Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 323
  Nieuwsoverzicht van 16-03-2020
 Onderwerp: Welkom bij Empire of Tomorrow: het allerlaatste DLC-pack van WWE 2K20 Originals
08:27 - De neonverlichte straten van de futuristische stad Neo-Osaka barsten van de hackers, androids en robotjagers die allemaal flink in de gaten worden gehouden door de almachtige Authority Megacorp. Welkom bij Empire of Tomorrow, de vierde en laatste DLC van WWE 2K20 Originals die onderdeel uitmaakt van de WWE 2K20 Backstage Pass en is inbegrepen bij elk exemplaar van de WWE 2K20 Deluxe Edition en SmackDown! 20th Anniversary Edition.

WWE 2K20 ORIGINALS: EMPIRE OF TOMORROW CONTENT

Nieuwe scifi-showcase
WWE 2K20 Originals: Empire of Tomorrow vertelt het verhaal van Asuka, een legendarische hacker die op de vlucht is voor Authoriy Megacorp. Chairwoman Alexa Bliss, de voorzitter van Authority Megacorp, heeft Asuka en haar vrienden een schone lei aangeboden in ruil voor de gegevens die zij hebben gestolen.
Deze deal loopt echter slecht af wanneer Alexa weigert om zich aan haar woord te houden. Hierdoor moet Asuka's team zichzelf gaan verdedigen tegen het geweld van Authority's geavanceerde beveiligingssystemen.

Nieuwe dystopische Story Towers

'On the Hunt' – Robot Hunter Miz is verantwoordelijk voor het vinden en vangen van een lading defecte robots. Er is echter één probleem: ze zien er net zo uit als mensen, en gedragen zich exact hetzelfde.

'Malfunction Detected' – Robot Hunter Keith Lee is de partner van Miz. Lee moet - net als Miz - losgeslagen bots opsporen, maar beseft na een tijdje dat hij meer op diezelfde robots lijkt dan hij in eerste instantie dacht.

'Neo-Osaka Security Corporation' – Hacker Johnny Gargano hoort bij Asuka's crew. Autoriteit Megacorp heeft een nieuwe serie veiligheidsrobots op de straten losgelaten die de burgers terroriseren. Johnny heeft een riskant plan: herprogrammeer de robots zodat ze alleen zien wat Johnny wil dat ze zien. Hij zal ze alleen wel eerst moeten overmeesteren als hij dit wil bereiken...

'Heist of the Millennium' – Hacker Io Shirai staat op het punt om het meest complexe beveiligingssysteem ter wereld te infiltreren, namelijk die van Authority Megacorp. Haar doel is om een data-cache te stelen die essentieel is voor de plannen van Authority Megacorp en deze vervolgens aan de crew te geven. Zal Io de cache kunnen stellen en teruggeven, of verkoopt ze het toch op de zwarte markt zodat ze een bak met geld binnen kan halen?

Nieuwe futuristische WWE Superstar-personages
Hacker Asuka
Chairwoman Bliss
A-Mech-Sa Bliss
Daemon Sonya Deville
CyberNaomi
Anti-Virus Carmella
N14-J4X
Hacker Johnny Gargano

Twee nieuwe geavanceerde arena's
The Mainframe
Neo-Osaka District 4

En nog veel meer...
Nieuwe thema-onderdelen voor Superstars
Nieuwe voice-overteksten en commentaar
Nieuwe thema-onderdelen voor Create-an-Arena
Nieuwe themawapens

Kies je voor de WWE 2K20 Deluxe Edition of SmackDown! 20th Anniversary Edition? Dan krijg je ook toegang tot de complete serie van WWE 2K20 Originals en downloadbare contentpacks, waaronder Bump in the Night, Wasteland Wanderers, Southpaw Regional Wrestling en Empire of Tomorrow. Empire of Tomorrow is tevens bij de DLC-bundel van de WWE 2K20 Backstage Pass inbegrepen.

