Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 322
  Nieuwsoverzicht van 18-03-2020
 Onderwerp: Speel Assassin’s Creed Odyssey dit weekend gratis
08:20 - Assassin’s Creed Odyssey, het nieuwste deel in de bekroonde Assassin’s Creed-reeks, is van donderdag 19 maart tot en met zondag 22 maart gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Nieuwe spelers hebben toegang tot de volledige content van de basisgame* en kunnen de game reeds pre-loaden op PlayStation 4 en Windows PC.

Assassin’s Creed Odyssey speelt zich af in het oude Griekenland tijdens de gouden eeuw van Athene, te midden van een van de dodelijkste conflicten in de geschiedenis, namelijk de Peloponnesische oorlog. Spelers kiezen tussen Alexios of Kassandra, een verstoten Spartaanse huurling, en gaan op een epische reis in een levendige, dynamische wereld, waar ze de waarheid over hun mysterieuze verleden ontdekken en legendarische Griekse helden worden.

Spelers die de game gedurende het gratis weekend aanschaffen, behouden hun progressie op hetzelfde platform. Bovendien ontgrendelen alle spelers tijdens het gratis weekend Ezio’s Roman Set via Ubisoft Club.

Assassin’s Creed Odyssey is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Assassin’s Creed Odyssey onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

   

 Onderwerp: Nieuwe Indie World-video toont meer dan 20 nieuwe indiegames die in 2020 naar de Nintendo Switch komen
08:21 - Nintendo heeft vandaag een nieuwe Indie World-video uitgezonden waarin talloze indiegames uit de doeken werden gedaan die in 2020 naar de Nintendo Switch komen. Onder de games zaten originele platformgames als Blue Fire; actie-RPG’s als Baldo; de nieuwe game van Hello Games, de makers van No Man’s Sky; The Last Campfire; en games als PixelJunk Eden 2 en Exit the Gungeon. Laatstgenoemde game wordt later vandaag al uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Ga naar de Indie World-pagina op de officiële Nintendo-website als je de video Indie World – 17.03.20 (Nintendo Switch) opnieuw wilt bekijken.

In de video kwamen de volgende games aan bod:

