Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 196
  Nieuwsoverzicht van 14-02-2020
 Onderwerp: For Honor viert derde verjaardag met nieuw in-game event
07:57 - De derde verjaardag van For Honor wordt gevierd met een twee weken durend in-game event genaamd Honor Games. Het event is nu (tot en met 27 februari) gratis speelbaar voor alle spelers van For Honor op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Honor Games introduceert een variant op de geliefde gamemodus Carousel of Death. Wanneer spelers voor de eerste keer sterven in deze 4v4 Elimination game-modus, worden ze 5 seconden later weer tot leven gewekt, maar worden er telkens wel 5 seconden toegevoegd aan de respawntijd. De overwinning wordt pas behaald wanneer alle tegenstanders tegelijkertijd zijn verslagen. Tijdens de eerste week van het event voegt Carousel of Fire extra schadeboosts en vuurspuwende geisers toe aan de arena. De tweede week van het event krijgt ook een andere wending, maar dat blijft nog even een verrassing.

Het in-game event brengt een overvloed aan buit en unieke toevoegingen naar de game, waaronder een nieuwe Battle Outfit, Ornament en Effect, evenals gloednieuwe Instrument Emotes die beschikbaar zijn voor alle Helden. Al deze event-gerelateerde buit en content is tot en met 2 maart tevens verkrijgbaar in de Honor Games-bundel voor 30.000 Staal.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook is For Honor onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

   

 Onderwerp: World of Tanks: Mercenaries viert haar zesde verjaardag met 20 miljoen spelers
07:58 - Zes jaar geleden maakte World of Tanks: Mercenaries (de console versie van World of Tanks) haar debuut op de PlayStation®4, Xbox One, en de Xbox 360 en werd één van ‘s werelds meest populaire free-to-play games op de console. Zes jaar is best een mijlsteen en daarom vieren ze met hun 20 miljoen spelers feest.

Zo kan iedereen meedoen met de in-game events, worden op de sociale mediakanalen weggeef acties georganiseerd waarbij je o.a. van 12 tot 21 februari kans maakt op een gratis custom bekleedde Xbox ONE X en tot slot krijgt Iedereen die een potje speelt krijgt ook een Ironclad T-29 tank als geschenk.

   

 Onderwerp: GTA Online viert Valentijnsdag en komt met bonussen en meer
07:59 - Er is weer allerlei content en acties toegevoegd aan de game GTA Online. Zie hieronder voor de belangrijke content updates van deze week in GTA Online, inclusief een assortiment aan flinke Valentijnsdagbonussen en kortingen:

• Tot 50% hogere uitbetaling voor de Diamond Casino Heist
• Een nieuwe sportwagen; De Dinka Sugoi
• Dubbele beloningen bij drie heists: The Fleeca Job, Prison Break en Series A
• Dubbele beloningen bij vier Adverary Modes; Till Death Do Us Part, Offence Defense, Hasta La Vista en Lost vs. Damned
• De Albany Roosevelt Valor is de nieuwe Lucky Wheel-hoofdprijs
• De hele week gratis Champagne en verdubbeld Nightclub inkomen
• Een gratis Albany t-shirt voor elke speler die vóór 19 februari inlogt
• Twitch Prime Voordelen bevatten nu 35% korting op de Fire Truck en Lifeguard Truck, en een korting voor een gratis Pixel Pete's Arcade Property is nog steeds beschikbaar

   
 Onderwerp: Street Fighter V: Champion Edition nu verkrijgbaar; Seth toegevoegd als 40e personage
09:53 - Champions will rise! Capcom, een wereldwijd toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van videogames, maakt bekend dat Street Fighter V: Champion Edition, de uitgebreidste versie van het beroemde vechtspel, nu verkrijgbaar is voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en pc. Daarnaast maakt Capcom bekend dat Seth een nieuwe fysieke vorm heeft aangenomen om als 40e personage toegevoegd te worden aan de Champion Edition van Street Fighter V.

