Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 144
  Nieuwsoverzicht van 06-11-2019
 Onderwerp: Allerlaatste Nintendo Wii-game vanaf vandaag verkrijgbaar
06:40 - Just Dance 2020, het nieuwste deel in de grootste muziekgameserie allertijden en tevens de allerlaatste Nintendo Wii-game ooit, is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Wii. Ook gaat de game beschikbaar zijn op Google Stadia vanaf de lancering van het platform. Dans op 40 nieuwe monsterhits en op meer dan 500 extra nummers via Just Dance Unlimited. Van gloednieuwe hits zoals ‘High Hopes’ van Panic! At The Disco, ‘7 rings’ van Ariana Grande en ‘bad guy’ van Billie Eilish, tot familiefavorieten zoals ‘Baby Shark’ van Pinkfong en ’10.000 Luchtballonnen’ van K3. De volledige tracklist van Just Dance 2020 is te vinden in de bijlage van dit persbericht.

Just Dance 2020 viert het tienjarig bestaan van de gameserie met onder andere een unieke All Stars Modus. Hierbij wordt nog eenmaal op de leukste nummers van de voorgaande titels uit de serie gedanst, om vervolgens een extra nummer vrij te spelen. Sterker nog: hoe meer er wordt gedanst, hoe leuker de game wordt. Just Dance 2020 herkent de smaak van de danser en laat vervolgens een afspeellijst en aanbevelingen zien die perfect bij de speler passen. Een eigen afspeellijst samenstellen is natuurlijk ook nog altijd mogelijk.

Tevens was het nog nooit zo makkelijk om Just Dance te spelen: met de Just Dance Controller-app op smartphones hebben dansers geen extra accessoires nodig om te dansen. Verder zijn er verschillende modi waar spelers uit kunnen kiezen. Dans bijvoorbeeld online met spelers uit de hele wereld in World Dance Floor of zweet er wat calorieën af in de Sweat Modus. Dit jaar keert bovendien de Coöp Modus terug, waarin spelers samen dansen voor de hoogste score. Tot slot kunnen de kleinste dansers terecht in de Kids Modus, waar zij met nieuwe, kindvriendelijke dansroutines dansen op speciaal uitgekozen nummers.

Alle Just Dance 2020-spelers genieten bovendien één maand gratis van Just Dance Unlimited, de dance-on-demand streamingdienst, waarmee ze toegang krijgen tot meer dan 500 extra nummers.

Just Dance 2020 is de allerlaatste game die verkrijgbaar is voor de Nintendo Wii-console. Maar liefst 13 jaar na de release van de console is Just Dance 2020 de hekkensluiter van een portfolio met ruim 1.500 games. Wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen stuks van de console verkocht, waardoor het officieel één van de bestverkochte consoles allertijden is. In de afgelopen tien jaar zijn de Just Dance-titels meer dan 50 miljoen keer over de toonbank gevlogen, waardoor de game een waar begrip is geworden op de Nintendo Wii, maar tegenwoordig ook op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Just Dance 2020 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Wii, onder meer in de Ubisoft Store.

   

 Onderwerp: Red Dead Redemption 2 Nu Beschikbaar voor PC
06:41 - Met trots mogen we aankondigen dat Red Dead Redemption 2 nu beschikbaar is voor op de PC. Red Dead Redemption 2 is de eerste game in de Red Dead Redemption serie die beschikbaar is op het PC-platform, en debuteert met een aantal grafische en technische verbeteringen die het verhaal van Arthur Morgan en de Van der Linde-bende – op de vlucht voor de wet door Amerika, aan het einde van de 19e eeuw – tot leven brengen.

Red Dead Redemption 2 voor op de PC is zo geoptimaliseerd dat de game zo veel mogelijk profiteert van het platform, met nieuwe grafische en technische verbeteringen zoals betere optische afstanden voor betere navigatie, betere kwaliteit van algehele verlichting en omgevingsdonker voor verbeterde dag- en nachtbelichting, ondersteuning voor hoogwaardige beeldscherminstellingen met 4K-resolutie en hoger, multi-monitor configuraties, breedbeeldconfiguraties, hogere framesnelheden, hogere schaduw-resolutie, verbeterde texturen en nog veel meer.

