Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 203
  Nieuwsoverzicht van 07-11-2019
 Onderwerp: Nieuwe Gigantamax details onthuld voor Pokemon Sword & Shield
06:35 - The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag de periode bekendgemaakt waarin Trainers meer kans hebben om bepaalde Gigantamax Pokémon tegen te komen in de langverwachte spellen Pokémon Sword en Pokémon Shield. Daarnaast zijn ook 'Galar Beginnings', het eerste online toernooi, en nieuwe items en functionaliteiten aangekondigd. Pokémon Sword en Pokémon Shield zullen op 15 november 2019 exclusief gelanceerd worden voor het Nintendo Switch™-systeem.

Grotere kans op ontmoeting met Gigantamax Pokémon
In Max Raid-gevechten kunnen vier Trainers een team vormen waarmee ze het opnemen tegen een wilde Dynamax Pokémon. In uiterst zeldzame gevallen kan er een Gigantamax Pokémon verschijnen in plaats van een Dynamax Pokémon. Alleen bepaalde soorten Pokémon kunnen Gigantamax-en. En zelfs bij deze soorten kunnen alleen zeer zeldzame exemplaren Gigantamax-en.

Van vrijdag 15 november 2019 tot begin januari 2020 hebben spelers meer kans om Gigantamax Butterfree tijdens Max Raid-gevechten te treffen. Gigantamax-en leidt ertoe dat de grootte, kracht en verschijning van een Pokémon veranderen waardoor hij een G-Max-aanval kan uitvoeren. Voor deelname aan Max Raid-gevechten moet je verbonden zijn met het internet.

Nieuwe items en functionaliteiten voor trainen van Pokémon
In Pokémon Sword en Pokémon Shield worden nieuwe items geďntroduceerd waarmee Trainers het niveau van hun Pokémon kunnen verhogen. Elke Pokémon heeft een bepaalde aard die kan bepalen welke statistieken van je Pokémon sneller of langzamer dan gemiddeld kunnen stijgen. Het gebruik van een munt bij een Pokémon lijkt van invloed te zijn op het patroon volgens welke statistieken stijgen, en het bepaalt welke statistieken van een Pokémon sneller dan normaal kunnen stijgen. Munten veranderen de aard van een Pokémon niet.

Speciale supplementen – voedzame dranken zoals proteďne en ijzer – verhogen de basispunten van een Pokémon, waardoor de statistieken van deze Pokémon weer kunnen stijgen. Als bij twee Pokémon van dezelfde soort de ene Pokémon meer basispunten heeft dan de andere, wordt de Pokémon met meer basispunten sterker. Tot nu toe was er een limiet aan het aantal speciale supplementen dat bij een Pokémon gebruikt kon worden. In Pokémon Sword en Pokémon Shield kunnen Trainers de basispunten van een Pokémon alleen al door het gebruik van deze supplementen maximaliseren.
Normaal gesproken verdienen je Pokémon Exp. Points tijdens gevechten. Als een Trainer een Exp. Candy gebruikt, kan hij zijn Pokémon direct Exp. Points geven. Exp. Candy kan verkregen worden tijdens Max Raid-gevechten.

Soms beschikt een uitgebroede Pokémon over ongewone aanvallen die Egg Moves heten. Egg Moves zijn aanvallen die een Pokémon normaal gesproken niet op gebruikelijkere manieren kan leren, zoals verhoging van het level of gebruik van TM's. Als je in Pokémon Sword en Pokémon Shield twee Pokémon van dezelfde soort bij een Pokémon Nursery achterlaat, kan een Egg Move die een van beide kent, doorgegeven worden aan de andere Pokémon. Een Pokémon kan een Egg Move alleen op deze manier leren wanneer hij drie of minder aanvallen kent.

Nieuwe functionaliteiten zoals veranderingen in Pokémon-boxen, automatisch opslaan en bijnamen voor geruilde Pokémon
In Pokémon Sword en Pokémon Shield worden vele nieuwe functionaliteiten geďntroduceerd waardoor een Trainer met nog meer gemak van zijn avontuur kan genieten.

Pokémon die niet in het team van een Trainer zitten, kunnen geplaats worden in Pokémon-boxen. In deze spellen hebben Trainers niet alleen in verschillende steden en faciliteiten toegang tot hun Pokémon-boxen, maar ook wanneer ze onderweg zijn en zelfs als ze op verkenning zijn in het lange gras. Een Trainer kan op elk gewenst moment Pokémon in zijn team vervangen. Er zijn echter enkele plaatsen waar een Trainer geen toegang heeft tot zijn Pokémon-boxen, zoals de missiegebieden waar hij in Pokémon Gyms het gevecht aangaat.

