Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 143
  Nieuwsoverzicht van 31-12-2019
 Onderwerp: Performance specs van de PS5 lekken uit
08:08 - Er lijken weer meer details onthuld te zijn voor de PlayStation 5. Via de website van AMD Leak lezen we dat de PlayStation 5 GPU 36 compute units bevat die draaien op 2 GHz. Daarmee zou de performance neerkomen op 9.2 teraflops. Dat is zo'n 3 teraflops meer dan de Xbox One X. De AMD Navi teraflops zijn echter een stuk meer efficiënt dan die van de current-gen.

Verder laat men weten via de PSU dat de PS5 gebruik maakt van GDDR6 geheugen dat 512 gigabyte per seconde zou kunnen klokken. De hoeveelheid zou liggen op 16 gigabyte aan geheugen. Dit is dezelfde hoeveelheid als de Xbox Series X aan boord zal hebben. Tot slot zal de GPU 3 verschillende modes hebben waartussen deze kan switchen. De standaard 2.0 Ghz CPU werkt voor native PS5 games, maar er zijn ook 2 modes genaamd de Gen1 en Gen0 waarmee de console backwards compatibility mogelijk maakt. De Gen1 matcht in principe de specs van de PS4 Pro en de Gen0 matcht die van de originele PS4.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: Hoogtepunten van Sony samengevat in video
08:13 - Sony heeft een video uitgebracht waarin het de hoogtepunten laat zien van dit jaar, dat bijna ten einde is. Er kwamen heel wat PS4-games uit, waaronder Death Stranding en Days Gone.


   
 Onderwerp: Untitled Goose Game verkoopt 1 miljoen maal
08:52 - Panic heeft bekend gemaakt dat de puzzel stealth game Untitled Goose Game voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Switch in totaal 1 miljoen maal is verkocht. Ontwikkelaar House House was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de game. De titel lanceerde op 20 september van 2019 voor de PC en Switch. De Xbox One en PS4 editie volgende op 17 december van dit jaar. Daarnaast kwam het spel ook uit voor de Xbox Game Pass.

   


 Onderwerp: Wallpapers voor eerst aangekondigde PlayStation 5-game
12:53 - Godfall is de eerste game die officieel voor de PlayStation 5 console is aangekondigd. Het spel wordt ontwikkeld door Counterplay en uitgegeven door Gearbox Software. De titel komt eind 2020 uit. Er komt ook een pc-versie beschikbaar via de Epic Games Store. Vandaag zijn enkele wallpapers van de game uitgebracht. Deze vind je beneden: