Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 202
  Nieuwsoverzicht van 13-02-2020
 Onderwerp: Prince of Persia VR Escape Room onthuld
06:54 - Prince of Persia: The Dagger of Time, de derde VR Escape Room ontwikkeld door Ubisoft, komt in het voorjaar van 2020 naar meer dan 300 locaties in de wereld. Dit avontuur speelt zich af in de wereld van Prince of Persia: The Sands of Time en draait volledig om samenwerken. Prince of Persia: The Dagger of Time volgt na de successen van twee VR Escape Rooms in de wereld van Assassin’s Creed: Beyond Medusa’s Gate en Escape the Lost Pyramid.

Prince of Persia: The Dagger of Time is ontwikkeld door Ubisoft Düsseldorf en is voor spelers van alle leeftijden. In de game kunnen maximaal vier spelers samenwerken om puzzels op te lossen en een uitweg te vinden uit het Fort der Tijd. In het verhaal worden de spelers opgeroepen door Kaileena, de Keizerin van de Tijd, om de kwaadaardige plannen van een magiër te stoppen. Zijn plan is om het zand in de Zandloper van Tijd te herstellen, zodat hij een leger van zandmonsters kan creëren. Om het fort succesvol te ontsnappen en de missies te voltooien, moeten spelers samenwerken en de ‘Dagger of Time’ gebruiken voor meer controle over de tijd.

   

 Onderwerp: Details Pokemon mystery dungeon onthuld
06:56 - The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag nieuwe details bekendgemaakt over Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX voor Nintendo Switch.

Het spel wordt gelanceerd op 6 maart 2020 en is een weerzien met de klassieke Pokémon Mystery Dungeon-spellen Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team, die in 2006 in Europa uitgebracht zijn.

Deze game speelt zich af in een wereld waarin alleen Pokémon voorkomen. De spelers beginnen hun avontuur met een persoonlijkheidstest. Ze doen hun ogen open in het lichaam van een Pokémon die hun toegewezen is op basis van hun antwoorden op de test of die ze zelf gekozen hebben. Tijdens hun avonturen komen spelers Pokémon tegen die zich bij hun reddingsteam aansluiten om andere Pokémon te helpen die in verschillende mysterieuze kerkers in de problemen zijn. Spelers moeten echter goed opletten, want telkens als ze een mysterieuze kerker betreden, is de lay-out weer anders!

Hier volgen enkele tips voor het verkennen van de mysterieuze kerkers.

Teams
Spelers kunnen op avontuur gaan met een team van maximaal drie Pokémon. Ze kunnen bovendien meerdere teams hebben. Spelers moeten het team kiezen dat het meest geschikt is voor de kerker die ze gaan verkennen. Hierbij moeten ze rekening houden met de typen Pokémon die ze in deze kerker tegen kunnen komen. Pokémon die zich bij de teams van de spelers aansluiten, kunnen in de kampen van de reddingsteams verblijven. Spelers kunnen daarnaast de Pokémon die leider van hun teams is, vervangen door een andere Pokémon.

Tijdens hun avonturen moeten spelers Rainbow Gummis en DX Gummis proberen te bemachtigen! Deze items kunnen Pokémon nuttige vaardigheden verschaffen die bekendstaan als 'zeldzame kwaliteiten'. Zeldzame kwaliteiten hebben een positief effect op alle leden van een reddingsteam in een kerker en helpen spelers bij het verkennen van de locatie. Houd je ogen open voor zeldzame Pokémon die vanaf het begin een zeldzame kwaliteit hebben!

Gevechten
Net als in de hoofdserie Pokémon-spellen kunnen de Pokémon in Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX maximaal vier aanvallen leren waarmee ze vijanden kunnen aanvallen, hun teamleden kunnen herstellen of andere speciale effecten kunnen toepassen. Daarnaast kunnen aanvallen verschillende typen en reikwijdtes hebben.

Spelers moeten echter niet vergeten tijdens een gevecht ook items te gebruiken! Zo berokkent Blast Seeds grote schade wanneer ze door Pokémon gegeten worden, kan Gravelerocks gebruikt worden voor aanvallen op een afstand en kunnen Pokémon met Oran Berries HP's terugkrijgen. Net als de lay-out van de kerkers veranderen ook de typen items en hun locaties elke keer dat spelers een kerker betreden.

Ontmoetingen
Tijdens hun tocht in Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX kunnen spelers meer dan vierhonderd Pokémon tegenkomen, waaronder Pokémon die kunnen mega-evolueren! Kijk ook uit naar Lucario! Deze Pokémon was ooit lid van een legendarisch reddingsteam dat naar verluidt het allersterkste team was. Hij speelt nu een actieve rol in het spel.

Op Pokémon Square ontmoeten spelers vele Pokémon met een heel eigen persoonlijkheid.
• De oude Whiscash kan spelers alles over de verhalen en legenden van deze wereld vertellen.
• De vriendelijke en opgewekte Snubbull zegt altijd wat hij denkt.
• De jonge Caterpie kijkt op tegen de spelers en droomt ervan ooit lid te worden van een reddingsteam.
• En dan is er ook nog de emotionele Lombre, die zijn vrienden opvrolijkt.
Spelers ontmoeten tevens andere reddingsteams.
• Team ACT, een sterk reddingsteam met de Gold-ranking, bestaat uit Alakazam, Charizard en Tyranitar.
• Team Meanies, dat alleen in naam een reddingsteam is, wordt gevormd door Gengar, Medicham en Ekans. En zij hebben niet veel goeds in de zin.
• Het inhalige Team Shifty onder leiding van Shiftry neemt alleen klussen aan die veel geld opleveren.
• De brandweermannen Blastoise, Feraligatr en Swampert vormen Team Hydro en stellen hun Pokémon-type ten dienste.
Missies in begin van spel
Vroeg in hun avontuur worden spelers benaderd door Pokémon die hun hulp nodig hebben. Dit betreft onder meer Dugtrio en Jumpluff.
• Diglett, de zoon van Dugtrio, wordt vastgehouden door Skarmory en moet gered worden. Ga op pad naar Mt. Steel om Diglett te redden!
• Shiftry, die met tegenzin de klus aanvaard heeft om de vriend van Jumpluff te redden, is nog niet teruggekeerd van zijn missie. Waarom waait het niet en waarom is Shiftry nog niet terug? Begeef je naar de canyon om erachter te komen!
Een voorproefje op Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX is nu mogelijk via een demo in de Nintendo eShop.

De demoversie van Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX kan nu gratis gedownload worden via de Nintendo eShop. Spelers kunnen in deze demoversie niet alleen het begin van het verhaal spelen, maar ze kunnen ook de SAVE-gegevens van de demo overzetten naar de volledige versie wanneer deze op 6 maart 2020 uitgebracht wordt. Tegelijkertijd kunnen fans ook alvast Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX via de Nintendo eShop downloaden, zodat ze na de officiële release meteen aan hun avontuur kunnen beginnen.

    Onderwerp: Nacon kondigt Hunting Simulator 2 aan
06:57 - In Hunting Simulator 2 verken je grotere, gevarieerdere en spectaculairdere natuurlijke omgevingen dan ooit, dankzij compleet opnieuw ontworpen graphics en geluidseffecten. De game levert vele uren aan uitdagingen en dompelt je helemaal onder in de flora en fauna van de mooiste gebieden in Europa en de Verenigde Staten.

Hunting Simulator 2 biedt Hunting-fans vele nieuwe functies, waaronder hun eigen jachthond, waarvan de eigenschappen een grote rol spelen bij het speuren naar prooi. Er zijn meer dan 33 soorten dieren te vinden in Hunting Simulator 2. De kunstmatige intelligentie voor elke soort is significant verbeterd om de unieke en realistische gedragingen van de dieren adequaat te reproduceren. Met hulp van je trouwe viervoeter leer je hoe je hun sporen kunt volgen om je missies te voltooien!

Via de gloednieuwe interface kunnen spelers elk onderdeel van hun uitrusting kiezen, afhankelijk van hun prooi en de verschillende omgevingen in Hunting Simulator 2. Meer dan 75 officiële wapens en accessoires evenals 90 kleding-items van gespecialiseerde merken zijn nauwkeurig nagemaakt: Browning, Winchester, Verney Carron en vele andere!
Hunting Simulator 2 verschijnt op 25 juni 2020 voor PS4, Xbox One en pc.
Een Nintendo Switch-versie zal later verschijnen.

    Onderwerp: Burnout-developer ontwikkelt nieuwe Need for Speed
09:01 - EA heeft de ontwikkeling van de nieuwe Need for Speed verplaatst naar de ontwikkelaar van de Burnout games, Criterion. EA wil zijn Zweedse studio Ghost Games hernoemen naar EA Gothenburg en er een ontwikkelingshub van maken. Deze hub moet vooral andere ontwikkelaars helpen met het produceren van games. Er zouden daarnaast mensen ontslagen worden. Het gaat om zo'n 30 banen. Criterion kennen we vooral van de Burnout-games. In 2010 maakte de studio al Need for Speed: Hot Pursuit en ook Most Wanted uit 2012.

   
 Onderwerp: The Elder Scrolls: Blades - Loadouts, heart's day-decoraties en meer live
11:19 - Update 1.6 voor The Elder Scrolls: Blades komt met verschillende tweaks en verbeteringen voor de game. We hebben enkele veelgevraagde features (en wat Heart’s Day-geschenken) toegevoegd waarvan we denken dat spelers ze echt zullen appreciëren.

Loadouts – Spelers kunnen nu maximaal vijf aangepaste sets vaardigheden, spreuken en uitrusting opslaan om alle uitdagingen aan te gaan die zich voordoen tijdens missies of in de Arena. Moet je je huidige uitrusting omruilen voor een stevigere uitrusting of een vuurbestendige helm? Spelers kunnen ten allen tijde hun loadout vervangen tijdens PvE-quests en tussen rondes door in PvP. Loadouts worden automatisch ontgrendeld voor spelers in Town Level 4.

