Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 0   Stemmen: 16
  Nieuwsoverzicht van 28-11-2019
 Onderwerp: Gratis PS Plus games voor december bekend
07:06 - Sony heeft aangekondigd welke games er volgende maand gratis zullen zijn voor PlayStation Plus-members. Het gaat om de onderstaande titels, waaronder dus onder andere Titanfall 2.

- Monster Energy Supercross: The Official Videogame (Milestone srl)
- Titanfall 2 (Electronic Arts)

   
 Onderwerp: Xbox Live Gold gratis games voor december bekend
07:09 - Microsoft heeft aangekondigd dat Xbox Live Gold members binnenkort de onderstaande titels gratis kunnen binnenhalen. Het gaat om zowel Xbox One als Xbox 360 games:

Xbox One

Heel december – Insane Robots (normaal $19.99)
Van 16 december tot 15 januari – Jurassic World Evolution (normaal $49.99)

Xbox 360

Van 1 tot 15 december – Toy Story 3 (normaal $9.99) (speelbaar op Xbox One)
Van 16 tot 31 december – Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD (normaal $14.99) (speelbaar op Xbox One)

   
 Onderwerp: Darksiders Genesis introduceert Strife
07:11 - Uitgever THQ Nordic en developer Airship Syndicate hebben een nieuwe trailer uitgebracht van Darksiders Genesis waarin Strife wordt geďntroduceerd. Het spel komt voor de PC en Google Stadia uit op 5 december en komt 14 februari 2020 naar de Xbox One, PlayStation 4 en Switch.


   

 Onderwerp: Meer Pokemon gesignaleerd in Pokemon Sword en Pokemon Shield
08:39 - The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag informatie bekendgemaakt over de onlangs ontdekte Gigantamax Snorlax, de evoluties van Grookey, Scorbunny en Sobble en de Legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta in de videogames Pokémon Sword en Pokémon Shield, die nu exclusief verkrijgbaar zijn voor het Nintendo Switch-systeem.

The Pokémon Company International heeft ook Sword & Shield gepresenteerd. Dit is de eerste nieuwe uitbreiding in de Sword & Shield- serie van de Pokémon Trading Card Game. Deze serie is gebaseerd is op de nieuwste videogames. Sword & Shield biedt een nieuw type kaart en spelmechanisme dat Pokémon VMAX heet. Dit zijn prachtig geďllustreerde kaarten van Dynamax of Gigantamax Pokémon zoals Gigantamax Snorlax. Trainers kunnen Pokémon VMAX verzamelen, ruilen en ermee spelen wanneer de set wereldwijd op 7 februari 2020 gelanceerd wordt.

POKÉMON SWORD EN POKÉMON SHIELD

Gigantamax Snorlax
Type: Normal
Height: 35 m+
Weight: ???
Ability: Immunity/Thick Fat

Dankzij de kracht van Gigantamax zijn de beszaden en steentjes die in zijn buik verstrikt zijn geraakt, explosief gegroeid. Nu er een boom op zijn buik groeit, heeft Gigantamax Snorlax de grootsheid van een hoge berg. Hoewel hij zich bijna nooit beweegt, is Gigantamax Snorlax naar verluidt een van de sterkste Dynamax Pokémon die ontdekt zijn. Wanneer het tot een gevecht komt, tilt hij zijn bovenlichaam slechts ietsiepietsie op en valt hij aan door met zijn armen en benen te zwaaien. Hierdoor deelt hij echt enorme klappen uit. Wanneer Snorlax Gigantamax-t, veranderen zijn aanvallen van het type Normal in G-Max Replenish. G-Max Replenish berokkent doelwitten niet alleen schade, maar kan ook alle bessen herstellen die bondgenoten van Gigantamax Snorlax tijdens het gevecht gegeten hebben.

