Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 143
  Nieuwsoverzicht van 09-01-2020
 Onderwerp: Video van Disintegration laat gameplay zien
06:58 - Er is een nieuwe video verschenen van de game Disintegration, een shooter van V1 Interactive. Het spel komt in 2020 uit voor diverse platformen.


    Onderwerp: Dragon Ball Z Kakarot is zo'n 40 uren lang
07:01 - Het Japanse Famitsu heeft bekend gemaakt dat de game Dragon Bzll Z Kakarot zo'n 40 uren in beslag zal nemen wanneer je het verhaal wilt uitspelen. Het spel bevat daarnaast vele submissies die je kunt spelen waarmee de totale duur tot wel 100 uren kan zijn. De Famitsu is erg enthousiast over de open wereld in de game en de variatie in de gameplay. De game verschijnt deze maand voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

   
 Onderwerp: Voorbereidingen seizoen 2 van The Witcher in volle gang
07:07 - Het eerste seizoen van The Witcher was een groot succes op Netflix. Inmiddels lijken de voorbereidingen op seizoen 2 al in volle gang. In een tweet van Lauren S. Hissrich kunnen we dit lezen. In de tweet laat ze weten dat ze erg veel moeite heeft met het verlaten van haar familie, maar met de hastag #TheWitcher S2 mogen duidelijk zijn dat ze weg gaat om aan seizoen 2 te werken van de serie. Waarschijnlijk bevindt seizoen 2 zich in de pre-productie fase.

   
 Onderwerp: AO Tennis 2 is nu verkrijgbaar!
12:28 - BIGBEN en Big Ant Studios maken met veel plezier bekend dat AO Tennis 2, de tweede game in deofficiële game-serie van de Australian Open nu verkrijgbaar is voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

AO Tennis 2 verschijnt kort voor het begin van de Australian Open, het eerste grote tennistoernooi van het jaar. De game biedt ongekende diepgang en een uitgebreide reeks aanpassingsopties voor een op maat gesneden gameplay-ervaring. In de gloednieuwe, verhaalgedreven career-mode kun je niet alleen op de baan domineren, maar ook je reputatie verbeteren en je een weg naar de top spelen om een tennislegende te worden!

AO Tennis 2 is de tweede game in de officiële Australian Open-serie. De game is ontwikkeld in samenwerking met een team van Tennis Australia, en biedt fans een intense ervaring van de eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar, dat op 20 januari begint. In AO Tennis 2 kunnen tennisfans zich vanaf de buitenbanen een weg spelen naar het hoofdevenement in de gloednieuwe, verhaalgedreven career-mode, of elk element van hun game aanpassen met de hooggeprezen content editor van Big Ant. Spelers kunnen henzelf en hun vrienden in de game plaatsen, of in de schoenen stappen van enkele van de grootste tennissterren ter wereld, inclusief Rafael Nadal, Ash Barty, Angélique Kerber en vele andere.