Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621
  Nieuwsoverzicht van 26-11-2019
 Onderwerp: PlayStation 5 zal wellicht Samsung SSD krijgen
07:01 - Sony's volgende console zal een SSD gaan krijgen maar wellicht is ook bekend wat voor SSD. Samsung heeft op een presentatie in Tokyo namelijk bekend gemaakt dat het gaat komen met een NVMe SSD, een non-volatile memory express schijf, welke in een aankomende console zal plaatsvinden. Hoewel Samsung niet bekend maakte wat voor console dit zal zijn, werd wel een foto laten zien met daarin een DualShock-controller. De SSD moet zorgen voor gereduceerde laadtijden en een korte opstarttijd. Een geoptimaliseerde NVMe-schijf zou nog sneller zijn dan een standaard SSD.


   
 Onderwerp: Video van het Gran Turismo Sport Laguna Seca-circuit
07:03 - Het circuit Laguna Seca wordt aan Gran Turismo Sport toegevoegd en wel op 28 november aanstaande. In een video kunnen we het circuit bewonderen.


   
 Onderwerp: Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 krijgen wellicht remake
07:08 - Industrie insider Sabi, die bekend is van de E3-lekken die vaak aardig kloppen, heeft gezegd dat er remakes aan zullen gaan komen van Tony Hawks Pro Skater 1 en 2. Dit zou een Activision-contactpersoon hebben gezegd. De demo's en prototypes zouden inmiddels al gebouwd zijn en intern getest worden. Via Twitter laat hij verder weten dat hij echter niet weet of dit slechts een test is, of dat de gehele games een remake zullen krijgen.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: Battleborn servers binnenkort down
07:11 - Battleborn was niet helemaal het succes waarop 2K Games hoopte. De online co-op shooter kan al niet meer aangeschaft worden en gaat binnenkort zelfs helemaal down. Vanaf februari 2020 zullen de premium currencies uit de game gehaald worden, ook wel bekend als Platinum en in januari 2021 gaat de game helemaal down. Daarmee bereid men de spelers alvast voor op een langzame dood van de game. Het spel kwam uit in 2016 en kreeg vrij middelmatige scores.

   
 Onderwerp: Mediamarkt biedt Xbox One S aan voor 125 Euro
07:16 - Als je graag een goedkope Xbox One S wilt aanschaffen, dan is dit je kans. De Mediamarkt biedt namelijk de console aan voor slechts 125 Euro. Daarnaast krijg je ook nog eens games bij de diverse bundels voor een iets hogere prijs. Beneden vind je een overzicht van de bundels die men momenteel aanbiedt op de website:

Xbox One S: € 125,00 (klik hier)
Xbox One S + Forza Horizon 4 + Lego DLC: € 195,00
Xbox One S 1TB + 2 controllers: € 195,00
Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4: € 195,00
Xbox One S 1TB + Battlefield 5: € 195,00
Xbox One S 1TB + Star Wars: € 195,00

   


 Onderwerp: VR geen prioriteit bij Project Scarlett
13:32 - Microsoft heeft gezegd in een interview met de Stevivor dat men geen prioriteit heeft om virtual reality te brengen naar de volgende Xbox, de Xbox Scarlett. Dat heeft Phil Spencer van Microsoft bekend gemaakt.

"Ik heb enkele problemen met virtual reality. Ik beschouw games als een soort van collectieve samenwerkingservaring. We reageren op verzoeken van klanten en niemand lijkt te vragen naar VR. De meeste mensen die zoeken naar een VR-ervaring willen deze toch op de PC ervaren. Het grootste deel van de mensen speelt het op dat platform."

   
 Onderwerp: The Ranch Out of Time nu beschikbaar in RuneScape
15:22 - Met de komst van The Ranch Out of Time is het vanaf vandaag mogelijk om dinosaurusboer te worden in RuneScape. Daarnaast zijn de Farming- en Herblore-skills verhoogd van level 99 naar 120, waardoor spelers nieuwe ingrediënten kunnen oogsten om krachtige potions en bommen te maken.

The Ranch Out of Time is een uitbreiding van de Farming-skill en bouwt voort op RuneScape's Player-Owned Farm content. Op Anachronia kunnen spelers nu toegang krijgen tot vijf nieuwe landbouw-paddocks waar spelers monsterlijke dinosaurussen kunnen opvoeden; van schattige knuffeldieren tot grote, woedende prehistorische beesten. The Ranch biedt alle functies van een Player-Owned Farm, maar nu heb je een boerderij vol wezens die jou maar al te graag op willen eten.

