Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 196
  Nieuwsoverzicht van 12-02-2020
 Onderwerp: The Division 2 uitbreiding Warlords of New York verkrijgbaar vanaf 3 maart
07:00 - Warlords of New York, de gloednieuwe verhaalgedreven uitbreiding voor Tom Clancy’s The Division 2, is vanaf 3 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC, Uplay+ en later in maart voor Stadia.

In de nieuwe uitbreiding Warlords of New York gaan spelers de ultieme klopjacht aan op Aaron Keener, een voormalige Division Agent die rogue is gegaan. Keener vormt samen met zijn netwerk van Rogue Agents een grote bedreiging voor de snelgroeiende wedergeboorte van de beschaving. Om Keener op te sporen, moeten spelers de onbevreesde open wereld van Lower Manhattan verkennen. Ontdek nieuwe zones, elk met iconische locaties zoals Two Bridges, Chinatown en Wall Street. Om bij Keener te komen, moeten spelers al zijn Rogue Agents uitschakelen. Elke Rogue Agent heeft zijn of haar eigen unieke verhaallijn en vaardigheid, die spelers kunnen ontgrendelen door ze uit te schakelen.

Daarnaast voegt Warlords of New York de volgende content toe:

·       GAMEPLAYVERBETERINGEN

RPG-veranderingen waardoor spelers hun uitrusting beter kunnen zien en beheren. Veranderingen aan het stroomlijnen van uitrusting waardoor spelers gemakkelijker hun perfecte build kunnen samenstellen. Dark Zones worden opgefrist en keren terug naar een eenvoudiger Rogue-systeem.

·       NIEUWE LEVEL CAP

Met de uitbreiding Warlords of New York stijgt de level cap van 30 naar 40, maar daar blijft het niet bij. De nieuwe content introduceert een oneindig progressiesysteem, het SHD-niveau en vier nieuwe vaardigheden die tijdens de game kunnen worden gebruikt. Eigenaren van de uitbreiding krijgen daarnaast toegang tot nieuwe uitrusting en wapens.

·       SEIZOENEN, LEAGUES EN GLOBAL EVENTS

Warlords of New York introduceert ook een nieuwe post-launch filosofie: Seizoenen – een drie maanden durend endgame event met een nieuwe vijand en netwerk om op te sporen. Deze worden regelmatig toegevoegd aan de game, elk met hun eigen verhaal en unieke beloningen. Het eerste seizoen begint een week na de lancering van Warlords of New York. Naast de seizoensgebonden manhunt, biedt Seizoenen nieuwe in-game activiteiten, genaamd Leagues. Leagues zijn een reeks uitdagingen die spelers kunnen voltooien om beloningen te verdienen. Global events, tijdgebonden in-game activiteiten, keren ook terug, waarbij spelers worden beloond door specifieke opdrachten te voltooien. Voor spelers die graag extra beloningen verzamelen, is er ook nog de Season Pass.

Voor spelers die Tom Clancy’s The Division 2 reeds bezitten, is Warlords of New York los verkrijgbaar. Nieuwe spelers hebben de keuze uit meerdere edities met Warlords of New York inbegrepen. Om te genieten van de content van Warlords of New York moeten spelers level 30 zijn en World Tier 5 hebben bereikt. Nieuwe spelers kunnen echter kiezen voor een level 30 boost om meteen de actie in te duiken. Voor meer informatie over alle edities, bezoek store.ubi.com.

Tom Clancy’s The Division 2: Episode 3 – Coney Island: The Hunt is vanaf morgen beschikbaar voor spelers die de Year 1 Pass bezitten. Alle andere spelers gaan vanaf 19 februari met deze gratis content aan de slag.

Tom Clancy’s The Division 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s The Division 2 onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

   

 Onderwerp: Vier de liefde voor Destiny
07:01 - Bungie heeft wederom het in-game event Crimson Days verwelkomd. Crimson Days is een tijdelijk event in Destiny 2 dat het kameraadschap van de Guardians op en buiten het slagveld eert en vindt van 11 t/m 18 februari plaats.

Om te vieren hoe deze vriendschappen en liefdes zijn gevormd door de Destiny-community en hoe deze voor het leven kunnen zijn, hebben enkele Destiny-spelers van over de hele wereld hun verhaal gedeeld. Vier samen met ons geweldige momenten van de Destiny 2-community, van vriendschap tot ware liefde.

EnormeD2, een Belgische speler die naar Texas is verhuisd nadat hij zijn toekomstige vrouw ontmoette in Destiny:

“We brachten lange avonden samen door, voornamelijk quests farmen. We speelden altijd samen, soms heel laat in de nacht vanwege het feit dat ik een jetlag had...”

Line en Yoda (beter bekend als ZombiesFaktory), twee Franse Destiny-fans en YouTubers die eindelijk hun clan in het echt hebben ontmoet en nu elke dag genieten van deze nieuwe vriendschap:

“Het duurde lang voordat we elkaar ontmoette. De eerste keer dat we elkaar zagen was tijdens de Paris Games Week in 2017. […] Het grappige met mensen die je alleen nog maar digitaal hebt ontmoet, is dat er een barrière is zodra je ze in het echt ontmoet. Als je vervolgens met hen begint te praten, zie je dat de persoon exact hetzelfde is zoals je verwacht waardoor die barrière wegvalt.”

