers zijn ook na het event nog verkrijgbaar.

   

 Onderwerp: Deze week in Red Dead Online: Nieuwe Legendary Bounty, Wekelijkse Collectible lijst en Emotes
00:36 - Etta Doyle, ook bekend als Madame La Perle, een bekende trein- en postkoetsrover is de nieuwste Legendary Bounty in Red Dead Online en kan worden achtervolgd door licensed Bounty Hunters die een nabijgelegen Bounty Board bezoeken. En samenvallend met de Red Dead Redemption 2 pc-lancering morgen, ontvangen pc-spelers met Social Club-accounts die zijn verbonden met Twitch Prime ook een Bounty Hunter-licentie wanneer ze inloggen in Red Dead Online.


Alle spelers die zich vóór 11 november bij Red Dead Online aanmelden, ontvangen een geschenk van RDO$100 en een gratis Treasure Map, en vanaf morgen kunnen Collectors uitkijken naar de Fortune Teller's Collection van Madam Nazar, met de Ace of Cups, Ace of Wands en Absinthe.

Er zijn ook nieuwe emotes aangekomen in de Wheeler, Rawson & Co. Catalogus: Applaus, Thumbs Down, Hush Your Mouth en Gentle Wave, waarvan de laatste deze week gratis is voor spelers met Club Rank 50 en hoger.

   
 Onderwerp: Overwatch 2 krijgt nieuwe video
13:23 - Blizzard heeft een nieuwe video uitgebracht van de game Overwatch 2. Het spel komt voor diverse platformen uit maar heeft nog geen releasedatum gekregen.


    Onderwerp: Deze week in Red Dead Online: Nieuwe Legendary Bounty, Wekelijkse Collectible Lijst, Emotes, Bonussen en meer
14:42 - In een vorig leven deed Etta Doyle ondeugende zaken en werkte als een madam voor dames van plezier. Ze had destijds ook een andere naam: Madame La Perle. Maar, La Perle en haar bende ontmoedigde vrouwen hebben zichzelf sindsdien opnieuw uitgevonden. Nu zijn ze bandieten, en beroven ze postkoetsen en treinen, en hebben voorkeur om van Leviticus Cornwall te stelen.

Cornwall is moe geworden van het feit dat zijn vracht een doelwit is, en heeft een plan bedacht om Doyle in de val te lokken – door geruchten te verspreiden over waardevolle goederen die door St Denis reizen per spoor. De goederen zijn, uiteraard, nep – en Cornwall wil er een hinderlaag mee opzetten. Cornwall wil zichzelf en zijn bedrijf graag distantiëren van het vuile werk, en heeft de hulp van zeer bedreven en ervaren Bounty Hunters nodig.

Doyle en haar bende worden als extreem gevaarlijk beschouwd. Toch moet gerechtigheid nog even wachten, en moet het doelwit levend gevangen worden. Haar kenmerkende eigenschappen bestaan uit een litteken op haar rechterwang die ze tijdens een messengevecht kreeg, en het feit dat ze herenkleding draagt, al is het waarschijnlijk dat ze haar gezicht verbergt om haar identiteit te verbergen.

Erkende Bounty Hungers kunnen Legendary Bounty Missions aangaan door naar het dichtstbijzijnde Bounty Board te gaan, zoals aangegeven op de map. Kort na het voltooien van een Legendary Bounty, verschijnt deze weer om opnieuw gespeeld te worden in een hogere moeilijkheidsgraad – aangegeven door het aantal sterren op de poster. Voor degenen die Red Dead Online voor het eerst op de PC ervaren; je krijgt een gratis Bounty Hunter-licentie als je je Social Club-account koppelt aan Twitch Prime.