Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621
  Nieuwsoverzicht van 02-12-2019
 Onderwerp: Gematigde positiviteit van EDGE
00:21 - Het Britse EDGE is weer niet in een goed humeur geweest de laatste tijd. Games als Star Wars, Pokemon en Call of Duty scoren namelijk gematigd positief. De gehele lijst is als volgt:

Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4/Xbox One, EA): 7
Pokemon Schwert & Schild (Switch, Nintendo): 7
Call of Duty: Modern Warfare (PS4/Xbox One, Activision): 6
Monomals (iOS, Picomy): 8
Manifold Garden (iOS; William Chyr Studio LLC): 8
Concrete Genie (PS4, Sony): 6
Lonely Mountains: Downhill (PS4/Xbox One, Image & Form): 7
Mosaic (iOS, Raw Fury): 3

   
 Onderwerp: Foto van devkit PlayStation 5 duikt op
00:26 - Er is weer een foto gevonden van de PlayStation 5 devkit. Het gaat om een ontwikkelaarsconsole inclusief controller. Het zou gaan om een daadwerkelijke foto van de console, al zal het design van de retail-versie ongetwijfeld anders zijn. Het aparte design van deze devkit is zo gebouwd om de mogelijkheid te bieden om de units op elkaar te stapelen.


   
 Onderwerp: Renegade-achtige game van ex-Westwood medewerkers in de maak
00:32 - Petroglyph, een team bestaande uit ex-Command & Conquer developers van Westwood, heeft een nieuwe game aangekondigd welke gebaseerd is op Command & Conquer: Renegade. Het spel genaamd Earthbreakers is een first person shooter maar ook een real time strategy game. In een teaser zien we een harvester die grondstoffen delft. In een video kunnen we meer zien van het spel. De titel staat gepland voor volgend jaar en zal 12 verschillende classes meebrengen en kan met 64 spelers per match gespeeld worden in een multiplayer. De graphics zijn overigens apart te noemen en cel-shaded, iets wat we niet gewend zijn binnen dit genre.


   


 Onderwerp: Microsoft: Nieuwe Xbox krijgt elke 3-4 maanden nieuwe first party game
00:38 - Microsoft heeft gezegd dat de nieuwe Xbox Scarlett ongeveer elke 3 á 4 maanden een nieuwe game zal krijgen. In een interview met de Gamesradar laat Matt Booty weten dat Microsoft plannen heeft om zelf wat meer games uit te gaan brengen. "We voelen ons erg goed nu we naar 2020 gaan. We hebben het doel om elke 3 á 4 maanden een first party game uit te brengen. We moeten nog wat werk verzetten om dit doel te bereiken. We hebben nu 15 game-makers in handen, waaronder 343 Industries, PlayGround Games en Rare."

   
 Onderwerp: Super Mario Maker 2-update voegt Link uit The Legend of Zelda toe als speelbaar personage
10:03 - Super Mario Maker 2 krijgt een legendarische update. Op 5 december verschijnt namelijk een gratis update voor Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch die Link uit The Legend of Zelda-serie toevoegt als speelbaar personage, samen met nieuwe bouw-onderdelen en een nieuwe spelstand.

Na het downloaden van de Ver. 2.0.0 update, komt het Master Sword-voorwerp exclusief beschikbaar in de 8-bit Super Mario Bros.-stijl. Wanneer dit voorwerp is opgepakt, transformeert Mario in Link en krijgt hij een set nieuwe acties. Hij kan dan onder andere aanvallen met zijn zwaard, pijlen schieten en bommen plaatsen.

Nadat Link in het recent verschenen The Legend of Zelda: Link’s Awakening voor de Nintendo Switch bekende personages tegenkwam uit de Super Mario-games, zoals Piranha Plants en Goomba’s, komt Link dit keer naar een Super Mario-game in Super Mario Maker 2.

Doordat Mario nu met het Master Sword in Link kan transformeren, wordt voor bouwers een wereld aan nieuwe ontwerpmogelijkheden geopend. Zo kan Link met zijn pijlen van een afstandje schakelaars raken waar Mario normaal niet bij kan komen. Ook kan hij met zijn neerwaartse zwaardaanval gepantserde vijanden verslaan, zoals de puntige Spiny’s. Met zijn bommen kan Link tenslotte muren opblazen die Mario en zijn vrienden anders onmogelijk zouden kunnen passeren.

Behalve Link als speelbaar personage, voegt de update ook meer onderdelen en vijanden toe, alsook de nieuwe Ninji-speedruns-stand, die perfect is voor spelers die een uitdaging zoeken.