Frida, een Zweedse Destiny-fan die de liefde heeft gevonden en een gezin heeft gesticht dankzij de game:

“Mijn man Brandon en ik hebben elkaar ontmoet tijdens het spelen van Destiny 2 en inmiddels verwachten we ons eerste kindje. Het is een jongetje en ik ben uitgerekend in mei :) Brandon komt uit Californië en verhuist in minder dan 14 dagen naar Zweden om bij mij te komen wonen. [...]. Bedankt voor het maken van zo'n geweldig spel en voor het onbewust voorstellen aan mijn soulmate! Jullie hebben mijn leven op zoveel manieren compleet gemaakt en ik kan jullie hier nooit genoeg voor bedanken.”

   

 Onderwerp: Borderlands 3 nieuw seizoensgebonden evenement en Level Cap-verhoging gedetailleerd besproken
07:58 - We hopen dat je de liefde voelt, Vault Hunter, want wij alleszins wel! Gearbox en 2K deelden eerder vandaag een Community Love Letter waarin ze hun fans bedankten voor de voortdurende steun en een roadmap update onthulden met daarin een nieuw seizoensgebonden evenement, een verhoging van de level cap en een hoop quality-of-life verbeteringen die binnenkort naar Borderlands 3 komen. Deze brief werd ook uitvoerig besproken tijdens de aflevering van vandaag van The Borderlands Show, met insiderinzichten van Borderlands 3 Live Lead Graeme Timmins.

Het nieuwe seizoensgebonden evenement – dat gratis is voor alle spelers – is het perfecte tegengif voor alle Valentijns-ellende: Broken Hearts Day! Bepaalde smoorverliefde vijanden doorheen de Borderlands zullen binnenkort speciale harten rond hen hebben vliegen. Deze harten komen in verschillende vormen en als je erop schiet, krijg je unieke effecten, van het verbeteren van de schade die je groep kan aanrichten tot het tijdelijk veranderen van een vijand in een bondgenoot en zelfs het exploderen van je vijand tot een hoop loot. Hoe meer harten je breekt, hoe meer beloningen je vrijspeelt met een totaal van 5 te verdienen beloningen – waaronder speciale skins en Legendary wapens die uniek zijn aan dit evenement.

Broken Hearts Day kan worden in- en uitgeschakeld in het hoofdmenu van de game, zodat spelers zich op elk gewenst moment kunnen afmelden (of terug aanmelden) voor het evenement. Later deze maand gaat het evenement live op Xbox One, PlayStation 4, Stadia en pc van zodra de februari patch is gelanceerd. Vanaf dan heb je exact één week om wat harten te breken voordat het seizoensgebonden evenement afloopt. Bezoek deze Broken Hearts Day blog voor meer details en klik hier voor Broken Hearts Day-assets.

Bovenop dit evenement heeft Gearbox ook de eerste level cap-verhoging van Borderlands 3 aangekondigd! Tegelijkertijd met de start van Broken Hearts Day, zal het maximale Vault Hunter level van 50 naar 53 stijgen. Dit geeft je drie extra skill points om aan je skill trees toe te voegen, wat toelaat om je bestaande builds te verbeteren of zelfs te experimenteren met bijkomende vaardigheden. We zullen later meer info hebben over toekomstige level cap-verhogingen, en zijn van plan om alle level cap-verhogingen gratis toevoegingen van het spel te maken.

En dat is niet alles wat Gearbox en 2K vandaag hebben aangekondigd. De Community Love Letter bevatte ook extra details over elk van de aankomende verbeteringen:

• True Vault Hunter Mode;
• Cutscenes die kunnen worden overgeslagen;
• Guardian Rank Toggling;
• Event Toggling;
• Fight for Your Life-verbeteringen;
• Mayhem 2.0;
• Twitch ECHOcast Extension-toevoegingen.

Het is een gigantische, uitgebreide kijk op de gratis updates die gepland staan voor Borderlands 3 in de komende maanden, dus check zeker voor alle details hier de volledige brief. En voor een kijkje op de tweede, betalende campagne-uitbreiding kan je het Gearbox Panel tijdens PAX East meevolgen op donderdag 27 februari om 20:30 (lokale tijd). Je krijgt er een eerste blik op de volgende add-on, alsook een toekomstige content roadmap voor Borderlands 3.