Naast alle technische verbeteringen, bevat Red Dead Redemption 2 voor PC nieuwe updates voor de Story Mode van de game, waaronder:
• 3 Nieuwe Bounty Hunter Missions: Houd een trio van gezochte voortvluchtigen vast – dief Herman Zizendorf, oud-officier Camille de Millemont en bendeleider Bart Cavanaugh.
• 2 Nieuwe Gang Hideouts: Neem het op tegen de dodelijke Del Lobos-bende bij Gaptooth Breach en Solomon’s Folly.
• 2 Nieuwe Treasure Maps: Zoek naar schatten bij alle nieuwe Landmarks of Riches en The Elemental Trail maps voor Gold Bars en andere beloningen.
• Nieuwe “To The Ends of The Earth” Mission
• Een aantal nieuwe Weapons, Horses en Trinkets om te verzamelen
Bovendien bevat Red Dead Redemption 2 voor de PC een nieuwe Photo Mode, met een aantal tools waarmee je de schoonheid van het grensgebied in Story Mode kunt ontgrendelen. Leg beelden vast met de vrije camera bewegingen, en voeg Filters, Stickers of Tekst toe, en upload de afbeeldingen vervolgens naar Social Club om ze te delen met de community.

Red Dead Redemption 2 voor de PC bevat ook Red Dead Online, de robuuste en continue evoluerende wereld, met talloze verschillende manieren om je een weg te banen door de laatste overblijfselen van het wilde westen:
• Frontier Pursuits: Volg je eigen weg als Bounty Hunter, Trader en Collector; elk met hun eigen onderscheidende ervaringen waarmee je nieuwe items, voordelen en vaardigheden kunt ontgrendelen naarmate je verder komt.
• A Land of Opportunities: Coöperatieve missies voor twee tot vier spelers, die bestaan uit meerdere delen en zijn gebaseerd op verhalen. Help Jessica LeClerk die onlangs weduwe is geworden en haar rechterhand Horley bij hun missie om wraak te nemen op de mannen die haar man hebben vermoord.
• Free Roam Missions: Vind – alleen of met je Posse - Stranger-icoontjes op de kaart om te beginnen aan Free Roam Missions waar je bekende gezichten uit Story Mode tegenkomt, en ontdek missies die variëren, afhankelijk van hoe nobel of kwaadaardig je bent.
• Showdown Modes: Een serie van competitieve modes waar spelers en teams strijden in klassieke vuurgevechten en op doelstellingen gebaseerde inspanningen, zoals het veroveren van territorium of benodigdheden.
• Poker and More: Bezoek pokertafels in steden en buitenposten op de kaart om mee te doen aan publieke- of privé Hold ‘Em spellen. Plus, voltooi Daily Challenges om Gold Nuggets en XP te verdienen. Test je skills tegen andere spelers in competitieve Free Roam Events en meer.

   
 Onderwerp: ESO: Dragonhold verhaalgebied live op alle platformen, tot nu toe al meer dan $100K opgehaald voor het goede doel
06:43 - Dragonhold, het hoogtepunt van de ‘Season of the Dragon’, het eerste jaarlange verbonden avontuur van The Elder Scrolls Online is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Mac. Daarbovenop is er Update 24 – die gratis is voor alle spelers – met de eerste golf aan prestatieverbeteringen voor spelers, gaat de Free Play-week morgen van start en is er al meer dan $100k opgehaald via de #SlayDragonsSaveCats-campagne voor het goede doel. Lees verder voor alle details!

Dragonhold verhaal-DLC nu live
Dragonhold bevat Southern Elsweyr, een nieuw verhaalgebied met drie unieke ecosystemen en vol met delves, wereldbazen, quests, Dragon Hunts en meer. Spelers kunnen Dragonhold kopen voor 2.000 in-game munten (Crowns) of door een ESO Plus lid te worden (wat spelers extra voordelen geeft). Vooral onversaagde spelers kunnen de Dragonhold Collector’s Bundle ontgrendelen voor 4.000 Crowns om de Legendary Dragon Hunter mount en pet, alsook een pakket Experience Scrolls te ontvangen.

