Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 623
  Nieuwsoverzicht van 15-11-2019
 Onderwerp: WRC 8 is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch
00:05 - Na het commerciële succes en de hoge beoordelingen van de versies voor pc, PS4 en Xbox One die op 5 september verschenen, arriveert WRC 8 – de officiële game van het FIA World Rally Championship – vandaag in Europa op de Nintendo Switch. Nadat zowel fans als pers de game hebben bestempeld als de nieuwe standaard voor rallygames, kunnen nu ook Nintendo Switch-bezitters achter het stuur kruipen om de kick van rally-racen te ervaren.

WRC 8 biedt spelers realistische, simulatiegebaseerde gameplay met gloednieuwe physics voor wagens en ondergronden, en unieke, dynamische weersomstandigheden voor elk land.

Met 52 internationale rallyteams, 100 speciale stages in 14 landen en een selectie van legendarische wagens uit de WRC-geschiedenis, is dit de meest complete rallysimulatie ooit gemaakt. De Career-modus is van de grond af opnieuw gemaakt voor een nog meeslependere ervaring. Deze modus plaatst spelers in de schoenen van een rallycoureur en manager die in de loop van verschillende seizoenen in de WRC-categorie moet vorderen om wereldkampioen te worden. Als lid van een team moeten spelers hun kalender plannen, de crew managen, nieuwe leden rekruteren en een strategie ontwikkelen om de top te bereiken.

Het eSports WRC Championship is het enige dat de werkelijke races weerspiegelt. Dit jaar namen negen wereldfinalisten het tegen elkaar op in het Service Park van de Wales Rally GB in Llandudno. Daar wist de Franse coureur Lohan "NEXL" Blanc op 5 oktober te zegevieren, om vervolgens naar huis te rijden in de Hyundai i20 die hij daarmee had gewonnen. Hij heeft ook nog de Nintendo Switch-versie van de game gespeeld als co-coureur van Dani Sordo.

Het eSports WRC Championship keert terug in 2020. Wekelijkse uitdagingen bieden spelers de kans om tegen elkaar te racen en hun vaardigheden te beproeven. De race naar de wereldfinale van 2020 begint tijdens de Rally van Monte-Carlo in januari 2020.

   

 Onderwerp: Bethesda opent nieuwe developer studio
00:07 - Bethesda Softworks heeft een nieuwe developer studio geopend – Roundhouse Studios - in Madison, Wisconsin. Bemand door het team van het onlangs gesloten Human Head Studios, begint Roundhouse Studios onmiddellijk te werken aan onaangekondigde projecten bij Bethesda.

“Spijtig genoeg moesten we het werk neerleggen en de deuren sluiten van Human Head Studios, wat vooral verschrikkelijk was voor alle passie en creativiteit die verloren zou gaan van het team dat we verzameld hebben,” zei Chris Rhinehart, Creative Director van Roundhouse Studios. “We hebben hulp ingeroepen van onze vrienden bij Bethesda en die zagen diezelfde passie en creativiteit in ons team. Met de oprichting van Roundhouse Studios, heeft Bethesda elke werknemer van Human Head een plaats gegeven in het nieuwe bedrijf. We zijn erg blij dat ons team samen blijft, dat we het werk waarvan we houden kunnen verderzetten als onderdeel van een bedrijf dat we kennen en bewonderen.”

De ontwikkelaars bij Roundhouse Studios vertegenwoordigen meer dan twee decennia van samenwerkingen aan verschillende games en genres, waaronder RPG’s, shooters, action-adventure games en meer. Naast als originele developer van Prey, is het team ook bekend als ontwikkelaar van titels als Dead Man’s Hand, Rune en Rune II en Lost Within en heeft het meegewerkt aan blockbuster-releases als Batman: Arkham Origins en BioShock Infinite.

“Terwijl het ons pijn deed om te horen wat voor uitdaging hen te wachten stond als Human Head Studios, zijn we verheugd over de mogelijkheid om dit getalenteerde, gevestigde ontwikkelteam onder de Bethesda-paraplu te brengen,” zei Todd Vaugh, Senior Vice President of Development bij Bethesda. “We vinden het fantastisch dat de volledige staff samen blijft en nu onderdeel uitmaakt van de Bethesda-familie.”