Street Fighter V: Champion Edition bevat alle content (exclusief Fighting Chance-kostuums, merksamenwerkingskostuums en Capcom Pro Tour DLC) van zowel de originele uitgave als Street Fighter™ V: Arcade Edition. Daarbovenop bevat Champion Edition elke vechter, stage en andere content die verscheen tussen Arcade Edition en deze nieuwe versie, inclusief Seth. In totaal bevat deze uitgebreide editie van Street Fighter V maar liefst 40 personages, 34 stages en meer dan 200 kostuums. Nadat spelers een personage hebben gekozen, kunnen ze zich daarmee een weg knokken door diverse spannende spelvarianten voor één of meer spelers van alle niveaus, inclusief Cinematic Story Mode, Arcade Mode, Team Battle, Ranked Match, Casual Match en meer.

Vanaf vandaag mengt Seth zich in de strijd als 40e personage van Street Fighter V; deze meester in het imiteren van moves keert in Champion Edition terug met een nieuwe fysieke vorm. Nu het biologische brein van Seth, die eerder optrad als eindbaas in Street Fighter IV, is gekoppeld aan Doll Unit Zero, gaat deze levensvorm verder met het zoeken naar nieuwe data en het installeren van moves van de sterkste vechters ter wereld. Nieuwe spelers kunnen nu met Seth aan de slag als onderdeel van Street Fighter V: Champion Edition terwijl huidige spelers Seth apart kunnen aanschaffen voor 100.000 Fight Money (de in-game valuta).

Street Fighter V: Champion Edition is nu fysiek en digitaal verkrijgbaar voor PlayStation®4 en als digitale download op Steam. Huidige bezitters van een versie van Street Fighter V, ongeacht welke, kunnen een digitale Upgrade Kit aanschaffen voor directe toegang tot alle content van de Champion Edition die ze nog niet bezitten.

De oorspronkelijke versie van Street Fighter V is nog steeds het enige wat spelers nodig hebben om de meest up-to-date-versie van de titel te bezitten. Alle toegevoegde game-modes en balans-updates zijn gratis voor bezitters van een versie van Street Fighter V, ongeacht welke. Daarnaast blijven alle DLC-personages geheel zonder betaling te verkrijgen door het voltooien van diverse in-game-uitdagingen en verdienen van de in-game valuta genaamd Fight Money. Voor wie niet kan wachten, is de in-game-content ook direct te koop voor echt geld. Bepaalde aanvullende content is alleen te koop met Fight Money, dat spelers kunnen verdienen door de game te spelen.

   

 Onderwerp: PlayStation lanceert creatief platform Dreams 
10:30 - Met het creatieve platform Dreams is de sky the limit. Van games, muziek, schilderijen, animaties, beeldhouwwerken tot films: alles is mogelijk binnen het nieuwe ontwerpplatform van PlayStation. De bekroonde ontwikkelaar Media Molecule, tevens maker van LittleBigPlanet en Tearaway, biedt creators van Dreams de mogelijkheid om hun wildste ideeën en fantasieën op het gebied van games, kunst, films en muziek tot leven te brengen met de innovatieve ontwerptools. Onder het motto van de studio 'Play, Create, Share' geeft Dreams iedereen de kans - van kunstenaar tot beginner - om zijn creativiteit de vrije loop te laten. Het platform is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4.

Het Dreams-platform raakt verschillende genres binnen de werelden van kunst en creatie. Vanwege de overlappende onderwerpen beperkt het platform zich niet tot slechts één publiek. Dromen zijn bedoeld voor iedereen, van creatievelingen en artiesten maar ook voor beginners zonder enige ervaring.

De afgelopen tijd zijn een aantal creatievelingen als eerste aan de slag gegaan op het platform om hun eigen fantasieën en creatieve ideeën werkelijkheid te maken. Zowel presentatrice en kunstenares Nellie Benner als illustrator Floor van het Nederend ruilden hun kwast, pen en papier in voor een PS4 controller om hun creativiteit binnen Dreams te ontdekken.

Floor over Dreams: “Wat ik zo bijzonder vind aan Dreams is dat je echt alle kanten op kan. Van verschillende levels bouwen, en een 3D object maken tot je eigen landschap schilderen waar je vervolgens zelf doorheen wandelt. De mogelijkheden zijn eindeloos!"