    Onderwerp: Red Dead Online: Frontier Pursuits Bonussen, Madam Nazar’s Lovers Collectie
07:59 - De Red Dead Online-update van deze week biedt een assortiment aan Moonshiners, Bounty Hunters, Traders en Collectors boosts, samen met een Valentijnsdagthema voor Collectors, een verscheidenheid aan nieuwe toevoegingen aan de Wheeler, Rawson & Co. catalogus en kortingen beschikbaar voor alle spelers, voortdurende voordelen voor Twitch Prime-leden en meer:

• 40% XP en Role XP boosts bij de Moonshiner-, Bounty Hunter-, Trader- en Collector-rollen
• De Lovers Collection-beloning verdiend door het vinden van de Chocolate Daisy, de Yellow Gold Diamond Ring en de Two of Cups Tarot Card
• Nieuwe permanente kleding toevoegingen aan de Wheeler, Rawson & Co. catalogus inclusief de Charleston en Reaves Top Hats
• Terugkeer van gelimiteerde kleding, zoals de Morning Tail, Irwin en Eberhart Coat, zijn nu beschikbaar
• Voortdurende Twitch Prime voordelen als een gratis Collector's Bag en Polished Copper Moonshine Still Upgrade
• Kortingen op Moonshiner Properties, Bounty Hunter License, Butcher Table, Collector's Bag, Stew Pot en Weapons Locker

   
 Onderwerp: Outriders reveal livestream gepland voor donderdag, 13 februari
08:12 - SQUARE ENIX, makers van de iconische franchises FINAL FANTASY en TOMB RAIDER, kondigt vandaag de OUTRIDERS Reveal Stream aan, terwijl ook de eerste gameplay-trailer wordt onthuld.

OUTRIDERS is een co-op RPG-shooter voor een nieuwe generatie, gemaakt door People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter SLEEPING DOGS® en JUST CAUSE.
Bekijk hier de onthullende gameplay-trailer van OUTRIDERS:OUTRIDERS is een RPG-shooter die spelers verplaatst naar en origineel, duister en wanhopig sci-fi-universum. Terwijl de mensheid probeert te overleven in de loopgraven van Enoch, creëer je je eigen Outrider om mee over een vijandige planeet te trekken. Gestuwd door een rijk verhaal dat zich uitstrekt over een gevarieerde wereld, trek je vanuit de sloppenwijken van de First City door bossen, bergen en woestijnen, op zoek naar de bron van een mysterieus signaal.
OUTRIDERS combineert intense gunplay met vernietigende superkrachten en een snel groeiend arsenaal aan macaber wapentuig en uitrusting. De game biedt talloze uren schietplezier, geleverd door een van de beste shooter-studio’s in de industrie.
De OUTRIDERS Reveal Stream wordt gepresenteerd door game director Bartek Kmita; hoofdschrijver Joshua Rubin en presentator Malik Forte. De stream begint op donderdag, 13 februari om 21:00 uur. Je kunt de OUTRIDERS Reveal Stream hier bekijken: www.twitch.tv/squareenix.

“"Het is zeer opwindend om eindelijk te kunnen onthullen waar we de afgelopen vier jaar aan hebben gewerkt," zegt Bartek Kmita, game director van People Can Fly. "Outriders is de eerste game waar we aan werkten nadat we Epic Games verlieten. We begonnen met een idee voor een game die we altijd al wilden maken, en dat is uitgegroeid tot het meest ambitieuze project ooit voor People Can Fly."

OUTRIDERS verschijnt najaar 2020 voor PlayStation 5, Xbox Series X en pc. OUTRIDERS verschijnt ook voor PlayStation 4 en de Xbox One-familie van apparaten.

   


 Onderwerp: Daymare en Persona 5 beoordeeld in Famitsu
11:17 - Het Japanse Famitsu heeft weer diverse games beoordeeld de afgelopen week. Het gaat om de onderstaande lijst met titels:

Daymare: 1998 (PS4, DMM Games): 8 / 7 / 6 / 8 - (29/40)
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers (PS4/Switch, Atlus): 9 / 9 / 9 / 9 - (36/40)
Katana Kami: A Way of the Samurai Story (PS4/Switch, Spike Sunsoft): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
Under Night In-Birth Exe:Late|cl-r| (PS4/Switch, Arc System Works): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
Mosaic (PS4/Xbox One/Switch, Raw Fury): 7 / 7 / 7 / 8 - (29/40)
Roof Rage (Switch, EastAsiaSoft): 7 / 8 / 7 / 8 - (30/40)
Monster Viator (PS4/Xbox One/Switch, Kemco): 7 / 7 / 7 / 6 - (27/40)
Everything (PS4/Switch, David OReilly): 8 / 8 / 7 / 8 - (31/40)
Red Bow (PS4/Xbox One/Switch, Ratalaika Games): 6 / 7 / 6 / 6 - (25/40)
Stories Untold (Switch, Devolver Digital): 7 / 8 / 8 / 8 - (31/40)

   
 Onderwerp: Klassiekers aangekondigd voor SNES en NES Switch Online
11:19 - Nintendo heeft bekend gemaakt dat er weer enkele SNES- en NES-klassiekers aankomen voor Nintendo Switch Online. De titels komen op 19 februari aanstaande.

- Pop'n TwinBee (Super NES)
- Smash Tennis (Super NES)
- Shadow of the Ninja (NES)
- Eliminator Boat Duel (NES)