Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621
  Nieuwsoverzicht van 03-12-2019
 Onderwerp: Vier kerst met Harry Potter Wizards Unite
06:44 - Het is kerst in Harry Potter™: Wizards Unite! In december beleef je een aantal welverdiende kerst-evenementen. Maar pas op voor de Calamiteit, die verschillende legendarische kerstherinneringen uit de tovenaarswereld zal oproepen.

Deze maand bevat het spel de volgende nieuwe festiviteiten:
• Het evenement ‘Een briljante kerstcalamiteit, deel 1’: 3-10 december
- Beleef opnieuw het winterwonderland van het Zweinstein-kerstbal, met de herinneringen van stellen als Hermelien en Viktor of Hagrid and Madame Maxime.

• Communitydag december: 14 december (houd onze sociale netwerken in de gaten voor de exacte data)
- Help Hagrid bij het verzorgen van zijn magische wezens door Foundables uit Hagrid’s Hut Registry Page terug te halen. Speciale Viavia's nemen je mee naar de hut van Hagrid om enkele van de meest zeldzame magische wezens vrij te spelen.

• Het evenement ‘Een briljante kerstcalamiteit, deel 2’: (houd onze sociale netwerken in de gaten voor de exacte data)
- Volg de herinneringen van Ron en zijn vrienden aan het kerstbal, zoals de herinneringen van Parvati en Harry of van Fred en Angelina.

• 12 taken van het kerstevenement (houd onze sociale netwerken in de gaten voor de exacte data)
- Doe mee met de feestvreugde door 12 taken te voltooien en bijzondere cadeaus uit te wisselen met vrienden via de nieuwe Geschenk-functie.
- Verzamel speciale Geschenkdozen in herbergen, broeikassen en forten met daarin spreukenenergie, ingrediënten voor toverdranken, runenstenen en nog veel meer om als geschenk te geven aan je vrienden.

   
 Onderwerp: Vrolijk Feestivus namens Plants vs Zombies: De strijd om Neighborville
06:46 - De feestdagen komen eraan in Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville! Als onderdeel van het in-game Feestivus-evenement van vandaag, kunnen spelers genieten van de sneeuw in Prettig Park. Het zit er vol met cadeautjes en voorwerpen voor de feestdagen. Spelers kunnen vijanden vernietigen in grote, vrij verkenbare gebieden om exclusieve beloningen te verdienen op de prijzenkaart van het Feestivus-festival, zoals de zeldzame 'Geïmproviseerde Rendier', de superzeldzame 'Verschrikkelijke Happer' en de legendarische 'Feestivusmeester.' Er is ook een nieuw gebied voor multiplayer: het Slijmevoir. Hier heeft Dokter Zombaas een roze stuiterbrij verspreid, die de hersens van mensen uit hun huizen stuitert en op de borden van zombies laat belanden.
Voor dit evenement hebben EA en PopCap een nieuwe Feestdagen in Neighborville-trailer gemaakt, verteld door Sir Patrick Stewart.

Om wat terug te doen voor de gemeenschap, hebben EA en PopCap aangekondigd dat ze 500.000 dollar doneren aan #TeamTrees, een initiatief dat is begonnen door YouTuber MrBeast met als doel om genoeg geld in te zamelen voor 1 januari 2020 om 20 miljoen bomen te planten. Elke dollar staat gelijk aan één boom.

   
 Onderwerp: Starship Troopers krijgt eigen real time strategy game
06:50 - Starship Troopers: Terran Command krjgt zijn eigen game volgend jaar voor de PC. Starship Troopers kennen we van de hilarische film waarin allerlei gespuis neergeschoten wordt in het heelal. De game zal een real time strategy game zijn en is in ontwikkeling bij Slitherine Games en The Aristocrats. Zij werkten eerder al aan Order of Battle: World War II.


   
 Onderwerp: Neverwinter Nights: Enhanced Edition nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch
09:05 - Mindscape, Skybound Games en Beamdog kondigen aan dat de Enhanced Edition van de geprezen door Dungeons & Dragons geïnspireerde game Neverwinter Nights nu beschikbaar is op consoles. De fysieke editie is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en kost €49,99.

Neverwinter Nights: Enhanced Edition, de 'Computer RPG of the Year' uit 2002, levert 10 zelfstandige D&D-avonturen met co-op en online multiplayer mogelijkheden. De basiscampagne keert terug met tal van premium modules zoals Wyvern Crown of Cormyr en Pirates of the Sword Coast als gratis downloads. Daarnaast zitten de uitbreidingen Shadows of Undrentide en Hordes of the Underdark er ook bij. Met deze content pas je de klasse, vaardigheden en het uiterlijk van je held volledig aan en ga je op een episch avontuur van magie, verwondering en gevaar.

De Enhanced Edition is ontworpen voor een natuurlijke gameplay-ervaring op consoles en biedt zowel oude als nieuwe fans de kans om dit geprezen avontuur uit het gouden tijdperk van RPG's op een geheel nieuwe manier te spelen. Beamdog heeft de bovengenoemde titel geüpgraded met native ondersteuning voor hoge-resolutie breedbeeldschermen, besturingselementen geoptimaliseerd voor console, nieuwe standalone content, herontworpen UI en UX, bugfixes, balansveranderingen en een bijgewerkte rendering-engine die de visuele kwaliteit van de game enorm verbetert.

    Onderwerp: Farming Simulator 20 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en Mobile!
12:09 - Je kunt nu waar en wanneer je maar wilt een boerdenbedrijf runnen, want Farming Simulator 20 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en mobile!

Farming Simulator 20 introduceert John Deere, het grootste landbouwmachinebedrijf ter wereld, voor het eerst op Nintendo Switch™️ en mobile. Daarnaast debuteert een schat aan andere vernieuwingen op deze portable platformen, inclusief nieuwe machines, een nieuwe Noord-Amerikaanse omgeving, en de nieuwe gewassen katoen en haver. Naast het houden van vee als koeien, varkens en schapen, is het nu ook mogelijk om je eigen paarden te verzorgen, en er zelfs op te rijden.

Zoals gebruikelijk in de serie, biedt ook Farming Simulator 20 spelers weer een schat aan mogelijkheden, waaronder 100 getrouw gereproduceerde boerenvoertuigen en -gereedschappen van marktleidende fabrikanten. Bouw je boerderij op, oogst je gewassen en verkoop je producten om de ultieme boer te worden!

Farming Simulator 20 is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en voor Android en IOS-apparaten. Koop hem nu!

   

 Onderwerp: Spider-Man 2 komt wellicht in 2021 naar de PS5
13:11 - Een Spider-Man sequel komt wellicht al in 2021 voor de PlayStation console. Via de website van VG247 lezen we dat Sony een sequel in de maak zou hebben. Volgens Kinda Funny Games' Imran Khan zal het spel eind 20201 lanceren voor de PlayStation 5. Hij verwacht niet dat het een launch game voor de console zal betreffen. Sony heeft het gerucht zelf nog niet bevestigd.