Gigantamax Snorlax verschijnt vaker in Max Raid-gevechten van woensdag 4 december tot begin januari. Trainers kunnen op zoek gaan naar de Pokémon-schuilplaatsen in het Wilde Land om tegen deze gigantische vorm van Snorlax te vechten. Voor deelname aan Max Raid-gevechten is verbinding met het internet vereist. Wanneer Trainers hun Nintendo Switch-systeem verbinden met het internet, kunnen ze automatisch de meest recente Pokémon uit het Wilde Land tegenkomen. Spelers kunnen hetzelfde ook handmatig voor elkaar krijgen door in hun spel het menu X te openen en eerst Verrassingscadeau en daarna Krijg het nieuws van het Wilde Land te selecteren.

De evolutie van de eerste partner-Pokémon

Thwackey
Category: Beat Pokémon
Type: Grass
Height: 0,7 m
Weight: 14 kg
Ability: Overgrow

Door de evolutie van Grookey is ook zijn stok veranderd. De stok is nu in tweeën gesplitst. Hij gebruikt hem om zijn ritme te bewaren. Om sneller en langer dan ieder ander te kunnen drummen, oefent hij vol overgave met deze stokken. Soms is Thwackey zo gefocust op zijn oefeningen dat hij zelfs de opdrachten van zijn Trainer niet hoort. Om zijn ritmegevoel verder te ontwikkelen, houdt Thwackey in zijn dagelijks leven de beat erin. Tijdens het lopen wiegt hij op de maat en drumt hij met zijn stokken. Sommige Thwackey bewaren volgens ooggetuigen zelfs tijdens het eten hun ritme.

Rillaboom
Category: Drummer Pokémon
Type: Grass
Height: 2,1 m
Weight: 90 kg
Ability: Overgrow

Wanneer Thwackey evolueert, veranderen de twee stokken in twee stokken én een stronkdrum. Tijdens gevechten wekt Rillaboom met zijn drummen krachtige geluidsgolven op en gooit hij tegenstanders in het rond met de wortels van zijn stronk. De vaardigheden die hij aangescherpt heeft toen hij een Thwackey was, worden nu volledig benut. Rillaboom heeft een zacht karakter en begeeft zich niet in onbeduidende gevechten. Hij is echter uiterst gevoelig voor acties die de harmonie om hem heen kunnen verstoren. Hij houdt deze dan ook nauwgezet in de gaten. Rillaboom heeft bovendien een sterk gevoel van solidariteit met anderen en zal meedogenloos optreden wanneer een bondgenoot in problemen verkeert.

Raboot
Category: Rabbit Pokémon
Type: Fire
Height: 0,6 m
Weight: 9 kg
Ability: Blaze

De vacht die het lichaam van Raboot bedekt, is veranderd en daardoor nog beter bestand tegen de kou. Deze dikke vacht is ook geschikt voor het beheersen van de vuurenergie van de Pokémon, zodat hij zijn volledige kracht sneller kan ontladen. De temperatuur op zijn voorhoofd en zijn voetzolen is na zijn evolutie gestegen. Raboot gebruikt deze lichaamsdelen om vlammende kopstoten en trappen uit te delen. Vanwege de voorkeur voor zijn krachtige benen die hij via evolutie heeft gekregen, stopt Raboot beide handen weg in de dikke vacht rond zijn middel wanneer hij in actie komt. Om zijn trappen beter te kunnen trainen, probeert Raboot zijn handen helemaal niet te gebruiken. Dit blijkt ook het verlies van lichaamswarmte tegen te gaan. Het is niet ongebruikelijk voor Raboot om hoog te springen en bessen van hoge bomen af te trappen en hiermee op zijn voeten te jongleren terwijl hij ze opeet.