Roundhouse Studios is het tweede ontwikkelteam dat zich voegt bij Bethesda in de afgelopen maand, na de recente overname van Alpha Dog Games, een mobiele gamesstudio die gevestigd is in Nova Scotia, Canada.

   

 Onderwerp: Het mysterie van Blacksad: Under the Skin vanaf nu te ontrafelen op PlayStation 4, Xbox One en PC
08:09 - Mindscape, Pendulo Studios en YS Interactive vieren dat de detectivegame Blacksad: Under the Skin - die gebaseerd is op de gelijknamige comicbookserie van Juan Diaz Canales en Juanjo Guarnido - nu beschikbaar is op consoles. Dit doen zij door een launchtrailer uit brengen waarin de game in ieder opzicht de karakteristieke 50's ademt. Blacksad: Under the Skin is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Over Blacksad: Under the Skin
De game neemt de speler mee naar het New York City uit de jaren 50', wanneer Joe Dunn, de eigenaar van een boksclub, dood wordt aangetroffen. Terwijl de speler op jacht gaat naar hints neemt zijn dochter, Sonia Dunn, de gym van haar vader over en worstelt ze met de financiële ellende die is ontstaan. Daarnaast verdwijnt 'rising star' Bobby Yale op mysterieuze wijze, nét op het moment dat hij zich klaarmaakt voor het belangrijkste gevecht in zijn bokscarriëre. De game is ook verkrijgbaar als Limited Edition en Collector's Edition die een gedetailleerde, figurine van hars van Blacksad, een artbook en uiteraard de game bevat. 

Blacksad: Under the Skin is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De game komt op 28 november ook uit voor Nintendo Switch.

    Onderwerp: Old School RuneScape krijgt nieuwe competitieve modus
08:11 - Old School RuneScape is nog competitiever geworden met de toevoeging van Leagues. Leagues zijn speelbaar op zowel PC als mobile. De eerste League, Twisted League, is speelbaar vanaf vandaag tot en met 14 januari 2020. In Twisted League race je tegen andere spelers om verschillende taken te volbrengen, grote power-ups vrij te spelen en zo snel mogelijk te levelen om bovenaan de League te eindigen.

Om deel te nemen aan een League, start je met een gloednieuw Ironman- of Ironwoman-karakter en ga je op een nieuw avontuur om krachtige Relics te verzamelen door taken te volbrengen. Iedere taak heeft een moeilijkheidsgraad en is verdeeld in Easy, Medium, Hard, Elite en Master tiers. Hoe meer Relics je hebt vrijgespeeld, hoe sneller je taken kan volbrengen en hoe groter de kans wordt dat jij de eerste bent die de grootste Old School-achievements behaalt en exclusieve beloningen ontvangt. Deze beloningen kunnen gebruikt worden voor toekomstige Leagues, of worden overgezet naar de main game waar je ze als valuta kan uitgeven in een League reward store.

Het pad naar glorie is niet gemakkelijk en iedere tijdelijke League heeft zijn eigen regels. Twisted League verplicht je om binnen de gebieden van Kourend en Kebos te blijven en wie probeert te ontsnappen, wordt terug geteleporteerd naar het respawnpunt.

Rob Hendry, Executive Producer bij Old School RuneScape zegt: “We kijken ernaar uit om onze community aan de slag te zien gaan met Twisted League. We hebben de core gameplay van Old School RuneScape in een nieuwe richting gestuurd, waardoor spelers op gelijke voet beginnen en strijden voor unieke beloningen. We zijn erg benieuwd hoe spelers de Relics zullen gebruiken om hun speelstijl aan te passen en nieuwe strategieën te vormen in deze nieuwe, tijdelijke, versnelde versie van Old School.”

   

 Onderwerp: Desperados III is verschoven naar volgend fiscale jaar
08:16 - De game Desperados III is uitgesteld naar het volgende fiscale jaar. Daarmee komt de game pas na 1 april 2020 uit. Het fiscale jaar eindigt op 31 maart 2021. De ontwikkelaar van de tactische game heeft meer tijd nodig om de ontwikkeling te voltooien.

