Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 623
  Nieuwsoverzicht van 29-11-2019
 Onderwerp: Eerste raid vanaf nu gratis beschikbaar in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
08:16 - Project Titan, de eerste raid ooit in de Ghost Recon-franchise, is vandaag vanaf 21:00 uur gratis beschikbaar in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint op Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC.

Project Titan introduceert een raid voor vier spelers, waar de meest ervaren spelers tot het uiterste gedreven worden. Ze nemen het op tegen de meeste geavanceerde drones van Skell Technology, de Titans, in de zwaarste end-gameuitdaging van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint tot nu toe. Project Titan vindt plaats op Golem Island, een compleet nieuwe locatie aan de kust van Auroa bestaande uit unieke omgevingen vol met zwavel, as en een actieve vulkaan. De Red Wolves hebben het eiland overgenomen en de AI laten werken aan nieuwe, dodelijke droneprototypes. De Ghosts moeten informatie verzamelen over deze levensgevaarlijke drones en al hun vaardigheden inzetten om ze uit te schakelen.

Om de raid succesvol te voltooien, verslaan spelers vier bazen genaamd Baal, Quantum Computer, Gargoyle en Cerberus. Alle bazen hebben unieke ontwerpen en mechanics waardoor tactische coördinatie en communicatie essentieel zijn om te overwinnen. Spelers hebben dan ook een volledige groep van vier spelers met een Gear Level van 150 of hoger nodig om toegang te krijgen tot Project Titan. De raid begint met een ‘Normal’ moeilijkheidsgraad en beloont spelers met de beste loot en outfits in de game. De raid wordt wekelijks opnieuw ingesteld om spelers te voorzien van een nieuwe uitdaging door middel van nieuwe opdrachten, vijandelijke opstellingen en beloningen. Ook worden de moeilijkheidsgraden ‘Easy’ en ‘Heroic’ begin 2020 geïntroduceerd, om de raid aantrekkelijk te maken voor alle typen spelers.

Project Titan is de eerste grote contentupdate sinds de lancering van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint en volgt na een serie van kleinere gratis updates die ingrijpende verbeteringen naar de game brachten.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC (en binnenkort ook voor Stadia), onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

   

 Onderwerp: Codemasters neemt Project Cars-developer over
08:19 - Codemasters heeft bekend gemaakt dat het een grote overname heeft gedaan. Men heeft namelijk Project Cars-developer Slightly Mad Studios overgenomen. De studio neemt daarmee dus ook de franchise over. Op dit moment herbergt Codemasters zo'n 700 mensen. Of men iedereen van Slightly Mad Studios zal overnemen is niet duidelijk. Samen met de studio wil Codemasters nog vettere racegames gaan ontwikkelen. Hoe het nu zit met de Mad Box console die Slightly Mad Studios had gepland is de vraag.

   
 Onderwerp: Capcom komt met onaangekondigde game op de Jump Festa
08:22 - Capcom zal ten minste een speelbare, nog onaangekondigde game tentoonstellen op het aankomende Jump Festa 2020-evenement in Japan. Het event vindt plaats op 21 en 22 december in de Makuhari Messe in China. De booth zal 4 speelbare titels beschikbaar stellen. Onder andere ook Mega Man Zero/ZX Legacy Collection en Monster Hunter World: Iceborne zullen speelbaar zijn op de booth.

   
 Onderwerp: Video van Dragon Ball Z: Kakarot
15:30 - Bandai Namco heeft een video uitgebracht van de game Dragon Ball Z: Kakarot. Het spel komt op 17 januari 2020 uit voor de Xbox One en PlayStation 4.