Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 336
  Nieuwsoverzicht van 15-01-2020
 Onderwerp: Road to Six Invitational in-game event keert terug in Rainbow Six Siege
00:42 - Het Road to Six Invitational in-game event keert vanaf morgen, 15 januari, terug in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Later volgt meer informatie.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

    Onderwerp: Een boodschap van het ontwikkelteam van Final Fantasy VII Remake
00:44 - Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat FINAL FANTASY VII REMAKE wereldwijd op 10 april 2020 wordt gelanceerd.

Hieronder een boodschap van het ontwikkelteam:

“We weten dat velen van jullie uitkijken naar de release van FINAL FANTASY VII REMAKE en geduldig wachten om te kunnen ervaren wat wij hebben gemaakt. Om er zeker van te zijn dat we de game kunnen leveren die we voor ogen hebben, met de kwaliteit die onze wachtende fans verdienen, hebben we besloten de releasedatum te verschuiven naar 10 april 2020.

We maken deze moeilijke beslissing om onszelf een paar extra weken te geven waarin we de game verder kunnen oppoetsen, zodat we jullie de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Namens het hele team wil ik aan iedereen mijn verontschuldigingen aanbieden, omdat ik weet dat dit betekent dat jullie nog iets langer op de game moeten wachten. 

Bedankt voor jullie geduld en aanhoudende support” - Yoshinori Kitase, producer van FINAL FANTASY VII REMAKE.

FINAL FANTASY VII REMAKE is vanaf 10 april 2020 verkrijgbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem.

   

 Onderwerp: DOOM Eternal krijgt nieuwe trailer
07:58 - DOOM Eternal knalt 2020 in met een gloednieuwe, actievolle, demonen-slopende trailer. Vang een glimp op van nieuwe vijanden zoals de Marauder en de Gladiator, bekijk meedogenloze nieuwe glory kills, zie over wat voor overweldigende kracht het Crucible weapon beschikt en wees getuige van wat het team bij id Software nog in petto heeft voor het nieuwste hoofdstuk in de gewelddadige DOOM Slayer’s saga.


   
 Onderwerp: Marvel's Avengers is verschoven
08:19 - Crystal Dynamics heeft bekend gemaakt dat de actiegame Marvel's Avengers voor de Xbox One en PlayStation 4 van 15 mei aanstaande uitgesteld is naar 4 september van dit jaar. De ontwikkelaar heeft meer tijd nodig om de game verder af te ronden en om de algemene kwaliteit van het spel te verbeteren.

   

 Onderwerp: Weer nieuwe cijfers van Famitsu
09:33 - Het Japanse Famitsu heeft weer de nodige games beoordeeld. Het gaat om onderstaande lijst met titels:

void tRrLM(); //Void Terrarium (PS4/Switch, Nippon Ichi): 8 / 7 / 8 / 8 - (31/40)
Horizon Chase Turbo (PS4/Switch, Aquiris Game Studio): 7 / 7 / 7 / 8 - (29/40)
Blasphemous (PS4/Switch, Team 17): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)
Lethis - Han'ei e no Michi (Switch, Plug In Digital): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)
Anarcute (PS4/Switch, H2 Interactive): 7 / 7 / 7 / 8 - (29/40)
Retimed (Switch, Stray Fawn Studio): 7 / 7 / 6 / 7 - (27/40)

   
 Onderwerp: XP boosts bij Role Free Roam events, role activity bonussen en meer in Red Dead Online
09:35 - Bounty Hunters, Traders en Collectors die deze week door de frontier zwerven, ontvangen 25% Character XP en Role XP-boosts wanneer ze Role-specific Free Roam Events in Red Dead Online aangaan. Deze Free Roam Events zijn alleen beschikbaar voor spelers die de bereiste rank hebben behaald in de bijbehorende Role.

De Free Roam events:

DAY OF RECKONING
Neem het op tegen andere premiejagers om gezochte targets op te pakken, en hen af te leveren in ruil voor punten. Hoe gevaarlijker de crimineel, hoe meer punten. (Voor 2-8 spelers, vanaf Bounty Hunter Rank 4)

MANHUNT
Bounty Hunters moeten samenwerken om gezochte targets binnen bepaalde gebieden op te pakken, waarvan er veel worden verdedigd door handlangers die zowel gewapend als gevaarlijk zijn. (Voor 2-12 spelers, vanaf Bounty Hunter Rank 4)

TRADE ROUTE
Traders kunnen hier pronken met hun defensieve skills, aangezien alle deelnemers een trein vol met goederen moeten beschermen tegen aanvallende boeven. (2-12 spelers, vanaf Trader Rank 4)

