Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 623
  Nieuwsoverzicht van 18-11-2019
 Onderwerp: Overwatch-stemacteur Boris Hiestand te gast tijdens Heroes Dutch Comic Con
00:22 - Naast een indrukwekkende lijst aan getalenteerde filmsterren en comic artists, breidt de organisatie van Heroes Dutch Comic Con haar line-up uit met een stemacteur. Niemand minder dan de Nederlandse Boris Hiestand, de stemacteur achter het populaire Overwatch-personage Sigma, is aanwezig als special guest tijdens de wintereditie op 23 & 24 november in de Jaarbeurs Utrecht.

Boris zal op beide dagen zijn Overwatch collega Jonny Cruz vergezellen tijdens een Q&A op het Gaming Stage. Daarnaast nemen de twee voice actors het tegen elkaar op in een showmatch. Ieder krijgt 5 bezoekers in zijn team die samen met hen strijden om de overwinning. Dit vindt eveneens plaats op het Gaming stage in de Gaming Hall.

Bezoekers kunnen ook met Boris op de foto. Hiervoor hebben zij naast een entreeticket ook een Photobooth-ticket nodig.

   

 Onderwerp: Bungie Foundation haalt meer dan 1,6 miljoen dollar op voor kinderen in ziekenhuizen
01:23 - De Bungie Foundation kondigt met trots aan dat haar eerste Game2Give-liefdadigheidsevenement een groot succes was. Er werd maar liefst 1,6 miljoen dollar opgehaald ter ondersteuning van het Bungie Foundation iPads for Kids Program en het Children’s Miracle Network. Beide goede doelen zetten zich in ten behoeve van kinderen in ziekenhuizen in de Verenigde Staten en Canada. Destiny-fans hebben hun inzet en vrijgevigheid bewezen door middel van 40.000 individuele bijdragen en de steun van 5.500 streamers in 104 landen.

"Bij Bungie is het ons doel om werelden te creëren die vriendschap inspireren en we zijn dankbaar dat onze community dit zo sterk omarmt. We zien dit elke dag opnieuw gebeuren wanneer nieuwe levenslange vriendschappen ontstaan en Guardians elkaar zowel binnen als buiten de game ondersteunen, maar ook wanneer onze community samenkomt voor ongelooflijk mooie doelen zoals het ondersteunen van kinderen in ziekenhuizen”, verklaarde Christine Edwards, Senior Manager bij Bungie Foundation.

   

 Onderwerp: Geliefde Kingdom Hearts-serie komt in 2020 naar Xbox One-familie
02:29 - Tijdens het Microsoft X019-evenement in Londen hebben Square Enix Ltd., en Disney gisteren aangekondigd dat klassieke games in de best-selling KINGDOM HEARTS-serie in 2020 worden uitgebracht voor de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X.

Volgend op de lancering van KINGDOM HEARTS III eerder dit jaar, die goed was voor ruim 5 miljoen verscheepte exemplaren en digitale verkopen wereldwijd, kunnen spelers binnenkort beleven hoe het allemaal is begonnen met de volgende twee compilaties:

- KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX KINGDOM HEARTS FINAL MIX
KINGDOM HEARTS Re:Chain of Memories KINGDOM HEARTS 358/2 Days (in hd geremasterde filmpjes)
KINGDOM HEARTS II FINAL MIX
KINGDOM HEARTS Birth by Sleep FINAL MIX
KINGDOM HEARTS Re:coded (in hd geremasterde filmpjes)

- KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue
KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD
KINGDOM HEARTS 0.2: Birth by Sleep – A fragmentary passage – KINGDOM HEARTS X Back Cover (film)

Voor iedereen die de magie van KINGDOM HEARTS III nog niet heeft ervaren is nu een gratis demo beschikbaar met de magische werelden van Hercules en Toy Story. De demo is beschikbaar als gratis download voor de Xbox One-familie van apparaten en het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem. In de demo kunnen spelers het opnemen tegen de formidabele Rock Titan in de even fraaie als gevaarlijke wereld van Olympus uit Disney’s Hercules. Spelers kunnen ook samenwerken met de geliefde personages Buzz en Woody uit Toy Story om samen de Heartless te bestrijden en Galaxy Toys te verkennen.

