Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 202
  Nieuwsoverzicht van 10-02-2020
 Onderwerp: The Outer Worlds overtreft verkoopverwachtingen
00:01 - Take Two is blij met de verkoop van The Outer Worlds. Het bedrijf heeft tijdens de Q3 financial call gezegd dat de game 2 miljoen maal is verkocht, met de Switch-versie die nog moet gaan komen. De genoemde versie werd echter wel uitgesteld naar het volgende fiscale jaar door de Corona-crisis in China. The Outer Worlds is een shooter vergelijkbaar met Fallout. De game brengt echter z'n eigen unieke features naar de tafel en kent een erg stabiele gameplay.

   
 Onderwerp: Daymare: 1998 krijgt trailer en datum
00:02 - Daymare: 1998 is een nieuwe survival game waarin 3 personen een probleem in een ooit zo vredig dorp moeten zien op te lossen. De inwoners van het dorp veranderen al snel in enge zombies waardoor de 3 onderzoekers staan voor een flinke uitdaging. Het spel kwam al uit voor de PC en komt op 28 april ook uit voor de Xbox One en PlayStation 4.


   

 Onderwerp: Mafia 3-dev werkt aan nieuwe game
00:10 - Hangar 13, de makers van Mafia 3, dat met gemengde gevoelens werd ontvangen, werkt aan een nieuwe game. De studio 2K Silicon Valley, die geleid wordt door Sledgehammer Games oprichter Michael Condrey, werkt daarnaast ook aan een nieuwe game waar ze helaas nog niet al te veel over mogen vertellen. Dat lezen we via de Gamesradar. Beide studio's werken voor 2K Games/Take Two. Details over de games die in de maak zijn werden nog niet onthuld en worden later dit jaar verwacht.

   
 Onderwerp: Enkele screen Microsoft Flight Simulator
00:29 - Microsoft werkt momenteel hard aan de game Microsoft Flight Simulator. Het is een franchise die in het verleden veel games heeft gebracht maar waarin het al enige jaren stil is gebleven. Het spel komt uit voor de PC en Xbox One in 2020. Inmiddels is er weer een screenshot voor het spel uitgekomen.


   

 Onderwerp: Tripwire Interactive hernieuwt retail-samenwerking met Koch Media voor wereldwijde distributie
10:24 - Uitgever en ontwikkelaar Tripwire Interactive kondigt met plezier de hernieuwde samenwerking aan met Koch Media / Deep Silver, Inc. voor hun komende shARkPG Maneater en Chivalry 2 – die tijdens de E3 van 2019 werd aangekondigd en in 2020 voor pc verschijnt. Meer informatie hierover volgt later. Koch Media / Deep Silver zal alle retail-gerelateerde uitgeversactiviteiten wereldwijd verzorgen voor de lineup van 2020.

“We hernieuwen met plezier onze samenwerking met Tripwire Interactive voor de komende release van Maneater en andere projecten,” zegt Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media. “Nadat onze teams Killing Floor 2 al met succes wereldwijd lanceerden, zullen we de komende lineup van Tripwire Interactive met al onze distributie- en marketing-ervaring ondersteunen."

John Gibson, CEO van Tripwire Interactive voegt toe: "We zijn heel blij dat we onze relatie met Deep Silver kunnen uitbreiden om de innovatieve titel Maneater en andere titels dit jaar naar winkels te brengen. De uitgebreide ervaring van Deep Silver en hun grote bereik om geweldige games naar winkels te brengen, maakt ze tot een geweldige partner voor onze komende games.”

Maneater stuurt spelers op een ontdekkingsreis door onbekende wateren. Deze innovatieve titel trok in 2019 al de nodige belangstelling tijdens diverse game-evenementen. De Day One-versie van Maneater wordt geleverd met een speciale evolutie-bonus en is in sommige winkels al beschikbaar om te pre-orderen.

   

 Onderwerp: Eerste kwartier van Phantasy Star Online 2
12:55 - Er is een nieuwe video verschenen van de game Phantasy Star Online 2. Het spel verschijnt dit voorjaar voor de Xbox One.


   
 Onderwerp: System Shock 3 lijkt geen uitgever te krijgen
15:58 - Otherside Entertainment is gestopt met de ontwikkeling van System Shock 3. Diverse developers die aan de game werkten lieten weten dat er geen uitgever gevonden kon worden tot dusver voor het spel. Er zou al een jaar gezocht zijn naar een publisher, maar deze is nog altijd niet gevonden. Via de VideogamesChronicle lezen we dat het hele team dat werkte aan de game inmiddels op straat is gezet. De studio zelf heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Er zou maarliefst 11 miljoen geinvesteerd zijn in het spel.