• Exit the Gungeon van Dodge Roll en Singlecore Games: Exit the Gungeon is een bullet-hell in een kerker en is het directe vervolg op Enter the Gungeon. Uitgerust met een steeds veranderend wapen, een onbedwingbare neiging tot plunderen en de beproefde duikrol moet elk van je helden via een eigen unieke route van steeds linkere liften afdalen en ontsnappen. Exit the Gungeon wordt later vandaag als tijdelijke console-exclusive uitgebracht voor de Nintendo Switch!
• The Last Campfire van Hello Games: Waan je in een prachtige wildernis vol bijzondere personages, vreemde wezens en mysterieuze ruïnes terwijl je op reis bent om het laatste kampvuur aan te wakkeren. Beleef een ontroerend verhaal over magie en mysterie wanneer The Last Campfire deze zomer wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
• Blue Fire van Robi Studios: Ga op een buitengewone reis door het desolate koninkrijk Penumbra en ontrafel de verborgen geheimen van dit vergeten land. Ontdek mystieke tempels, ontmoet overlevenden en probeer vreemde opdrachten te voltooien om waardevolle voorwerpen in je bezit te krijgen. Er staat je een gevaarlijk avontuur te wachten wanneer Blue Fire deze zomer als tijdelijke console-exclusive als eerste wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
• Baldo van Naps Team: Ontmoet de meest vreemde en grappige personages in de wereld van Baldo, een actie-avonturen-RPG in een interactieve open wereld vol puzzels, toffe gameplaymechanieken en complexe kerkers. Baldo wordt deze zomer als tijdelijke console-exclusive als eerste uitgebracht voor de Nintendo Switch.
• I Am Dead van Hollow Ponds: I Am Dead is een bijzondere puzzel-avonturengame van de makers van Hohokum en Wilmot's Warehouse en gaat over het verkennen van het hiernamaals. I Am Dead wordt later dit jaar als tijdelijke console-exclusive als eerste voor de Nintendo Switch uitgebracht.
• B.ARK van Tic Toc Games: Mopshondjes, katten, beren en konijnen die het zonnestelsel redden? Reken maar! Bestuur krachtige, schattige schepen terwijl je het als team opneemt tegen hordes vijanden in deze zijwaartsscrollende shooter. B.ARK knalt eind 2020 als eerste naar de Nintendo Switch als tijdelijke console-exclusive.
• Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 van Explosm Games: Je speelt als Coop “Go Away, Weirdo” McCarthy en het is je enige doel om de wereld een betere plek te maken. Er is echter één probleempje: niemand mag je, school is vreselijk, je kunt maar geen date voor het bal vinden, iedereen pest je (zelfs je leraren) en je pogingen om te helpen maken het alleen maar erger. Maak je klaar voor een knotsgekke wereld wanneer Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 deze zomer als tijdelijke console-exclusive als eerste wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
• Summer in Mara van Chibig: Zorg voor je eigen eiland en verken de oceaan in Summer of Mara, een zonnig farming-avontuur. Beleef het verhaal van Koa in een game waarin farming, crafting en ontdekkingsmechanismen worden gecombineerd in een tropische, kleurrijke wereld. Summer in Mara wordt dit voorjaar als eerste voor de Nintendo Switch uitgebracht als tijdelijke console-exclusive.
• Quantum League van Nimble Giant Entertainment: Quantum League is een revolutionaire shooter waarin de tijd anders verloopt dan normaal. In deze competitieve online-FPS* vorm je een team met je vroegere en toekomstige ik en ga je de strijd aan in spannende één-tegen-één- en twee-tegen-twee-gevechten. Quantum League wordt eind 2020 uitgebracht voor de Nintendo Switch.
• The Good Life van White Owls Inc.: Jij bent een journalist uit New York en je staat op het punt om Rainy Woods te onderzoeken. Dit dorpje zou naar horen zeggen het gelukkigste dorpje van het Engelse platteland zijn. Maar het herbergt ook een groot geheim. Bij volle maan veranderen de inwoners in katten en honden. Geniet van de bizarre charme van Rainy Woods wanneer The Good Life later dit jaar wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
• PixelJunk Eden 2 van Q-Games: Spring, draai, slinger en vecht tegen andere wezens om pollen te verzamelen waarmee je de tuinen van de Grimps weer tot bloei kunt laten komen. Onderweg kom je allerlei wezens en prachtige, vreemde werelden tegen om te verkennen en te veroveren. Geniet van de adembenemende synesthesie terwijl de voortreffelijke muziek van Baiyon je meevoert en jij, je Grimp en de wonderschone omgeving van PixelJunk Eden 2 één worden. Speel alleen of met een vriend via lokale multiplayer wanneer PixelJunk Eden 2 deze zomer wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
• Faeria van Abrakam: Met zijn unieke interactieve spelbord zal Faeria je uitdagen met strategische kaartgevechten. Stel je deck samen, ontwerp het slagveld en vecht voor de overwinning! De Nintendo Switch-versie van Faeria komt dit voorjaar naar de Nintendo Switch!
• Eldest Souls van Fallen Flag Studio: Eldest Souls speelt zich af in een grimmige, donkere fantasiewereld en blaast het genre nieuw leven in door boss-rush gameplay te combineren met een hoge mate van aanpassingsmogelijkheden op het gebied van gevechten. Ga als een van de eersten de uitdaging aan wanneer Eldest Souls deze zomer als eerste naar de Nintendo Switch komt als tijdelijke console-exclusive.
• Moving Out van SMG Studio/DevM Games: Moving Out is een actie-, puzzel-, physics-based verhuissimulator die ideaal is om samen te spelen. Speel in meer dan 50 levels in de spelstanden arcade, story en versus. Moving Out wordt op 28 april uitgebracht voor de Nintendo Switch, en is later vandaag al te bestellen. Voor iedereen die Moving Out nu al wilt proberen, is er in de Nintendo eShop een gratis demo beschikbaar.
• Sky Racket van Double Dash Studios: Vlieg door eigenaardige, kleurrijke werelden. Ga met je laser-tennisracket en een stijlvolle sjaal de strijd aan met hordes pluizige vijanden. Sky Racket is een combinatie van een shoot-‘em-up en een block breaker en is daarmee ’s werelds eerste “Shmup Breaker”! Sky Racket wordt later vandaag uitgebracht voor de Nintendo Switch!