   

 Onderwerp: Square Enix onthult Marvel's Avengers Earth's Mightiest Edtion en Deluxe Edition
11:00 - Square Enix maakt vandaag bekend dat op 4 september 2020 naast de Standard Edition van Marvel’s Avengers ook de Earth’s Mightiest Edition en Deluxe Edition beschikbaar komen. Daarnaast ontvangen spelers die de game pre-orderen gegarandeerde toegang tot de bèta (bij deelnemende retailers), een Marvel Legacy Outfit-pack, en een exclusieve nameplate.De Marvel's Avengers Deluxe Edition bevat een exclusieve Obsidian Outfit-pack (zes heldenkostuums), zes exclusieve Obsidian-nameplates, en 72 uur early access.
Marvel's Avengers: Earth’s Mightiest Edition bevat een full colour statue van Captain America (30 cm groot). Dit luxe, hoogkwalitatieve pvc-beeldje is ontworpen door de artiesten van Gentle Giant, en bevat alle structuren en details van Captain America’s uniform. Marvel’s Avengers: Earth’s Mightiest Edition bevat ook een exemplaar van de Deluxe Edition, exclusieve SteelBook®, Hulk Bobblehead, Mjölnir-sleutelhanger, Black Widow-gesp, Iron Man’s Prototype Armour Blueprints, Kamala Khans Honorary Avenger-button, speciale groepsfoto van de Avengers, en 72 uur early access voordat de game op 4 september 2020 verschijnt.

Bij deelnemende retailers ontvangen spelers die Marvel’s Avengers pre-orderen één van de volgende bonussen: een limited-edition buttonset, een patch-set, een SteelBook® dat is ontworpen door Mark Brooks, of een digitaal comicboek. Vandaag begint het pre-order-programma, inclusief gegarandeerde toegang tot de bèta, een exclusieve nameplate en een Marvel Legacy Outfit-pack. Deze Marvel Legacy Outfits zijn geïnspireerd door momenten uit de comics waarop de verschillende superhelden voor het eerst hun krachten gebruikten om de iconen te worden die ze nu zijn.

Daarnaast ontvangen spelers die hun exemplaar van Marvel’s Avengers pre-orderen in de PlayStation Store aanvullende pre-orderbonussen, inclusief een Ms. Marvel “Talk to the Hand”-emote en een dynamisch thema van het “Marvel’s Avengers: Hex Pattern”-logo. De exclusieve Digital Edition in de PlayStation® Store omvat een exclusieve Ms. Marvel-nameplate en 1.000 credits die spelers kunnen gebruiken voor het aanpassen van hun helden. Deze editie biedt ook 72 uur early access, voorafgaand aan het moment waarop de game in september wordt gelanceerd. PlayStation 4-spelers die een versie (ongeacht welke) voor PS4 pre-orderen kunnen ook eerst de bèta spelen.

   

 Onderwerp: Verzadig je honger naar avontuur met Snack World: The Dungeon Crawl
12:16 - Als je trek hebt in het verzamelen van heerlijke loot en zalige schatten, dan heb je mazzel – want SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Wil je weten wat voor lekkers die game allemaal te bieden heeft? Check dan snel de SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD – Schatten verzamelen!-trailer.

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD van Level-5 is een heerlijke meta, ‘vierde-muur-doorbrekende’ roguelike RPG vol maffe woord- en voedselgrappen. Sluit je aan bij de heldhaftige schattenjagers Chup, Mayonna en hun bende en baan je vechtend een weg door willekeurig gegenereerde kerkers om een heerlijk humoristische quest te voltooien en de orde in het land Tutti-Frutti te herstellen. De kwaadaardige Sultan Vinegar is namelijk van plan om de Deodragon, Smörg Åsbord weer tot leven te wekken, waardoor heel Snack World wordt bedreigd. Aan jou de taak hem te stoppen!

Om je goed voor te bereiden op je avonturen, kun je gaan winkelen in luxe supermarkten en je uitrusting verbeteren voor de verraderlijk diepgaande gevechten die je staan te wachten. Eenmaal klaar voor de strijd, kun je in kerkers vol valstrikken en machtige eindbazen op schattenjacht gaan. Daarbij kun je “snacks” gebruiken om speciale bondgenoten op te roepen die je tijdens gevechten helpen; wanneer je maar wilt je uitrusting veranderen met de zogenaamde “jara’s”, en consumeerbare items gebruiken die je een voordeel in de strijd bieden. Werk samen met vrienden om grote eindbazen met nog grotere ego’s te verslaan in de online* multiplayer en lokale coöpstand** voor maximaal vier spelers.

Zet je tanden in een heerlijk hartig dungeon-crawling-avontuur! SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.