Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 322
  Nieuwsoverzicht van 17-03-2020
 Onderwerp: Neem een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van Final Fantasy VII Remake
08:28 - In aanloop naar de lancering van FINAL FANTASY VII REMAKE op 10 april, presenteert Square Enix Ltd., het eerste deel van een serie video’s die kijkers een diepgaand inzicht bieden in de creatie van deze videogame, waar heel veel gamers naar uitkijken.

Via interviews met de makers, artists en ontwikkelaars van de game, geeft de serie een exclusief inzicht in de geheimen achter de creatie van FINAL FANTASY VII REMAKE – van verhaal, personages, gevechten en actie tot de aangrijpende muziek en de spectaculaire beelden. De eerste video toont interviews met diverse beroemde ontwikkelaars, inclusief:

• Yoshinori Kitase (Producer)
• Tetsuya Nomura (Director & Concept Design)
• Kazushige Nojima (Story & Scenario)
• Naoki Hamaguchi (Co-Director – Game Design / Programming)
• Motomu Toriyama (Co-Director – Scenario Design)FINAL FANTASY VII REMAKE verschijnt op 10 april 2020 voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem.

    Onderwerp: Bekijk nu de eerste 12 minuten van de nieuwe campaign add-on van Borderlands 3
08:30 - Krijg nu de spiksplinternieuwe gameplay beelden van 'Guns, Love, and Tentacles' waarbij guns, liefde en tentakels vanaf 26 maart de hoofdrol spelen.

De gehele eigen kosmische horror rom-com uitbreiding van Borderlands 3, genaamd Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock, komt op 26 maart uit op alle momenteel ondersteunde platformen. Dat is al over 10 dagen!

Afgelopen maand tijdens PAX East heeft Gearbox deze spiksplinternieuwe campaign add-on uit de doeken gedaan met een trailer, maar nu de grote dag bijna is aangebroken, willen we je iets meer beelden geven van de ijzige en vijandige planeet Xylourgos en alle gruwelijke wezens die daar op je wachten.

Voor het geval je de originele berichtgeving gemist hebt: Sir Alistair Hammerlock en Wainwright Jakobs hakken eindelijk de knoop door en willen je meenemen naar de ijsplaneet Xylourgos, waar een gargantuaans monster ligt vastgevroren boven een dorpje vol gestoorde occultisten.

Je zal moeten terugvechten tegen de krachten van buitenaards kwaad, als Wainwright en Hammerlock hun 'happily ever after' willen. Gelukkig word je gesteund door de meest badass wedding planner in het heelal: Gaige, een voormalige Vault Hunter die onlosmakelijk verbonden is met haar BFF robot Deathtrap. En dat is nog niet alles:
• Herenig met oude vrienden en team up met nieuwe griezelige karakters om ware liefde te laten overwinnen van griezeligheid
• Confronteer bloeddorstige vijanden en geweldige bazen, waaronder alien beasts, verschrikkelijk gemuteerde occultisten, en een bende van koud-bloedige bandieten
• Duik in de verontrustende en soms gekke achtergrondverhalen van vervloekte dorpelingen in een heleboel spannende side-missions
• Bewapen jouw Vault Hunter met de meest dodelijke uitrusting van het heelal, waaronder een schat aan aanvullende Legendaries en een paar super sterke Class Mods
• Pronk met jouw gevoel voor stijl met een vloedgolf aan nieuwe cosmetische items, van Vault Hunter Heads & Skins tot interactieve Room Decorations en geheel nieuwe Vehicle Skins.

Guns, Love, and Tentacles brengt vanaf 26 maart de "liefde" terug in "Lovecraft" en is, net als Moxxi´s Heist of The Handsome Jackpot, inbegrepen in de Borderlands 3 Season Pass en de Super Deluxe Edition.

Zorg dat je op 24 maart de volgende aflevering van The Borderlands Show kijkt voor een nog diepere duik in Guns Love, and Tentacles. De hosts Greg Miller en Fran Mirabella zullen dan zelf op onderzoek uitgaan in de bevroren woestenij. Zij zullen ook de tijd nemen om met Anthony Nicholson van Gearbox de Mayhem Mode 2.0, de Revenge of the Cartels seasonal event en nog veel meer te bespreken.


   

 Onderwerp: Xbox Series X qua grootte naast Xbox One X gezet
08:34 - De Xbox Series X is qua grootte een flink bakbeest. Niet gek dus dat deze een stuk groter is dan de Xbox One console. In enkele foto's zijn beide units naast elkaar gezet en de verschillen zijn opmerkelijk te noemen:


   
 Onderwerp: Specs van de Xbox Series X op een rij gezet
09:10 - Microsoft heeft officieel de specs van de Xbox Series X op een rij gezet. Microsoft presenteerde de specificaties van de console gisteren. De console is een beest qua specs en moet qua prestaties niet heel veel onderdoen voor de huidige PC's van dit moment.Het geheugen van de console is opgedeeld. Zo is 10 gigabyte geheugen 'snel' geheugen en 6 gigabyte 'normaal' geheugen. Deze constructie is met AMD in elkaar gezet en moet zorgen voor een betere balans tussen het geheugengebruik van het OS en games. Ook zijn de specs van de Xbox Series X naast die van de Xbox One X en S gelegd:


   
 Onderwerp: Life is Strange 2 en Sniper Ghost Warrior bij Famitsu getest
11:59 - Het beoordelen van games gaat gewoon door in Japan. Het Famitsu heeft de onderstaande titels de afgelopen week op de testbank gezet.


Knightin' Cross (PS4/Switch, Ratalaika Games): 7 / 7 / 8 / 6 - (28/40)
Kemono Heroes (Switch, MadGearGames): 7 / 8 / 8 / 6 - (29/40)
Super Crush K.O. (Switch, Vertex Pop): 8 / 7 / 8 / 7 - (30/40)
The Tiny Bang Story (Switch, Playism): 7 / 8 / 7 / 8 - (30/40)
Noraneko Monogatari (Switch, Cyberfront): 6 / 7 / 7 / 7 - (27/40)
My Hero Academia One's Justice 2 (PS4/Xbox One/Switch, Bandai Namco): 9 / 8 / 8 / 8 - (33/40)
Revenge of Justice (PS4/Switch, Kemco): 7 / 7 / 8 / 7 - (29/40)
Sniper Ghost Warrior Contracts (PS4, CI Games): 8 / 9 / 8 / 8 - (33/40)
Life is Strange 2 (PS4, Square Enix): 9 / 9 / 9 / 9 - (36/40)