In de video kwamen nog meer games voorbij die dit jaar naar de Nintendo Switch komen, waaronder Blair Witch van Bloober Team, Bounty Battle van Dark Screen Games, Dicey Dungeons van Distractionware Limited, Ghost of a Tale van SeithCG, Sky: Children of the Light van thatgamecompany, Superliminal van Pillow Castle en Wingspan van Monster Couch.

Er zijn ontzettend veel toffe indiegames verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en daarom kan de wenslijst in de Nintendo eShop een goede manier zijn om bij te houden welke games je allemaal wilt spelen. Om het je nog gemakkelijker te maken kun je nu ook via de officiële Nintendo-website games toevoegen aan je Nintendo Switch-wenslijst. Klik hier voor meer informatie over deze nieuwe functionaliteit.

Met Exit the Gungeon dat later vandaag al wordt uitgebracht en talloze andere games die later dit jaar komen, belooft 2020 wederom een waanzinnig goed jaar te worden voor fans van indiegames op de Nintendo Switch.

   

 Onderwerp: DOOM Eternal video legt de combat uit
08:52 - Bethesda heeft weer een nieuwe video uitgebracht van de game DOOM Eternal. In de video wordt de combat van de game uitgelegd, en dat mogen duidelijk zijn. Het spel komt eind deze week uit.


   
 Onderwerp: UNO Flip! nu verkrijgbaar
09:08 - UNO Flip!, de nieuwste downloadbare content voor het bekende kaartspel UNO, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Nintendo Switch. Met UNO Flip! krijgen de bekende spelregels een spannende nieuwe twist met dubbelzijdige kaarten die de klassieke gameplay een competitief element geven.

Schakel tussen de lichte en donkere kant door de gloednieuwe Flip-kaart te spelen en schud de boel op met unieke actiekaarten:
• Flip-kaart – De Flip-kaart zorgt ervoor dat alles omkeert zodra deze is gespeeld, inclusief de aflegstapel, de trekstapel en de hand van elke speler.
• Draw One Card - Wanneer deze kaart wordt gespeeld, moet de volgende speler één kaart trekken en zijn beurt missen.
• Wild Draw Two Card – Speel deze kaart om de kleur te kiezen en de volgende speler twee kaarten te laten trekken en zijn beurt te laten missen.
• Draw Five Card – Zodra deze kaart gespeeld wordt, moet de volgende speler vijf kaarten trekken en zijn beurt missen.
• Skip Everyone Card – Deze kaart kan een situatie volledig omdraaien, omdat deze iedereen een beurt laat overslaan en de speler die hem plaatst dus een extra beurt geeft.
• Wild Draw Color Card – Zodra deze kaart in het spel is, kiest de speler een kleur voor de volgende speler om te trekken. Het maakt niet uit hoeveel kaarten er nodig zijn, de volgende speler moet kaarten blijven trekken tot de kleur is gevonden en mist ook zijn beurt.

Voor spelers die meer willen, is er nu ook de UNO Ultimate Edition. Deze editie bundelt UNO, UNO Flip! en bevat de UNO Just Dance-, Rayman-, Rabbids- en winterthema’s.

UNO is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC, onder meer op de Ubisoft Store.

    Onderwerp: E3, een van de grootste game evenementen ter wereld, afgelast door angst voor coronavirus
11:26 - Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat het coronavirus, ook wel bekend als COVID-19, de hele wereld rondgaat. Het is begonnen als een ziekte in China, maar heeft ondertussen al wereldwijd slachtoffers weten te bemachtigen. Hierdoor is een groot gedeelte van de wereld nu in rep en roer. Wat moeten we doen om het virus te stoppen? Zijn er dingen die we absoluut niet moeten doen tijdens deze crisis? En hoe zit het met de quarantaine? Hoe moeten we ons in vredesnaam bezig houden gedurende die 14 dagen die we verplicht thuis moeten zitten?