Tijdens een Pokémon-avontuur is het altijd zaak om het spel zorgvuldig op te slaan. In Pokémon Sword en Pokémon Shield kunnen Trainers nu echter gebruikmaken van de handige nieuwe functie Automatisch opslaan. Met deze functie wordt de voortgang van een speler tijdens zijn avontuur op verschillende momenten automatisch opgeslagen, zoals bij het betreden van een stad of een gebouw. Hoewel de functie automatisch ingeschakeld wordt wanneer een Trainer aan zijn avontuur begint, kan hij uitgeschakeld worden om handmatig op te slaan. Ook als automatisch opslaan ingeschakeld is, kan de voortang in het spel nog steeds handmatig opgeslagen worden. Trainers kunnen in het menu 'Opties' selecteren hoe ze op willen slaan.

Een Pokémon die bij een ruil verkregen wordt en nog geen bijnaam heeft, kunnen Trainers nu een bijnaam geven. Dat kan echter slechts één keer. Spreek hiervoor de man aan die in een Pokémon Center in de regio Galar achter de linker counter staat. Net als in voorgaande spellen kan de naam van een geruilde Pokémon die al een bijnaam heeft, niet veranderd worden.

Galar Beginnings
Galar Beginnings, het eerste officiële online toernooi voor Pokémon Sword en Pokémon Shield, wordt gehouden in december 2019. Deelnemers uit de hele wereld zijn welkom.

Toernooinaam: Galar Beginnings
Aanmeldperiode: Vrijdag 15 november om 01:00 uur (CET) tot vrijdag 6 december om 00:59 uur (CET)
Toernooiperiode: Vrijdag 6 december om 01:00 uur (CET) tot maandag 9 december om 00:59 uur (CET)
Gevechtsformat: Single Battle
Toegestane Pokémon: Pokémon die bemachtigd zijn in Pokémon Sword en Pokémon Shield
• Zacian, Zamazenta, Mew (uit de Poké Ball Plus) en enkele andere Pokémon zijn niet toegestaan.
• Spelers kunnen drie tot zes Pokémon voor hun gevechtsteam registreren.
• Alle Pokémon in dit toernooi krijgen tijdens elke wedstrijd automatisch level 50.
Bekendmaking van ranking: December 2019

Voor deelname aan het online toernooi moet de speler aangemeld zijn voor de (betaalde) Nintendo Switch Online-service. Spelers kunnen aan het toernooi deelnemen door het menu X in hun spel te openen en dan eerst Battle Stadium en vervolgens Online Competitions te selecteren. Spelers hoeven zich niet te registreren op Pokémon Global Link.

   
 Onderwerp: Rol van Keanu Reeves in Cyberpunk 2077 is verdubbeld
06:41 - Dat Keanu Reeves aanwezig zal zijn in Cyberpunk 2077 is al enige tijd bekend, maar inmiddels blijkt dat hij zo populair is gebleken, dat men de screentime van de acteur heeft verdubbeld in de game. Reeves vond de rol spelen van Johnny Silverhand zo leuk dat besloten is om de screentime te verhogen. Hoe grote rol hij precies zal krijgen is nog onduidelijk. De game Komt volgend jaar uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

   
 Onderwerp: Online shooter The Hive aangekondigd
06:45 - Indie ontwikkelaar 3 Day Monk heeft aangekondigd dat The Hive zal gaan verschijnen. In deze game wordt je gedropt in de wildernis. Je begint het spel met het samenstellen van een loadout en een plek waar je kunt spawnen. In de grootse omgevingen verzamel je vervolgens loot in de vorm van wapens, armor en perks om jezelf te verdedigen tegen vijanden. In een video zien we hoe de game ongeveer eruit zal komen te zien.


   

 Onderwerp: Gameplay video voor Wasteland 3
08:41 - Er is een video van maarliefst 50 minuten verschenen van Wasteland 3. Het spel komt voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 uit in 2020.


   
 Onderwerp: Red Dead Redemption 2 krijgt anti-virus crash fix
10:55 - Rockstar heeft een patch uitgebracht welke de issues in Red Dead Redemption 2 in combinatie met een virusscanner op zouden moeten lossen. Het spel lanceerde deze week voor de PC en update 1.14 is nu uitgebracht welke crashes van de game moet voorkomen. Virusscanners die op de achtergrond draaien kunnen de crashes veroorzaken. Het tijdelijk uitzetten van de scanner kan het issue oplossen, maar is uiteraard niet gewenst. De nieuwe update zou het probleem permanent moeten oplossen.

   
 Onderwerp: Guerrilla Game-baas wordt nieuw hoofd van PlayStation Studios
12:02 - Guerrilla Games' Herman Hulst heeft een nieuwe baan. Hij is namelijk vanaf heden verantwoordelijk voor 14 interne PlayStation development teams. Hulst werkte eerder bij Guerrilla Games, bekend van Killzone, Horizon: Zero Dawn en werkte ook mee aan Death Stranding. Met deze nieuwe baan is ook bekend gemaakt dat Shuhei Yoshida een nieuw initiatief zal starten voor externe indie developers die games willen ontwerpen voor de PS4.