Cinderace
Category: Striker Pokémon
Type: Fire
Height: 1,4 m
Weight: 33 kg
Ability: Blaze

Cinderace heeft uitstekende fysieke vaardigheden. En sommige van deze vaardigheden behoren tot de beste van alle Pokémon wanneer het aankomt op explosieve kracht, springvermogen en trapkracht. Hij heeft een sterke core en een geweldig evenwichtsvermogen, waardoor hij vanuit elke stand krachtige trappen uit kan delen. Cinderace valt aan met een voetbal van vuur, die hij creëert door zijn vuurenergie in een kleine steen te gieten. Hij speelt met zijn tegenstanders via zijn kunstige voetenwerk. Hierbij schopt hij zijn bal in het rond als hij de ene na de andere schijnbeweging maakt om tegenstanders uit hun evenwicht te brengen, of hij geeft de bal zo'n effect mee dat een aanval haast niet te ontwijken is.

Drizzile
Category: Water Lizard Pokémon
Type: Water
Height: 0,7 m
Weight: 11,5 kg
Ability: Torrent

Drizzile gebruikt zijn lange, behendige en met slijm bedekte tong zowel in gevechten als tijden het eten. Hij houdt zijn tong doorgaans in zijn mond. Indien nodig kan Drizzile zijn tong echter vliegensvlug uitsteken om uit te halen naar een prooi. Alleen op deze momenten vertoont deze doorgaans slome Pokémon een verbijsterend concentratievermogen. Drizzile is een zeer voorzichtige Pokémon. Hij zet talrijke vallen in het gebied rondom de boomholtes of rotsen waar hij leeft. Hij is uitmuntend in aanvallen van het type Water. Hij past tevens hit-and-runtactieken toe in het landschap om hem heen en bedenkt strategieën om zijn vermogen om onzichtbaar te worden wanneer hij nat is, ten volle te benutten.

Inteleon
Category: Secret Agent Pokémon
Type: Water
Height: 1,9 m
Weight: 45 kg
Ability: Torrent

Het flinterdunne lichaam van Inteleon herbergt uiteenlopende verrassende en handige foefjes. Zo kunnen zijn vingertoppen met een snelheid van mach 3 water afvuren dat in zijn lichaam is samengeperst, en hiermee tegenstanders treffen waar ze het zwakst zijn. Inteleon heeft daarnaast speciale lenzen in zijn ogen en een scherp mes dat in zijn staart verstopt zit. Met deze verborgen foefjes kan hij zich aan elke situatie aanpassen. Inteleon bezit een geweldig stel hersens en denkt diep, rustig en weloverwogen over dingen na. Hij staat bovendien bekend om zijn hoffelijkheid. Tijdens gevechten analyseert hij de zwaktes en gewoontes van zijn tegenstanders om zo de meest geschikte strategie te bedenken. Hij blijkt bovendien volstrekt loyaal te zijn aan Trainers die dat volgens hem waard zijn.

Nieuwe gegevens over de Legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta

Zacian
Category: Warrior Pokémon
Type: Fairy/Steel
Height: 2,8 m
Weight: 355 kg
Ability: Intrepid Sword

Zacian valt zijn vijanden aan met zijn zwaard in zijn mond. De snede van het zwaard is vlijmscherp en kan zelfs door de dikke schubben van Pokémon van het type Dragon snijden alsof ze van papier zijn. Dit zwaard herbergt tevens vele herinneringen, want Zacian heeft het als geschenk gekregen van de koning der mensen met wie hij ooit samen vocht. Zacian zoeft over het strijdtoneel om zijn vijanden met de snelheid van een windvlaag te treffen. Zijn gracieuze bewegingen zijn prachtig om te zien en worden wel vergeleken met een dans. De splijtende aanvallen van Zacian hebben zo'n snelheid dat ze met het blote oog niet te zien zijn. Tegenstanders die door zijn kling getroffen worden, gaan neer voordat ze zelfs maar de pijn ervan voelen. Met deze fysieke aanval van het type Steel – Behemoth Blade – neemt het zwaard in de mond van Zacian gigantische afmetingen aan. Het dient om een doelwit te vellen. Hij is bijzonder krachtig tegen Dynamax Pokémon. Hij snijdt dwars door het lichaam van een Dynamax Pokémon heen en berokkent zo enorme schade. De vernietigende kracht van deze aanval is naar verluidt zo groot dat hij de oceaan in tweeën kan splitsen.

