Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 160
  Nieuwsoverzicht van 08-01-2020
 Onderwerp: Game Plaza arcadehal ziet succesvolle start
06:54 - Game Plaza, de nieuwe arcadehal voor jong en oud, heeft een succesvolle start sinds haar opening. De arcadehal is sinds vrijdag 20 december 2019 geopend in Vlaardingen.

De arcadehal is gelegen aan het Veerplein bij winkelcentrum Liesveld in Vlaardingen en heeft als doel om het ouderwetse gevoel en plezier van arcade gaming weer terug te brengen naar jong en oud.

Speelbare games
De meest bekende games die sinds de opening bij Game Plaza speelbaar zijn, bestaan uit Whack N Win, Super Bikes, Jurassic Park Arcade ™, NBA Hoops, Skee Ball, Harpoon Lagoon en ICE Air FX (Airhockey). Maar ook titels zoals Big Bass Wheel, Crazy Tower, Crossy Road, Down The Clown Marquee Double Cabinet, Ice ball FX, Monsterdrop, NBA Hoops Matrix SQ, Pigout, Ticket Circus, Tower of Tickets en Whack a clown zijn speelbaar.

Vanaf volgende maand is een andere bekende titel speelbaar bij Game Plaza Vlaardingen en eigenaresse Jennifer laat daar het volgende over los: “In februari krijgen we al weer nieuwe spelautomaten binnen, waaronder de langverwachte Mario Kart! Éen van mijn favoriete games! Ik kan niet wachten om hem uit te proberen.”

“Waarom doen we het niet zelf?”
Jennifer bezocht vaak met haar kinderen andere arcadehallen en kwam na een bioscoopbezoek op het idee om zelf een arcadehal te beginnen: “We gingen vaak naar de concurrent en toen dacht ik, waarom doen we het niet zelf? Waarom gaan we zelf niet kijken of we iets kunnen organiseren? Dan ga je zoeken naar een geschikte locatie en toen kwamen we op Vlaardingen. Deze locatie is heel toevallig ontstaan, want ik ging naar de bioscoop in het centrum waar van alles zit en toen liep ik langs het pand dat leeg stond. Daarna heb ik opgezocht wat de maandelijkse kosten zijn en ik dacht, dit is het en dit gaan we doen. Dat was elf maanden geleden en nu staan we hier.”

“Bijna opgegeven”
Voor Jennifer waren het elf drukke maanden, waarin ze de arcadehal van idee naar werkelijkheid heeft gerealiseerd: “Het is heel moeilijk. Ik heb tientallen afwijzingen gekregen en had het bijna opgegeven! Maar ik ben een doorzetter, een powervrouw en "nee" komt niet in mijn woordenboek voor. Als je een droom hebt, moet je alle mogelijke opties benutten en doorgaan totdat je droom is gerealiseerd. Het is een kwestie van karakter, de juiste mensen naast je hebben die in je geloven en een klein beetje geluk.”

Volgende vestiging
Game Plaza Vlaardingen is de eerste arcadehal van Jennifer, maar haar plannen zijn om een tweede vestiging te openen: “Ik ga de puntjes op de i zetten, wat meer aan marketing doen, heel veel samenwerkingen met lokale andere ondernemers en wellicht de volgende vestiging, we gaan gelijk door.”

Dubbel opwaarderen
Sinds de opening heeft de arcadehal tot en met 31 december een actie gehouden, waarbij bezoekers bij het opwaarderen van hun saldo het dubbel aantal tegoed ontvingen. Deze actie heeft ervoor gezorgd dat bezoekers langer in de arcadehal bleven en dat geïnteresseerden de arcadehal snellen kwamen bezoeken. Jennifer: “Het liep echt storm met de dubbel opwaardeer actie, terwijl wij dit nauwelijks hadden gepromoot! Het was echt de mond-tot-mondreclame waardoor het zo’n succes was. En tegen degene die de actie hebben gemist, zou ik zeggen houdt onze Facebookpagina Game Plaza Vlaardingen en Instagram @Game_Plaza_Vlaardingen in de gaten, want er volgen zeker meer acties! Het is zo waanzinnig leuk om te zien dat de ouders eerst wat sceptisch binnenkomen met de kinderen en het daarna nog leuker vinden dan de kinderen zelf!”

   

 Onderwerp: Bekijk de officiële trailer voor De Sims 4 Klein Wonen
06:56 - Denk groots, bouw klein met De Sims 4 Klein Wonen! Bouw het kleinste en fijnste huis met ruimtebesparend meubilair en een nieuw woonkavel, speciaal voor kleine creaties. Kies voor een knusse stijl en kleed je Sims in comfortabele outfits zoals oversized kasjmier truien.

De Sims 4 Klein Wonen is verkrijgbaar vanaf 21 januari 2020 op PC en Mac en vanaf 4 februari 2020 op Xbox One en PlayStation 4.


   

 Onderwerp: Nieuwe toevoegingen gepland voor Xbox Game Pass
06:58 - Microsoft heeft bekend gemaakt dat er diverse games toegevoegd worden aan de Xbox Game pass. Het gaat om onderstaande titels die op de bijbehorende datum gratis beschikbaar zullen zijn met de pass.

- 09-01-20: Frostpunk
- 09-01-20: Sword Art Online: Fatal Bullet
- 16-01-20: Tekken 7

   
 Onderwerp: Servers NBA 2K18 gaan binnenkort down
07:03 - Als je nog druk bezig bent om NBA 2K18 online te spelen, dan komt daar binnenkort verandering in. Je kunt het spel namelijk vanaf 18 januari aanstaande niet meer online spelen. Dat heeft 2K Games bekend gemaakt. De servers van de game zullen dan offline gehaald worden. Via Twitter werd bekend gemaakt dat spelers niet langer de mogelijkheid krijgen om online ranked games en online association te gebruiken.

   

 Onderwerp: Luid het nieuwe jaar in met Harry Potter: Wizards Unite
09:09 - Luid in Harry Potter: Wizards Unite het nieuwe jaar in door de nalatenschap van één van de grootste tovenaars ooit te eren: Albus Perkamentus. Gedurende de maand januari moeten spelers de wijsheid, het doorzettingsvermogen en de liefde die Perkamentus belichaamde gebruiken om de mysterieuze Calamiteit te bestrijden die enkele iconische herinneringen aan de strijd tegen Voldemort en zijn leger zal oproepen.

Nieuwe in-game evenementen voor deze maand zijn onder meer:
• Het ‘Frosty Foundable Event’: tot 14 januari
- Zet je schrap voor de kou en help Gevondelingen te bevrijden die gevangen zitten in de klauwen van IJzige Troebelaars.
• Communitydag januari: 18 januari
- Onthul geheimen van de Room of Requirement Registry Page door Wonders of the Wizarding World, waaronder het Vijandsvizier (Foe-Glass) en de beukwilg (Whomping Willow), terug te brengen

• Het 'Darkest of Times Brilliant Event Part 1': 21-28 januari
- Herinner het schoolhoofd van Zweinstein door Briljante Gevondelingen, waaronder Perkamentus en Felix de Feniks (Fawkes the Phoenix), terug te brengen.
• Het ‘Darkest of Times Brilliant Event Part 2’: februari
- Eer de nalatenschap van Perkamentus door Briljante Gevondelingen die gerelateerd zijn aan sleutelherinneringen van zijn gevecht tegen Voldemort, waaronder de Hersenpan (Pensieve), terug te brengen.

    Onderwerp: Meer details over kleding, free aim series en meer in Red Dead Online
10:37 - De Wheeler, Rawson and Co. Catalogus heeft vanaf deze week een selectie nieuwe items in de verkoop, waaronder permanente toevoegingen als de Rivera Hooded Tunic, McCrum Pants, the Palma en Baldock Hats, Kelley Boots en Pico Sandals. De Boutell Hat en Leavitt Jacket zijn nu ook verkrijgbaar in de winkels, hoewel deze naar horen zeggen slechts voor een beperkte tijd op voorraad zijn.
Als je op zoek bent naar een arena zonder beperkingen om je moed te testen, zoek niet verder: de Featured Free Aim Series van deze week zet alle Capture game-modes in de schijnwerpers – inclusief Hostile Territory, Overrun, Plunder, Spoils of War en Up in Smoke. Of je nu van nature territoriaal bent of een daredevil die goederen diep het vijandelijke grasland in wilt afleveren, het is tijd je paard te bestijgen en te laten zien wat je in huis hebt.

BONUSES & BENEFITS

Aspirant-bootleggers die vóór 13 januari Rank 3 behalen krijgen de Kelley Boots in een exclusief kleurenschema. Ga naar de Benefits section om de Reward op te halen. Verdien bovendien 500 Moonshiner Role XP door een Batch of Moonshine op smaak te brengen, waardoor je bij het verkopen van je recept een hoger bedrag kunt vangen.

Als je deze week een Medium-strength Batch verkoopt, krijg je ook nog eens 30% korting op een Norfolk Roadster Horse. Je kunt deze vinden in de Benefits section. Degenen die zich nog in de Moonshining-business moeten vastbijten, krijgen 25% korting op alle Moonshiner Shack Properties en Property Relocations. Ondertussen krijgen Traders 40% korting op Novice en Promising Trader Role Items, zoals de Stew Pot en Medium Delivery Wagon.

Spelers die hun Social Club-emailadres hebben geverifieerd en tweestapsverificatie op hun accounts hebben ingesteld ontvangen kortingen op de Outlaw Pass, Role Items voor de Bounty Hunter, Trader en Collector Roles, én een gratis Kladruber Horse naar keuze. Degenen die hun Social Club-account aan Twitch Prime hebben gekoppeld, ontvangen de Collector’s Bag en de Polished Copper Moonshine Still-upgrade – gratis en voor niets.

   
 Onderwerp: The Lord of the Rings: Adventure Card Game-studio sluit
12:36 - Fantasy Flight Interactive, bekend van The Lord of the Rings: Adventure Card Game voor de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch, heeft besloten de deur dicht te gooien. Het concern zal in februari 2020 officieel gaan sluiten en dus geen nieuwe games meer ontwikkelen. De studio lijkt financieel het hoofd niet meer boven water te kunnen houden. Een exacte reden is echter niet bekend gemaakt.

   

 Onderwerp: Maak je klaar voor een epische VR Escape room
15:22 - Na maanden hard werken is het dan eindelijk zover en presenteert VR Arcade haar derde titel: The Heist!

Waar VR Arcade zich eerder heeft gefocust op voornamelijk actie en schieten wordt er in deze nieuwste virtual reality game meer verwacht. Er is meer afwisseling in de vorm van puzzels, behendigheid en teamwork.
Deze ervaring is uniek, in een team van vijf spelers begeef je je echt ín het spel. Een lege ruimte van tweehonderd vierkante meter wordt door middel van een VR-bril een filmset waarin je met jouw team gijzelaars moeten redden.

Momenteel is The Heist te spelen op drie locaties in Nederland ( Amsterdam, Delft en Helmond) en in London (NaVRtar).