Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 143
  Nieuwsoverzicht van 14-01-2020
 Onderwerp: Sony niet aanwezig op E3
06:38 - Sony heeft officieel bekend gemaakt dat het ook dit jaar niet op de E3 aanwezig zal zijn. De E3 vindt plaats van 9 juni tot en met 11 juni. Sony zegt zelfs events te zullen organiseren om de PlayStation 5 dit jaar te promoten. Vorig jaar was Sony ook al afwezig op het evenement.

   
 Onderwerp: Trailer van Without Escape
06:40 - Eastasiasoft heeft de launch trailer van de game Without Escape uitgebracht. De game komt op 15 januari uit voor de Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en PlayStation Vita.


    Onderwerp: Rockstar legt uit waarom GTA IV niet meer beschikbaar is op Steam
06:45 - Grand Theft Auto IV is niet meer beschikbaar op Steam, zo werd bekend het afgelopen weekend. Rockstar heeft inmiddels officieel bekend gemaakt hoe dit kan. Grand Theft Auto IV was namelijk ontwikkeld voor het Games for Windows Live-platform. Nu Microsoft dit platform niet meer ondersteunt, is het niet meer mogelijk om extra keys te genereren van de huidige versie van de game. Men is op zoek naar alternatieven voor het distribueren van de game op de PC. Informatie volgt snel, aldus Rockstar.

   
 Onderwerp: Microsoft wel op de E3 aanwezig
09:13 - Microsoft zal wel aanwezig zijn op de E3. Dat heeft het concern bekend gemaakt. De E3 2020 vindt plaats van 9 juni tot en met 11 juni aanstaande in Los Angeles. Eerder gaf Sony al aan niet aanwezig te zijn op het evenement. Microsoft zal waarschijnlijk de nieuwe Xbox Series X verder onthullen op de E3.

   
 Onderwerp: Bigben en KT Racing bundelen krachten met topcoureurs voor TT Isle of Man 2
14:05 - Aan het begin van dit nieuwe jaar komt KT Racing met spannend nieuws over het vervolg op het alom geprezen TT Isle of Man. Om spelers een zo realistisch mogelijke simulatie te bieden, heeft de studio namelijk samengewerkt met één van de beste up-and-coming coureurs, Davey Todd, en de snelste Franse coureur op het Isle of Man-circuit, Julien Toniutti.

Davey Todd is een jonge Engelse coureur die is gespecialiseerd in wegraces en op zijn 23e al flink wat trofeeën heeft veroverd. Toen hij zich in 2018 voorbereidde op zijn eerste Isle of Man TT, besloot Davey om twee maanden lang op de console van zijn broer te oefenen, en zodoende zijn kennis van het iconische, ruim 60 kilometer lange circuit te perfectioneren. Met als resultaat dat hij als tweede eindigde in het wereldwijde klassement en de een-na-snelste nieuwkomer ooit werd in de echte race. In 2019 bewees hij zijn racekwaliteiten opnieuw door tijdens zijn tweede TT in de top 8 te eindigen en de 6e plaats te veroveren in de Senior Race.

2020 wordt een jaar vol ambities voor Davey, die ook dienstdoet als TT Isle of Man - Ride on the Edge 2-ambassadeur en het gezicht van de game.

Net als Davey Todd heeft ook Julien Toniutti meegewerkt aan de productie van de game door zijn ervaring en impressies te delen met de ontwikkelaars, en ze aldus te helpen een bijzonder realistische simulatie te creëren en alle aspecten van de race-physics te optimaliseren.

"Deelnemen aan de TT is de ultieme droom van elke coureur. Het is het doel van TT Isle Of Man - Ride on The Edge 2 om spelers de sensatie van snelheid en adrenaline te laten beleven, net als de concentratie en controle waar elke Tourist Trophy-coureur over dient te beschikken, terwijl de speler veilig en comfortabel in zijn stoel zit,” zei Julien.
Julien Toniutti is een ervaren coureur die drie keer aan de TT heeft deelgenomen. In 2018 reed hij de snelste ronde ooit voor een Franse coureur op het Isle of Man-circuit en ontving hij vervolgens de "Fastest French Road Racing Rider"-award tijdens de Paris Motorcycle Show.

Binnenkort kun je de vruchten van deze samenwerkingen plukken en met een controller in de hand ontdekken tot welke verbeteringen deze hebben geleid.

De TT werd voor het eerst gereden in 1907 en is de beroemdste motorrace ter wereld. Het ruim 60 kilometer lange parkoers met 260 bochten is het meest iconische circuit voor wegracecoureurs. TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 biedt spelers toegang tot de officiële coureurs, motorfietsen en tracks, inclusief vernieuwde physics en een nieuwe career-mode waarin spelers hun racevaardigheden steeds verder kunnen verbeteren.

TT Isle of Man - Ride on the Edge 2 verschijnt in maart 2020 voor PS4, Xbox One en pc, en later voor de Nintendo Switch.

    Onderwerp: Deze Week in Red Dead Online: XP Boosts bij Role Free Roam Events
16:20 - Een breed scala aan XP-boosts en bonussen zijn deze week beschikbaar in Red Dead Online, samen met de nieuwste Featured Free Aim-serie, Last Stand en verschillende kortingen.

Rank 4 Bounty Hunters, Traders en Collectors kunnen daarnaast 25% meer Character en Role XP scoren in bepaalde Role Free Roam Events zoals Salvage en Day of Reckoning. Bovendien wacht er een 2000 Role XP-bonus bij verschillende Role activiteiten: Moonshiners Story Missions, Legendary Bounties, Trader Sell Missions en de Gold Panners Dream Weekly Collection.