Prestatieverbeteringen in Update 24 nu live
De voor iedereen gratis Update 24 met de eerste golf aan geplande prestatieverbeteringen, is ook live op alle platformen. Deze eerste batch aan veranderingen bevat een revisie van het geheugenbeheer, de eerste fase van verbeteringen in het vechtvermogen en een compleet nieuw ontwerp van het Looking for Group system.

Free Play evenement begint op 6 november
Het Free Play evenement gaat morgen, op woensdag 6 november om 16 uur van start en loopt af op woensdag 13 november om 16 uur. Tijdens deze Free Play-periode kunnen spelers de ESO basisgame gratis downloaden en spelen op alle platformen. Spelers die aan eerdere Free Play-evenementen deelnamen, kunnen hun avonturen voortzetten, terwijl het aanmaken van een nieuwe ESO account 500 Crowns oplevert om in de in-game Crown Store uit te geven. Let op dat Xbox Live Gold nodig is om op Xbox One te spelen. Van zodra het evenement van start gaat, bezoek je de Free Play-pagina om een platform te kiezen en je avontuur te starten.

#SlayDragonsSaveCats goede doel actie haalt meer dan $100K op – halverwege het $200K doel
ESO-spelers hebben al gul 139.009 dollar van de vooropgestelde 200.000 dollar opgehaald om wereldwijd te helpen redden en verbeteren van de levens van huisdieren via de verenigingen Best Friends Animal Society (Noord-Amerika), en FOUR PAWS (pan-Europees). Bijkomend hebben spelers rechtstreeks al 1.380 dollar aan goede doelen geschonken. De donatie van 200.000 dollar wordt gelijk verdeeld tussen Best Friends Animal Society en FOUR PAWS wanneer het initiatief op 9 december 2019 afloopt.

In ESO’s Elsweyr Chapter, dat in juni werd gereleaset, wordt de Khajiit en hun thuisland onder vuur genomen door draken. Spelers kunnen Elsweyr’s katachtige bewoners redden door draken te slachten en voor elke vijf gevleugelde monsters die worden geveld tot 9 december, zal Bethesda 1 Amerikaanse Dollar doneren, tot een maximumbedrag van 200.000 dollar.

   

 Onderwerp: Fortnite: Darkfire-bundel vanaf vandaag verkrijgbaar
06:44 - Warner Bros. Interactive Entertainment en Epic Games hebben vandaag aangekondigd dat de Fortnite: Darkfire-bundel nu beschikbaar is als onderdeel van de wereldwijde distributieovereenkomst voor het spelfenomeen Fortnite. De gloednieuwe retailversie van de Fortnite: Darkfire-bundel is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 29,99 voor PlayStation 4, Nintendo Switch en de Xbox One-reeks inclusief de Xbox One X. Spelers kunnen de Fortnite: Darkfire-bundel ook digitaal kopen en downloaden via de in-game store of via digitale first-party verdelers.

De Fortnite: Darkfire-bundel bevat 13 nieuwe items, waaronder:

• Dark Power Chord Outfit
• Shadow Ark Outfit
• Molten Omen Outfit
• Dark Angular Shift Wrap
• Molten Angular Shift Wrap
• Shadow Angular Shift Wrap
• Dark Six String Back Bling
• Molten Battle Shroud Back Bling
• Shadow Ark Wings Back Bling
• Dark Strikers Dubbele Pikhouweel
• Molten Strikers Dubbele Pikhouweel
• Shadow Strikers Dubbele Pikhouweel
• Herenigings-emote

   
 Onderwerp: Barbarian aan het werk in Diablo IV-video
06:48 - In een nieuwe video zien we de Barbarian in DIablo IV aan het werk. Het spel staat gepland voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 en heeft helaas nog geen releasedatum gekregen. De video laat de nodige gameplay zien:


   


 Onderwerp: Perfecte scores voor Death Stranding
10:32 - Het Japanse Famitsu is enthousiast over de game Death Stranding. Het spel heeft namelijk van 4 redacteuren een perfecte score gekregen. Daarnaast beoordeelde het magazine ook nog enkele andere games:

Death Stranding (PS4, Sony): 10 / 10 / 10 / 10 - (40/40)
A Hat in Time (Switch, Gears for Breakfest): 8 / 9 / 7 / 9 - (33/40)
My Time at Portia (PS4/Switch, Chorus Worldwide): 7 / 8 / 7 / 7 - (29/40)
Bloodstained: Ritual of the Night (PS4/Switch, 505 Games): 8 / 9 / 9 / 8 - (34/40)
Strange Telephone (Switch, Playism): 6 / 8 / 8 / 8 - (30/40)
Vasara Collection (PS4/Xbox One/Switch, Chorus Worldwide): 7 / 8 / 8 / 8 - (31/40)

   
 Onderwerp: Square-Enix werkt aan next-gen game
13:23 - Square-Enix heeft plannen om een game te maken voor de volgende generatie consoles. Op een Japanse recruitment website zien we dat een actie IP in de maak is voor de volgende generatie hardware, de nieuwe Xbox en PlayStation 5 dus. Om wat voor game het gaat is niet duidelijk. Het spel wordt dan ook omschreven als een 'unpublished title'. Wanneer het spel ook moet gaan lanceren is tevens niet duidelijk, zo lezen we via de PS Lifestyle.

   
 Onderwerp: Swery werkt aan 5 nieuwe games
15:07 - Swery werkt momenteel aan 5 spellen. Dat heeft de studio topman bekend gemaakt. Hidetaka Swery Suehiro laat weten dat momenteel onderstaande titels gepland staan. Sommige titels moeten nog onthuld worden.

- Hotel Barcelona (zusammen mit Goichi Suda)
- The Good Life (PS4, Xbox One)
- Deadly Premonition 2 (Switch)
- Een mobiele game
- Een Oculus game

    Onderwerp: Terry Bogard uit de FATAL FURY-serie mengt zich vanaf vandaag in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate
15:11 - De King of Fighters is gearriveerd! Voor de eerste keer ooit gaat Terry Bogard, de legendarische wolf uit de FATAL FURY-serie, de strijd aan als speelbare vechter in Super Smash Bros. Ultimate voor de spelsystemen uit de Nintendo Switch-familie. In een nieuwe video werd Terry Bogard door niemand minder dan Masahiro Sakurai, director van Super Smash Bros. Ultimate, in de schijnwerpers gezet en konden we de vechtkampioen in actie zien. Daarnaast werden het nieuwe level King of Fighters-stadion en 50 muzieknummers uit diverse SNK-games uit de doeken gedaan. Al deze Super Smash Bros. Ultimate-content is vanaf vandaag verkrijgbaar en zal speelbaar zijn voor spelers die in het bezit zijn van de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass of die Challenger Pack 4 los kopen.* Ga naar het YouTube-kanaal van Nintendo Nederland om de hele video opnieuw te bekijken.

Nu Terry Bogard zich heeft gevoegd bij de reeds enorme collectie vechters, bevat Super Smash Bros. Ultimate nog meer mogelijkheden om epische gevechten te beleven. Terry is de afgelopen drie decennia in meer dan 80 games verschenen. Hij debuteerde in 1991, toen hij zijn tegenstanders een pak rammel gaf in de legendarische SNK-game FATAL FURY: KING OF FIGHTERS. Met zijn bekende petje en spierwitte glimlach is Terry inmiddels uitgegroeid tot een icoon binnen de vechtgamecommunity en mascotte voor SNK. Voor spelers die meer te weten willen komen over de achtergrond van Terry Bogard, zijn er diverse klassieke vechtgames verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, waaronder ACA NEOGEO REAL BOUT FATAL FURY SPECIAL, ACA NEOGEO THE KING OF FIGHTERS '95 en ACA NEOGEO THE KING OF FIGHTERS '98.

Terry is onlosmakelijk verbonden met het NEO GEO-tijdperk en daarom is ervoor gekozen om zijn klassieke FATAL FURY-vechtstijl te versmelten met de kenmerkende speelstijl van Super Smash Bros. Ultimate. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat Terry anders speelt dan de andere vechters in de game, waardoor spelers nieuwe opties hebben om hun tegenstanders het vuur aan de schenen te leggen. Naast dat Terry zijn entree maakt, zijn als onderdeel van Challenger Pack 4 ook het nieuwe level King of Fighters-stadion en een reeks muzieknummers uit diverse SNK-games toegevoegd. Bovendien is er vanaf vandaag een gratis update voor Super Smash Bros. Ultimate te downloaden, die onder andere verbeteringen voor privégevechten bevat.

Door de Fighters Pass te kopen krijgen Super Smash Bros. Ultimate-spelers toegang tot vijf Challenger Packs. Elk pakket bevat een nieuwe speelbare vechter, een nieuw level en diverse muzieknummers. Joker, de held en Banjo & Kazooie zijn inmiddels al speelbaar, en vanaf vandaag komt Terry Bogard daar nog bij. Er zal in de toekomst nog één andere vechter worden toegevoegd aan de Fighters Pass. Deze is tot op heden nog niet aangekondigd.

    Onderwerp: Hitman 2 jubileum wordt deze maand gevierd met gratis livecontent
16:02 - Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag de november roadmap 2019 voor HITMAN 2 aangekondigd, waarin het eenjarig bestaan van het spel gedurende de hele maand wordt gevierd met een uitgebreide selectie gratis livecontent. Bezitters van HITMAN 2 krijgen toegang tot verschillende Featured Contracts, Escalation Contracts, Challenge Packs, items om vrij te spelen, pakken om vrij te spelen en een eerder Elusive Target. Hieronder volgt een samenvatting van de gratis contentupdates voor HITMAN 2 in november.

• Het Bahadur Dexterity Legacy Escalation Contract in Marrakesh (Marokko) – beschikbaar 7 november
• Het Teague Temptation Legacy Escalation Contract in Parijs (Frankrijk) – beschikbaar 7 november
• Het Great Heist Challenge Pack in Whittleton Creek (Vermont/VS) – beschikbaar 7 november
• Het Montague Audacity Escalation Contract in Santa Fortuna (Colombia) – beschikbaar 14 november
• Featured Contracts voor speciale gelegenheden (alle locaties) – beschikbaar 14 november
• Master Fortune Teller Legacy Challenge Pack in Marrakesh (Marokko) – beschikbaar 14 november
• Art of Revenge Legacy Challenge Pack in Hokkaido (Japan) – beschikbaar 14 november
• Livestream over het eenjarig bestaan van HITMAN 2 door IO Interactive op Twitch – 18 november
• Blake’s Endeavor Challenge Pack op het eiland Sgàil (Noord-Atlantische Oceaan) – beschikbaar 21 november
• Het Arthin Occultation Legacy Escalation Contract in Bangkok (Thailand) – beschikbaar 21 november
• Het Szilassi Darkness Legacy Escalation Contract in Sapienza (Italië) – beschikbaar 21 november
• Plumber’s Apprentice Legacy Escalation Contract in Sapienza (Italië) – beschikbaar 21 november
• Master Sniper Legacy Challenge Pack in Sapienza (Italië) – beschikbaar 21 november
• Het Fixer Legacy Elusive Target in Marrakesh (Marokko) – beschikbaar 22 november
• Het Bartholomew Hornswoggle Escalation Contract in Haven Island (Malediven) – beschikbaar 28 november
• Het McCallister Ransack Escalation Contract in Whittleton Creek (Vermont/VS) – beschikbaar 28 november
• Het Quimby Quandary Escalation Contract in Sgàil (Noord-Atlantische Oceaan) – beschikbaar 28 november