Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 623
  Nieuwsoverzicht van 27-11-2019
 Onderwerp: Famitsu becijfert Need for Speed en meer
06:47 - Het Japanse Famitsu heeft weer diverse games beoordeeld deze week. Het gaat onder andere om de nieuwe Need for Speed game:

Defenders of Ekron: Definitive Edition (Switch) – 7/7/7/8 [29/40]
Gigantic Army (Switch) – 7/6/7/7 [27/40]
Juicy Realm (Switch) – 8/8/8/8 [32/40]
Motto! New Puzz Osomatsu-san: Shinpin Sotsugyou Keikaku (PS4, Switch) – 7/8/7/7 [29/40]
Need for Speed: Heat (PS4, Xbox One) – 8/8/8/8 [32/40]
PictoQuest (Switch) – 7/7/7/7 [28/40]
Onechanbara Origin (PS4) – 8/8/8/8 [32/40]
Pretty Princess: Magical Coordinate (Switch) – 7/7/7/8 [29/40]
Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands (Switch) – 7/6/6/6 [25/40]
Wizards of Brandel (PS4, Xbox One, PS Vita) – 7/7/7/6 [27/40]

   
 Onderwerp: Facebook neemt Beat Saber-developer over
06:49 - Facebook heeft weer een nieuwe overname gedaan, ditmaal van een game studio. Het concern heeft namelijk Beat Saber developer Beat Games gekocht. Beat Games zal de Oculus Studios gaan joinen en zal verder operereren als een onafhankelijke studio en de game Beat Saber blijven ondersteunen. Facebook wil waarschijnlijk het game portfolio uitbreiden voor Oculus Rift.

   
 Onderwerp: Two Point Hospital voor de console krijgt uitstel
06:53 - Aangekondigd werd dat de game Two Point Hospital naar de Xbox One, PlayStation 4 en Switch zou gaan komen. De release stond nog altijd gepland voor 2019 maar dit lijkt nu te zijn veranderd naar 2020. In de Microsoft Store zien we nu namelijk een releasedatum van 25 februari 2020. Daarmee lijken ook de PS4- en Switch-versie uitgesteld te gaan worden. Two Point Hospital is een game waarin je een ziekenhuis draaiend moet zien te houden. De patiënten die voorbij komen hebben de meest rare ziektes en moeten uiteraard weer beter gemaakt worden.

   
 Onderwerp: The Elder Scrolls: Blades uitgesteld voor de Switch
07:00 - Bethesda Softworks heeft slecht nieuws voor de liefhebbers van The Elder Scrolls. De game The Elder Scrolls: Blades is namelijk uitgesteld naar begin 2020. Bethesda laat in een blog post weten dat men het spijtig vindt dat het spel uitgesteld wordt, maar dat men er alles aan doet om de game begin 2020 uit te brengen. De extra tijd wordt uitgebreid om de gameplay verder te polishen. De titel is wel al beschikbaar voor iOS en Android.

   
 Onderwerp: Legendary bounties unlocked en meer kleren in Red Dead Online
11:13 - De Wheeler, Rawson & Co. Catalogue heeft tijdelijk nieuwe kleding items in de aanbieding, namelijk de Covington Hat en extra kleurtinten van de Patterned Bandana. Als je de items die de laatste tijd zijn uitgebracht hebt gemist, wees dan niet getreurd; een breed aanbod van de kleding van de afgelopen tien weken zijn weer beschikbaar gemaakt voor een korte periode.
Spelers die hun survival instincten willen testen hoeven niet verder te zoeken dan Gun Rush in deze week Featured Aim Series, waarin spelers tegenover elkaar worden gezet in een free-for-all race voor wapens en munitie in een alsmaar kleiner wordend game-gebied. De laatst overlevende wint.

Verzamelaars kunnen de Foundation Collection vergaren door het verzamelen van de Feldspar Arrowhead, Endicott Diamond Earring en Emmeline Coral Earring en deze terug te brengen naar Madam Nazar voor een rijkelijke beloning.

Naast de Bounty Bonus krijgen Bounty Hunters nu 25% korting op de retail prijs van de Bounty Wagon deze week. Verzamelaars kunnen gebruik maken van een voordeel van 25% korting op alle items die verkocht worden door Madam Nazar. Daarnaast onvang je op alles wat verkocht wordt bij de Fence ook 25% korting.

PlayStation Plus-members die Red Dead Online spelen voor 25 november krijgen de Page of Pentacles, Knight of Pentacles, Queen of Pentacles en King of Pentacles Tarrot Cards, gratis.

Read Dead Online-spelers die hun Social Club-account gelinkt hebben met Twitch Prime kunnen de Bounty Hunter License gratis claimen, en krijgen 10% extra korting bovenop de kortingen die hierboven genoemd zijn.

   
 Onderwerp: Tomb Raider en Farming Simulator 19 gratis voor Pro met Stadia
12:54 - In december krijgen Google Stadia-abonnees met een pro-abonnement 2 leuke games gratis. Het gaat om Tomb Raider: Definitive Edition en Farming Simulator 19. Volgend jaar komt er een gratis abonnement voor Stadia beschikbaar maar voor nu is er een subscription nodig van 10 Euro. Toegang tot de games komt te vervallen wanneer je het Pro-abonnement opzegt.

   
 Onderwerp: Alien: Isolation krijgt veel minuten aan gameplay-beelden
16:03 - Alien: Isolation heeft een nieuwe video gekregen. Het spel verschijnt binnenkort voor de Nintendo Switch en wel op 5 december aanstaande.