Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 143
  Nieuwsoverzicht van 24-12-2019
 Onderwerp: Hunt: Showdown uitgesteld naar begin 2020
06:49 - Crytek heeft bekend gemaakt dat de game Hunt: Showdown is uitgesteld naar begin 2020. De titel zou eigenlijk nog eind 2019 uit gaan komen maar dit wordt logischerwijs nu niet meer gehaald. De extra tijd maakt het mogelijk voor de ontwikkelaar om het spel verder te verbeteren. Daarnaast wil men de game niet releasen tijdens de drukke feestdagen, daar waar waarschijnlijk mensen bezig zijn met andere dingen dan games.

   
 Onderwerp: Veel meer spelers The Witcher 3 na serie-debuut
06:52 - The Witcher 3: Wild Hunt kent plots veel meer spelers dan normaal. Dit komt waarschijnlijk door het debuut van de serie op Netflix. Het gaat om een piek van 49.466 spelers in de afgelopen 24 uren op Steam. Voorheen speelden er dagelijks zo'n 15.000 spelers de game. In de zomermaanden was er nog een piek van 18.000 spelers in juli, maar daar bleef het ook bij. Afgelopen week verscheen het eerste seizoen van de Witcher-serie op Netflix.

   
 Onderwerp: Erica dev: Laadtijden zullen nooit meer hetzelfde zijn op de PS5
06:56 - De studio bekend van de videogame Erice heeft gezegd in het PlayStation Magazine dat de solid state harde schijf in de PlayStation 5 vele voordelen biedt. Developer Jack Attridge vertelt dat de PS5 het mogelijk maakt om non-stop 4K te streamen op de console zonder enige laadtijden.

"Ik denk dat de PS5 SSD super is voor iedereen. Je kunt dingen gewoon sneller laden. Mensen zullen het verschil merken. Voor live actie geeft het ons de mogelijkheid om alles in 4K te renderen en over te laten vloeien in elkaar. Laadtijden zullen nooit meer hetzelfde zijn."