WAT ZIJN WWE 2K20 ORIGINALS?
WWE 2K20 Originals is een reeks van vier downloadbare contentpacks, elk met een eigen thema en een gloednieuwe, fictieve locatie. Dit is de belangrijkste downloadbare content van WWE 2K20. Elke aflevering bevat een unieke 2K Showcase, 2K Towers, speelbare personages, aanpassingsvoorwerpen, nieuwe wapens, arena's en nog veel meer toevoegingen met een uniek thema. Alle WWE 2K20 Originals zijn nu beschikbaar om te spelen.

HOEVEEL KOSTEN DE WWE 2K20 ORIGINALS?
WWE 2K20 Originals kosten elk € 14,99. De eerste WWE 2K20 Originals-pack, Bump in the Night, is gratis beschikbaar voor iedereen die een pre-order van WWE 2K20 heeft geplaatst bij deelnemende winkels. Spelers die naast Bump in the Night ook interesse hebben in de andere drie WWE 2K20 Originals, kunnen de WWE 2K20 Backstage Pass kopen voor € 29,99. De inhoud van de Backstage Pass is tevens inbegrepen bij de WWE 2K20 Deluxe Edition en de SmackDown! 20th Anniversary Edition.

OPTIES VOOR WWE 2K20 ORIGINALS
Deze opties bevatten alle WWE 2K20 Originals
WWE 2K20 Deluxe Edition – € 89,99
WWE 2K20 SmackDown! 20th Anniversary Edition – € 129,99

À la carte-opties
WWE 2K20 Backstage Pass – € 29,99: bespaar op WWE 2K20 Originals met deze bundel van packs 2-4. (Eigenaren van de Deluxe Edition of SmackDown! 20th Anniversary Edition kunnen alle WWE 2K20 Originals zonder extra kosten downloaden.)
WWE 2K20 Originals: Wasteland Wanderers
WWE 2K20 Originals: Southpaw Regional Wrestling
WWE 2K20 Originals: Empire of Tomorrow
WWE 2K20 Originals zijn nu allemaal verkrijgbaar in de digitale winkels van PlayStation, Xbox en Steam:
WWE 2K20 Originals: Bump in the Night – € 14,99
WWE 2K20 Originals: Wasteland Wanderers – € 14,99
WWE 2K20 Originals: Southpaw Regional Wrestling – € 14,99
WWE 2K20 Originals: Empire of Tomorrow – € 14,99

   

 Onderwerp: Extreem twijfelachtig dat PS5 en Xbox Series X nog in 2020 komen
08:36 - Vanwege de wereldwijde verspreiding van het Corona-virus lijkt het zeer twijfelachtig of eind dit jaar de PlayStation 5 en Xbox Series X kunnen verschijnen. Hoewel AMD liet weten haar chipset wel te kunnen leveren, lijkt het erop dat veel andere hardware leveranciers aardig wat last ondervinden van het virus. Via de PSU lezen we dat de DFC meldt dat vertraging op de loer ligt en zo goed als zeker is.

"Het Corona-virus lijkt zeker impact te hebben op de levering van beide platformen. Het is wel zeker dat één of zelfs beide consoles 2020 niet zullen halen. Ook kan de initiële prijs hoger komen te liggen dan verwacht. De economie is nu zo onzeker, zelfs als het beter gaat in de nabije toekomst, dan heeft deze vertraging zelfs al de nodige impact gehad."

   

 Onderwerp: DLC voor Control in beeld gebracht
08:40 - Uitgever 505 Games en developer Remedy Entertainment hebben een debuut trailer uitgebracht van de downloadbare content 'The Foundation' voor Control. De DLC staat gepland voor 26 maart aanstaande.


   
 Onderwerp: EA reageert op Corona-virus
08:45 - Electronic Arts reageert adequaat op het Corona-virus op dit moment. Het concern heeft gezegd dat het alles zal doen om de spelers zo min mogelijk te laten merken van alle issues omtrent het virus. Iedereen moet gewoon nog zijn of haar favorieten games online kunnen spelen. EA zegt ook voor haar werknemers geregeld te hebben dat ze zoveel mogelijk thuis kunnen werken. Duizenden medewerkers werken nu thuis en kunnen van daaruit de services draaiend houden en verder werken aan projecten. Eerder liet ook al Rockstar weten dat haar medewerkers thuis werken, en ook Microsoft en Bungie hebben het remote-plan zoveel mogelijk in werking gebracht.

