Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621
  Nieuwsoverzicht van 25-11-2019
 Onderwerp: GRIS lanceert op 26 november op de PS4
00:01 - Watercolor platformer GRIS komt naar de PlayStation 4 via de PlayStation Store en wel op 26 november aanstaande. Dat heeft uitgever Devolver Digital bekend gemaakt. Developer Nomada Studio is dus klaar met de game en de titel zal voor 30 Euro verkrijgbaar zijn. De PS4-versie van de game krijgt meer details en meer unieke ingame assets die 2 tot 4 keer mooier zijn qua resolutie. Het spel verscheen in 2018 al voor de PC en Switch.

   

 Onderwerp: Verkopen Pokémon Sword en Pokémon Shield overschrijden zes miljoen exemplaren na succesvol lanceringsweekend
00:05 - In het lanceringsweekend van Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn meer dan 6 miljoen exemplaren van deze games verkocht, waardoor ze de snelst verkopende Nintendo Switch-games aller tijden zijn. Ook in de Benelux zijn het de bestverkochte Nintendo Switch-games tot nu toe.

Sinds in 1996 Pokémon Red Version en Pokémon Green Version in Japan verschenen, zijn er wereldwijd meer dan 241 miljoen exemplaren* van de games in de core Pokémon RPG-serie verkocht.

In Pokémon Sword en Pokémon Shield gaan spelers op avontuur in de Galar-regio, waar ze vele verschillende Pokémon kunnen vangen, bestrijden en ruilen. Ook kunnen ze kennismaken met tal van memorabele personages en proberen het mysterie achter de legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta te ontrafelen. In de Wild Area, die zich uitstrekt tussen de verschillende steden en dorpen in de Galar-regio, kunnen spelers een open wildernis verkennen, vol Pokémon om te bestrijden en vangen. Door lokaal of online*** samen te werken met maximaal drie andere spelers in de nieuwe multiplayer co-op Max Raid Battles, kunnen spelers het opnemen tegen de gigantische en supersterke Pokémon die Dynamax Pokémon genoemd worden.

   
 Onderwerp: Libertadores-toernooi komt naar FIFA 20
00:41 - EA heeft aangekondigd dat men het Zuid-Amerikaase toernooi CONMEBOL Libertadores naar de game FIFA 20 zal gaan brengen in een update. Deze zal in maart 2020 uit gaan komen op de PC, Xbox One en PlayStation 4. Spelers kunnen met historische clubs aan de slag uit Uruguay, Peru, Paraguay, Ecuador en veel meer landen om te strijden in de Tournament mode van Libertadores. Je kunt spelen met clubs als River Plate, Boca Juniors en Flamengo. Die laatste won het afgelopen weekend de prestigieuze prijs.

   
 Onderwerp: Snapshot Games kondigt samenwerking aan met Koch Media voor fysieke distributie van Phoenix Point door Deep Silver
11:18 - Vandaag hebben Snapshot Games en Koch Media hun samenwerking bekendgemaakt voor de distributie van de komende futuristische, turn-based strategy-game Phoenix Point voor Windows, Xbox One en PlayStation 4.

De menselijke bevolking is bijna uitgeroeid. De overlevenden verzamelen zich op geďsoleerde locaties over de hele wereld.

Phoenix Point levert een nieuwe soort turn-based strategy. Plan operaties, onderzoek nieuwe technologieën, en smeed bondgenootschappen om de planeet te verenigen en je rivalen te vernietigen. Geef je eigen team vorm en loods het door conflictgebieden over de hele wereld, met dynamische doelstellingen en vernietigbare omgevingen. Procedureel gevormde maps, vertakkende verhaallijnen en vijanden die muteren om je tactieken te counteren garanderen volop variatie en verrassingen, waardoor geen twee playthroughs ooit hetzelfde zijn.

   

 Onderwerp: Episode-titels bekend van The Witcher-serie
12:32 - In een thread op Twitter heeft Netflix de 8 titels van de episodes van The Witcher bekend gemaakt. Het gaat om onderstaande lijst met titels. De serie zal volgende maand op 20 december officieel lanceren op de streamingdienst.

The End’s Beginning: “A monster slain, a butcher named.”
Four Marks: “We look at a sorceress’s earlier days.”
Betrayer Moon: “A picky eater, a family shamed.”
Of Banquets, Bastards and Burials: “The Law of Surprise is how one repays.”
Bottled Appetites: “A fateful meeting, a bard is maimed.”
Rare Species:The hunt for a dragon is underway.”
Before a Fall: “A return to before a kingdom is flamed.”
Much More: “The Witcher Family as you all like to say.”

   
 Onderwerp: Valve wil wel meer Half-Life games maken
12:40 - Half-Life: Alyx is een game die verschijnt voor VR-headsets, maar iedereen hoopt natuurlijk dat er meer gepland staat bij Valve wat betreft het Half-Life universum. Via de PS Lifestyle lezen we dat David Speyrer, Valve-medewerker, wel heil ziet in meer Half-Life games.

"Het is geen verrassing dat meer mensen bij Valve graag terug keren naar het Half-Life universum. Deze ervaring die we nu gaan brengen bewijst dat. Natuurlijk moeten we zien hoe mensen reageren op Half-Life: Alyx, maar we willen natuurlijk graag meer games maken voor de franchise."

   
 Onderwerp: Rebellion koopt The Bitmap Brothers over
15:39 - De ontwikkelstudio Rebellion uit de UK heeft een overname gedaan. Het heeft namelijk het bedrijf THe Bitmap Brothers uit hetzelfde land overgenomen voor een niet nader genoemd bedrag. Dat laat de MCV weten. De Bitmap Brothers stammen uit 1980 en bracht diverse games uit waaronder Xenon, Z: Steel Soldiers, Speedball en Chaos Engine. Wat men van plan is met de studio is nog niet bekend.