   

 Onderwerp: Verken de wereld door de ogen van een bij in Bee Simulator
09:31 - Bigben en Varsav Studio maken met plezier bekend dat Bee Simulator nu verkrijgbaar is voor pc, Xbox One, PS4 en Nintendo Switch.

Verken de wereld door de ogen van een bij in Bee Simulator! In deze leerzame game voor het hele gezin, vlieg je als een bestuiverbij door een stadspark dat is geïnspireerd door het iconische Central Park in New York. Verzamel stuifmeel, vecht met wespen, communiceer met de andere bijen en trotseer diverse bedreigingen. Wanneer de mensen besluiten de boom om te hakken die jij thuis noemt, wordt je hele bijenkorf opeens bedreigt. Het lot van je volk rust in jouw minuscule pootjes!

Bee Simulator is ontwikkeld in nauwe samenwerking met imkers voor een even leuke als leerzame ervaring die spelers van alle leeftijden iets bijbrengt over het milieu. De uitgestrekte, realistische omgeving biedt alle ruimte om elk hoekje te verkennen en je te ontwikkelen. Tijdens je avontuur verschijnen ook tips en informatieblokjes die het geheime leven van bijen uitleggen. Daarnaast biedt Bee Simulator multiplayermodes voor twee tot vier speler, zodat het hele gezin met en tegen elkaar kan spelen!

Even leuk als leerzaam – ontdek de manieren waarop bijen communiceren, hoe ze in hun bijenkorf samenleven, waardoor ze bedreigd worden, en hoe ze zich daartegen beschermen.

Een realistische open wereld.

Co-op- en PvP-multiplayer-modes voor twee tot vier spelers Er is samengewerkt met Yann Arthus Bertrand's GoodPlanet Foundation om spelers meer bewust te maken van de noodzaak om bijen en het milieu te beschermen. Als deel van deze samenwerking, wordt € 1,- van elke verkochte game aan deze stichting gedoneerd.

   

 Onderwerp: Releasedatum Wasteland 3 onthuld, pre-orders geopend en nieuwe trailer getoond tijdens X019
09:48 - inXile entertainment — de studio van Brian Fargo, oprichter van Interplay en één van de scheppers van Wasteland — maakt in samenwerking met Deep Silver bekend dat Wasteland 3 op 19 mei 2020 verschijnt, zowel digitaal als in fysieke vorm.

De game is nu beschikbaar voor pre-orders, deze worden beloond met bonusitems die spelers een voorsprong in het wasteland bieden. Dit zijn de bonusitems voor pre-orders:

Ranger General’s Hat and Glasses
Polished Ranger Badge
Snow Camo Weapons

Wasteland 3 werd getoond tijdens het X019 Xbox-evenement in Londen, waar Brian Fargo het podium betrad om een nieuwe trailer te introduceren, de releasedatum van 19 mei aan te kondigen, en het officiële startschot voor de pre-orders te geven.Wasteland 3 verschijnt op 19 mei 2020 voor Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 4, Windows, Mac en Linux. De legendarische serie, die pionierswerk verrichtte voor het post-apocalyptische genre in videogames, laat spelers als Desert Rangers de wet handhaven en de beschaving opnieuw opbouwen in een post-nucleaire wereld. In Wasteland 3 wordt de droge, stoffige hitte van het zuidwesten van de Verenigde Staten ingewisseld voor het permanent bevroren Colorado. Spelers kunnen uitzien naar nieuwe locaties, een aanpasbaar voertuig, gestroomlijnde gevechten en – voor het eerst in de serie – coöp-gameplay voor twee spelers.

   

 Onderwerp: Klassieke Final Fantasy-titels beschikbaar met Xbox Game Pass, vanaf 2020
14:30 - Tijdens het Microsoft X019-evenement in London heeft  Square Enix Ltd., gisteren aangekondigd dat vanaf 2020 een aantal geliefde FINAL FANTASY-titels beschikbaar komt via de Xbox Game Pass voor de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X, en voor Windows 10.

Shinji Hashimoto, brand manager van FINAL FANTASY, betrad tijdens het evenement het podium. Hij kondigde aan dat, beginnend in 2020, de volgende hooggeprezen titels uit de FINAL FANTASY-serie beschikbaar komen voor alle spelers met een lidmaatschap op Xbox Game Pass, waardoor werelden vol fantasie en avonturen worden geopend voor spelers van over de hele wereld:

FINAL FANTASY VII FINAL FANTASY VIII Remastered FINAL FANTASY IX FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE FINAL FANTASY XIII FINAL FANTASY XIII-2 LIGHTNING RETURNS™: FINAL FANTASY XIII FINAL FANTASY XV

   

 Onderwerp: Star Wars Jedi: Fallen Order is nu verkrijgbaar
15:52 - Electronic Arts Inc., Respawn Entertainment en Lucasfilm hebben vandaag de langverwachte verhaalgedreven action adventure game Star Wars Jedi: Fallen Order uitgebracht. Star Wars Jedi: Fallen Order volgt Cal Kestis, gespeeld door Cameron Monaghan (Gotham, Shameless), op een ongelofelijke reis vol gedenkwaardige metgezellen, villains, diverse planeten, spannende lightsabergevechten, indrukwekkende Force-capaciteiten en filmische momenten, en dat alles binnen het geliefde Star Wars-universum.

Star Wars Jedi: Fallen Order is nu wereldwijd beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en PC via Origin en Steam. Ook is Star Wars Jedi: Fallen Order, zoals eerder aangekondigd, beschikbaar in de Epic Games Store, hierdoor krijgen spelers die geïnteresseerd zijn in dit gloednieuwe Star Wars-avontuur meer opties om de game te kunnen spelen.

"Werken aan Star Wars Jedi: Fallen Order is een droom die voor mij en veel mensen in het team is uitgekomen", zei Stig Asmussen, Game Director bij Respawn Entertainment. "We kunnen niet enthousiaster zijn om de game in de handen van fans over de hele wereld te krijgen, zodat ze de ultieme fantasie van hoe je een Jedi wordt kunnen beleven. Om deze ervaring te creëren hebben we een nieuw team samengesteld dat bestaat uit veteranen uit het action-adventure-genre en we hebben gedurende de ontwikkeling nauw samengewerkt met Lucasfilm om een zeer authentiek verhaal, personages en een unieke gameplay-ervaring neer te zetten. Een die zal voortleven als onderdeel van het Star Wars-universum."

In Star Wars Jedi: Fallen Order nemen de spelers de rol aan van Cal Kestis, een voormalige Padawan die zich verstopt nadat de Jedi bijna volledig zijn weggevaagd toen Orde 66 door The Emperor was geëxecuteerd. Als hij gedwongen wordt op de vlucht te gaan, wordt Cal al snel vergezeld door zijn metgezellen Cere Junda en Greez. Cere Junda is een voormalig Jedi Knight gespeeld door Debra Wilson, Greez is een Latero-piloot die vliegt met het schip van de crew dat bekend staat als de Stinger Mantis en wordt ingesproken door Daniel Roebuck. BD-1, Cal's trouwe droid die net zo charmant is als hij, zal spelers helpen navigeren en diverse planeten te verkennen, waaronder de thuiswereld van Wookiee, Kashyyyyyk en de nooit eerder getoonde planeet Zeffo. Cal en zijn metgezellen proberen de Empire en zijn nieuwe vijand, de Second Sister van de Inquisition, een stap voor te blijven, terwijl ze een mysterie ontrafelen. Dit mysterie houdt verband met een oude buitenaardse beschaving die kan helpen bij de wederopbouw van de Jedi Order.