   
 Onderwerp: Nieuwe video van Big Ant Studios en BIGBEN introduceert AO Tennis 2
12:03 - BIGBEN en Big Ant Studios, Australië’s grootste ontwikkelaar van sportgames, maken met plezier bekend dat de twee bedrijven zullen samenwerken voor de publicatie en distributie van AO Tennis 2, de tweede game in de officiële Australia Open-serie.
Bekijk de video voor een eerste blik op AO Tennis 2:In AO Tennis 2 kunnen tennisfans zich vanaf de buitenbanen een weg spelen naar het hoofdevenement in de gloednieuwe, verhaalgedreven career-mode. Voor de eerste keer in AO Tennis is succes voor een jonge getalenteerde speler niet alleen afhankelijk van geweldig spel op het veld, maar evengoed van externe evenementen, waardoor spelers meer dan ooit op kunnen gaan in de wereld van professioneel tennis.

Spelers kunnen ook dit keer weer gebruikmaken van de uitgebreide content editor van Big Ant, waar de community in de eerste AO Tennis al gek op was, om elk element van de game aan te passen. Daarnaast komt alle content die gebruikers sinds de eerste game uit 2018 maakten en deelden ook beschikbaar in AO Tennis 2. Daarmee krijgen fans van de sport dus meteen al toegang tot ruim 20.000 spelers en honderden banen.

Fans die de gloriedagen van hun favoriete spelers opnieuw willen beleven, kunnen in AO Tennis 2 aan de slag met een line-up van de grootste talenten van de ATP en WTA, inclusief Rafael Nadal, Ash Barty, Angélique Kerber en vele anderen. Alle locaties waarop wordt gespeeld tijdens de 2020 Australian Open zijn ook beschikbaar in de game, zodat fans kunnen genieten van maximale authenticiteit terwijl ze zich een weg door de Australische tenniszomer spelen.
Big Ant heeft goed naar de community geluisterd en vele andere verbeteringen en nieuwe, door spelers gevraagde functies toegevoegd. Binnenkort worden meer details gedeeld over de career-mode en andere content.

AO Tennis 2 is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de organisatoren van het toernooi en biedt fans een intensere ervaring van de Australia Open, de eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar, die op 20 januari begint.

AO Tennis 2 verschijnt op 9 januari 2020 voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

   

 Onderwerp: Nieuwe in-game events voor Harry Potter: Wizards Unite
13:11 - Kom deze maand samen met je favoriete Wizarding World personages uit Harry Potter: Wizards Unite van WB Games en Niantic Inc. Geniet samen met jouw helden en medespelers van spannende nieuwe in-game evenementen.

De volgende evenementen vinden deze maand plaats:
• International Games Week at Libraries: 3 - 9 november
- Ter viering van International Games Week at Libraries hebben spelers de mogelijkheid om iconische tovenaars, waaronder Hermelien, Luna en Marcel (Lubbermans) vaker tegen te komen in verschillende bibliotheken wereldwijd.
• Stronger United Brilliant Event Part 1: 12 – 19 november
- Help de moedige leden van de Order of the Phoenix, met publiekslieveling Alastor "Dwaaloog" Dolleman en Nymphadora Tops.
• November Community Day: 17 november
- Werk samen met andere spelers bij Wizarding Challenges en neem het op tegen Chambers van een hoog niveau om exclusieve beloningen te krijgen.
• Stronger United Brilliant Event Part 2: 19 – 26 november
- Steun de helden van het Ministerie van Toverkunst, waaronder Arthur en Percy Wemel
• Gelimiteerd Legends of Hogwarts Event: 26 november tot 2 december
- Werk samen met de helden van Hogwarts waaronder Harry, Sirius en Sneep en help met het terugbrengen van Foundables uit de Potions Classroom Registry Page.

   

 Onderwerp: Zaterdag-tickets voor Heroes Dutch Comic Con uitverkocht
14:53 - Op 23 en 24 november vindt de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dat de populariteit van dit evenement elke editie toeneemt, wordt onderstreept door het feit dat de zaterdagtickets nu al uitverkocht zijn.

De organisatie benadrukt dat er op zaterdag geen kaartverkoop aan de deur is en het dus geen zin heeft om naar de Jaarbeurs Utrecht te komen als je geen entreeticket hebt. Er zijn online alleen nog enkele toegangskaarten voor zondag te koop.

Voor bezoekers die wel al een zaterdagticket hebben, zijn nog wel Photobooth-tickets te koop. Ook kunnen bezoekers zich nog inschrijven voor een aantal gaming toernooien.
Vanwege de verwachte drukte, roept de organisatie op om tijdig van huis te vertrekken in verband met mogelijke vertragingen onderweg en wachttijden aan de deur. Bezoekers kunnen vanaf 09.00 uur hun ticket laten scannen en de bufferruimte betreden, zodat ze direct naar binnen kunnen om 10.00 uur. Bezoekers die een ticket voor een Meet & Greet en/of Photobooth sessie in de ochtend hebben, worden sterk geadviseerd om hier gebruik van te maken zodat ze op tijd aanwezig zijn.