Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 202
  Nieuwsoverzicht van 07-02-2020
 Onderwerp: For Honor krijgt een Battle Pass met 100 tiers
08:44 - For Honor Year 4 Season 1, genaamd ‘Hope’, is nu gratis beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC en introduceert een Battle Pass met 100 tiers.

Dit nieuwe seizoen van For Honor introduceert nieuwe uitrustingen, wapens, in-game evenementen en een gratis en Premium Battle Pass, een progressiesysteem waarbij spelers unieke cosmetische beloningen kunnen vrijspelen. Met een totaal van 100 tiers om vrij te spelen, is er voortaan altijd iets om voor te strijden. Spelers boeken vooruitgang in de tiers door matches te spelen en dagelijkse orders te voltooien.

Het vierde jaar van For Honor, ‘Year of the Reckoning’, start met dit eerste seizoen genaamd ‘Hope’. ‘Year of the Reckoning’ brengt een jaar vol met content naar For Honor door middel van vier seizoenen. Onder meer twee nieuwe Helden en tal van aanpassingsmogelijkheden, waaronder nieuwe uitrustingen en meer, worden dit jaar geďntroduceerd. De game blijft daarnaast constante updates ontvangen om de ervaring van spelers te verbeteren.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is For Honor onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

    Onderwerp: GTA Online: De Declasse Drift Yosemite, dubbele XP en meer
08:45 - GTA Online heeft weer nieuwe content gekregen deze week. Zie hieronder voor de belangrijkste info met betrekking tot de GTA Online content van deze week, waaronder:

• Een nieuwe klassieke pick-up, de Declasse Drift Yosemite, is nu verkrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos
• Dubbele beloningen in alle: Rockstar Created Stunt Races, Southern San Andreas Super Sport Series Races, RC Time Trials en Business Battles
• De Lucky Wheel-hoofdprijs van deze week is de Grotti Furia
• Kortingen op verschillende voertuigen, voertuigupgrades en garages
• Doorlopende Twitch Prime-voordelen, zoals korting voor een gratis Pixel Pete's Arcade Property, 80% korting op de prijs van de Buckingham Pyro en Rhino Tank, en een extra 10% korting op de vermelde afgeprijsde artikelen van deze week

   
 Onderwerp: Coronavirus belemmert release The Outer Worlds op de Switch
08:48 - Private Division heeft vanwege het coronavirus de release van de game The Outer Worlds voor de Switch uitgesteld. Het coronavirus heeft uitwerking op de ontwikkeling van de game bij Virtuos Games, dat in Singapore en China gevestigd is. Het spel zal nu uitgesteld worden, al is een nieuwe releasedatum nog niet bekend gemaakt. Het spel is wel al enige tijd uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

   
 Onderwerp: Voorlopig geen nieuwe Splinter Cell
09:49 - Het is al enige tijd geleden dat we iets hebben gehoord van de Splinter Cell franchise. Dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven. Ubisoft heeft namelijk in een teleconference bekend gemaakt dat het voorlopig geen nieuwe game zal maken in de reeks. In het komende fiscale jaar, dat duurt tot en met 31 maart 2021, komt er geen nieuwe Splinter Cell. Men werkt dan wel aan games als Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters en Rainbow 6: Quanrantine. Ook zou een nieuwe Far Cry en Assassin's Creed game in de maak zijn.

   
 Onderwerp: Switcheroo en Marooners uitgebracht op de Switch
10:48 - Vandaag zijn de games Marooners en Crash Drive 2 verschenen voor de Nintendo Switch. Beide games zijn vanaf heden verkrijgbaar in de eShop van Nintendo. Crash Drive 2 brengt een collectie aan vette voertuigen waarmee je de spelwereld van de game kunt verkennen met allerlei geheimen, races en wilde stunts die je kunt uitvoeren. Marooners is een party game die met 6 spelers maximaal gespeeld kan worden. Er zijn 25 verschillende games beschikbaar. Maaroners is verkrijgbaar voor 12,99 Euro en Crash Drive 2 kost 7,99 Euro bij de release. Als je een van beide games bezit, krijg je 15% korting op de andere game.

    Onderwerp: Eerste uitbreiding van Pokemon trading card game l sword and shield
12:46 - Vandaag breekt voor de Pokémon Trading Card Game een nieuw tijdperk aan met de release van de eerste uitbreiding in de serie Sword & Shield. Geďnspireerd op de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield introduceert deze uitbreiding een gloednieuw mechanisme in de Pokémon TCG: Pokémon VMAX. Pokémon VMAX evolueren uit Pokémon V en verschijnen als Dynamax of Gigantamax Pokémon. Hierbij kunnen spelers kaarten verzamelen zoals Snorlax VMAX en Lapras VMAX, beide in hun Gigantamax-vorm.
 
De Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield omvat:

Meer dan 50 Pokémon uit de regio Galar

17 Pokémon V en 12 full-art Pokémon V, waaronder Zacian V en Zamazenta V

4 Pokémon VMAX, waaronder Snorlax VMAX en Lapras VMAX

Meer dan 30 Trainer-kaarten, waaronder 3 full-art Supporter-kaarten

Een nieuwe speciale Energy-kaart