CONDOR EGG
Een zeldzame en waardevolle Condor Egg is in de buurt gespot – vind hem voordat je tegenstanders dat doen om ervan te kunnen profiteren. (Voor 2-12 spelers, vanaf Collector Rank 4)

SALVAGE
Een wrak heeft waardevolle verzamelobjecten verspreid over een aangewezen gebied. Vind er zoveel als je kunt, maar wees voorzichtig. Vijandige bandieten zwerven ook over het terrein en zullen aanvallen om datgene wat ze hebben gevonden te beschermen. (Voor 2-12 spelers, vanaf Collector Rank 4)

BONUS ROLE XP
Volbreng Role-activiteiten en claim XP Rewards uit de Benefits-sectie
Of de Frontier Pursuits nu nieuw voor je zijn, of dat je hard je best doet om de Distinguished status te behalen; er zijn 2,000 Role XP-bonussen verkrijgbaar voor elk van de Specialist Roles. Het terugbrengen van een Legendary Bounty beloont je bijvoorbeeld met 2,000 Bounty Hunter XP, terwijl het succesvol uitvoeren van een Trader Sell-missie ergens deze week 2,000 Trader XP oplevert. Verder ontvangen Collectors die de Gold Panners Dream Weekly-collectie (bestaand uit de Ojeda Rose Gold Bangle Bracelet, 1797 Gold Eagle en Gold Pocket Watch) bij elkaar verzamelen en verkopen aan Madam Nazar 2,000 Collector XP. Daarnaast levert het voltooien van een Moonshiner Story Mission je 2,000 Moonshiner XP op.

Elke 2,000 Role XP-bonus wordt uitgekeerd in twee termijnen van 1,000 XP via de Offers & Rewards-sectie in het Red Dead Online pauze-menu.

FEATURED FREE AIM SERIES: LAST STAND
De competitive mode van deze week
Krab aan die kriebelende triggerfinger in de Featured Free Aim Mode van deze week. Last Stand, die koelbloedige moordenaars tegen elkaar opzet in een free-for-all met maar één die overblijft, kun je vanaf nu t/m 20 januari spelen via de Featured Series.

BENEFITS
Doorlopende benefits door Red Dead Online te spelen

De Red Dead Online-benefits van deze week omvatten 30% korting voor alle spelers op de prijs van alle Rifles die beschikbaar zijn via je lokale Gunsmith of de Wheeler, Rawson & Co.-Catalogus. PlayStation Plus-leden ontvangen een gratis kleurenschema van de Leavitt Jacket.

Voor degenen die zich voorbereiden op een van de originele drie Frontier Pursuits, zijn de kosten van de Butcher Table, Bounty Hunter License en Collector's Bag elk met 5 Gold Bars afgeprijsd (de Collector’s Bag is nog steeds gratis beschikbaar voor spelers die hun Social Club-account met Twitch Prime koppelen – samen met Polished Copper Moonshine Still-upgrade, en een aanvullende 10% korting op Rifles deze week. Ga naar Twitch Prime, en meld je aan.).

   
 Onderwerp: Moons of Madness uitgesteld naar maart
13:02 - Moons of Madness heeft uitstel gekregen. Het spel komt uit voor de Xbox One en PlayStation 4 maar helaas later dan verwacht. De titel komt nu op 24 maart van dit jaar uit, zo heeft uitgever Funcom gezegd. De extra tijd wordt gebruikt om de game te optimaliseren voor de console. De PC-versie werd eerder ook al van 2017 naar 2018 verplaatst.

   

 Onderwerp: Eerste DLC van Shenmue III arriveert op 21 januari 2020
15:27 - Vandaag kondigen Deep Silver en YS Net Inc. de releasedatum aan van de eerste DLC voor Shenmue III, getiteld "Battle Rally".

In "Battle Rally" moeten spelers nieuwe activiteiten uitvoeren terwijl ze het opnemen tegen andere spelers in een race tegen de tijd.

Daarnaast krijgen spelers in Shenmue III voor het eerst de kans om in de schoenen van een andere held te stappen! Naast Ryo Hazuki, de held van het verhaal, kunnen spelers ook kiezen voor de schatzoekende "Wuying Ren" en Ryo's sparringpartner "Wei Zhen", die voor het eerst in de game verschijnt.

Passeer als eerste de finishlijn om geweldige items te winnen!

    Onderwerp: Developer laat eigen ontworpen game zien in Dreams
15:47 - Media Molecule heeft een video gepubliceerd waarin het zelf een game heeft ontworpen in de game Dreams. De developer heeft al haar creativiteit erin gestopt om zoiets moois mogelijk te maken. De game komt op 14 februari uit.