In een tijd waarin het voor Jedi steeds gevaarlijker wordt, gaan spelers Cal's reis van een jonge Padawan naar een Jedi Knight ervaren. Cal's lightsaber en Force-vaardigheden staan centraal in de dynamische gevechten van Star Wars Jedi: Fallen Order. Elk gevecht is uniek en spelers gaan het gevecht aan met een scala aan vijanden, van wezens en droids tot stormtroopers en elite Purge Troopers tot showdowns met AT-ST's en machtige bazen. Tijdens zijn zoektocht zal Cal zijn verbinding met de Force versterken en nieuwe vaardigheden aanleren die van cruciaal belang zijn in de strijd, maar ook voor het oversteken en openen van nieuwe paden op deze prachtige, maar gevaarlijke locaties.

   

 Onderwerp: Terminator: Resistance vanaf vandaag verkrijgbaar!
16:40 - De Amerikaanse comic-uitgever Dark Horse Comics en Engelse uitgever Reef Entertainment hebben de handen ineen geslagen voor een bundel van twee exclusieve digitale comics, TERMINATOR: RESISTANCE Zero Day Exploit Part 1 & Part 2! Deze digitale comics-bundel wordt geleverd bij fysieke lanceringsversies* van de TERMINATOR: RESISTANCE-videogame en gaat dieper in op de gebeurtenissen die zich voordoen in het verhaal van de game.

TERMINATOR: RESISTANCE Zero Day Exploit is geschreven door Arvid Nelson (Rex Mundi, Rage: After the Impact), met art van Andy MacDonald (The Terminator: 2029 to 1984,) en Pete Woods (Cryptocracy, Terminator Salvation: The Final Battle). De inkleuring is verzorgd door Dan Jackson (Stranger Things: Zombie Boys, Aliens), terwijl de lettertypes zijn ontworpen door Nate Piekos van Blambot (The Mask: I Pledge Allegiance to the Mask, The Umbrella Academy). De cover van TERMINATOR: RESISTANCE Zero Day Exploit Part 1 & Part 2 is getekend door Raymond Swanland (Alien vs. Predator, Predator).

TERMINATOR: RESISTANCE Zero Day Exploit Part 1 & Part 2 doen dienst als uitbreiding van de game en vertellen de verhalen van de hoofdrolspelers van de Resistance South Division - Commander Jessica Baron en Dr. Edwin Mack. TERMINATOR: RESISTANCE Zero Day Exploit Part 1 & Part 2 zal dieper ingaan op de voornaamste verhaallijnen en personages van de game, en vooruit verwijzen naar gebeurtenissen die zich in de game voltrekken.

Deel 1 focust op Commander Jessica Baron – de leider van de Resistance South Division. Ze is net zo koud en meedogenloos als de machines die ze koste wat kost wil verslaan, maar ook een inspirerende en effectieve leider.

In deel 2 ligt de focus op Dr. Edwin Mack, het voormalig hoofd wetenschap van de Resistance South Division. Na een fatale fout, die de vorige leider het leven heeft gekost, is hij verbannen en gedwongen om in zijn eentje te overleven. Maar ondanks zijn afnemende sociale vaardigheden is hij nog steeds hoogst intelligent en het meest bekwaam om de innerlijke werking van SKYNET-technologie te doorgronden.

   

 Onderwerp: Harvest Moon: Mad Dash vanaf vandaag in Europese winkels
17:26 - Rising Star Games, de ster in Japanse games, maakt bekend dat de fysieke versie van Harvest Moon: Mad Dash vandaag in Europese winkels ligt. Fans van Harvest Moon kunnen nu dus een ‘Mad Dash’ naar hun favoriete winkel maken om een exemplaar op te pikken van Harvest Moon: Mad Dash voor PlayStation 4 of Nintendo Switch.

Speel in je eentje of geniet samen met vrienden van de hectische actie! Ga oogsten, vissen, melken en meer om aan de bestellingen te voldoen en elk level te voltooien! Het begint misschien makkelijk, maar hoe verder je komt, via strand, boerderij en zelfs de onderwereld, hoe groter de uitdaging. Heb je ooit geprobeerd om gewassen te verbouwen terwijl er gloeiende lava op regent?! Deze en andere obstakels wachten jou en je vrienden… zal het je lukken alle levels te voltooien en de verwoeste vuurtoren te herstellen?