Ook is vandaag nog veel meer content voor de Farming- en Herblore-skills gelanceerd. Zo kun je nieuwe fruitbomen en bessenstruiken kweken, krachtige potions brouwen, bommen knutselen en is het vanaf nu mogelijk voor spelers om een boerengilde te creëren. Deze gilde beschikt over een machine die spelers kunnen gebruiken om hun landbouwterreinen te controleren en om landbouwverzoeken te voltooien die mooie beloningen opleveren.
David Osborne, hoofdontwerper, RuneScape, zei:

"The Ranch Out of time is de volgende evolutie van Anachronia en bouwt voort op het succes van onze zomerupdate, The Land out of Time. Spelers zijn nu in staat om een leger van brullende reptielen op te voeden. En dankzij de hoeveelheid content die we toevoegen, verhogen we de level cap van zowel de Farming- als Herblore-skills van 99 naar 120.”

"Terwijl spelers hun best doen om Farming-level 120 te bereiken, zullen ze op elk level nieuwe content vrijspelen: nieuwe paddestoelen, nieuw terrein voor cactussen en de ongrijpbare Money Tree. Ze kunnen al deze nieuwe ingrediënten gebruiken om krachtige drankjes te maken met korte (maar krachtige) voordelen voor een hele reeks attributen. De nieuwe Herblore-vaardigheden stellen spelers in staat om iets nog explosievers te bedenken: bommen! Kleverige bommen, gifbommen, kwetsbaarheidsbommen en meer - hoe hoger je Herblore-level, hoe efficiënter je wordt in het maken van bommen. Veel plezier op onze nogal woeste boerderij!".

   

 Onderwerp: Star Wars Jedi: Fallen Order verbreekt verkooprecords
16:04 - Vandaag hebben Electronic Arts Inc., Respawn Entertainment en Lucasfilm aangekondigd dat het veelgeprezen Star Wars Jedi: Fallen Order de snelst verkochte digitale release voor een Star Wars-spel ooit is in de eerste twee weken. Het spel is nu ook de best verkochte Star Wars-titel van EA op de pc in de initiële release-periode.

Star Wars Jedi: Fallen Order is een cruciaal succes en het hoogst gewaardeerde Star Wars-spel van deze console-generatie. Business Insider kondigt aan dat Star Wars Jedi: Fallen Order “het beste Star Wars-spel ooit” is, terwijl GameSpot het spel “een van de meest fascinerende speltoevoegingen aan de Star Wars-franchise in jaren” noemt. GQ merkt op dat het spel “de hype waarmaakt”, terwijl IGN in haar recensie zegt dat het “door de bank genomen een ongelooflijk spel” is, om het spel vervolgens 9 van de maximaal 10 punten te geven.

“Namens Respawn en EA willen we iedereen bedanken voor hun steun aan de studio en het team tijdens de ontwikkeling en release van Star Wars Jedi: Fallen Order. Het vertellen van een verhaal in het Star Wars-universum is een droom die uitkomt, en de ontvangst door de fans is ongelooflijk”, aldus Vince Zampella, Head of Respawn. “Met de release van het spel, het debuut van The Mandalorian en de binnenkort verwachte release van Star Wars: The Rise of Skywalker is dit een fantastische tijd om Star Wars-fan te zijn!”

"Star Wars Jedi: Fallen Order demonstreert het ongelooflijke potentieel voor originele verhaalvertelling in Star Wars-games”, aldus Sean Shoptaw, SVP, Games en Interactive Experiences, Disney Parks, Experiences and Products. "De nauwe samenwerking tussen Respawn en Lucasfilm is een perfect voorbeeld van de manier waarop we fans een spelervaring kunnen bieden die authentiek is voor de verhalen en werelden waar ze van houden, en die tegelijkertijd ook ongelooflijk leuk en innovatief is. Met de fantastische ontvangst en release tot nu toe heeft Star Wars Jedi: Fallen Order bewezen het spel te zijn dat je deze feestdagen moet spelen.”

In Star Wars Jedi: Fallen Order kruipen spelers in de huid van Cal Kestis, een voormalige Padawan die zich verschuilt in het zicht van de vijand, nadat de Jedi allesbehalve zijn weggevaagd als Order 66 door de keizer is uitgevoerd. Als hij wordt gedwongen om te vluchten, ontmoet Cal al snel zijn metgezellen Cere Junda, een voormalige Jedi-ridder die wordt gespeeld door Debra Wilson, en Greez, de flamboyante Latero-piloot die is ingesproken door Daniel Roebuck, en die het schip van de bemanning bestuurt: de Stinger Mantis. BD-1, de trouwe droid van Cal die zowel charmant als nuttig is, helpt spelers bij de navigatie en verkenning op diverse planeten, waaronder de Wookiee-thuiswereld Kashyyyk en de nog nooit eerder vertoonde planeet Zeffo. Cal en zijn reisgezellen proberen het Keizerrijk en hun nieuwe vijand Second Sister van de Inquisitie één stap voor te blijven terwijl ze een mysterie ontrafelen van een oude buitenaardse beschaving die de Jedi-orde kan herbouwen.

Star Wars Jedi: Fallen Order is nu zowel digitaal als in de winkel verkrijgbaar op de Xbox One, PlayStation 4 en pc via Origin, Steam en de Epic Games Store. Origin Access Premier-abonnees krijgen volledige toegang tot Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition op de pc zolang ze zijn geabonneerd.