Evenementen afgelast

Een van de dingen die alle landen, tot nu toe, vrijwel hetzelfde doen is grote evenementen afzeggen en plekken sluiten. Dit heb je bijvoorbeeld al gemerkt door de sluiting van horeca zaken, scholen, en zelfs de IKEA! Op die manier hopen ze grote groepen mensen uit elkaar te houden om het virus zo min mogelijk te verspreiden. Helaas hebben de organisators van E3, een van de grootste game evenementen ter wereld, ook besloten om hun deuren dit jaar gesloten te houden. Tot nu toe is er nog niks bekend over een verschuiving van de datum, dus we kunnen er van uit gaan dat het evenement definitief niet doorgaat. Ook alle plekken waar we normaal gesproken samen komen om gezellig een avondje spelletjes te spelen gaan, naar alle waarschijnlijkheid, dicht. Denk hierbij aan een internetcafé, casino’s, gamehallen enz.

Hoe verder?

De game wereld is een bijzondere wereld. Door games te spelen kunnen we in contact komen met andere mensen over de hele wereld, en dat zonder ook maar uit onze luie stoel te hoeven komen! Ubisoft heeft al een manier gevonden om hun fans tegemoet te komen in deze tijd. Zij hebben besloten om online te gaan streamen. Zo krijgen we de nieuwste games toch nog te zien en zouden we ook nog wat leuks kunnen winnen.

Het is natuurlijk hartstikke leuk om dingen te winnen door een stream te kijken, maar het liefst zou je er iets voor willen doen. Dat geeft net dat extra beetje voldoening. Daar is een hele makkelijke oplossing voor. En het mooiste? Het blijft allemaal in de game wereld!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een veilig online casino spel? Het is wel hele andere koek dan als een professioneel gamer geld verdienen, maar de kansen dat je wint zijn net zo groot.

Hoe werkt een veilig online casino?

Een online casino werkt niet zo heel anders als een normale casino. In eerste instantie zul moeten zorgen dat er geld op jouw account staat. Vaak krijg je bij een veilig online casino ook nog een bonus als je een nieuwe klant bent. Zodra dit geld op jouw account staat kun je naar de verschillende kamers gaan kijken. Deze kamers zijn dezelfde spelletjes die je zou terugvinden in een normaal casino, alleen dan in één overzicht. Nu kun je de kamer kiezen en het spelletje gaan spelen. De regels zijn precies hetzelfde, alleen de manier van het apparaat bedienen zijn anders. Zodra jij geld hebt gewonnen zal dit direct naar jouw account gestort worden. Vanaf hier kun je het weer naar jouw bankrekening storten. Met een beetje geluk en handigheid heb je binnen de kortste keren een leuk bedrag op jouw rekening! Omdat een casino normaal gesproken best een gezellige plek is, hebben sommige spellen ook af en toe een live versie. Hierbij is er een host live in beeld waarmee je kunt chatten en die het spel overziet. Zo zie je maar dat je nooit alleen bent als je een gamer bent!

    Onderwerp: Goede reviews voor DOOM Eternal
14:12 - De game DOOM Eternal komt deze week uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Het spel scoort tot dusver goed en ook wij zijn inmiddels bezig met de review van de game.

PC Gamer – 94/100
Videogamer – 8
Gamesradar – 3.5/5
Stevivor – 9
EGM – 4/5
Press Start – 10
Gamespot – 8
IGN – 9
VGC – 4/5

   
 Onderwerp: Bekijk hier de PlayStation 5 tech-onthulling
16:43 - De PlayStation 5 wordt vandaag om 5 uur onthuld, althans, de PS5 systeemarchitectuur wordt uit de doeken gedaan. Er vindt een presentatie plaats van Mark Cerny, lead system architect van de console. In de onderstaande video kun je volgen wat er allemaal onthuld gaat worden: