Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 623
  Nieuwsoverzicht van 12-11-2019
 Onderwerp: Line-up van Stadia bekend gemaakt
08:20 - Google heeft de line-up van haar game streaming dienst Stadia bekend gemaakt. Het gaat om de games die vanaf 15 november bij de lancering beschikbaar zullen zijn.

Assassin's Creed Odyssey (Ubisoft)
Destiny 2: The Collection (Bungie)
GYLT (TequilaWorks)
Just Dance 2020 (Ubisoft)
Kine (Gwen Frey)
Mortal Kombat 11 (Warner)
Red Dead Redemption 2 (Rockstar Games)
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration (Square Enix)
Samurai Shodown (SNK)
Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition (Square Enix)
Thumper (Drool)
Tomb Raider: Definitive Edition (Square Enix)

2019
Attack on Titan 2: Final Battle (Koei Tecmo)
Borderlands 3 (2K Games)
Darksiders Genesis (THQ Nordic)
Dragon Ball Xenoverse 2 (Bandai Namco)
Farming Simulator 19 (Focus Home Interactive)
Final Fantasy XV (Square Enix)
Football Manager 2020 (Sega)
Ghost Recon: Breakpoint (Ubisoft)
GRID (Codemasters)
Metro Exodus (Deep Silver)
NBA 2K20 (2K Games)
Rage 2 (Bethesda Softworks)
Trials Rising (Ubisoft)
Wolfenstein: Youngblood (Bethesda Softworks)

   
 Onderwerp: Rockstar op zoek naar ontwikkelaars voor open-wereld game
08:33 - Rockstar Games is op zoek naar ontwikkelaars die mee willen werken aan meerdere projecten. In een omschrijving laat men weten te zoeken naar een animated systems programmer die mee wil werken aan grote open wereld character-based games. Het gaat om titels voor de volgende generatie consoles. Op de website van Rockstar lezen we onder andere:

We are looking for an experienced, talented engineer to help us in developing advanced animation systems for large open world character-based games. We are a global team of programmers and researchers who collaborate on pushing the boundaries of character animation on next generation hardware.

   
 Onderwerp: Little Witch in the Woods krijgt video
08:41 - Sunny Side Up heeft een nieuwe video van de game Little Witch in the Woods uitgebracht. Het spel komt uit voor de PlayStation 4 en Switch en heeft nog geen releasedatum gekregen.


   

 Onderwerp: Sonic Mania dev annuleert project
11:47 - Een hoofdontwikkelaar bekend van de Sonic Mania studio heeft een kickstarter opgezet om een game te ontwikkelen genaamd Vertebreaker, een 2D 16-bit graphics game. Hij heeft echter het project geannuleerd. Op Kickstarter bleek er namelijk weinig animo te zijn voor zijn project. In een week tijd werd er namelijk slechts 5% van het doel opgehaald. Simon Thomley, noemt het een gefaald project en bedankt de bijna 500 backers die toch geld hebben gestoken in het project. Hij moest 275.000 Dollar ophalen om te kunnen starten met de ontwikkeling van het spel.

   
 Onderwerp: Sonic the Hedgehog-film krijgt release
12:35 - Sonic the Hedgehog, de film, heeft een release gekregen. De film zal in theaters te zien zijn op 14 februari van het volgende jaar. Daarnaast is er een trailer verschenen, welke je beneden kunt bekijken:


   
 Onderwerp: PS Now voegt deze maand Persona 5, Middle-earth: Shadow of War en Hollow Knight toe aan streamingservice
12:53 - Deze maand worden gamers met een PlayStation Now-abonnement verwend met drie hits: Persona 5, Middle-Earth: Shadow of War en Hollow Knight. PS Now maakte vorige maand bekend dat de service voor cloudgaming wordt aangeboden tegen lagere prijzen en wordt uitgebreid met meer kaskrakers. PlayStation Now-abonnementen zijn nu verkrijgbaar vanaf € 9,99 per maand en er worden exclusieve titels tijdelijk toegevoegd.

Persona 5, Middle-Earth: Shadow of War en Hollow Knight zijn deze maand toegevoegd aan de service, waarvan Persona 5 en Shadow of War op 4 februari 2020 worden verwijderd. Hollow Knight blijft vooralsnog beschikbaar op het streamingplatform.

• Persona 5: Is met meer dan 2.7 miljoen sales en meerdere Game of The Year awards een meeslepende JRPG van de hoogste kwaliteit.
• Middle-Earth: Shadow of War: In de game uit 2017 beland je als speler in een episch avontuur waarin je Mordor moet domineren, het gevecht met je vijanden aangaat en forten verovert.
• Hollow Knight: Een Sucker Punch Productions game en een van de best verkochte PlayStation 4-games tot nu toe.

PS Now beschikbaar bij geselecteerde retailers

PS Now is al langer beschikbaar via de PlayStation Store, maar sindskort zowel online als offline te vinden bij geselecteerde retailers als MediaMarkt, Game Mania, Startselect, bol.com en Primera. PS Now kan hierdoor cadeau gedaan worden via een cadeaukaart of aangeschaft worden als online voucher code, waarbij een creditcard of PayPal geen vereiste meer is. Dit maakt de service toegankelijk voor een breed publiek.

PlayStation Now
PlayStation Now is geïntroduceerd in 2014 en geeft gamers de keuze in hoe zij toegang tot hun gamecontent willen hebben. Gamers kunnen ervoor kiezen honderden beschikbare PlayStation 4- (PS4), PlayStation 3- en PlayStation 2-games op hun PS4-systeem of pc's te streamen, of meer dan 300* PS4-games op hun PS4-systeem te downloaden. Sommige gedownloade games ondersteunen DLC en andere door de gebruiker aangeschafte add-ons, evenals verbeteringen voor PS4 Pro. Voor nieuwe klanten is er een gratis proefversie van zeven dagen beschikbaar.

    Onderwerp: Cities: Skylines - Parklife Edition – Vanaf vandaag verkrijgbaar
13:09 - Koch Media en Paradox hebben hun krachten gebundeld om de bekroonde stadsbouwgame Cities: Skylines weer in de winkels te krijgen. Cities: Skylines - Parklife Edition is nu verkrijgbaar bij een beperkt aantal partners voor PlayStation@4, de Xbox One-familie van apparaten inclusief de Xbox One X en pc. De Parklife Edition bevat naast de hoofdgame ook alle gratis DLC en patches, alsmede de Park Life-uitbreiding.

Cities: Skylines is een moderne interpretatie van de klassieke stadssimulaties.

Het spel introduceert een heleboel nieuwe elementen die je als speler nog beter laten aanvoelen wat de uitdaging van het uitbouwen van een echte stad inhoudt.

Belangrijkste kenmerken :

Uitdagende simulatie op meerdere niveaus: je eigen stad ontwerpen is makkelijk, maar uitdagend om tot een goed einde te brengen en leefbaar te houden. Als burgemeester ben je verantwoordelijk om op zoek te gaan naar een evenwicht tussen de verschillende basisvoorzieningen (onderwijs, water, elektriciteit, politie, brandweer, gezondheid en vele anderen) en de economie van de stad. De inwoners van je stad reageren realistisch op elke beslissing die je neemt.

Uitgebreide verkeerssimulatie: ontwerp en beheer alle transportsystemen te land, ter zee en in de lucht. Zorg voor een efficiënt wegen- en spoornet, bepaal de routes van de bussen en trams, zorg voor een goed bereikbare luchthaven en zo veel meer.

Wijken en beleid: wees meer dan alleen maar een ambtenaar op het stadhuis. Door delen van je stad als een wijk te ontwikkelen, ontstaat er een bepaald beleid, waardoor je een ware burgemeester van je eigen stad kunt worden.

After Dark: deze uitbreiding draait met name om entertainment en toerisme. Maak gebruik van de dag- en nacht-cyclus en benader het beheer van je stad eens van een andere kant. Bouw je een bruisende stad die 's nachts volledig tot leven komt, of een stad die ten onder gaat aan de gevaren en tegenslagen van de late uurtjes?

Parklife: in de nieuwe speelse uitbreiding Parklife, breng je je stad tot leven met nieuwe pretparken, natuurreservaten, stadsparken en dierentuinen. Geef je lege land een nieuwe bestemming met speciaal gemaakte parken en tuinen. Parklife voegt nieuwe manieren toe om te spelen, met een nieuwe parkfunctie en niveaus die de waarde van je parken verhogen, evenals vijf nieuwe maps en een berg nieuwe onderdelen.

• Gebruik de nieuwe parkfunctie om parkdistricten aan te leggen op lege grond, en nieuwe stadsdiensten als parkonderhoud, die geluk en effectiviteit vergroot en het niveau van parken verhoogt.
• Pas je stad aan met nieuwe gebouwen en onderdelen, waaronder een nieuwe toeristische buslijn, nieuwe dienstgebouwen, nieuwe unieke gebouwen waaronder pretparken, natuurreservaten, stadsparken en dierentuinen
• Pas de routes en ticketprijzen aan voor nieuwe rondleidingen is een van de vele toeristische verbeteringen.
• Voer drie nieuwe stedelijke beleidsplannen en acht nieuwe parkbeleidsplannen in.

   

 Onderwerp: Hooggeprezen RPG-klassieker Romancing Saga 3 nu verkrijgbaar op moderne platformen
13:50 - Square Enix Ltd., maakt bekend dat de RPG-klassieker Romancing SaGa 3 nu digitaal te koop is voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, het PlayStation Vita-handheld-entertainmentsysteem, Windows 10, STEAM, de App Store, Google Play, en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X.

24 jaar na de oorspronkelijke release in Japan, is Romancing Saga 3 nu voor het eerst in het Westen verkrijgbaar, en op moderne platformen. Romancing Saga 3 biedt spelers de vrijheid hun eigen weg te banen door acht verschillende verhaallijnen met acht verschillende hoofdrolspelers, elk met hun eigen motieven en unieke persoonlijkheden. Deze hd-remaster is ontwikkeld door veteranen uit de industrie, inclusief de beroemde ontwikkelaar Akitoshi Kawazu (FINAL FANTASY, Romancing SaGa, SaGa Frontier) en biedt geoptimaliseerde graphics, de nieuwe dungeon “Phantom Maze” om te verkennen en een NEW GAME+ functie. Romancing Saga 3 heeft ook nieuwe verhaallijnen gekregen, waardoor dit de perfecte kans is voor zowel oude fans als nieuwe spelers om van de SaGa-serie te genieten.

Om de lancering van Romancing Saga 3 te vieren en nieuwe spelers hartelijk te verwelkomen in dit epische avontuur, is de game tot 4 december 2019 met 20% korting te koop*.