   
 Onderwerp: Special guests bevestigen komst jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con
08:57 - Goed nieuws voor bezoekers die een kaartje hadden bemachtigd voor de voorjaarseditie van Heroes Dutch Comic Con! Op donderdag 12 maart maakte de organisatie bekend genoodzaakt te zijn om het evenement, dat gepland stond op 28 en 29 maart 2020, te verplaatsen vanwege het coronavirus. Nu maken zij bekend dat de geplande special guests alsnog aanwezig zullen zijn tijdens het verplaatste evenement op 4 en 5 juli 2020 in de Jaarbeurs Utrecht.

Het management van Colin O'Donoghue (Once Upon a Time), David Ramsey (Arrow, Dexter), Rose McIver (iZombie) en Chad Michael Murray (One Tree Hill, Riverdale) hebben bevestigd dat de artiesten aanwezig zijn tijdens de jubileumeditie van het evenement. Overwatch-stemactrices Carolina Ravassa en Lucie Pohl hebben nog niet bevestigd af te reizen naar Utrecht. De organisatie hoopt hier snel meer over te kunnen vertellen.

Comic artists

Ook het programma voor de comic artists gaat gewoon door zoals eerder gepland. De aangekondigde artiesten, bestaande uit zes comic artists en een editor, hebben hun komst naar de jubileumeditie bevestigd. Tijdens de jubileumeditie zullen de volgende artiesten aanwezig zijn: Trever Hairsine (Captain America: The Extremists), Francis Portela (Batman: Gotham Knights), Scott Kolins (The Flash), Julian Totino Tedesco (Hawkeye), Rafael Albuquerque (All-Star Batman) en natuurlijk de tekenaar van de officiele Heroes Dutch Comic Con-poster RB Silva (Powers of X). David Menchel (Valiant Comics) schuift aan om portfolio's te beoordelen van Nederlands tekentalent.

Geldigheid toegangsbewijzen

Toegangsbewijzen voor de verplaatste voorjaarseditie op 28 en 29 maart, zijn geldig voor de jubileumeditie op 4 en 5 juli. Fans met een photobooth- en/of meet & greet-ticket voor een van de special guests kunnen deze alsnog gebruiken op de nieuwe datum. Indien tickethouders verhinderd zijn op deze nieuwe datum, krijgen zij 14 dagen de tijd om een restitutie aan te vragen. Hiervan worden zij volgende week per email op de hoogte gesteld.

    Onderwerp: Xbox Live issues afgelopen nacht
09:00 - Microsoft heeft in de afgelopen nacht en deze maandagmorgen flinke downtime issues gehad. De service viel tijdelijk uit net als Microsofts Azure-clouddienst. Dit kwam doordat de Amerikaanse regio van de dienst te maken had met stroomproblemen. Door de issues konden spelers niet inloggen op Xbox Live en ook matchmaking niet gebruiken. Inmiddels zouden de problemen wel opgelost moeten zijn volgens Microsoft.

   
 Onderwerp: Dit jaar geen Firstlook festival
12:55 - De organisatie van Firstlook heeft bekend gemaakt dat het evenement dit jaar niet zal plaatsvinden. Het corona-virus zorgt voor te veel onzekerheid waardoor de planning erg onzeker wordt op dit moment. Via een persbericht laat men weten:

Met pijn in ons hart moeten wij mededelen dat er dit jaar geen editie van Firstlook Festival zal plaatsvinden. De reden hiervoor is de onzekerheid rond het coronavirus en de gevolgen die dit heeft voor de marketingkalender en budgetallocatie van de gamesindustrie en aanverwante markten in 2020.

De productie, sales en promotie van een grootschalig evenement zoals Firstlook Festival heeft een lange aanlooptijd nodig. De ontstane onzekerheid maakt dat het risico van het opstarten van een dergelijke productie op dit moment te groot is. We hopen onze trouwe community en partners in 2021 weer te mogen verwelkomen.