Spelers die na het einde van de demo graag hun avontuur willen voortzetten, kunnen de opgeslagen gegevens tot het eind van de Hercules-sectie overzetten naar de volledige retailversie van KINGDOM HEARTS III. Daarnaast biedt de demo spelers toegang tot de “Memory Archive”-video’s, een verzameling van essentiële filmpjes die spelers op de hoogte brengen van het verhaal van KINGDOM HEARTS.

   

 Onderwerp: Survival- en King of the Hill creator en meer in GTA Online
08:58 - Deze week voegt GTA Online een reeks nieuwe community creation tools toe aan de bestaande Job- en Race creator tools, namelijk de nieuwe Survival Creator en King of the Hill Creator. Om dit te vieren betalen Survival- en King of The Hill modes de hele week lang dubbel uit.

Verdere bonussen en kortingen zijn beschikbaar voor Gunrunning-activiteiten, met 25% korting op Gunrunning Supplies, een 50% boost in Gunrunning Research Speed, plus Dubbele Beloningen bij Gunrunning Sell Missions en Mobile Operations Missions, allemaal geldig tot en met 20 November.

   
 Onderwerp: Red Dead Redemption 2 op low settings ziet er niet uit
09:13 - Heb je je ooit afgevraagd hoe Red Dead Redemption 2 er uit ziet op de PC op de laagste grafische settings? Dan vind je beneden in een video het antwoord. YouTuber LowSpecGamer heeft namelijk een video gemaakt en alle settings zo laag mogelijk gezet. Het resultaat is dat gezichten totaal geen structuur meer hebben en dat het spel eruit ziet als een jaren 90-game.


   
 Onderwerp: Nieuwe Mass Effect game in early production
09:17 - Het lijkt erop dat er een nieuwe Mass Effect-game in de maak is. Uit een melding van de Kotaku zou blijken dat een opvolger in productie is. De ontwikkeling bevindt zich echter nog in een zeer vroeg stadium. Bioware producer Mike Gamble zou aan het hoofd staan van de ontwikkeling. Bioware werkt momenteel ook aan een nieuwe Dragon Age game, welke ook nog niet officieel is aangekondigd. Details omtrent de nieuwe Mass Effect zijn er nog niet.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: Microsoft: Xbox Scarlett zal de PS5 minstens evenaren
09:40 - Xbox topman Phil Spencer heeft gezegd dat de Xbox Scarlett in geen enkel opzicht tekort zal doen ten opzichte van de PlayStation 5. Dit gaat over het de prestaties, maar ook om bijvoorbeeld de prijs. Via de PSU lezen we dat hij vertelt over zijn verwachtingen.

"Toen we het begin van deze generatie bekeken, waren we 100 Euro's duurder en hadden we een minder krachtige console. We zijn Project Scarlett begonnen met een leidend team met als doel om een succes op de markt te brengen. We zullen niet buitenspel gezet worden op het gebied van kracht of prijs."

   
 Onderwerp: Microsoft wil zich meer concentreren op RPG's
09:59 - Microsoft wil zich in de toekomst meer gaan concentreren op role playing game. Dat heeft Microsoft's Phil Spencer gezegd in een interview met de Xbox On.

"Voor ons hebben RPG's veel opgeleverd. Kijk bijvoorbeeld naar Mass Effect 1, of Jade Empire en Fable. Ik herinner me dat deze RPG's echt iets hebben opgeleverd. Natuurlijk, first person en third person shooters doen het ook erg goed, maar kijk naar The Outer Worlds of Wasteland. Ik denk dat RPG's een groter bereik hebben en we willen ons daar dan ook meer op gaan focussen."

   
 Onderwerp: Google breidt line-up uit van Stadia
10:14 - Google heeft bekend gemaakt dat het de line-up uitgebreid heeft voor de streaming-dienst Stadia. Op 19 november zullen de onderstaande games beschikbaar gesteld worden:

- Attack on Titan: Final Battle 2
- Farming Simulator 2019
- Final Fantasy XV
- Football Manager 2020
- Grid 2
- Metro Exodus
- NBA 2K20
- Rage 2
- Trials Rising
- Wolfenstein Youngblood