Zamazenta
Category: Warrior Pokémon
Type: Fighting/Steel
Height: 2,9 m
Weight: 785 kg
Ability: Dauntless Shield

Zamazenta weert aanvallen van vijanden af met het gouden schild dat hem aan de voorzijde bedekt. Het schild is zo stevig dat zelfs de scherpe klauwen van Pokémon van het type Dragon er niet het geringste krasje op achter kunnen laten. Dit schild is een aandenken met een grote betekenis, want het is aan Zamazenta gegeven door de koning der mensen met wie hij ooit samen vocht. Geen enkel slagveld – hoe angstaanjagend ook – kan de vastberadenheid van Zamazenta aan het wankelen brengen. Hij bestormt de vijandelijke linies met zijn hoofd vooruit om zijn tegenstanders neer te halen. Zijn schildachtige bepantsering vormt een ondoordringbare bescherming, maar is tevens een krachtig aanvalswapen. Wanneer Zamazenta met volle kracht tegen zijn tegenstanders aan beukt, is de vernietigende kracht naar verluidt zo groot dat er scheuren in de bodem ontstaan en dat de optredende schokgolf honderden vijanden kan vellen. Met deze fysieke aanval van het type Steel – Behemoth Bash – neemt de gevleugelde bepantsering aan de voorzijde van Zamazenta gigantische afmetingen aan. Het dient om een doelwit neer te beuken. Hij is bijzonder krachtig tegen Dynamax Pokémon. Hij snijdt dwars door het lichaam van een Dynamax Pokémon heen en berokkent zo enorme schade. De vernietigende kracht van deze aanval is naar verluidt zo groot dat hij dwars door hoge bergen kan boren.


   
 Onderwerp: The Stanley Parable: Ultra Deluxe uitgesteld naar 2020
08:58 - De aankomende uitbreiding van The Stanley Parable komt niet meer in dit jaar uit. The Stanley Parable: Ultra Deluxe zal nu in 2020 uit gaan komen. Dat hebben developer Galactic Cafe en Crows Crows Crows bekend gemaakt. De titel zal voor de PC en console verschijnen. Veel mensen vroegen naar meer eindes en meer content voor de standaard game. Dit gaat er nu dus komen.

   

 Onderwerp: Spectaculaire finale FIA Gran Turismo Championship 2019 in Monaco
12:35 - De door PlayStation georganiseerde FIA Gran Turismo Championship 2019 kwam afgelopen weekend tot een hoogtepunt in Monaco. Niet alleen namen de beste Gran Turismo coureurs ter wereld het tegen elkaar op en onthulde Lamborghini de Lambo V12 Vision Gran Turismo, er was ook een bekendmaking van PlayStation en Lewis Hamilton. Gran Turismo spelers kunnen het namelijk vanaf 28 november tegen Lewis Hamilton opnemen in de nieuwe ‘Lewis Hamilton Time Trial Challenge'.
In de Manufacturers Series domineerde team Toyota met de bekende GT-piloten Tomoaki Yamanaka (JAP), Rayan Derrouiche (FR) en de grote kanshebber Igor Fraga (BRA). Het Mercedes team kwam flink opzetten, maar team Toyota wist een voorsprong bij elkaar te rijden van 12 seconden die voldoende was om de overwinning te behalen en Gran Turismo geschiedenis te schrijven.
De Duitser Mikail Hizal (TRL_LIGHTNING) haalde de Nations Cup finale na een heel weekend slim en strategisch racen en kon het hoofd koel houden in de finale om het af te maken. Hij werd op het podium vergezeld door Cody Nikola Latkovski (PSN: Nik_Makozi) uit Australië en Takuma Miyazono (PSN: Kerokkuma_ej20) uit Japan die respectievelijk 2de en 3de werden.

Neem het op tegen Lewis Hamilton

Het zou Gran Turismo in Monaco niet zijn, als er niet nog meer fraais te bewonderen viel. Nadat de über ontwikkelaar Kazunori Yamauchi de lof zong van de 2019 Series, beklom Lewis Hamilton het podium om de winnaars in het zonnetje te zetten. Hij kondigde samen met Kazunori ook de Lewis Hamilton Time Trail Mode DLC aan.

De ‘Lewis Hamilton Time Trial Challenge' is een betaalde single-player uitbreiding in Gran Turismo waarin spelers kunnen proberen de tijden van de wereldkampioen op verschillende circuits te verbeteren. ‘De Lewis Hamilton Time Trial Challenge’ is vanaf 28 november verkrijgbaar in de PlayStation Store.

Hamilton heeft onder andere in een Mercedes-AMG GT3 en een Sauber Mercedes C9 tijden neergezet op 10 verschillende circuits. Om spelers op weg te helpen zijn er tijdens het rijden instructies van Hamilton te horen en heeft hij verschillende video’s met tips opgenomen. Spelers kunnen via Hamilton’s ‘ghost’ rondes terugkijken en zijn rondetijden zien.

Volgend jaar

Volgend jaar zal er een nieuwe editie van de FIA Gran Turismo Championship plaatsvinden, meer details worden binnenkort bekendgemaakt.

   

 Onderwerp: Red Dead Redemption 2 komt 5 december naar Steam
12:54 - Red Dead Redemption 2 is inmiddels online en het spel zal binnenkort naast de Epic Store en Rockstar Game Launcher ook verschijnen in Steam. Dat heeft Rockstar Games bekend gemaakt. Op 5 december zal het spel via Valve's distributieplatform verkrijgbaar zijn. Eerder maakte Rockstar al bekend dat men de game via Steam zou uitbrengen, maar een datum was nog altijd niet bekend, tot nu dus.   
 Onderwerp: Neem een kijkje achter de schermen van AO Tennis 2
14:42 - BIGBEN en Big Ant Studios onthullen met plezier een nieuwe video van AO Tennis 2, de tweede game in de officiële Australia Open-serie. In deze developer diary, verwelkomt het gepassioneerde Big Ant-team ons op hun kantoor in Melbourne voor een kijkje achter de schermen en een blik op de vernieuwingen in de game, die op 9 januari verschijnt voor consoles en pc.De volledige Australian Open-ervaring
Voor AO Tennis 2 hebben de ontwikkelaars nauw samengewerkt met een team van Tennis Australia voor een uitgebreide en meeslepende simulatie van het eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar. Tennisfans krijgen toegang tot een geheel accurate replica van hetMelbourne Park-sportcomplex en zijn drie hoofdvelden, waar duizenden toeschouwers elk jaar kunnen genieten van sensationele tennissers en wedstrijden.
Nauwkeurig nagebootste, officiële content
Van de Melbourne-speelvelden tot de kostuums en gedragingen van tennissers, de ontwikkelaars hebben alles op alles gezet om de échte sfeer en intensiteit te reproduceren van de competitie, die wordt gehouden tijdens de piek van de Australische zomer, en waarbij de temperatuur dus hoog kan oplopen. AO Tennis 2 plaats spelers in de schoenen van de legendarischeRafael Nadal, Australië’s eigen #1 van de wereld, Ash Barty, en vele andere sterren om spelers het gewicht van deze powerhouse match-ups te laten voelen.

Gloednieuwe Career-mode

Om spelers helemaal onder te dompelen in de wereld van professioneel tennis, moeten ze zich niet alleen op het veld maar ook in de perskamer bewijzen. Als deel van de nieuwe Career-mode in AO Tennis 2, moeten spelers namelijk hun reputatie voor media en publiek managen. Net als in het echt, is de spanning zowel op als buiten het veld voelbaar!

Of je nu online of lokaal speelt, AO Tennis 2 biedt vele uren vermaak, uitdaging en competitie. Tennisfans kunnen AO Tennis 2 ook spelen op de Nintendo Switch, met een versie die net zo diepgaand en uitgebreid is als de versie voor pc, Xbox One en PlayStation 4.