• Sprintblok: Het sprintblok is beschikbaar in de Super Mario 3D World-stijl en geeft Mario een flinke stoot snelheid wanneer hij erop stapt.
• Bevroren munt: Deze munten zijn omringd door een blok ijs en komen alleen vrij als de blokken worden gesmolten door vuurballen of andere vlammende elementen, zoals een zekere boze zon.
• P-blok: Wanneer in een level een P-schakelaar is geraakt, veranderen onzichtbare P-blokken tijdelijk in harde platformen, of andersom.
• Spike: Deze klassieke vijanden hoest enorme puntenballen op om ze vervolgens naar Mario te gooien. Maar wanneer Spike in een sneeuwomgeving wordt geplaatst, gooit hij sneeuwballen!
• Pokey: De iconische, opgestapelde cactus uit diverse Super Mario-games komt voor het eerst naar Super Mario Maker 2. Spelers kunnen zelf de hoogte van elke Pokey bepalen.

In de nieuwe Ninji-speedruns-stand kunnen spelers proberen de snelste tijden te halen in levels die Nintendo speciaal voor deze stand heeft gemaakt. Terwijl spelers het opnemen tegen rivalen van over de hele wereld, verschijnen de Ninji-ghosts van andere spelers als de te kloppen tegenstanders. Deze Ninji-ghosts zijn van spelers die een vergelijkbaar niveau hebben, zodat spelers langzaam maar zeker hun prestaties kunnen verbeteren door te proberen deze ghosts bij te houden en in te halen. Spelers kunnen ook stempels verdienen door levels te voltooien en deze in-game inwisselen om speciale Mii-kostuums te krijgen.

Elk Ninji-speedrun-evenement duurt ongeveer een week, en er worden regelmatig nieuwe levels toegevoegd. Tijdens het evenement worden spelers gerangschikt op basis van de tijden waarin ze het level haalden. Ook als zo’n evenement is afgelopen kunnen spelers nog steeds het level spelen, tegen de Ninji-ghosts racen en stempels verzamelen.

   

 Onderwerp: Stone lanceert 11 december voor de Xbox One
13:27 - De Xbox One-versie van Stone zal op 11 december lanceren voor 14,99 Euro. Dat heeft developer Convict Games bekend gemaakt. Het spel is speelbaar in verschillende talen waaronder Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Japans. Het spel lanceerde in 2018 al voor de PC via Steam en voor iOS in de App Store in april 2019.


    Onderwerp: Nieuw seizoen van het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup - Dutch Championship gaat van start
14:48 - Na een succesvolle eerste editie zet Nintendo Benelux de zoektocht naar het beste Super Smash Bros. Ultimate-team van Nederland voort met een nieuw seizoen van het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Dutch Championship. In totaal worden er acht kwalificatierondes voor het Dutch Championship georganiseerd in samenwerking met organisatoren van bestaande community-toernooien door heel Nederland. De eerstvolgende kwalificatieronde wordt op zaterdag 7 december gehouden bij Lightning: Volume 3, een groot Super Smash Bros. Ultimate community-toernooi in Eindhoven waar inmiddels al meer dan honderd Smash-spelers zich voor hebben ingeschreven.

De acht gekwalificeerde teams nemen het begin 2020 tegen elkaar op tijdens het eindtoernooi van het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup - Dutch Championship. De kampioenen daarvan zullen Nederland vertegenwoordigen tijdens het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup, dat later datzelfde jaar gehouden wordt.

Het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Dutch Championship is een uniek toernooi waarbij teams bestaande uit drie spelers het tegen elkaar opnemen in verschillende speelmodi. Tijdens iedere speelronde wordt er zowel in Singles, Doubles als Squad Strike gespeeld. Het draait dus niet alleen om de individuele kwaliteiten van de speler, maar ook om de mate waarin zij samenwerken als team. Voorwerpen zijn geen deel van dit toernooi, dus het komt aan op pure vaardigheden.

Houd het Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal in de gaten voor het laatste nieuws over alle kwalificatietoernooien en andere Super Smash Bros. Ultimate community-events.

   

 Onderwerp: Line-up van Jump Festa 20 van SEGA
16:22 - SEGA heeft de line-up bekend gemaakt van de Jump Festa 20. Het concern laat de onderstaande titels zien op het evenement, dat op 21 december plaatsvindt tot en met 22 december.

- Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 (Switch)
- Olympic Games Tokyo 2020 - The Official Video Game (PS4, Switch)
- Project Sakura Wars (PS4)
- Persona 5 Scramble The Phantom Strikers (PS4, Switch)