Heart’s Day – Elke 16e Sun’s Dawn toont Tamriel haar zachtere kant voor Heart’s Day, een tijd van liefde en samenzijn. Doe mee met ons en geef wat liefde aan spelers in de vorm van speciale, tijdelijke Heart’s Day cosmetica in de Store – plus enkele gratis geschenken. Spelers kunnen inloggen tussen 14 en 16 februari om de gratis ‘Amulet of Mara’-halsketting te ontvangen en kunnen de ‘Heart’-emote in de Store oppikken van 12 tot 17 februari.

Verbeteringen aan Quests en meer – Update 1.6 bevat een waslijst aan verbeteringen, optimalisaties, tweaks en meer. Onder deze verbeteringen vallen onder andere de vernieuwde Skull Ratings op Quests, de optie om boss-cutscenes door te spoelen, kleurcode-notificaties voor items om de zeldzaamheid aan te duiden, de mogelijkheid om Dungeon Chests op te bergen en ze later te openen en nog veel meer.

   


 Onderwerp: Conan Chop Chop wordt verplaatst naar latere datum
13:13 - Uitgever Funcom en developer Mighty Kingdom hebben bekend gemaakt dat de 4-speler action adventure game Conan Chop Chop verplaatst is naar kwartaal 2 van 2020. Het spel kwam eerst nog op 25 februari uit, maar dit wordt niet gehaald. Het spel staat gepland voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Switch. Volgens de ontwikkelaar krijgt de developer meer tijd om het spel te finetunen.

   


 Onderwerp: Avatar-game van Ubisoft nog altijd in de maak
13:54 - De Avatar game die nog geen naam heeft is nog altijd in ontwikkeling bij Ubisoft. Dat heeft de ontwikkelaar bekend gemaakt. De game is in de maak bij de developer van The Division, Massive, en draait op de engine Snowdrop. Het spel komt voor de PC en console. Via de Screen Rant laat producer Jesper Karabanov kort weten dat het spel nog in de maak is, maar dat hij er verder weinig over kan vertellen. Wanneer het spel uit zal gaan komen is onduidelijk.

   
 Onderwerp: Fans van anime en JRPG's opgelet: Sakurai Wars verschijnt op 28 april 2020 voor PlayStation 4
15:22 - Vorig jaar kondigden we al aan dat Sakura Wars, één van SEGA’s grootste franchises, naar het Westen zou komen. Vandaag kunnen we tot ons grote genoegen de officiële releasedatum onthullen voor Sakura Wars op de PlayStation 4 –28 april 2020, dus al over een paar maanden! Nieuwsgierig naar wat Sakura Wars heeft te bieden? Bekijk onze nieuwe Westerse onthullingstrailer!
Een terugkeer naar iets heel speciaals

In Japan is Sakura Wars één van SEGA’s grootste series. Het debuut verscheen in 1996 voor de SEGA Saturn en groeide uit tot een succesvolle franchise met sequels, spin-offs, anime, manga en zelfs theatershows. Enkele van de grootste creatieve geesten in de werelden van anime en JRPG’s hebben nu hun talenten met SEGA gebundeld om Sakura Wars naar een nieuwe generatie te brengen, en naar een nieuw publiek in het westen.

Voor deze reboot heeft SEGA vele van de originele makers weer bij elkaar gebracht en belangrijke bijdrages voor character design ontvangen van grootheden als Tite Kubo, Yukiko Horiguchi, BUNBUN, Fumikane Shimada, Ken Sugimori, Noizi Ito, Shigenori Soejima en meer, voor een werkelijk spectaculaire productie.

In dit buitengewone avontuur treedt de Imperial Combat Revue op als Tokio’s verdedigingsleger tegen een demonische dreiging. Wanneer de Flower Division van dit leger, met soldaten die in vredestijd theaterartiesten zijn, niet voldoet aan de verwachtingen, dreigt deze divisie gesloten te worden. Als Seijuro Kamiyama, de pasbenoemde kapitein van dit gezelschap, is het jouw taak het tij te keren.

Tijdens je avontuur kun je met een kleurrijke cast aan personages communiceren via het dynamische LIPS-dialoogsysteem (dat kenmerkend is voor de serie), waarbij wat je zegt en hoe je dit zegt zowel op als buiten het slagveld invloed heeft. Deze invloed loopt door naar het energieke vechtsysteem met gigantische, door stoom aangedreven mechs die ‘spiricle armors’ worden genoemd en alleen bestuurd kunnen worden door personen met grote spirituele kracht. Dit alles wordt gepresenteerd in de stijl van een hoogwaardige anime-productie, compleet met prachtig geanimeerde filmpjes en dramatische personage-ontwikkelingen die je constant nieuwsgierig houden naar wat gaat komen!

Sakura Wars krijgt Japanse voice-acting met ondertitels in Engels, Duits, Frans en Spaans. Fysieke versies van Sakura Wars krijgen een omkeerbare hoes met de originele Japanse cover-art voor de game en een set stickers van de hoofdpersonages.